Ik heb zeker ook de slechte ervaringen gelezen, maar onze ervaring is 100% lof voor de vakkundige en snelle wijze de mannen onze schuifdeur hebben gerepareerd. Het is tenslotte een uitdaging om ve... Voir plus
Lisez les avis des autres
De afspraak is wat verlaat maar we werden keurig(2x)op de hoogte gehouden. De beide medewerkers -vriendelijk, beleefd en netjes te werk -gingen direct aan de slag en waren voor zover we konden zien vo... Voir plus
Op Maart is onze SCHUIFPUI gerepareerd/gangbaar gemaakt.Eerst meldde zich een uiterst vriendelijke monteur(bleek uit Roemenië afkomstig) die ivm de aard van de werkzaamheden 2 collega’s moest opr... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
☎ 010-2736300 | 24/7 bereikbaar, schadevrij deur openen, slot vervangen, inbraakschade, buitengesloten | Onze monteur is binnen 27 minuten bij jou | Bel nu!
Coordonnées de contact
Kompasstraat 28, 2901 AM, Capelle aan den IJssel, Pays-Bas
- 010 273 6300
- info@vandelftslotenmaker.nl
- vandelftslotenmaker.nl
N'a pas répondu aux avis négatifs
Goeie service en aardige monteur
Goeie service en aardige monteur. Nico bedankt voor het plaatsen van de meerpuntsluiting.
Super goed!
Ik ben heel erg tevreden over de service van deze slotenmaker. Ze waren snel ter plaatse en het probleem was snel maar goed opgelost. De prijs was netjes, zeker gezien de snelheid en kwaliteit van het werk. Absoluut een aanrader als je op zoek bent naar een betrouwbare en betaalbare slotenmaker!
Altijd bereikbaar
Altijd bereikbaar! Goede service en duidelijke afspraken zodat je weet waar je aan toe bent.
Monteur was vakkundig en zorgvuldig!
Monteur was vakkundig en zorgvuldig!
Er zit weer een een prachtig veiligheidsslot in deur!
Dank u wel!
Onzettend tevreden over de service van…
Onzettend tevreden over de service van Van Delft Slotenmaker! Monteur was snel ter plaatse en heeft mijn deur snel en vakkundig opengemaakt.
Telefonisch ook transparant over de prijs, geen onverwachte kosten. Zeker goedkoper dan andere slotenmakers!
Daarnaast was de monteur ook erg vriendelijk en professioneel.
Absoluut een aanrader als je snel hulp nodig hebt!
Zeer onbeleefd personeel
Niet transparant- te mijden
Heel sterk het gevoel dat ze gebruik maken van de urgentie van het probleem om exorbitant hoge prijzen te offreren. Neen dank je! En vervolgens 85 euro voorrijkosten aanrekenen om 5 min naar het slot te kijken!
Waardeloos! Andere slotenmaker heeft het probleem gefixt voor 1/7 van de prijs
Nooit meer!
Prima geholpen
Prima geholpen. Op verzoek foto's toegestuurd van de defecte schuifpui. Netjes per email offerte ontvangen. De monteur Douwe was zeer vakkundig en heeft het probleem vakkundig opgelost.
Onthullend les geleerd!
Onthullend, ik geef uitgebreid aan dat het een Amerikaans slot betreft, in de hoop dat dit ook meekomt met de sleutelmaker. Wie schetst mijn verbazing, terwijl op hun site staat binnen een half uur bij u, na 1 1/2 uur kwam er eindelijk iemand aan. De thuiszorg kon niet naar binnen, ik kon het pand niet uit. Paniek. Mijn fout dat ik vantevoren geen prijs af heb gesproken, dat was een dure les! Maar wie schetst mijn verbazing, de sleutelmaker die kwam,gaf een harde klap op de draaiknop, die begaf het, de deur floepte open. Hij haalde het palletje eruit, dat was het! Ik zeg meneer, er zit een hulpbehoevende mevrouw op de begane grond, die kan niet constant de deur dicht draaien. Nu waait de deur open, kan iedereen zomaar binnen komen, dit is toch niet werkelijk uw oplossing? Nu dat was het wel, of ik maar even wilde dokken €139,- Hij zou de bon naar mij toezenden, gek dat ik meteen al dacht dat dat niet zou gebeuren! En inderdaad geen toegezonden bon, een kapot geslagen slot en een hele dure les wijzer. Ik zou deze mensen nooit inhuren ze zijn 1 kruisje nog niet waard. Schandelijk. Nu zijn we onmiddelijk op zoek gegaan naar een wel goed werkend bedrijf, die snel wel goed werk levert en er een nieuw slot inzet. Voor nu is er altijd in het pand bewaking dat er niet iets met mevrouw gebeuren kan.
Onze grote schuifpui zat muurvast
Onze grote schuifpui zat muurvast. Ricardo en Mark van Van Delft hebben alles netjes opgelost. De loodzware deur eruit, nieuw mechanisme gekregen. De schuifpui werkt nu beter dan ook. Erg tevreden en ook gewoon aardige gasten, allebei. Laten alles ook nog 's netjes achter ook.
slechte ervaringen
Ook ik heb slechte ervaringen met dit bedrijf.
Als je ze belt om te vragen wanneer ze komen om het afmaken, dan zeggen we bellen je deze week nog op. (Ze hebben hun geld gehad. Onze schuld. Hadden we niet moeten doen.). NIET dus. Weer bellen. En weer zeggen ze we bellen u. NIET dus. Het werk is nog steeds niet af. En dit duurt nu al 5 weken. Slecht. Bedrijf. Ga niet met ze in zee
Snel en vakkundig Binnen een half uur na bellen al bij…
Binnen een half uur na bellen al bij mijn woning. Ik was zelf niet terplaatste , maar mijn kat zat opgesloten . Van delft de boel opengebroken en nieuwe insteeksloten en cilinders geplaatst. En de prijs voor anderhalf uur slijpen en passen en op maat maken viel mee. Zeer tevreden. PS , ik ben geen familie ,
Oplichters en intimidatie
Het slot bleek veel duurder te zijn dan aanvankelijk besproken. De monteur sprak ineens geen Nederlands meer. Toen ik tegensputterde, werd ik geïntimideerd om te betalen. Ik diende een klacht in bij het hoofdkantoor en kreeg een grote mond, want ik had immers zelf een handtekening gezet. Binnen 1,5 jaar was het veel te dure slot kapot en vond men dat ik het maar zelf moest oplossen met een spray. Helaas geen garantie meer, ik moet opnieuw betalen voor een nieuw slot. Helaas zijn het echt oplichters.
Blijf weg van dit bedrijf
Verhogen bedrag zomaar en nemen zonder dat je het weet je slot mee zodat je wel MOET betalen.. nieuwe manier van oplichting
OPLICHTERSS!
OPLICHTERSS!! Ze nemen materiaal mee en vragen een hoge aanbetaling om vervolgens het afgesproken bedrag weer te verhogen, zodat je klem zit. Als je vraagt om de spullen retour te doen, willen ze dat niet!
Oplichters ze stelen je geld en…
Oplichters ze stelen je geld en materiaal en verhogen het bedrag ongekend
Solved the issue but asked 270 to open…
Solved the issue but asked 270 to open a door during the day. Other services to the same for last than half of it.
Dure reparatie
Na vervanging slot konden we schuifpui niet meer van buitenaf afsluiten. Monteur ontdekte vandaag dat dit veroorzaakt werd door kromme schroef van cilinder. Omdat slot vervangen was maar, niet de cilinder, kon ik 115 € aftikken voor reparatie die mss half uur geduurd heeft; inc. 2 keer heen en weer lopen naar auto. Dit terwijl de cilinder er toch uit geweest was bij plaatsen van slot.
Slechte werkgever ooit bij ontslag…
Slechte werkgever ooit bij ontslag dreigt meneer even de belastingdienst te bellen omdat hij denkt dat je toeslagen ontvangt.
Tevens verzint meneer ter plekke eigen prijzen op feestdagen zoals koningsdag kerst oud en nieuw.
Zou er maar mee oppassen meneer wordt namelijk nog al graag persoonlijk.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.