Upplevelse.com Avis

TrustScore 3.5 sur 5

3,3

De har gått i konkurs...snyggt.....därför går det inte boka en upplevelse......kommer aldrig mer köpa ett presentkort på detta sätt - när man går in på deras webbsida hamnar man nu hos Happy Day......... Voir plus

Vi har bokat många upplevelser med Upplevelse.com. Man får alltid väldigt mycket för pengarna. Det kan vara svårt att hitta en bra tid nära inpå så vissa upplevelser behöver man vara ute i god tid för... Voir plus

Matmilen var en bra matupplevelse och perfekt socialaktivitet för både små och stora sällskap. Jag hade önskat längre promenadavstånd mellan restaurangerna (det flesta ställena var bara ett par minute... Voir plus

Vi fick en riktigt trevlig kväll i Jönköping. Vi har aldrig tidigare varit på en mordmiddag men kommer definitivt att göra om det. Åkte tillsammans med min vuxna dotter och efteråt bestämde vi oss för... Voir plus

1. Services aux entreprises

À propos de Upplevelse.com

Välkommen till Upplevelse.com!

Vi har funnits på marknaden sedan 2009. Hos oss finner du hundratals upplevelser i små och stora städer över hela landet – allt från välsmakande restaurangbesök och lyxiga vinprovningar till mer finstämda hotellövernattningar och avkopplande spabesök. Flyg luftballong, provkör en Ferrari, eller prova på att spaka planet själv, det är bara fantasin som sätter gränserna!

Våra upplevelser passar lika bra att ge bort i present som att unna sig själv. Giltighetstiden på våra värdebevis är hela 3 år, så det finns gott om tid att boka in upplevelsen.

Vi är övertygade om att en upplevelse väcker liv i våra känslor och etsar sig fast i minnesbanken.

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

474 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

24 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Tips

Hej! Är alltid nöjd när jag handlar hos er, bra priser, snabb leverans och uppskattade upplevelser.
Det jag saknar är att kunna beställa hem till någon annan, så att jag beställer och betalar men det levereras till annan mottagare som man vill ge bort upplevelsen till, så det vore toppen om det gick att få till ❣️

1 juin 2025

Fullt bedrägeri

Fullt bedrägeri, håll er undan

Köpte Bodyflight utomhus för min son, aldrig haft möjlighet att boka och nu har dom inte upplevelsen i sortimentet men vill inte betala tillbaka pengarna.

Erbjuder värdelöst presentkort men uppenbarligen sålt en tjänst dom aldrig tänkt leverera på och ej intresserad av andra upplevelser.

11 décembre 2024

Vedervärdigt företag

Vedervärdigt företag. Fick luftballongstur i födelsedagspresent. Tjänsten har nu utgått (skräll). Dom kan inte erbjuda liknande tjänst och därför SKA man erbjudas pengar tillbaka vilket man inte får. Erbjuder massa rabatt och extra pengar på ett nytt presentkort istället som att det skulle lösa problemet. Som konsument har man rätt att få tillbaka pengarna om det inte finns en likvärdig tjänst att byta till. DET ENLIGT LAG. Spelar ingen roll att ett företag har ”egna” föreskrifter. Nu blir det att upprätta en anmälan. Att ni inte skäms. Hade varit enklare om ni bara gjorde rätt från början. Då kanske ni hade sluppit alla dåliga recensioner också.

11 juin 2025

Katastrofal service!

Katastrofal service!! Fick fallskärmshopp i julklapp och när sommaren väl kom och jag skulle boka in så hade de höjt priset på fallskärmshopp än det som min sambo köpte det för och då gick de helt plötsligt inte att boka längre utan skulle fått presentkort att göra en annan aktivitet för istället. rekommenderar ABSOLUT INTE

9 juin 2025
Avis spontané

Svårigheter med att reklamera utebliven ballongupplevelse

Precis som flera andra här hade jag köpt en luftballongupplevelse som först inte gick att boka, och som därefter helt togs bort ur sortimentet.

Jag försökte upprepade gånger via e-post att få pengarna tillbaka, men företaget ville endast erbjuda ett presentkort. Fick till slut tillbaka pengarna när jag skrev att jag ville reklamera mitt köp och att ifall jag inte skulle få mina pengar tillbaka så skulle jag göra en anmälan till ARN och fråga efter summan + 150kr vilket är kostnaden för ARNs anmälningsavgift.

5 juin 2025
Avis spontané

Köpte luftballongstur för 2000kr för…

Köpte luftballongstur för 2000kr för ett år sedan. Har försökt boka i över ett års tid men det har inte funnit tillgängliga tider på deras hemsida. Nu säger de plötsligt att de slutat leverera denna upplevelse och så vägrar de betala tillbaka pengarna. Lurendrejeri. Lagt massa tid på att försöka få till detta och så skiter de fullständigt i en.

4 juin 2024

Bedragare

Tänk efter två gånger innan du köper något från dem.
Visste ni att upplevelse.com inte ens garanterar att du får det du betalar för? Jag köpte en upplevelse och försökte boka i flera månader – utan framgång. När jag bad om att få pengarna tillbaka var det bästa de kunde erbjuda ett byte till en annan upplevelse.

Jag gick med på bytet och valde en ny upplevelse i Stockholm. Men när jag försökte boka visade det sig att den bara fanns i Göteborg – inte alls där jag bor. Och några pengar tillbaka? Glöm det.

Jag kollade sedan vad samma upplevelse kostade direkt hos leverantören i Göteborg – exakt samma pris, men där får man faktiskt pengarna tillbaka om något går fel.

Slutsats: upplevelse.com verkar bara vilja ta dina pengar utan att leverera. Deras affärsidé verkar gå ut på att annonsera häftiga aktiviteter, ta betalt och sedan inte ta ansvar. Aldrig mer för min del – och jag avråder starkt från att köpa något från dem!

2 juin 2025

Bedrägerimetoder och ballongreklam

företaget marknadsförde aggressivt sitt ballongerbjudande med 60-70% rabatt förra året. Jag köpte en "ballong-upplevelse för två" i april 2024. " - Går ej att boka på hela sommaren, försök igen nästa säsong tack". Försöker igen denna säsong, och nu är det borttaget helt med luftballong. Vill reklamera köpet, och kundsupport säger att de inte alls sålt ballongupplevelse, utan att de sålt en "värdecheck", så de kan erbjuda mig annan upplevelse istället. ALLT i deras katalog som finns i HELA Regionen jag bor i är "prova på Yoga" för 200kr.

Uppenbart bedrägeri att pracka på massa människor "superpris", för att sedan tvinga dem använda flera tusen på vardagliga saker till överpris.

2 juin 2025

UNDVIK!

Jag köpte en luftballongfärd för två personer i 40-årspresent till en kompis. När min kompis skulle boka själva färden sa de att luftballongsturerna utgått och att jag köpt en presentkort och inte en luftballongsfärd. Detta trots att den sida hos dem som jag köpte värdechecken på tydligt visade att det handlade om just en luftballongsfärd. De ville inte återbetala beloppet.

9 avril 2025
Avis spontané

Borttagen upplevelse och falsk marknadsföring

Jag fick 'Specialerbjudande' om ballongfärd för två till kraftigt nedsatt pris. Köpte detta för över ett år sedan, men det har aldrig gått att boka. Nu har ballongfärd helt tagits bort ur sortimentet, och jag vill därför reklamera köpet. Kundtjänst är totalt värdelös och försöker övertala mig att deras marknadsföring och erbjudande om ballongfärd är likvärdig med att göra något helt annat, och vill därför inte reklamera köpet. Det enda som erbjuds i hela Regionen jag bor i är 'prova på Yoga'. Uppenbart falsk marknadsföring i försäljning och bedrägeri. Köp direkt av leverantör då 'värdebevis' från upplevelser.com är totalt värdelösa.

14 mai 2025