De har gått i konkurs...snyggt.....därför går det inte boka en upplevelse......kommer aldrig mer köpa ett presentkort på detta sätt - när man går in på deras webbsida hamnar man nu hos Happy Day......... Voir plus
Vi har bokat många upplevelser med Upplevelse.com. Man får alltid väldigt mycket för pengarna. Det kan vara svårt att hitta en bra tid nära inpå så vissa upplevelser behöver man vara ute i god tid för... Voir plus
Matmilen var en bra matupplevelse och perfekt socialaktivitet för både små och stora sällskap. Jag hade önskat längre promenadavstånd mellan restaurangerna (det flesta ställena var bara ett par minute... Voir plus
Vi fick en riktigt trevlig kväll i Jönköping. Vi har aldrig tidigare varit på en mordmiddag men kommer definitivt att göra om det. Åkte tillsammans med min vuxna dotter och efteråt bestämde vi oss för... Voir plus
À propos de Upplevelse.com
Vi har funnits på marknaden sedan 2009. Hos oss finner du hundratals upplevelser i små och stora städer över hela landet – allt från välsmakande restaurangbesök och lyxiga vinprovningar till mer finstämda hotellövernattningar och avkopplande spabesök. Flyg luftballong, provkör en Ferrari, eller prova på att spaka planet själv, det är bara fantasin som sätter gränserna!
Våra upplevelser passar lika bra att ge bort i present som att unna sig själv. Giltighetstiden på våra värdebevis är hela 3 år, så det finns gott om tid att boka in upplevelsen.
Vi är övertygade om att en upplevelse väcker liv i våra känslor och etsar sig fast i minnesbanken.
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
Put an activity on sale, then not honoring it
Put an activity on sale, then when its time to book said activity it's no longer available. When asking for refund, they refuse and gives a gift card for the same amount as the original discounted activity.
Köp inte deras upplevelser
Köp inte deras upplevelser – det är en bluff!
De säljer tjänster de inte kan leverera, och när de misslyckas vägrar de dessutom att betala tillbaka pengarna. Det är ett solklart brott mot konsumenträtten och kan i praktiken betraktas som bedrägeri.
Jag, precis som många andra, köpte en luftballongsupplevelse – men det visade sig vara en ren lögn. Redan i juni förra året gick det inte att boka några flygningar, ändå fortsätter de att sälja samma upplevelse under hela 2024. Hur är det ens tillåtet?
Det verkar som en medveten taktik: sälja så många luftballongsupplevelser som möjligt, för att sedan – när kunderna vill boka – hänvisa till att upplevelsen är “utgått ur sortimentet” och erbjuda andra, undermåliga alternativ. Jag är inte intresserad av deras andra ”upplevelser”. Jag har svart på vitt vad jag har köpt – det står tydligt på mitt kvitto.
Det här är oacceptabelt.
Bedrägligt beteende av UPPLEVELSE.COM
VARNING!
Bedrägligt beteende av företaget UPPLEVELSE.COM
Medvetet säljer företaget något de inte kan erbjuda. Som julklapp 2024 till våra 6 barnbarn köpte vi ballongflygning tillsamman med mormor och morfar. Åtta värdebevis för ”Flyga Luftballong” köptes för totalt kr 8000: -. När bokningen skulle ske fick vi meddelande att ballongflygning inte längre finns i deras sortiment. Naturligtvis ville vi då ha pengarna tillbaka, men förtaget vägrade.
Deras affärsmetod är att medvetet sälja en attraktiv upplevelse till ett bra konkurrensmässigt pris utan att aktiviteten kan leveras.
Ballongflygning är nu i full gång av seriösa företag men inte av UPPLEVELSE.COM Företaget erbjuder istället sina kunder en annan upplevelse som kunden inte är intresserad av.
Det blir anmälan till ARN, uppmanar andra lurade att göra det samma.
Köpte en smakbox
Köpte en smakbox, men den har ännu inte dykt upp och det är ett par veckor sedan. Väldigt dåligt tycker jag, så ingen smakbox inga pengar till er.
Kan inte utnyttja mitt presentkort. Undvik köp här!
Lurad. Aktiviteten jag betalat tusenlappar för i form av presentkort finns inte längre att boka. Presentkortet skulle gälla i tre år. Gick inte ens boka första året pga högt tryck (marknadsfördes hårt). Har mailat dem och begärt återbetalning alternativt att få boka någon annan aktivitet istället. Inget svar från deras kundtjänst. Var försiktig om du köper presentkort härifrån!!
Kanontrevligt koncept, dock nivå/kvaliteten alltför ojämn
Kanontrevligt koncept, men det var alltför stor nivåskillnad på ställena. Första var maten utmärkt omän lite avskalad miljö. Detta satte ribban för övriga ställen, men sedan gick det ut för radikalt, även om vissa andra ställen möjligtvis var lite mer ombonade.
Matmilen
Kul att upptäcka nya ställen i sin egen stad! Väldigt gott på vissa ställen men mindre gott på andra.
SCAM - AVOID at all costs
Avoid this company no matter how good the offer is. I bought a hotair Ballon experience only to be told it was no longer available when i wanted to. They refused to provide a refund and will only give a gift card for another experience on their website.
I have a feeling they knew full well their supplier would not be able to fulfill the discounted hot air balloon rides or overwhelmed them to the point they broke of their contract or this company realised that it would no longer be profitable. Either way this was essentially a bait and switch and I am going on as many platforms as I can to warn other customers and will inform the customer protection organisation of their practices.
Fraudulent and scam company. AVOID. (Update: refund recieved)
Like many others, I purchased a hot air balloon ride experience, but it was overbooked in 2024. Now the experience is removed indefinitely without prior notice or warning.
After contacting the company they informed that my 1990 SEK can be exchanged for another experience. Even more hilarious still is that they mentioned to, that "If I prefer, I can of course choose to keep your experience and wait", and that my voucher will even be extended! How gracious.
The main issues are that 1) The company did NOT inform paying customers of cancelled events immediately after they had become unavailable, 2) they did NOT immediately offer refunds or exchanges, 3) but immediately took money before being certain they can deliver.
This is unacceptable and unethical behaviour and should be investigated accordingly.
Updates:
First attempts of a refund request were denied and exchanges were offered. Therefore I started the Allmänna reklamationsnämnden (ARN) process, and informed them of my intentions to pursue this matter legally through this route. Within 4-5 days I received a full refund, no questions asked.
It is sad that it takes legal threats for a company to comply to basic consumer law, but this method worked.
Enkelheten.
En super bra och kunnig kundservice
En super bra kundsupport, trevlig och kunnig.
Och allt löpte smidigt vid inlösen.
Ibland fantastiska erbjudanden.
En underbar upplevelse
En underbar upplevelse. En härlig dag för två, med biobesök och middag på en fin restaurang i Malmö. Snabb och smidig bokning - helt fantastiskt! Elegant förpackning av gåvan! Rekommenderas varmt!
Har ännu inte utfört aktiviteten
Har ännu inte utfört aktiviteten, men köpet och erhållandet av presentkortet gick väldigt smidigt. Återkommer när aktiviteten är genomförd. Köpte middag och bio för två :)
Enkelt och smidigt.
Enkelt att hitta en upplevelse som passade, och betalningen gick smidigt den med. Fint utbud, dock önskar jag lite själviskt att det var ännu bredare.
Perfekt för en 40års present
Perfekt för en 40års present. Snabbt och smidigt att beställa likaså att få hem den.
Vi hade en mysig kväll
Vi hade en mysig kväll. Maten var vällagad och servicen var bra.
Another ripoff
Like others below, we bought a hot air balloon experience for our son at a discounted price (offer valid for hot air balloon rides so clearly a specific purchase not a general one.) We checked regularly almost every day for availability and the message changed to state that dates would soon be released, which was reassuring after two months with no options available. However I logged in days later to find the experience cancelled. Upplevelse did not contact us directly we found this out ourselves. We wrote to ask for a refund and they have refused us three times as they claim the voucher is not specific to the experience. We have spoken to the ombudsman and believe we have a good case against the company and would encourage others to report them formally - hoping that together the company will understand that their behaviour is not suitable for a genuine seller and that all of us will be given our refunds.
Middag för två
Tydlig information. Flera valmöjligheter. Förmånliga extra priser. Snabb leverans då det är på en gång vid köp online.
Bryter mot GDPR
Bryter mot GDPR. Varning ‼️ Får de dina kontaktuppgifter så kommer du att scamas av bluffmail och sms i flera år framöver. Har bett om att få mina personliga uppgifter raderade från deras system men det ignoreras. Blir anmälan nu
Oseriöst! Långt ifrån seriöst!
Oseriöst! Långt ifrån seriöst!
Jag kan inte ens beskriva hur FRUSTRERANDE det här är. Hade jag vetat att jag skulle bli utsatt för detta, hade jag aldrig i livet övervägt att boka med det här företaget. Deras "erbjudanden" och "tjänster" är bara ett enda stort skämt. Jag har ett presentkort som jag knappt kan använda och det känns som att de bara slår mig i ansiktet med sin total brist på respekt för sina kunder.
Det här är inte bara oprofessionellt, det är rent av bedrägligt! Man får absolut ingenting för pengarna, och det känns som om företaget medvetet försöker lura sina kunder. Jag är så jäkla besviken. Om du inte vill få en massa onödiga presentkort liggandes som aldrig går att använda, HÅLL DIG BORTA från det här företaget! Jag kommer aldrig någonsin ge dem en enda krona till och kommer rekommendera alla jag känner att göra samma sak.
Företag som det här förtjänar inte att existera, och jag kommer inte sluta sprida ordet om hur fruktansvärt usla de är.