Fik ved en fejl leveret 2 ens produkter. Jeg skrev en mail med et vedhæftet billede, fik lynhurtigt svar og tilsendt det rigtige produkt! Virkelig god service!
L'entreprise a répondu
Lækkert tøj - hurtig levering, en venlig hilsen. Små søde kort fra deres sortement. Tøjet er i lækker kvalitet. Pænt og forsvarlig pakket ind. One size er altid lidt et sats for mig. Måtte desvæ... Voir plus
L'entreprise a répondu
VanillaFly havde på deres hjemmeside haft en vægdekoration, som jeg skulle bruge til gave. Da jeg ville bestille, var den desværre fjernet fra deres hjemmeside. Jeg kontaktede firmaet og talte med... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har handlet flere gange hos VanillaFly Har både vaser lysestager lampe krukker og div småting. Når man handler er der hurtig levering de er utrolige søde. Jeg kan kun anbefale dem. Hold øje... Voir plus
Roskildevej 16, VanillaFly, 4030, Tune, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 83 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Fin service og hurtig levering. Og, ikke mindst, smukke varer👍🏻.

Réponse de VanillaFly
Fik den smukkeste blomster dekoration til væggen. Hurtig forsendelse. Ikke sidste gang jeg handler hos vanillafly, de har mange flotte ting.

Réponse de VanillaFly
Fik min vare super hurtigt. Varen er helt som forventet og er i fin kvalitet. Er meget tilfreds. Kæmpe anbefaling herfra.

Réponse de VanillaFly
Virkelig lækre produkter og hurtig levering. Jeg har købt både pudebetræk og viskestykker. Sidstnævnte er lidt tynde, men suger godt.

Réponse de VanillaFly
Super flotte og lækre pudebetræk og hurtig levering. Så fuld tilfredshed herfra

Réponse de VanillaFly
Fine varer og virkelig god service. Meget hurtig levering, herunder tilbagemelding på mails. Tak.

Réponse de VanillaFly
Super service, pakken blev sendt med det samme. Er meget tilfreds med produktet

Super service.
Vild med deres produkter,
Så der kommer jeg til at handle igen.

Réponse de VanillaFly
De bestilte varer lever op til forventningerne

Réponse de VanillaFly
Supergod service, og produkter af høj kvalitet ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Réponse de VanillaFly
Første handel sad fast i GLS system, konstaterede Vanillafly ✅prima service , ny pakke sendt hentet d.d.

Réponse de VanillaFly
Super god og hurtig service
Altid en fornøjelse at komme fysisk og afhente vare i Tune

Réponse de VanillaFly
Virkelig god kundeservice da jeg havde brug for at lave ændringer i min bestilling. Lynhurtig levering !

Réponse de VanillaFly
Helt fantastisk service, under særlige omstændigheder. Langt mere, end man kan forvente. Og varerne er i høj kvalitet. God værdig for pengene.
Har handlet her før, og vil gøre det igen

Réponse de VanillaFly
God og hurtig betjening. Samme dag som varen var bestilt kunne jeg afvente i shoppen. Jeg fik nye ideer da jeg hentede mine pudebetræk og købte ekstra med hjem:-) Rigtig god betjening.