Jeg bestilte 2 stk. 'Topmadras i 100% Økologisk GOLS Naturlatex omfavnet af Økologisk Merinould og Bomuld fra Cocoon | 8cm - 90x200 cm'. Varen skulle sendes til Norge. Fraktselskapet gjorde en feil,... Voir plus
Lisez les avis des autres
Vi købte spisebordsstole og selvom der skete en mindre fejl, så kom der styr på det og vi er glade stolene og den service vi fik.
Venlig, høflig sælger. Så vidt så godt. Fik leveret en helt ny olieret Kaagaard sengeramme. Nåede at samlede den, inde jeg fik alvorlig asthma af lugten. Prøvede straks at få den retur, men pga "værdi... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fin personlig rådgivning och service i samband med sängköp (Veng från ReBeds). För mig var det ett stort köp att göra online, men Mads på Unique beds har varit väldigt hjälpsam och gett perfekt cu... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Messevej 12C, 9600, Aars, Danemark
- info@uniquebeds.com
- uniquebeds.com
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
En god oplevelse fra start til slut
En god oplevelse fra start til slut.
Jeg har købt en dejlig sovesofa ( Bebop) og alt har fungeret perfekt fra bestillingen, hvor jeg fik telefonisk hjælp, til leveringen og monteringen, som i stod for.
Rigtig god service hele vejen igennem.

Réponse de Uniquebeds
Fin personlig rådgivning och service i…
Fin personlig rådgivning och service i samband med sängköp (Veng från ReBeds).
För mig var det ett stort köp att göra online, men Mads på Unique beds har varit väldigt hjälpsam och gett perfekt customer service hela förloppet igenom. Jag fick dessutom sängen gjord på specialmått - och det var inga problem! Sängen motsvarar alla mina förväntningar. Varma rekommendationer 💯
Cathrine
Frederiksberg

Sengetøj fra Breeze
Én dag efter bestilling ankom pakken, og produktet er blødt, lækkert og virkelig god kvalitet!

Réponse de Uniquebeds
De absolut bedste anbefalinger herfra!
Vi har købt en dansk produceret dobbeltseng (Alken i Massiv Egetræ) med Re Madras i 100% Naturlatex hos Unique Beds - det er den lækreste og smukkeste seng! Derudover har al kontakt med Unique Beds været perfekt og alle aftaler været overholdt. De absolut bedste anbefalinger herfra.

Anbefalelsesværdig købsoplevelse og produkt
Jeg havde en rigtig god oplevelse ved at købe online fra uniquebeds. Inden købet spurgte jeg butikken til råds via chatten, og de svarede hurtigt og uddybende. Vejledningen var kyndig og venlig.
Jeg fik pakken afleveret personligt og rigtig hurtigt. Tilmed fik jeg en lille pose med miljøvenlige sæbebær og håndskrevet vejledning til anvendelse af varen. Jeg købte en ergonomisk hovedpude, håndsyet i Danmark af bæredygtige og miljøvenlige materialer, og synes produkt og service er tænkt hele vejen rundt, og jeg er rigtig glad.

Réponse de Uniquebeds
Trods en varer havde længere…
Trods en varer havde længere leveringstid end først antaget, blev der fulgt positivt op på det.

Réponse de Uniquebeds
Super god service og super gode…
Super god service og super gode produkter. Jeg købte en rullemadras hos dem, som de åbenbart ikke havde på lager fra underleverandøren, så de tilbød os en anden rullemadras der havde samme kvaliteter men kostede mere en den vi havde bestilt og vi skulle ikke betale ekstra for den. Det var virkelig god stil at tilbyde og super godt for os, da vi virkelig stod og manglede en rullemadras!

Utrolig god service
Utrolig god service, havde ikke den vare jeg havde bestilt.
Fik tilbudt en bedre vare til samme pris👍

Dejlig oplevelse 🌟🌟🌟🌟🌟
Dejlig oplevelse at handle der.
Fik en personlig hilsen og en lille gave i pakken, hvilket er toppen af e-handel.
Giver mine bedste anbefalinger.

Réponse de Uniquebeds
God service og hurtig levering
Vi har handlet børneseng hos uniquebeds og er meget tilfredse. Vi fik god hjælp og vejledning. Hjemmesiden er dejlig overskuelig og giver grundige beskrivelser af deres produkter. Vi er glade og vores søn er meget glad for sin seng med stige og rutsjebane. Det er ikke sidste gang vi handler her.

Hurtig respons
Hurtig respons. Mads tog sig tid til forklarer om den seng jeg havde spørgsmål til, samt komme med nogen virkelig gode anbefalinger ud fra personlig erfaring.
Sengen blev leveret hurtigt og lever op til forventningerne, super service og virkelig godt produkt:-)

Unikke bæredygtige løsninger
Unique Beds er den ultimative leverandør inden for bæredygtige produkter inden for deres felt! Super kundeservice, eksperter på området, hurtig levering og kvaliteten af produkterne er helt i top. Kæmpe anbefaling herfra.

Udmærket kvalitet og levering
Jeg ledte efter et allergivenligt sengesæt. Det fandt jeg hos Unique Beds - vildt lækker kvalitet og hurtig levering. Kæmpe anbefaling herfra!

Réponse de Uniquebeds
Lækre produkter og god kundeservice
Lækre produkter og god kundeservice, med skarp rådgivning igennem hele processen.
Ovenud tilfreds med min nye seng og dertilhørende tilbehør. Kan klart anbefales!

Fantastisk service
Fantastisk service. God kvalitet. Vil helt sikkert anbefale til andre 🤗

Kanon kundeservice
Kanon kundeservice. Ringede derind og fik hurtigt svar på givne spørgsmål.

Hurtig og behagelig service
Hurtig og behagelig service. Jeg skulle bruge et lagen og fik straks svar gennem chatten.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.