Fik ved en fejl leveret 2 ens produkter. Jeg skrev en mail med et vedhæftet billede, fik lynhurtigt svar og tilsendt det rigtige produkt! Virkelig god service!
L'entreprise a répondu
Lækkert tøj - hurtig levering, en venlig hilsen. Små søde kort fra deres sortement. Tøjet er i lækker kvalitet. Pænt og forsvarlig pakket ind. One size er altid lidt et sats for mig. Måtte desvæ... Voir plus
L'entreprise a répondu
VanillaFly havde på deres hjemmeside haft en vægdekoration, som jeg skulle bruge til gave. Da jeg ville bestille, var den desværre fjernet fra deres hjemmeside. Jeg kontaktede firmaet og talte med... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har handlet flere gange hos VanillaFly Har både vaser lysestager lampe krukker og div småting. Når man handler er der hurtig levering de er utrolige søde. Jeg kan kun anbefale dem. Hold øje... Voir plus
Roskildevej 16, VanillaFly, 4030, Tune, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 83 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Modtog desværre en krøllet plakat i første omgang - men den blev lynhurtigt og venligt erstattet af en fin, glat version. Alt i top.
Det eneste jeg kunne tænke mig, er at printet bliver UV fast, da plakaterne har en levetid på 3-4 år i en almindelig oplyst stue, hvor farverne grånes

Réponse de VanillaFly
Meget meget hurtig levering. Puder i god kvalitet. Jeg er meget tilfreds.

Flotte pudebetræk, hurtig levering

Réponse de VanillaFly
Smukt produkt til god pris. Nem og hurtig ekspedition.

Réponse de VanillaFly
Købte de smukkeste lamper og fik rigtig god betjening ved afhentning på lageret. Gode priser og virkelig god kvalitet. Kan varmt anbefales.

Réponse de VanillaFly
Jeg fik mine varer hurtigt, og jeg er SUPER tilfreds med alt hvad jeg har købt.

Réponse de VanillaFly
God webshop med de skønneste produkter og hurtig levering.

Réponse de VanillaFly
Som altid meget tilfreds. Jeg fik varerne super hurtigt og alt er som vanligt i skønneste orden og prima kvalitet.

Réponse de VanillaFly
Super gode varer, service og super hurtigt levering👍😃!!. Tak for det, handler meget snart hos jer igen 💃🏿. God weekend til jer allesammen 🇩🇰🎉. Endeligt et firma med professionelle folk på fra A-Z!.

Réponse de VanillaFly
Nu har jeg købt puder, plakater og en lampe og jeg er vild med det hele, og så er der super hurtigt levering

Réponse de VanillaFly
Fantastisk service og hurtig levering.. købte flotte vægkurve og smuk lampe .. dog en fejl på lampen men blev ombyttet prompte … varmeste anbefalinger her fra ..

Réponse de VanillaFly
Jeg bestilte nogle flotte pudebetræk i velour som ankom dagen efter. Meget fin kvalitet og meget dekorative. Jeg er yderst tilfreds og bestiller gerne flere produkter fra Vanillafly.

Réponse de VanillaFly
Finest væg-vifte og lille fiske-opgæng modtaget.
Lyn-hurtig levering og endda en lille fin notesbog med leveringen 🤗

Réponse de VanillaFly
Varerne var helt som forventet, så jeg har kun positivt at videregive.
Helt fantastiske pudebetræk og plakater jeg har købt. Jeg hentede det i Tune på deres lager, hvor jeg måtte holde mig for øjnene for ikke at købe mange flere ting. Der er mulighed for at se det der er der. Blev mødt af 3 utrolige venlige søde og dygtige kvinder der kunne fortælle mig en masse om derer varer. Vil helt sikkert anbefale det til hver en tid.