De har gått i konkurs...snyggt.....därför går det inte boka en upplevelse......kommer aldrig mer köpa ett presentkort på detta sätt - när man går in på deras webbsida hamnar man nu hos Happy Day......... Voir plus
Vi har bokat många upplevelser med Upplevelse.com. Man får alltid väldigt mycket för pengarna. Det kan vara svårt att hitta en bra tid nära inpå så vissa upplevelser behöver man vara ute i god tid för... Voir plus
Vi fick en riktigt trevlig kväll i Jönköping. Vi har aldrig tidigare varit på en mordmiddag men kommer definitivt att göra om det. Åkte tillsammans med min vuxna dotter och efteråt bestämde vi oss för... Voir plus
À propos de Upplevelse.com
Vi har funnits på marknaden sedan 2009. Hos oss finner du hundratals upplevelser i små och stora städer över hela landet – allt från välsmakande restaurangbesök och lyxiga vinprovningar till mer finstämda hotellövernattningar och avkopplande spabesök. Flyg luftballong, provkör en Ferrari, eller prova på att spaka planet själv, det är bara fantasin som sätter gränserna!
Våra upplevelser passar lika bra att ge bort i present som att unna sig själv. Giltighetstiden på våra värdebevis är hela 3 år, så det finns gott om tid att boka in upplevelsen.
Vi är övertygade om att en upplevelse väcker liv i våra känslor och etsar sig fast i minnesbanken.
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
Nöjd återkommande kund
Bra utbud, enkelt och extra plus för lång giltighetstid och möjlighet att byta till annan upplevelse.
Bra priser även om man fick mer för…
Bra priser även om man fick mer för pengarna förr. Dock lite små krångligt med att boka vissa upplevelser men överlag bra.
Många roliga upplevelser att välja mellan
Många roliga upplevelser att välja mellan på ett stort antal orter
Snabbt och smidigt
Jag fick hjälp med att göra min beställning, som dessutom blev billigare då jag gick genom Upplevelse.com
Bra service
Bra service. Trevlig personal. Mycket att välja på. Rekommenderas verkligen.
Vi har inte hunnit att göra upplevelsen…Men vi ser framemot att göra den lite längre fram i år.
Har inte hunnit att göra upplevelsen ännu. Menvi ser framemot att göra den den lite längre fram i år.
Felaktig marknadsföring
Ni erbjuder en upplevelse, jag köper den, får en annan och sen påstår ni att det står fel på mitt värdebevis.. tyvärr tappar jag förtroendet för er.
Beställde 3 upplevelser där 2 föll bort…
Beställde 3 upplevelser där 2 föll bort pga att de inte fanns kvar på min ort. Kontaktade support och förklarade detta och allt löste sig smidigt och snabbt. Återbetalning på de två upplevelserna skedde omgående via swish👍.
Mycket bra support.
Svårt att boka
Upplevelsen kommer säkert bli bra. Men att boka in behöver man ha telefonkontakt med upplevelse.com som anger öppettider 8-17 på hemsidan men det de säger på telefonsvararen 10-16. Det tar lååång tid innan de svarar.
Lurade på ballongfärd!
Mina föräldrar köpte en ballongfärd till min och min mans 50-årsdag i januari. När vi i april gick in för att boka den så fanns den inte kvar i sortimentet. Tycker det är otroligt dåligt att sälja något dom inte har när det enda ni hade som vi ville göra var just ballongfärden. Tycker att pengarna skulle lämnas tillbaka så man kan boka sin ballongfärd på egen hand, vill inte ha något presentkort på något som man inte vill göra. Kommer aldrig att köpa en upplevelse via er!! Och kommer aldrig rekommendera er, detta är lurendrejeri!
Kanontrevligt och att man kan få prova…
Kanontrevligt och att man kan få prova nya restauranger som man aldrig har varit på.....
Kunnig
Kunnig, engagerad och trevlid guide. Hade kanske förväntat mig lite mer att äta på en matvandring.
Presentkort
Jag har själv fått presentkort på bla Sveriges bästa bord tidigare och när kollegan fyllde år så passade det bra med presentkort till honom.
Spökvandring i Gamla stan med middag på…
Spökvandring i Gamla stan med middag på Mårten Trotzig.
Otroligt bra guide. Rolig, kunnig och riktigt flängd i käften. Lagom långt. Mycket god middag. Trevlig personal. Fick oväntat trevligt sällskap också.
Icebar hotel i Stockholm 10/10
Vi var på Icebar hotel i Stockholm! Att få se och uppleva isskulpturer va riktigt häftigt. Riktigt isandekallt och jätte fascinerande, goda drinkar och trevlig personal! Ett gott intryck och skulle absolut kunna tänka mig att göra detta igen.
Kul att upptäcka olika restauranger
Kul att upptäcka olika restauranger. Lite olika storlekar på provsmakningen. Roligt med olika typer av restauranger. Jag hade tex aldrig vågat smaka råbiff tidigare, intressant att prova.
Matmilen var en bra matupplevelse och…
Matmilen var en bra matupplevelse och perfekt socialaktivitet för både små och stora sällskap. Jag hade önskat längre promenadavstånd mellan restaurangerna (det flesta ställena var bara ett par minuters avstånd eller rakt över gatan) tillsammans med någon slags historisk guidning digitalt för de byggnader, trädgårdsmiljöer eller parker man kan tänkas passera. Bra att man kunde beställa halva glas. God mat på de flesta restaurangerna.
Köpte två biljetter till…
Köpte två biljetter till ballongflygning och nu finns inte det alternativet kvar. Verkar inte som man kan få pengarna tillbaka utan måste köpa nåt annat. Men tyvärr så är jag inte intresserad av flygplan och gokart och så vidare och så vidare eller spa så jag är grymt besviken
Det var så enkelt att hitta en…
Det var så enkelt att hitta en upplevelsepresent till min familj! Det finns så många varianter och bra idéer att välja mellan. Smidigt, inspirerande och något för alla!