Jeg vil meget gerne takke Valida Health og specielt Helene og Nicoline for, at tage så godt imod mig. Den tryghed, omsorg og imødekommenhed i har mødt mig med, kan jeg kun være taknemmelig for. Jeg... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg vil gerne takke valida health og ikke mindst Nicoline for et meget professionelt forløb med mine Afrika vacciner. Grundighed med hvilke typer vacciner og vaccination tidspunkt, der passede mi... Voir plus
L'entreprise a répondu
They were very attentive. Managed to get in touch with a knolwdegable nurse right away. She answered my question thoroughly and had a very well balanced approach towards letting me know of their other... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeres medarbejder svarede fint på alle spørgsmål. Hun virkede lidt usikker og havde nogle lidt spøjse formuleringer (jeg tror ikke hun læser så mange bøger...). Sidst i samtalen virkede det lidt som o... Voir plus
L'entreprise a répondu
Sundhed og velvære er vores højeste prioritet. Valida Health’s vision er at skabe komplette sundhedsløsninger skræddersyet til den enkelte. Vi tror på, at nøglen til sundhed ligger i forebyggelse, og vi stræber efter at levere direkte adgang til eksperter, læger og sygeplejersker tilpasset dine behov.
Strandvejen 130B, 2900, Hellerup, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Meget professionelt god behandling og imødekommende og god opfyldning og forståelse på ens prøver. 👌

Réponse de Valida Health
Jeg fik både corona og influenza vaccine - perfekt behandling.

Réponse de Valida Health
Alt forløb planmæssigt. Kom for en sikkerheds skyld 20 minutter før bestilt tid, men kom til med det samme. Meget venligt og effektivt.

Réponse de Valida Health
Havde en konsultation med Valida vedr medicinsk vægttab og mandlig overgangsalder. Meget positiv oplevelse og meget grundig gennemgang og spørgsmål.
Der blev lagt et program og det vælger jeg at følge. Kan klart anbefale.

Réponse de Valida Health
Dejlig profesionel behandling i hyggeligt lokale

Réponse de Valida Health
Jeg blev anbefalet af min mor og svinge forbi Valida Health, for at få min influenza og corona vaccine. Det gik gnidningsfrit. Servicen var i topform og personalet var professionelt. Vender helt klart tilbage igen når det tid til en ny vaccine, eller når det kommer til optimering af mit helbred.

Réponse de Valida Health
Super fantastisk sød sygeplejerske og mega professionel håndtering.
Dejligt at blive taget seriøs og blive forstået 🥰
Og det bedste af det hele er at det kan foregå online.
Så tusind tak Valida Health ♥️

Réponse de Valida Health
Jeg har en rigtig go dialog med personalet , er så glad for jeg har fået hjælp , det kan varmt anbefaldes.

Réponse de Valida Health
Professionelt og venligt personale. Føles som om, man bliver set som individ. Kan anbefale...

Réponse de Valida Health
Saglig og hurtig - konkret snak om mine udforinger. En løsning samme dag.
Jeg glæder mig til rejsen og mine mål - støttet af Valida.
Jeg føler mig så godt behandlet hos Valida Health. Top professionelt personale der gør alt de kan for at hjælpe. Føler mig virkelig tryg og der er tid nok til at svare på alle spørgsmål. Kan kun give Valida Health mine bedste anbefalinger
Jeg er meget tilfreds med den professionelle og venlige behandling jeg har fået hos Valida. Både første konsultation og opfølgningen var helt i top.
Jeg giver hemed min varmeste anbefaling.
Med venlig hilsen, Henrik
Jeg havde en meget god oplevelse. Jeg prøvede det offentlige/private hospital/lægesystem uden at få den rigtige hjælp. Jeg følte mig hørt og fik den hjælp, jeg søgte. Kan 100% anbefale alle at opsøge Valida Health
Alt var super professionelt.
Jeg kan varmt anbefale denne klinik 👍
Nemt at finde, nemt at parkere, fin service hele vejen rundt. Vil bestemt anbefale til andre.
Altid et smil og en omhyggelig gennemgang af den behandling man står over for🌹 Der er også tid til en snak om andre af livets spørgsmål - incl om man kan forbedre sit helbred gennem en kur😄
De er professionelle og gør sig umage for at jeg en får en optimal behandling. Jeg fortsætter mit forløb og jeg kan klart anbefale Valida Health.Hilsen, Camilla