VanillaFly Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Fik ved en fejl leveret 2 ens produkter. Jeg skrev en mail med et vedhæftet billede, fik lynhurtigt svar og tilsendt det rigtige produkt! Virkelig god service!

Noté 4 sur 5 étoiles

Lækkert tøj - hurtig levering, en venlig hilsen. Små søde kort fra deres sortement. Tøjet er i lækker kvalitet. Pænt og forsvarlig pakket ind. One size er altid lidt et sats for mig. Måtte desvæ... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

VanillaFly havde på deres hjemmeside haft en vægdekoration, som jeg skulle bruge til gave. Da jeg ville bestille, var den desværre fjernet fra deres hjemmeside. Jeg kontaktede firmaet og talte med... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har handlet flere gange hos VanillaFly Har både vaser lysestager lampe krukker og div småting. Når man handler er der hurtig levering de er utrolige søde. Jeg kan kun anbefale dem. Hold øje... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 83 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

73 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fin handel .

Fin handel .. hurtig levering og fine varer :)

11 novembre 2024

Réponse de VanillaFly

Tak for fine ord og 5 dejlige stjerner :-)
helle

Kvaliteten i orden

Kvaliteten i orden, hurtig levering, godt tilbud

6 novembre 2024

Réponse de VanillaFly

tusinde tak for de 5 stjerner og de fine ord :-)

Fantastisk kundeservice

Bestilte 2 varer, som blev leveret efter ganske få dage, desværre manglede den ene vare.
Efter at jeg tog kontakt til firmaet fredag, blev den manglende vare omgående sendt afsted, og jeg modtog den allerede mandag.

2 août 2024

Kære Charlotte,
Tusinde tak for at tage dig tid til at skrive smukke ord og give os 5 flotte stjerner her på Trustpilot - vi bliver så utrolig glade :-)

Kh

Noté 2 sur 5 étoiles

Er en uge om at levere

Er en uge om at levere, har skrevet mail 2 gange og intet svar fået. Var blevet i tvivl om det var en fake side,men så kom der en pludselig en ordrebekræftelse næsten en uge efter jeg lagde min ordre. De er fair hvis man har travlt, men så svar lige på mail.

25 juin 2024

Kære Linn,
Vi er sørme kede af din anmeldelse her på trustpilot. Som du kan se, har vi næsten udelukkende 5 stjerner, for rigtig god service.

Du skriver at du har modtaget en ordrebekræftelse en uge efter, at du har lagt din ordre - dette er ikke korrekt. Ordrebekræftelser kommer helt automatisk når man lægger en ordre.

Vi svarer ALTID meget hurtigt på de mails vi modtager, og har ikke modtaget mails fra dig - heller ikke i vores spamfilter.

Forstår ikke, hvorfor du ikke har kontaktet os pr tlf. ? ....det fremgår meget tydeligt her på trustpilot, at vi har en høj service, ærgerligt at du ikke overvejer at der muligvis var noget der var gået galt med dine mails, siden vi ikke svarer.

Helle Dittler

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk service med lyn levering

Fantastisk service med lyn levering, perfekt pakket og lige som jeg havde drømt om.
Super søde i tlf. Nem og overskuelig lækker hjemmeside.
Alt spiller bare.
Tak ♥️

20 juin 2024

Kæreste Hanne,
Det var en fornøjelse at handle med dig :-)

TUSINDE tak for dine virkelig søde ord, og det er simpelthen så pænt af dig, at tage dig tid til at anmelde os her på trustpilot
Kram fra VanillaFly

Noté 5 sur 5 étoiles

Har købt de smukkeste og blødeste…

Har købt de smukkeste og blødeste pudebetræk. Har måtte bestille nogle flere da de bare er så fine.

20 juin 2024

Kære Anette,
Det er den bedste besked at få - at varen svarer til det man "drømmer" om.
Tusinde tak for dine bestillinger, og tusinde tak fordi du tager tid til at give os rosende ord her på trustpilot. Det betyder så meget
Mange kærlige hilsner
Helle Dittler

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk sted at handle⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Hurtig…

Fantastisk sted at handle⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Hurtig levering, og så får man sommetider lækre små gaver med 😍 Varm anbefaling her fra.

3 mars 2024

Kære Susan,
Tusinde tak for dine søde ord og fordi, du tager dig tid til at skrive her på trustpilot.😊....det glæder mere end du kan forestille dig.

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice! Der var lidt bøvl med min bestilling, men lynhurtig respons fra butikken gjorde at varerne kom dagen efter, sammen med en fin gave!
Er meget glad for produkterne og kan kun anbefale butikken 💖

22 janvier 2024

Réponse de VanillaFly

TUSINDE TAK Christine, det er bare så skønt med så dejlige ord - vi er bare så taknemmelige for, at du giver dig tid til at skrive om os her på trustpilot,
kram fra os hos VanillaFly

Har bestilt 3 gange herfra

Har bestilt 3 gange herfra. Har i alt købt 3 af deres messing lysestager og 4 af deres runde pudebetræk m. monteringspuder.
Tingene leveres hurtigt, alt er pakket godt ind og puderne var gjort klar.
De ting jeg har købt er super lækre.

13 novembre 2023

Réponse de VanillaFly

Tusinde tak for din søde besked her på Trustpilot - og TUSINDE tak fordi du gav dig tid til at skrive :-)

Super kundeservice og butik

Super kundeservice.
Jeg havde lavet et køb i deres fødselsdags udsalg, modtog de flotte pudebetræk efter få dage, der var dog sket en fejl og nogle af betrækkene var forkert medsendt. Kontaktede kundeservice, der var hurtigt svar tilbage, og de afsendte de rigtige pudebetræk med det samme, og under 24 timer senere havde jeg pakken i hånden incl en pose med returlabel til de forkerte betræk. Det er 100% sikkert at det er et sted jeg vil handle igen, og anbefale til andre.

17 novembre 2023

Kære Susanne,
TUSINDE TAK, fordi du giver dig tid til at skrive så pæne ord, det er virkelig pænt af dig :-)

Glæder os til at betjene dig en anden gang :-)

Super kundeservice

Jeg købte nogle ting bla. et krukkesæt som blev leveret rigtig hurtigt, desværre var en krukke flækket og jeg skrev til kundeservice. Jeg fik svar næsten med det samme at de beklagede meget og straks ville sende et nyt sæt afsted. Jeg har nu modtaget et nyt intakt sæt krukker og siger mange tak for en fremragende kundeservice. Jeg handler helt sikkert her igen.

5 novembre 2023

Kære Henrik,
Tusinde tak for de flotte ord. Det er simpelthen så skønt at du har brugt tid på at give os flot feedback.
Det varmer helt vildt.

Noté 2 sur 5 étoiles

Forventer at modtage 3 puder

Forventer at modtage 3 puder, som vist på billedet i ordren - men modtager kun 3 pudebetræk. Vil anbefale, at I viser billeder at flade pudebetræk i stedet for puder. Positivt at ordren behandles hurtigt.

28 septembre 2023

Kære Jane,
Vi håber du er rigtig glad for dine pudebetræk :-)
Overskriften på vores puder er BOMULD PUDEBETRÆK - derudover står der tydeligt i teksten, at pudefyld kan tilkøbes.
Tak for din anbefaling, men vi fortrækker at vise vores puder med fyld, det ser absolut bedst ud. Desuden har vi ikke tidligere tilfælde af den slags misforståelser.
Vi er rigtig glade for, at du var tilfreds med leveringstiden.
Mange hilsner

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus