Uniquebeds Avis

TrustScore 4 sur 5

4,2

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg bestilte 2 stk. 'Topmadras i 100% Økologisk GOLS Naturlatex omfavnet af Økologisk Merinould og Bomuld fra Cocoon | 8cm - 90x200 cm'. Varen skulle sendes til Norge. Fraktselskapet gjorde en feil,... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi købte spisebordsstole og selvom der skete en mindre fejl, så kom der styr på det og vi er glade stolene og den service vi fik.

Noté 1 sur 5 étoiles

Venlig, høflig sælger. Så vidt så godt. Fik leveret en helt ny olieret Kaagaard sengeramme. Nåede at samlede den, inde jeg fik alvorlig asthma af lugten. Prøvede straks at få den retur, men pga "værdi... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Fin personlig rådgivning och service i samband med sängköp (Veng från ReBeds). För mig var det ett stort köp att göra online, men Mads på Unique beds har varit väldigt hjälpsam och gett perfekt cu... Voir plus

L'entreprise a répondu

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Tous les avis

35 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

En god oplevelse fra start til slut

En god oplevelse fra start til slut.
Jeg har købt en dejlig sovesofa ( Bebop) og alt har fungeret perfekt fra bestillingen, hvor jeg fik telefonisk hjælp, til leveringen og monteringen, som i stod for.
Rigtig god service hele vejen igennem.

9 juin 2021

Hej Agnete

Af hjertet tak for din flotte anmeldelse 🥳

Vi er så glade for at din lækre Bebop Sovesofa lever op til dine forventninger - Vi er så taknemlige for at du deler din oplevelse med andre :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Fin personlig rådgivning och service i…

Fin personlig rådgivning och service i samband med sängköp (Veng från ReBeds).
För mig var det ett stort köp att göra online, men Mads på Unique beds har varit väldigt hjälpsam och gett perfekt customer service hela förloppet igenom. Jag fick dessutom sängen gjord på specialmått - och det var inga problem! Sängen motsvarar alla mina förväntningar. Varma rekommendationer 💯
Cathrine
Frederiksberg

13 avril 2021

Hej Cathrine

Af hjertet tak for din flotte anmeldelse 🥳

Vi er så glade for at din smukke Ejer seng i specialmål lever op til dine forventninger og vi er så taknemlige for at du deler din oplevelse med andre :)

Sengetøj fra Breeze

Én dag efter bestilling ankom pakken, og produktet er blødt, lækkert og virkelig god kvalitet!

25 mars 2021

Hej Nikoline

Af hjertet tak for din flotte anmeldelse 🥳

Vi bestræber os altid på at have de bedste produkter indenfor økologi og kvalitet og vi er så taknemlige for at du deler din oplevelse med andre :)

Noté 5 sur 5 étoiles

De absolut bedste anbefalinger herfra!

Vi har købt en dansk produceret dobbeltseng (Alken i Massiv Egetræ) med Re Madras i 100% Naturlatex hos Unique Beds - det er den lækreste og smukkeste seng! Derudover har al kontakt med Unique Beds været perfekt og alle aftaler været overholdt. De absolut bedste anbefalinger herfra.

21 mars 2021

Hej Lotte

Af hjertet tak for din flotte anmeldelse 🥳

Vi er så glade for i elsker Alken ligeså meget som os og vi håber i sover fantastisk - vi er så taknemlige for at du deler din oplevelse med andre :)

Anbefalelsesværdig købsoplevelse og produkt

Jeg havde en rigtig god oplevelse ved at købe online fra uniquebeds. Inden købet spurgte jeg butikken til råds via chatten, og de svarede hurtigt og uddybende. Vejledningen var kyndig og venlig.
Jeg fik pakken afleveret personligt og rigtig hurtigt. Tilmed fik jeg en lille pose med miljøvenlige sæbebær og håndskrevet vejledning til anvendelse af varen. Jeg købte en ergonomisk hovedpude, håndsyet i Danmark af bæredygtige og miljøvenlige materialer, og synes produkt og service er tænkt hele vejen rundt, og jeg er rigtig glad.

15 mars 2021

Hej Stine

Af hjertet tak for din flotte anmeldelse 🥳

Vi bestræber os på altid at have markedets bedste produkter indenfor økologi og kvalitet - vi er så taknemlige for at du deler din oplevelse med andre :)

Hej Lars!

Mange tak for din flotte anmeldelse 🥳

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er tilfreds med servicen og ikke mindst dine nye lagner 💤🛌

Du ønskes en rigtig dejlig aften fra hele team Unique Beds 🌃

Noté 5 sur 5 étoiles

Trods en varer havde længere…

Trods en varer havde længere leveringstid end først antaget, blev der fulgt positivt op på det.

10 mars 2021

Hej Rune!

Af hjertet tak for din flotte anmeldelse 🥳

Vi er beklager endnu en gang den længere leveringstid, men er hvor er det bare dejligt at høre, at du er tilfreds med servicen og ikke mindst vores håndteringen af det 🚚 📦

Du ønskes en rigtig dejlig aften fra hele teamet 🌃

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god service og super gode…

Super god service og super gode produkter. Jeg købte en rullemadras hos dem, som de åbenbart ikke havde på lager fra underleverandøren, så de tilbød os en anden rullemadras der havde samme kvaliteter men kostede mere en den vi havde bestilt og vi skulle ikke betale ekstra for den. Det var virkelig god stil at tilbyde og super godt for os, da vi virkelig stod og manglede en rullemadras!

8 mars 2021

Hej Rune!

Tusinde tak for din flotte anmeldelse ✨

Vi er beklager meget vi ikke kunne levere den bestilte rullemadras, men er hvor er det bare dejligt at høre, at du er tilfreds med servicen og ikke mindst vores løsning 🚚 📦

Du ønskes en rigtig dejlig aften fra hele teamet 🌃

Virkelig god service

Virkelig god service! Kan kun anbefales.

8 mars 2021

Hej Julie,

Tusind tak for din flotte anmeldelse - Den er vi rigtig glade og stolte over 😊

Det er bare dejligt at læse, at du har være tilfreds med vores service 🛌 ☁️ 💤

Tak fordi du tog dig tiden til at skrive denne anmeldelse 🙏

Vi håber at se jer igen en anden gang i vores shop.

Du ønskes en dejlig dag fra hele Unique Beds Teamet ☀️

Mail:info@uniquebeds.dk

Utrolig god service

Utrolig god service, havde ikke den vare jeg havde bestilt.
Fik tilbudt en bedre vare til samme pris👍

6 mars 2021

Hej Poul,

Tak for din flotte anmeldelse af os her, det sætter vi pris på 😊

Det er dejligt at læse, at I havde en god oplevelse hos os, det er nemlig lige præcis det som er vores målsætning og det vi brænder for 🤗

Du ønskes en fortsat dejlig dag fra hele team Unique Beds ☀️

Dejlig oplevelse 🌟🌟🌟🌟🌟

Dejlig oplevelse at handle der.
Fik en personlig hilsen og en lille gave i pakken, hvilket er toppen af e-handel.
Giver mine bedste anbefalinger.

21 janvier 2021

Hej Susanne,
Tusinde tak for din flotte anmeldelse ✨

Vi er så glade over at læse om din oplevelse hos os. - Det er lige præcis det som er vores mål, at give vores jer en fantastisk oplevelse 😊

Vi takker mange gange for din anbefaling og håber at se dig hos UniqueBeds igen en anden gang 🙏

Du ønskes en dejlig weekend 🙌

De bedste hilser,

Noté 5 sur 5 étoiles

God service og hurtig levering

Vi har handlet børneseng hos uniquebeds og er meget tilfredse. Vi fik god hjælp og vejledning. Hjemmesiden er dejlig overskuelig og giver grundige beskrivelser af deres produkter. Vi er glade og vores søn er meget glad for sin seng med stige og rutsjebane. Det er ikke sidste gang vi handler her.

25 novembre 2020

Hej Jeanette

Af hjertet tak for din flotte anmeldelse 🥳

Vi bestræber os på altid at have markedets bedste produkter og service - vi er så taknemlige for at du deler din oplevelse med andre :)

Hurtig respons

Hurtig respons. Mads tog sig tid til forklarer om den seng jeg havde spørgsmål til, samt komme med nogen virkelig gode anbefalinger ud fra personlig erfaring.
Sengen blev leveret hurtigt og lever op til forventningerne, super service og virkelig godt produkt:-)

11 novembre 2020

Hej Niklas,

Tusind tak for din feedback og de flotte stjerner 😊
Vi sætter rigtig stor pris på, at du tog dig tid til at skrive anmeldelsen her på Trustpilot. - Din mening er vigtig for os 🙌

Hvor er det bare dejligt at høre, du er glad for det tilbud og den service du har fået hos os.

Jeg håber du fortsat sover dejligt i din nye seng ✨🛌✨

Ha' en en rigtig dejlig dag 🍂☀

Unikke bæredygtige løsninger

Unique Beds er den ultimative leverandør inden for bæredygtige produkter inden for deres felt! Super kundeservice, eksperter på området, hurtig levering og kvaliteten af produkterne er helt i top. Kæmpe anbefaling herfra.

10 novembre 2020

Hej Kasper

Af hjertet tak for din flotte anmeldelse 🥳

Vi bestræber os på altid at have markedets bedste produkter og og service - vi er så taknemlige for at du deler din oplevelse med andre :)

Udmærket kvalitet og levering

Jeg ledte efter et allergivenligt sengesæt. Det fandt jeg hos Unique Beds - vildt lækker kvalitet og hurtig levering. Kæmpe anbefaling herfra!

Hej Alexandra

Af hjertet tak for din flotte anmeldelse 🥳

Vi bestræber os på altid at have markedets bedste produkter og vi er så taknemlige for at du deler din oplevelse med andre :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Lækre produkter og god kundeservice

Lækre produkter og god kundeservice, med skarp rådgivning igennem hele processen.
Ovenud tilfreds med min nye seng og dertilhørende tilbehør. Kan klart anbefales!

Hej Jakob

Af hjertet tak for din flotte anmeldelse 🥳

Vi bestræber os på altid at give den bedste service og vi er så glade for at du er vild med din nye smukke senge :)

Fantastisk service

Fantastisk service. God kvalitet. Vil helt sikkert anbefale til andre 🤗

Hej Solveig

Af hjertet tak for din flotte anmeldelse 🥳

Vi bestræber os på altid at give den bedste service og vi er så taknemlige for at du deler din oplevelse med andre :)

Kanon kundeservice

Kanon kundeservice. Ringede derind og fik hurtigt svar på givne spørgsmål.

11 octobre 2020

Hej Christian

Af hjertet tak for din flotte anmeldelse 🥳

Vi bestræber os på altid at give den bedste service!

Hurtig og behagelig service

Hurtig og behagelig service. Jeg skulle bruge et lagen og fik straks svar gennem chatten.

10 octobre 2020

Hej Lars,

Tusind mange tak for din fine anmeldelse - Den er vi rigtig glade for 😊

Vi er så glade for at høre, at du synes vores service har været behagelig og er stolte over at modtage 5 stjerner fra dig ⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg håber du har lyst til at kigge forbi en anden gang 😀

Rigtig god aften 🌙

Design i top

Design i top og brugervenlig hjemmeside😊

5 octobre 2020

Hej Julie,

Tusind tak for din fine anmeldelse, vi er glade for du synes om vores side! 😊

Mange tak fordi du tog dig tiden, til at skrive om din oplevelse her på trustpilot. Det sætter vi rigtig stor pris på 🙌

Ha' en en rigtig dejlig aften!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus