Virkelig virkelig LOTE kvalitet og hvis man vil klage kan man godt glemme det, de tager ikke telefonen eller svare på mails selvom dette er forsøgt +50 gange. Vi snakker et møbel til 3.000, det er for... Voir plus

Vi har bestilt to barstole den 15. december 2024 og har ligesom så mange andre, kun modtaget en ordrebekræftelse. Vi har forgæves forsøgt at komme i kontakt med Unoliving - både per mail og telefonis... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg købte en sofa hos Unoliving.com, og jeg må indrømme, at jeg var en smule skeptisk i starten, især når det kom til, om de kunne levere hurtigt nok. Men jeg blev virkelig positivt overrasket! Sofaen... Voir plus

D.4.12.24 har jeg bestilt et vitrineskab. Får ingen track and trace nummer eller lign. herfra. Har skrevet til dem på mail (som besvares indenfor 1-3 dage, sjovt her efter 1 uge har jeg endnu ikk... Voir plus

1. Magasin de meubles
  2. Magasin de meubles de chambre à coucher
  3. Décorateur d'intérieur
  4. Magasin de luminaires
  5. Magasin de meubles de salon

À propos de Unoliving.com

Écrit par l'entreprise

Unoliving blev stiftet i 2012 ud fra tre enkle nøglesætninger: 1) Det skal være let. 2) Det skal være bekvemt. 3) Der skal være Danmarks største udvalg.

Hvad betyder det for dig?

- Du er sikret et af Danmarks største møbeludvalg.

- Du kan købe produkter, som du ikke finder hos de fleste andre forhandlere.

- Du får en person i røret, der vil gøre ALT for at hjælpe dig.

- Du behøver ikke bekymre dig i tilfælde af reklamation eller returnering. Vores kundeservice sørger for det hele.

2,6

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

8 k avis

Manglende svar - Betalt for vare, som jeg ikke har fået

Kunne jeg give nul stjerner, så havde I fået det.
Vi bestilte medio oktober et spejl fra Unoliving. Kort tid efter fik vi en mail, at det var i restordre og ville blive leveret medio december. Dette blev ændret til medio januar. Pengene for spejlet (cirka 1400 kr.) blev trukket fra vores konto d. 10.01.25. Vi har stadig ikke fået et spejl, og har skrevet adskillige mails, uden at Unoliving har svaret. Onsdag i sidste uge, fik vi en mail fra BFT transport, at vi ville få leveret en pakke om torsdagen fra Unoliving. Torsdag formiddag får vi en sms fra transport virksomheden, med en meddelelse om at ordren er annulleret og vi skal kontakte Unoliving. Jeg kontakter transportfirmaet, der kan fortælle at de ikke har fået varen udleveret fra Unoliving. Vi sender igen mails til deres kundeservice, men stadig ingen svar.
Har været inde for at tjekke deres regnskab - Jeg tænker, at firmaet er på vej til konkurs, og at vores penge er tabt.

10 janvier 2025

Manglende svar og handling – sagen eskaleret til Forbrugerklagenævnet

Jeg har gentagne gange forsøgt at få en opdatering på min ordre uden held. Efter flere opfølgende henvendelser uden respons har jeg nu været nødsaget til at eskalere sagen til Forbrugerklagenævnet.

Det er virkelig skuffende, at det skulle komme så langt, da jeg forventer bedre kundeservice og respekt for mine rettigheder som kunde. Jeg håber, I snart tager ansvar og løser sagen, så yderligere tiltag ikke bliver nødvendige.

17 janvier 2025

Skænk./ skab

Har fået et skænk der var defekt . Og vi skrev til dem på mail den 29 december. 2024. Og har stadigvæk ikke fået svar i dag har vi den 17 Januar 2025. Og har forsøgt at ringe til dem. Men de tager ikke tlf.. det er en utroligt dårlig service. Vil ikke anbefale dem. . MvhJan

29 décembre 2024

Ordre nr DK68189

Kan ikke forstå hvordan de kan drive en virksomhed på den måde som de gør, bestildte et vægskab d 21-12-24 har kun modtaget en ordrebekræftelse, har ringet mange gange, først bliver man smidt af fordi de har travlt, så er telefonen lukket pga af sygdom, har skrevet mange mails som de heller ikke svarer på, pengene har de reserveret, jeg vil gerne annullere min ordre så jeg kan købe et andet sted.
Når man sender mails sender den retur med Mail Delivery Subsystem, så man skulle da tro de er gået konkurs.

21 décembre 2024

Spisestuestole bestilt 14. december er endnu ikke modtaget!!

Jeg har stadig ikke modtaget mine 6 spisestuestole, som jeg har bestil d. 14. december, og som er betalt. Bring oplyser, at de kun har modtaget 2 ud af 3 pakker, men unoliving skriver i en mail d. 10. januar, at de har afsendt alle 3 pakker, og at de vil undersøge sagen nærmere. Jeg hører dog ikke mere, og jeg ringer, derfor til dem i deres begrænsede åbningstid 4 dage efter. Her får jeg igen lovning på, at de vil undersøge sagen. Jeg fortæller, der skal findes en løsning, og ellers må de give mig mine penge tilbage. 2 dage efter har jeg stadig intet hørt, ingen penge er sendt retur, og de svarer ikke på mine opfølgende mails. Jeg kan intet andet gøre end at ryde min kalender om 5 dage fra kl 10-12 for igen at prøve at kontakte dem på telefon.

Virkelig dårlig kundeservice!

14 décembre 2024

Umulig at komme i kontakt med!

Jeg havde bestilt 2 bordeskånere, som det viste sig, at de kun havde en enkelt tilbage af. De skriver herefter en mail til mig og spørger om jeg ønsker en anden farve, eller mine penge retur, hvortil jeg svarer, at jeg ønsker mine penge retur. Har ikke hørt fra dem siden, og pengene er stadig ikke kommet min vej. En skam, når de ellers har rigtig fine produkter

25 décembre 2024

Big fraud company !!!!…stay away from…

Big fraud company !!!!…stay away from it !!!!they just still your money …I bought a table from them , and when I revive it was the top table damaged , in the package missing parts also ..opened a case on them
page , sendet many emails and they newer answer …have to report it to the police and in the court ….

7 janvier 2025

Jeg kan ikke anbefale at købe herfra

Jeg kan ikke anbefale at købe herfra, ikke bare fordi leveringstiden er lang, men fordi kundeservicen er ikke eksisterende. Jeg har sendt 5 e-mails, ringet flere gange og skrevet til dem på Instagram, men har intet svar fået. Så nu skriver jeg her, jeg vil gerne annullere min ordre!

16 janvier 2025

Skræmmende upålidelige

Hej! Umulige at få fat i på både email og telefon. Har nu prøvet at få information om den pakke jeg bestilte i december, men kan intet svar få.

15 janvier 2025

Ingen mulighed for retur?

Dårlig kundeservice - varer kan åbenbart ikke returneres, på trods af en dyr returlabel online. Jeg har den 11/12 gjort opmærksom på, at jeg ønsker at returnere produktet. Jeg har kontaktet kundeservice flere gange, og har fortsat ikke modtaget returlabel eller mine penge.

11 décembre 2024

Leverer ikke til tiden, og kundeservice svare ikke

Virksomheden overholder ikke de leveringstider de selv skriver - heller ikke selvom varen er på lager.
Hvis man forsøger at få fat i virksomheden, så er dette ikke muligt. De har holdt telefonen lukket i mange uger, og henviser til, at man skriver en mail, men denne svarer de ej heller på.
Ligesom så mange andre så troede jeg også de var gået konkurs. Jeg fik dog mine vare i sidste ende, men det har absolut været en dårlig oplevelse at handle på Unoliving.

Sengeramme kommer aldrig

Det kan ikke passe at jeg har bestilt min seng start december og først forventer at få den leveret sidst i januar. Snakkede med kundeservice hvor de sagde de forventede at sende den i uge 1-2 (hvilket allerede var skuffende). Har sovet på en madras på gulvet og der kommer snart mug på den.

14 janvier 2025

Kontakt vedr. levering og fejl er nærmest umulig

Jeg har bestilt et sofabord i starten af december, med angivet leveringtid på under en uge, men leveringstiden endte med at være en måned. Det viste sig så, at bordpladen er ødelagt og stellet er leveret i den forkerte farve, så jeg har stadig ikke noget sofabord. Lige nu afventer jeg svar fra firmaet på hvad jeg skal stille op med det fejlleverede og ødelagte sofabord der står og fylder hjemme hos mig og på hvornår det rigtige sofabord bliver leveret. Jeg tror egentlig at firmaet er seriøst nok (selvom de snyder på leveringstider), men de er så underbemandede, at det bliver en kamp at være kunde. De har i alt 4 timers åbningstid på telefonen om ugen og det er umuligt at komme igennem, man kan ikke engang stå i kø, men bliver smidt af. Der er oftest mange dages svartid på mails.

9 janvier 2025

Umuligt at komme i kontakt

Vi har bestilt 10 stole i november, og de 8 af dem blev leveret i starten af december. De sidste to har Bring mistet - det er ikke Unolivings skyld, men vi fik besked på, at skulle oprette en reklamation hos Unoliving, så tænker at Bring og Unoliving fikser internt.
Jeg sendte en mail til Unoliving om situationen og at jeg derfor sender en reklamation.
Denne får jeg hurtigt svar på med at jeg skal udfylde en formular. Dette gjorde jeg med det samme, men siden har jeg ikke hørt mere.
Siden da har jeg ringet til dem gentagne gange i deres åbningstider, hvor jeg bare bliver smidt af. Jeg har rykket flere gange på mail uden at modtage svar.
Og når man læser Unolivings svar herinde, skrives der, at man bare skal sende dem en mail, så vender de retur. Mens det gør de jo ikke!

Det er super ærgerligt! Var tilfredse med varen, med leveringstiden og hele oplevelsen. Bring dummer sig, og der bliver desværre Unolivings problem, men herfra går det også bare helt galt. Deres kundeservice kan de i hvert fald ikke prale af!

Fupfirma eller hva???

Jeg har bestilt en Rib skammel med hynde i læder d. 5. januar i år. Ved bestillingen stod der at varen er på lager og leveringstid 1-2 uger.
Det lyder jo godt indtil jeg den 10. januar får en mail om at leveringen er udsat til 1. halvdel af marts. Unoliving's website oplyser fortsat, at varen er på lager og leveres indenfor 1-2 uger - Begge dele kan da ikke passe!
Det er umuligt at ringe til kundeservice! Åbningstiden er kort; kun 2 x 2 timer ugentligt, og der er telefonsvarer på, som fortæller at de har for travlt til at tale med mig. Den behandling er bare HELT UACCEPTABEL.
Jeg tænker på om det bedste er af annulere bestillingen.

14 janvier 2025

Trukket penge i starten af dec. Vi men ikke set mine varer endnu

Jeg bestilte for mange måneder siden to møbler. Dog vidste jeg at jeg ville modtage det første i starten af dec. og det andet i starten af jan.

I starten af dec. trak de pengene for det første møbel, en uges tid efter eller mere skrev jeg til dem at jeg hverken har modtaget noget på forsendelsen eller et møbel, om de ville kigge ind i det. Det sidste jeg hørte var at de ikke kunne lokalisere møblet og om jeg stadig ville have møblet, hvilket jeg takkede ja til. Dette var d. 2. Dec.
D. 8 dec. Rykker jeg for svar, da jeg intet nyt har modtaget på en ny forsendelse.
Til gengæld har de i starten af dec. Trukket for det andet møbel uden jeg igen har modtaget nogen form for forsendelsesoplysninger.

Jeg har ligeledes forsøgt at ringe til dem i deres telefon åbningstid, som i forvejen er meget begrænset og her går den blot på telefonsvaren.

Jeg henvendte mig første gang d. 13/12, hvor de havde trukket de første penge d. 4/12.
Jeg er bange for om de er ved at gå konkurs og jeg mister mine penge.

8 janvier 2025

Lang ventetid og forkert vare leveret

Den 27. november 2024 bestilte jeg en sengeramme hos Unoliving. Ved bestillingen blev jeg oplyst om, at der ville være cirka tre ugers leveringstid. Den 23. december 2024 blev jeg informeret om, at ordren var på vej, og at den ville blive leveret fredag den 3. januar 2025. Jeg tog derfor fri fra arbejde den 3. januar 2025 for at kunne tage imod sengerammen, som ville blive leveret i almindelig arbejdstid. Da jeg tog imod leveringen fra fragtmanden, var det ikke hele sengerammen, men kun de brædder, der skal ligge i sengerammen for at holde madrassen, som blev leveret.

Det var meget frustrerende at have taget fri for at modtage en forkert levering. Hertil kommer, at der nu er gået 7 uger i stedet for de 3 uger, som Unoliving oplyste ved bestillingen.

Jeg er klar over, at der har været et par helligdage i perioden, men 7 ugers ventetid på en forkert vare og den tilhørende usikkerhed om fremtidig levering er selvsagt frustrerende.

12 janvier 2025