Fik ved en fejl leveret 2 ens produkter. Jeg skrev en mail med et vedhæftet billede, fik lynhurtigt svar og tilsendt det rigtige produkt! Virkelig god service!
L'entreprise a répondu
Lækkert tøj - hurtig levering, en venlig hilsen. Små søde kort fra deres sortement. Tøjet er i lækker kvalitet. Pænt og forsvarlig pakket ind. One size er altid lidt et sats for mig. Måtte desvæ... Voir plus
L'entreprise a répondu
VanillaFly havde på deres hjemmeside haft en vægdekoration, som jeg skulle bruge til gave. Da jeg ville bestille, var den desværre fjernet fra deres hjemmeside. Jeg kontaktede firmaet og talte med... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har handlet flere gange hos VanillaFly Har både vaser lysestager lampe krukker og div småting. Når man handler er der hurtig levering de er utrolige søde. Jeg kan kun anbefale dem. Hold øje... Voir plus
Roskildevej 16, VanillaFly, 4030, Tune, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 83 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures

Réponse de VanillaFly
Jeg bestilte varen og den blev hurtigt leveret

Réponse de VanillaFly
Nogle meget smukke ting I har og en super god service.
Bestilte 2 varer, som blev leveret efter ganske få dage, desværre manglede den ene vare.
Efter at jeg tog kontakt til firmaet fredag, blev den manglende vare omgående sendt afsted, og jeg modtog den allerede mandag.

Réponse de VanillaFly
Er en uge om at levere, har skrevet mail 2 gange og intet svar fået. Var blevet i tvivl om det var en fake side,men så kom der en pludselig en ordrebekræftelse næsten en uge efter jeg lagde min ordre. De er fair hvis man har travlt, men så svar lige på mail.

Réponse de VanillaFly
Fantastisk service med lyn levering, perfekt pakket og lige som jeg havde drømt om.
Super søde i tlf. Nem og overskuelig lækker hjemmeside.
Alt spiller bare.
Tak ♥️

Réponse de VanillaFly
Har købt de smukkeste og blødeste pudebetræk. Har måtte bestille nogle flere da de bare er så fine.

Réponse de VanillaFly
Virkelig gode produkter - hurtig levering - og så ovenikøbet en lille gave👏
Kan anbefales.
Fantastisk sted at handle⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Hurtig levering, og så får man sommetider lækre små gaver med 😍 Varm anbefaling her fra.

Réponse de VanillaFly
Fantastisk kundeservice! Der var lidt bøvl med min bestilling, men lynhurtig respons fra butikken gjorde at varerne kom dagen efter, sammen med en fin gave!
Er meget glad for produkterne og kan kun anbefale butikken 💖

Réponse de VanillaFly
Har bestilt 3 gange herfra. Har i alt købt 3 af deres messing lysestager og 4 af deres runde pudebetræk m. monteringspuder.
Tingene leveres hurtigt, alt er pakket godt ind og puderne var gjort klar.
De ting jeg har købt er super lækre.

Super kundeservice.
Jeg havde lavet et køb i deres fødselsdags udsalg, modtog de flotte pudebetræk efter få dage, der var dog sket en fejl og nogle af betrækkene var forkert medsendt. Kontaktede kundeservice, der var hurtigt svar tilbage, og de afsendte de rigtige pudebetræk med det samme, og under 24 timer senere havde jeg pakken i hånden incl en pose med returlabel til de forkerte betræk. Det er 100% sikkert at det er et sted jeg vil handle igen, og anbefale til andre.

Réponse de VanillaFly
Jeg købte nogle ting bla. et krukkesæt som blev leveret rigtig hurtigt, desværre var en krukke flækket og jeg skrev til kundeservice. Jeg fik svar næsten med det samme at de beklagede meget og straks ville sende et nyt sæt afsted. Jeg har nu modtaget et nyt intakt sæt krukker og siger mange tak for en fremragende kundeservice. Jeg handler helt sikkert her igen.

Réponse de VanillaFly
Forventer at modtage 3 puder, som vist på billedet i ordren - men modtager kun 3 pudebetræk. Vil anbefale, at I viser billeder at flade pudebetræk i stedet for puder. Positivt at ordren behandles hurtigt.