VanillaFly Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Fik ved en fejl leveret 2 ens produkter. Jeg skrev en mail med et vedhæftet billede, fik lynhurtigt svar og tilsendt det rigtige produkt! Virkelig god service!

Noté 4 sur 5 étoiles

Lækkert tøj - hurtig levering, en venlig hilsen. Små søde kort fra deres sortement. Tøjet er i lækker kvalitet. Pænt og forsvarlig pakket ind. One size er altid lidt et sats for mig. Måtte desvæ... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

VanillaFly havde på deres hjemmeside haft en vægdekoration, som jeg skulle bruge til gave. Da jeg ville bestille, var den desværre fjernet fra deres hjemmeside. Jeg kontaktede firmaet og talte med... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har handlet flere gange hos VanillaFly Har både vaser lysestager lampe krukker og div småting. Når man handler er der hurtig levering de er utrolige søde. Jeg kan kun anbefale dem. Hold øje... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 83 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

73 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Skønne produkter og super hurtig…

Skønne produkter og super hurtig service.

30 mai 2023

Kære Anne,
Dejligt at du er tilfreds med både service og vores produkter :-)
Tusinde tak fordi du giver dig tid til at rose os her på trustpilot - det varmer.

Noté 5 sur 5 étoiles

Bliver så glad i låget når man skal…

Bliver så glad i låget når man skal hente sin pakke fra jer. Mega god kvalitet, hurtig levering og god smag 💕

8 mai 2023

Réponse de VanillaFly

Taaak Betina, og vi bliver så glade i låget når vi får så søde ord fra dig :-)

Gode priser

Gode priser. Lækker kvalitet på puderne.

1 mai 2023

Kære Marianne,
Tusinde tak for dine pæne ord her på Trustpilot.

Super

Super, god service fra VanillaFly.
Og rigtig fine produkter.

26 avril 2023

Kære Anita
Tusinde tak for de flotte 5 stjerner, og tusinde tak fordi du bruger tiden på, at give os de fine ord på trustpilot.

Noté 5 sur 5 étoiles

Lækre produkter. Høj kvalitet. Value for money.

Lækre produkter. Jeg er især vild med Makeup/IPAD/computer mini bag som er en vatterede min taske. Høj kvalitet til prisen. Beskytter godt. Smukt design. Har også købt Makeup taske & pouch – velour og dem er jeg også vilde med. Der var hurtig levering. Så her vil jeg helt sikkert handle igen.

12 avril 2023

Kære Tine,
Tusinde tak for de fine ord, og mange tak fordi du tager dig tid, til at give os den flotte anmeldelse her på Trustpilot :-) Vi bliver så glade.
VanillaFly/Merethe

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig flot og rigtig god kvalitet🌸…

Rigtig flot og rigtig god kvalitet🌸 søde personale og god betjening 🌸

10 avril 2023

Kære Nasrin,
Tusinde tak for dine søde ord - du er en dejlig superkunde 😊
kram fra VanillaFly

Fantastisk behandling

Som altid, en fantastisk service og produkter der lever helt op til det de lover.

2 avril 2023

Kære Fleure,
Tusinde tak for dine søde ord, det er så herligt med kunder der vender tilbage :-)
Kram fra os

Som sidste køb

Som sidste køb, super :-))
Kan kun anbefale dette sted !

16 mars 2023

Kære Carl John,
Tusinde tak for de fine ord og endnu en ordre. Mange tak fordi du tager dig tid, til at give os 5 stjerner her på Trustpilot :-)
VanillaFly/

Super service ⭐️👍🏻

Super god service og fik en fantastisk betjening med hurtig respons via mail.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

28 mars 2023

Réponse de VanillaFly

Tusinde tak for de fine ord, og mange tak fordi du tager dig tid, til at give os 5 stjerner her på Trustpilot :-)
VanillaFly/Merethe

Købte to vaser

Købte to vaser - hurtig levering og solidt emballeret.

21 mars 2023

Hej Hanne,
Tusinde tak for de 5 flotte stjerner :-)
VanillaFly/Helle

Flot kundeservice

Jeg kontakter VanillaFlys kundeservice. Jeg havde købt en keramikvase, der var utæt. Der blev med det samme sendt en ny til mig. Flot service.. !!

6 mars 2023

Kære Bente,
Tusinde tak for din søde ord. Det er så pænt af dig at give os en fin anmeldelse på trustpilot.
Mange hilsner

Spændende

Spændende, smukke og anderledes pudedesigns. Lækre at røre ved når det kommer frem.
Fin service. Anbefalelsesværdig hjemmeside. Tak.

19 février 2023

Kære Bettina,
Tusind tak for de smukke ord, det sætter vi virkelig pris på. Vi bestræber os på at give super kundeservice, så din anmeldelse gør os så glade.
Tak.
VanillaFly teamet

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering. God kvalitet.

2 février 2023

Kære Trine,
Tusinde tak for din anmeldelse - det varmer helt ind i hjertet :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Mega hurtig levering og altid flot…

Mega hurtig levering og altid flot pakket ind og så en lille gave med oven i købet ❣️

1 février 2023

Kæreste Lotte,
TUSINDE TAK fordi du bruger tid på, at anmelde os her på Trustpilot, det betyder så utrolig meget for os :-)

Har kun godt at sige 👍🏼

Har kun godt at sige 👍🏼
Lækker lækker hjemmeside med feee produkter der afsendes hurtig efter bestilling 👍🏼👍🏼👍🏼

1 février 2023

Kære Hanne,
Tusinde tak for dine søde ord - og virkelig dejligt at du syntes om vores hjemmeside :-)
Kh

Lækre ting

Lækre ting, lynhurtig levering 😍 købte pude og pudebetræk, betrækket var monteret på puden, lige til at smide på sofaen ❤️❤️👍 og 2 lækre krukker.

23 janvier 2023

Kære Lotte,
TUSINDE TAK for alle dine fine ord til os, det er simpelthen så dejligt at du gider at bruge tid på, at skrive om os på trustpilot.
Kh

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus