Valida Health Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg vil meget gerne takke Valida Health og specielt Helene og Nicoline for, at tage så godt imod mig. Den tryghed, omsorg og imødekommenhed i har mødt mig med, kan jeg kun være taknemmelig for. Jeg... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg vil gerne takke valida health og ikke mindst Nicoline for et meget professionelt forløb med mine Afrika vacciner. Grundighed med hvilke typer vacciner og vaccination tidspunkt, der passede mi... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

They were very attentive. Managed to get in touch with a knolwdegable nurse right away. She answered my question thoroughly and had a very well balanced approach towards letting me know of their other... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har fået foretaget et sundhedstjek hos Valida Health, og havde en virkelig god oplevelse. Jeg blev mødt af professionelt personale, der gjorde, jeg følte mig tryg og lyttet til. Kan varmt anbefale... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Clinique spécialisée

Écrit par l'entreprise

Sundhed og velvære er vores højeste prioritet. Valida Health’s vision er at skabe komplette sundhedsløsninger skræddersyet til den enkelte. Vi tror på, at nøglen til sundhed ligger i forebyggelse, og vi stræber efter at levere direkte adgang til eksperter, læger og sygeplejersker tilpasset dine behov.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

84 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god kundeservice i forbindelse…

Rigtig god kundeservice i forbindelse med vaccination mod covid og influenza. Super god og personlig service samt en dejlig kop kaffe.

27 octobre 2025

Kære Ole,
Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os i forbindelse med din vaccination. Det betyder meget for os, at du følte dig godt taget imod – og at kaffen faldt i god smag ☕😊
Vi håber at se dig igen en anden gang!

Fin fin behandling

Fin fin behandling, jeg følte mig hørt, så jeg kan kun anbefale stedet

17 octobre 2025

Kære Connie,
Tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os at høre du har haft en god oplevelse hvor du følte dig hørt, vi gør vores bedste for at give vores klienter en god oplevelse.

Valida Health teamet

God og professionel behandling

God og professionel behandling. Smilende og interesseret behandler, der tog sig tid til grundig konsultation.

16 octobre 2025

Kære Niels,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse!
Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse, og at du følte dig godt taget hånd om under konsultationen. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Klinikken kan anbefales!

Søde, smilende og imødekommende personaler. Og de virker endda fagligt kompetente ... ;o)

16 octobre 2025

Kære Bo,
Tusind tak for din skønne anmeldelse! 😊
Vi bliver rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse, og at vores personale både har givet et smil og tillid til den faglige del. Det betyder meget for os!

God klar kommunikation

God klar kommunikation, har god viden omkring deres arbejde.

17 octobre 2025

Kære Michael,
Tusind tak for din fine anmeldelse! 😊
Vi er glade for, at du oplevede god kommunikation og faglighed hos os.

Valida Teamet

Noté 5 sur 5 étoiles

"Mødet med personalet var meget…

"Mødet med personalet var meget positivt – de var fagligt kompetente, imødekommende og besad en stor viden inden for deres område. Samtidig skabte de en behagelig og tryg atmosfære, der gjorde samarbejdet let og professionelt."
kan klart anbefales :)

15 octobre 2025

Kære Knud,
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🌟
Det glæder os meget at høre, at du har følt dig både tryg og godt taget imod. Vi sætter stor pris på dine rosende ord og anbefaling – det betyder virkelig meget for os!

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg stod i en situation hvor min egen…

Jeg stod i en situation hvor min egen læge ikke ville hjælpe mig- og så fandt jeg valida health, som lyttede på mine problematikker. Så kom hjælpen med det samme💪
Yderst professionel læge, som kunne sige hvad der var galt.
Og Helene som er et fantastisk sympatisk og professionel sygeplejerske, som nærmest holder en i hånden hele vejen, så man føler sig tryg❤️
Så kæmpe 5 stjerner herfra

9 octobre 2025

Kære Ronni,

Tusind tak for din fine tilbagemelding – det betyder virkelig meget for os at høre, at du har følt dig set, hørt og godt hjulpet.

Vi er glade for, at du fandt vej til Valida Health, og at både vores læge og Helene har kunnet støtte dig på en måde, der gav tryghed og klarhed. Det er præcis sådan, vi ønsker, at alle vores klienter skal opleve deres forløb hos os.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og for de 5 stjerner 💫

Team Valida

Det var nemt og godt 👍🏼

Det var nemt og godt 👍🏼

5 octobre 2025

Kære Hatice,
Tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os at høre du har haft en god oplevelse, vi gør vores bedste for at give vores klienter en super oplevelse.

Valida Health teamet

Flink

Flink, kompetent
En god oplevelse, glæder mig til at få svar på prøverne

30 septembre 2025

Kære Maibritt,
Tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse. Vi er stolte af vores dygtige team, og din feedback vil blive delt med dem!

God oplevelse

God oplevelse, dygtige og kompetente medarbejdere

29 septembre 2025

Kære Frank,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse og ser frem til at se dig i klinikken igen.

Dygtige

Dygtigt og hjælpsomt personale

28 septembre 2025

Kære Kirsten,

Mange tak for din fantastiske feedback! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores personale.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Super oplevelse igen

Super oplevelse igen, alt går som planlagt

22 septembre 2025

Kære Robert,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du endnu en gang har haft en super oplevelse, og at alt forløber som planlagt. Vi sætter stor pris på din tillid og ser frem til at fortsætte det gode samarbejde.

Noté 5 sur 5 étoiles

Når først beslutningen er truffet- er det vigtigt med hurtig og professionel guidning

Hurtig og professionel vejledning

22 septembre 2025

Kære Kirsten,

Mange tak for din positive feedback!

Vi er glade for, at du oplevede hurtig og professionel vejledning – det er noget, vi altid stræber efter at levere.

Vi ser frem til at hjælpe dig igen, hvis du får behov for det.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg blev anbefalet Valida af en god…

Jeg blev anbefalet Valida af en god ven, og jeg forstår nu hvorfor.
Helene var en stor hjælp gennem hele forløbet og fik mig til at føle hørt.
Der var styr på alle detaljer, og det hele føltes både professionelt og menneskeligt.
Jeg har allerede selv anbefalet dem videre og vil fortsætte med det.
Et oplagt valg for mænd, der vil tage deres helbred seriøst.

15 septembre 2025

Kære Adam,

Mange tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os meget at høre, at du har følt dig både hørt og godt hjulpet gennem hele forløbet hos Helene. Vi er stolte af at kunne tilbyde en professionel og samtidig menneskelig tilgang, som giver vores patienter tryghed og tillid.

Tusind tak for din anbefaling – det betyder rigtig meget for os. Vi ser frem til at fortsætte med at støtte dig i dit helbredsforløb.

Venlig og kompetent samtale

12 septembre 2025

Kære Preben,

Mange tak for din anmeldelse!

Vi er glade for, at du oplevede samtalen som både venlig og kompetent – det betyder meget for os.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Super dygtige

Super dygtige, rar atmosfære og gennemført behagelig oplevelse. Er glad for at have fundet dette sted og glæder mig at komme tilbage.

29 août 2025

Kære Bettina,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse!

Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en behagelig oplevelse hos os, og at både atmosfæren og vores faglighed har levet op til dine forventninger. Det betyder meget for os at skabe et trygt og rart sted for vores patienter – og din feedback bekræfter, at vi er på rette vej.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen!

Hurtig ekspedition

Fik hurtig tid - og hurtig svar.

18 août 2025

Kære Mark,

Mange tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os meget at høre da vi betræber os
på at imødekomme vores kunder hurtigt.

Der er god service og de stikker godt

Der er god service og de stikker godt

15 août 2025

Kære Tonni,

Mange tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os.

Vi håber at se dig igen, hvis du får brug for os i fremtiden.

Seriøs og grundig oplevelse

14 août 2025

Kære Rasmus,

Mange tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god og seriøs oplevelse.

Noté 1 sur 5 étoiles

Extremely Unprofessional and Disappointing Experience

If you want to pay attention to a very interesting (and unfortunately disappointing) story, please read carefully below.

On August 6th, I had a confirmed appointment with Valit Clinic in Copenhagen for a check-up/consultation. The appointment was confirmed by both email and SMS from the clinic. However, when I arrived on the agreed date and time, the clinic was completely closed. There was no one there, and in fact, another person arrived with an appointment and was also left waiting without being attended to.

I had arranged my day specifically for this appointment, including leaving work and reorganizing my schedule, only to find the clinic shut without any prior notice.

I tried calling the clinic several times that same day but received no answer. I then sent multiple emails explaining the situation and asking for clarification, yet I have not received any reply to this day.

I find this service completely unacceptable- a lack of professionalism, no communication, and zero follow-up with the patient. I hope this review encourages the clinic to reflect on the importance of honoring their commitments and responding to the people who trust them with their care.

As of now, I am still waiting for an explanation or an apology from Valit.

6 août 2025

Dear Luis,

We sincerely apologize for the inconvenience and frustration caused by the situation on August 6th. We understand how disappointing it must have been to arrive for your appointment only to find our clinic unexpectedly closed, and we deeply regret the lack of communication you experienced thereafter.

On that day, we unfortunately suffered a major power outage in the building, which made it impossible for us to provide any services or attend to patients. We made every effort to reach out to all our clients affected by this outage, but unfortunately, it seems we overlooked contacting you in the process, and for that, we are truly sorry.

We value your trust and would like to invite you to reschedule your appointment at a time that suits you. Of course, we will ensure appropriate compensation for the inconvenience caused.

Our team will reach out to you shortly via email with more details. Thank you for your understanding and patience.

Kind regards,

Valida Health

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus