Ik heb zeker ook de slechte ervaringen gelezen, maar onze ervaring is 100% lof voor de vakkundige en snelle wijze de mannen onze schuifdeur hebben gerepareerd. Het is tenslotte een uitdaging om ve... Voir plus
Lisez les avis des autres
De afspraak is wat verlaat maar we werden keurig(2x)op de hoogte gehouden. De beide medewerkers -vriendelijk, beleefd en netjes te werk -gingen direct aan de slag en waren voor zover we konden zien vo... Voir plus
Op Maart is onze SCHUIFPUI gerepareerd/gangbaar gemaakt.Eerst meldde zich een uiterst vriendelijke monteur(bleek uit Roemenië afkomstig) die ivm de aard van de werkzaamheden 2 collega’s moest opr... Voir plus
Onze grote schuifpui zat muurvast. Ricardo en Mark van Van Delft hebben alles netjes opgelost. De loodzware deur eruit, nieuw mechanisme gekregen. De schuifpui werkt nu beter dan ook. Erg tevreden en... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
☎ 010-2736300 | 24/7 bereikbaar, schadevrij deur openen, slot vervangen, inbraakschade, buitengesloten | Onze monteur is binnen 27 minuten bij jou | Bel nu!
Coordonnées de contact
Kompasstraat 28, 2901 AM, Capelle aan den IJssel, Pays-Bas
- 010 273 6300
- info@vandelftslotenmaker.nl
- vandelftslotenmaker.nl
N'a pas répondu aux avis négatifs
Super tevreden
Super tevreden ! Vriendelijk geholpen aan de telefoon , was snel een monteur aan huis en het probleem was snel opgelost . Goede prijs kwaliteit verhouding ! Eindelijk een positieve ervaring met een slotenmaker!
Perfect geholpen
Hele fijne monteur die alles perfect monteerde - van mij krijgt ie een 10plus ondanks extra werk werd de afgesproken prijs berekend - ben heel blij met bedrijf
9-9-2020 nieuw gecertificeerde slot…
9-9-2020 nieuw gecertificeerde slot gekocht en er lijkt nu al roestvorming in slot te zitten. Foto’s naar hen opgestuurd en aantal dagen later een reactie. Zij geven maar 3 maanden garantie en stellen dat zij niet aansprakelijk zijn en je probleem moet je anders oplossen. Zeer slechte service! Zou nu absoluut niets bij hen aanschaffen garantie en service is slecht! Lijkt mij dat ik zou mogen verwachten dat een gecertificeerd slot een langere levensduur heeft!
Onacceptabel
Mij werd verteld dat ik een uur maximaal zou moeten wachten, heb uiteindelijk 3 uur moeten wachten, en toen is het de slotenmaker niet gelukt de deur open te maken, alsnog 85 van de 115 euro moeten betalen….. een halfuur later kwam een slotenmaker van een ander bedrijf en jahoor, hem lukte het wel leuk om de deur te openen, met precies de zelfde middelen. Waardeloos.
Transparantie over tarieven
Omdat ze zelf niet transparant zijn hierbij hun tarieven:
* voorrijkosten: altijd 84 euro. op de website staat van niet, maar dat is niet waar. Je betaalt ze altijd: of ze plussen het bij de uiteindelijke prijs of je betaalt het los. Ongeacht de afstand of tijd.
* Vervangen driepuntssluiting: 650 euro. De 389 die ze adverteren is alleen nieuwe plaatsen als je het zegt vooraf.
* Beschadiging aan eigendommen worden niet vergoed of vervangen, ondanks beloften
* plaatsen van noodslot: 150 euro. Let op, ze zeggen dat het borg is, maar veranderen later van verhaal of verhogen de uiteindelijke prijs met 150 euro.
* emails worden niet beantwoord, tenzij het om verkoop gaat
* afspraken worden enkel telefonisch of verbaal gemaakt, niets schriftelijk, dit om later het verhaal aan te kunnen passen. Neem dus vooral de gesprekken met afspraken op.
Wees dus goed gewaarschuwd alvorens je met hen in zee gaat. Informeer vooral eerst bij andere bedrijven naar de prijzen.
Extreem duur
we hebben hier een behoorlijk aantal (ABUS) veiligheidscilinders besteld en sleutels. Per sleutel en cilinder hebben wij een enorm bedrag betaald. Bij een beetje uitzoeken op internet betaal je nog niet de helft van het bedrag en krijg je 3! gratis sleutels waarvoor je hier 15,- de stuk betaalt. Bij navraag blijkt dat Vandelft eigen profielen maakt van Abus waardoor je er ook nog een keer 20 jaar aan vast zit met bijbestellen. Interessant verdienmodel voor Vandelft maar zeker niet interessant voor de klant. Verder wel goede service.
Goed en betrouwbaar
Erg vriendelijk personeel. Goede uitleg en montage. Op tijd kwa afspraak en netjes 10 min voor aankomst gebeld. En geen andere kosten dan de afspraak.
Perfect ik ben blij. Absoluut betrouwbaar.
schuifpui liep weer uitstekend maar geeft niet thuis bij veroorzaakte schade
Ik heb 2 schuifpuien die zeer zwaar schoven. Aangezien ik in het verleden goede ervaringen met Van Delft had, zie mijn recensie bij Google reviews van 2 jaar geleden, heb ik hen gevraagd hiernaar te kijken. Ze kwamen zeer snel binnen 24 uur en zeiden dat van beide schuifpuien de mechanismes versleten waren. Dit konden ze vernieuwen , ze hadden de spullen bij zich. De kosten vond ik hoog € 1960 voor twee puien maar ze moesten gerepareerd worden dus ben akkoord gegaan. Na de reparatie werkte alles weer perfect en we waren tevreden. Helaas ontstond er na hun reparatie bij 1 ruit condens in het dubbelglas.Bij de reparatie is dus de isolatie kapot gegaan. Ik belde hierover op en werd gevraagd foto's te sturen, zo gedaan. Vervolgens hoorde ik niets en heb na een week gebeld en werd gezegd dat er naar gekeken zou worden. Toen ik weer niets hoorde heb ik na een week weer een appje stuurde en kreeg ik een appje terug dat dit niet door hen veroorzaakt was. Toen ik hen hierover belde wilden ze hier verder niet op ingaan. Kortom een zee onbetrouwbaar bedrijf dat niet goed met klachten omgaat en ze ook niet oplost. Beter geen zaken doen met deze mensen!
in een woord top!!!
in een woord top!!!! echt een aanrader .2 pensloten geplaatst . puur vakwerk
Snelle service
Toppers! Snelle service! Waren snel bij ons (hemelvaart), meedenken in oplossingen, transparant over kosten! We waren gelukkig snel binnen, ivm 2 kleine vermoeide kindjes.
Nieuw slot laten plaatsen
Wij hebben een nieuw slot in de voordeur laten plaatsen. Zeer snelle en goede service.
Zeer aardige en kundige slotenmaker .
Tot nu toe zeer tevreden!
Slot van de achterdeur is slecht…
Slot van de achterdeur is slecht opgehangen. Hierdoor kunnen wij de deur niet meer op slot zetten. Aan het begin ging het stroef maar ging de deur nog op slot. We zijn nu 6 maanden verder en de slotenmaker zegt pech valt buiten de garantie. Terwijl er tussen het slot en het gat een flink hoogte verschil zit. Een slechte zaak en wij zijn dan ook totaal niet tevreden. Kost ons nu alleen maar extra geld.
De monteur zou komen tussen 9 en 12
De monteur zou komen tussen 9 en 12. Hij was vriendelijk, goed voorbereid en oplossingsgericht omdat er telefonisch eerder een ander slot door Van Delft was aangeboden. Hij was ook ruimschoots 12u klaar.
Met betalen lukte het om technische redenen niet, fout lag bij mij. Binnen de originele geplande tijdsafspraak ( het was half 12) het geld alsnog kunnen pinnen, zoals gezegd en gebeld om te bevestigen maar er werd geen nieuwe monteur gestuurd. Voor extra kosten zoals voorrijkosten was alsnog geld beschikbaar. Dit is wel nog aan de monteur ter plekke nog gemeld. Maar het bedrijf zelf had er voor een nieuwe afspraak geen boodschap aan. Geen goede klantenbinder.
Zeer goed bedrijf
Zeer goed bedrijf, met verstand van zaken.
Uiterst vriendelijk geholpen, bij iedereen aan te raden.
In tegenstelling tot concurrenten wel…
In tegenstelling tot concurrenten wel binnen 2 weken een offerte. Reageren snel op emailtjes. Goed advies gekregen. De opdracht werd snel ingepland door de planning. De opdracht werd professioneel uitgevoerd. Het was een lastige klus omdat het een oude monumentale deur betreft waar al meerdere keren nieuwe sloten op gezet waren. Desondanks is de opdracht goed gelukt en kwam de monteur met goede oplossingen.
Naderhand bleek er 1 dingetje niet helemaal goed te zijn met het slotsysteem en hebben dit binnen 24 uur opgelost. Top service!
Ze gebruiken tablets voor de afhandeling van de opdracht en maken foto's etc. Zeer professioneel dus.
Slecht passende slot en kerntrekbeslag…
Slecht passende slot en kerntrekbeslag geleverd en gemonteerd door dit bedrijf, toen mijn voordeurslot vastgelopen was. Ze maken gebruik van het feit dat je met je rug tegen de muur staat op zo'n moment. Als je klaagt dan zeggen ze dat ze geen spullen terug hoeven te nemen omdat ze al gemonteerd zijn. Waardeloos bedrijf!
Vriendelijk en professioneel
Vriendelijke vrouw aan de telefoon om afspraak te maken voor vervanging wielen van vastgelopen alluminium schuifpui. Afspraak kon op korte termijn gemaakt worden, rekening houdend met mijn wensen.
Vervanging wielen is professioneel uitgevoerd door vriendelijke monteur. Precies volgens de vooraf opgegeven prijsopgave, ondanks dat er wat meerwerk nodig was omdat ook onderkant schuifpui beschadigd was.
Supersnel en duidelijk over de prijs.
Vernield ons eigendom na conflict over de factuur
Dame met wie we afspraak maakte Informeerde niet vooraf over de kosten, stond ook niet op de site slotenmaker.nu. We wisten niet wat er met het slot was, bleek niet veel aan de hand. In overleg plaatste slotenmaker een eigen cilinder die we nog hadden liggen in 5 minuten tijd. We verwachtte een paar tientjes uurloon, maar hiervoor werd 85,- euro in rekening gebracht. Voorrijkosten?. We vonden dit zo uit verhouding, dat ik om een factuur vroeg, om dit uit te kunnen zoeken. Toen we niet meteen wilde betalen, maar een factuur wilde, boorde de slotenmaker onze eigen extra cilinder stuk. Als hij de originele cilinder had teruggeplaatst hadden we daar begrip voor gehad, maar dit is zeer onprofessioneel en heel raar dat er nul ruimte is voor gesprek. Niet alleen de consument is verantwoordelijk voor heldere prijsafspraken. Dit werd ons wel naar t hoofd geslingerd, wij hadden hier vooraf naar moeten vragen
Dik tevreden !
Wij hebben een nieuw slot in de voordeur laten plaatsen. Zeer snelle service , zij konden direct komen op zaterdagmiddag. Zeer aardige en kundige slotenmaker . Hij heeft ook gratis ons pinslot hersteld . Dit slot kon niet meer dicht omdat het niet goed voor zijn werk zat. De man ging niet eerder weg voordat hij het slot weer perfect in orde had. Hij wilde er niets voor hebben .
Hele aardige geduldige man.
Hij heeft ons advies gegeven hoe we met het nieuwe slot om moeten gaan:
Niet met olie smeren en niet dichtgooien.
Dan gaat het slot lang mee , was zijn antwoord. Wij hebben tot nu toe een prima slot en hebben een hele goede ervaring met deze man van dit bedrijf. 💪🏻
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.