Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

De schoenen die ik bestelde waren voor een bruiloft, en ik had ze snel nodig. Maar ze hadden een kleurverschil. Na contact met Marcel werd direct een nieuw paar opgestuurd die ik binnen twee dagen al... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Bespaar jezelf de moeite en het geld. De eerste levering kwam al beschadigd aan, waardoor ik alles direct moest retourneren. De verzending daarna duurde weer een eeuwigheid. De kwaliteit is simpelweg... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Na wat gezeur over administratieve zaken heeft Van Lier mijn probleem perfect opgelost. Een mooie geste van hun kant heeft mijn ontevredenheid volledig omgebogen tot een dikke tevredenheid. Ze hebben... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Update: Via VanLier1815.com een kortingscode ontvangen van het vorige aankoopbedrag, waardoor ik nieuwe schoenen kon bestellen voor mijn man. Super blij mee, hartelijk dank voor de goede servi... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Fabrique de chaussures
  2. Magasin de chaussures

Écrit par l'entreprise

VANLIER is al meer dan 200 jaar een toonaangevend internationaal schoenenmerk. Een merk waarbij kwaliteit, vakmanschap, design en innovatie op het gebied van duurzaamheid de boventoon voeren.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Mooie schoenen

Mooie schoenen, zitten als gegoten, lopen fijn, tijdig geleverd, en goed te combineren.

22 mars 2024

Hi Andre,

Dankjewel voor het delen van je 5-sterrenreview!

Wij zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met VANLIER en wensen je veel plezier met je VANLIER schoenen!

Waardeloze klantenservice

Nadat de bestelde van Lier sneakers na 3x aantrekken uitscheurden heb ik 4 weken geleden een retourzending gedaan.

Na meedere beloftes om het geld terug te storten is er nog steeds niks op mijn rekening verschenen. De service is daarmee in mijn ogen waardeloos. Telkenmale is er een andere smoes waarom de retour niet goed in het interne systeem staan en telkenmale wordt er beloofd er wat aan te doen.

Een prima merk, een waardeloze service.

12 avril 2024

Hi Pcj Donders,

Wat vervelend om te horen.

Wij zien dat het bedrag is gecrediteerd op 12-04. Door het weekend dat ertussen zit, kan het iets langer duren voordat het bedrag zichtbaar is op je rekening.
Mocht dit toch niet het geval zijn kan je ons een mail sturen naar invitations@vanlier.nl. Dan kijken we even met je mee waar het mis gaat.

Prachtige kwaliteit schoenen

Prachtige kwaliteit schoenen. Zitten als gegoten. Eén van mijn favoriete merken.

15 mars 2024

Hi Bert,

Dankjewel voor het delen van je 5-sterrenreview!

Wij zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met VANLIER en wensen je veel loopplezier op je VANLIER schoenen!

Noté 1 sur 5 étoiles

Nog steeds geen geld terug na retourneren schoenen

Ik heb schoenen retour gestuurd en binnen maximaal 5 dagen na bevestiging mail dat ze de retour order ontvangen hebben zou het geld terug worden overgemaakt. De 5 dagen zijn helaas verstrekken en ik heb nig steeds niet mijn geld terug. Ook ligt het nummer wat op de website staat van de klantenservice eruit, dus je kunt niemand bellen/bereiken. Zeer slechte service!

01-04-23 Update: Bedankt voor jullie reactie. Echter staat er nig steeds niks op mijn rekening! Ik denk dat jullie eerder enkele dagen bedoelen i.p.v. enkele uren. Wat een aanfluiting zeg! Zeer teleurgesteld!

22 mars 2024

Hi Marijn,

Wat vervelend om te horen dat het bedrag nog niet gecrediteerd is.

Wij zien dat je 22-03 een mail hebt ontvangen waarin we bevestigen dat we de retour hebben ontvangen. Wij doen onze uiterste best het geld binnen 5 werkdagen retour te storten op je rekening. Het retourbedrag is vanochtend gecrediteerd en binnen enkele uren zichtbaar op je rekening onder naam van Buckaroo.

Noté 3 sur 5 étoiles

Groot fan, helaas laatste tijd best veel kwaliteit issues.

Ik ben een groot fan van de Van Lier schoenen. Goed lopende schoenen voor een acceptabele prijs.
Helaas kreeg ik vandaag een paar Rock sneakers binnen met een overduidelijke productiefout. Nu kan er uiteraard altijd iets mis gaan, maar dit is al het derde paar in ongeveer een jaar tijd wat ik direct na ontvangst moet retourneren in verband met een probleem. Dan wordt het toch vervelend.

Ik heb afgelopen jaar twee keer de Rock sneakers van Van Lier besteld. Geweldige schoenen! Wat lopen deze lekker zeg. Toen ik afgelopen week deze sneakers op de site van Van Lier zag staan met een mooie korting heb ik mijn derde paar besteld. Deze kunnen dan mijn vorige paar gaan vervangen.
Toen ik de sneakers uitpakte en probeerde, voelde ik meteen dat de linker schoen niet lekker zit. Er zit een duidelijk voelbare harde bobbel onder mijn voorvoet. Ik heb de binnenzool er even uitgehaald en daar is duidelijk zichtbaar dat de schoen niet goed is gemaakt. Een overduidelijke bult is zichtbaar, de zool lijkt wat verfrommeld geplakt te zijn.
Deze sneakers moeten dus retour. Jammer is wel dat ik de afgelopen tijd hetzelfde probleem heb gehad met een paar Marino sneakers (toen was het in de rechter schoen) en ook een probleem had met een paar Chavar sneakers. Dat is drie paar in ongeveer een jaar tijd die bij levering direct retour gingen. En dan wordt het toch wel vervelend.
Gelukkig heb ik afgelopen jaar ook een paar Ferro sneakers, twee paar Rock sneakers en een paar Carvalho gespschoenen besteld die wel top zijn.

Maar feit blijft dat ik nu het derde paar sneakers in een korte periode moet retourneren met een kwaliteitsprobleem. Een betere kwaliteitscontrole had dit kunnen voorkomen, gelukkig worden geretourneerde producten correct behandeld, is terugsturen kosteloos en wordt het aankoopbedrag redelijk snel terugbetaald. Maar het blijft zonde om schoenen heen en weer te sturen en over en weer betalingen en terugbetalingen uit te voeren.

Wat extra balen is, is dat de bestelde Rock sneaker nu inmiddels ook niet meer in mijn maat verkrijgbaar is en ik dus een alternatief moet zoeken voor deze heerlijke sneaker.

24 mars 2024

Hi David,

Wat vervelend om te horen dat je in een korte tijd verschillende schoenen hebt moeten retourneren wegens een probleem met de schoen.

Wij willen je vragen een mail te sturen naar invitations@vanlier.nl met het laatste ordernummer en de uitleg van het probleem. We kijken graag samen naar een passende oplossing.

Noté 5 sur 5 étoiles

Al jaren trouwe klant bij van Lier

Al jaren trouwe klant bij van Lier. De schoenen zijn echt goede kwaliteit. Gaan lang mee. Als je ze aantrekt zitten ze in mijn geval altijd als gegoten. Voor mij geen betere hoor. Keep up the good work. Van de week weer nieuwe van Lier sneakers besteld. Volgende dag bezorgd. Service staat in hoog vaandel bij van Lier.

21 mars 2024

Hi Peter,

Dankjewel voor het delen van je 5-sterrenreview!

Wij zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met VANLIER en wensen je veel plezier met je aankoop!

mooie, degelijke schoenen

mooie, degelijke schoenen, die heerlijk lopen. Snelle levering

2 mars 2024

Hi K. Landwaart,

Perfecte Service

Vorige week week.nr.11 Heb ik online bij VanLier schoenen een paar bruine suede magnus sneakers besteld. De volgende dag werden ze geleverd. Helaas was er een duidelijke stikfout bij de tong te zien. VanLier gebeld en ik moest ff een paar foto.s sturen ter beoordeling. De fout werd onmiddelijk toegegeven en al snel daarna had ik een nieuw paar thuis. Dit alles is service met een hoofd letter...S... Speciale dank aan Robin voor het snelle communiceren en schakelen van bedrijf naar klant.

16 mars 2024

Hi Maarten,

Dankjewel voor het delen van je 5-sterrenreview!

Wij zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met VANLIER en wij je snel hebben kunnen helpen met een nieuw paar!

Veel plezier met je nieuwe schoenen!

Geweldige schoenen

Geweldige schoenen, mooi assortiment en snelle levering.
Top Nederlands bedrijf.

28 février 2024

Hi Jan,

Noté 5 sur 5 étoiles

Wegens voetklachten waarvan schoeisel…

Wegens voetklachten waarvan schoeisel mede de oorzaak was oa een paar van Lier schoenen gekocht. Helpen samen met een inlegzool de klachten sterk te verminderen en hopelijk te voorkomen. Goede kwaliteit schoen !!!

15 mars 2024

Hi Ruud,

Dankjewel voor het delen van je 5-sterrenreview!

Wij zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met VANLIER en de klachten hiermee ook verminderen/voorkomen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle levering en fijne sneakers

Snelle levering en fijne sneakers. Zitten goed en comfortabel.

1 mars 2024

Hi Rene,

Dankjewel voor het delen van je 5-sterrenreview!

Wij zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met VANLIER en wensen je veel plezier met je nieuwe sneakers.

Heerlijke schoenen!

Heerlijke schoenen!! En niet onbelangrijk kwaliteit 👌

3 février 2024

Hi J. Adema,

Dankjewel voor het delen van je 5-sterrenreview!

Wij zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met VANLIER en zo tevreden bent over de kwaliteit.

Heerlijke schoenen

Top schoenen. Zitten meteen super lekker. Super snelle levering.
Ben heel erg blij met mijn aankoop.

8 mars 2024

Hi Jack,

Noté 5 sur 5 étoiles

snelle en juiste producten geleverd

13 février 2024

Hi Erik,

Dankjewel voor het delen van je 5-sterrenreview!

Wij zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met VANLIER.

Jarenlang plezier

Al jaren draag ik schoenen van Van Lier, en al die jaren lang met veel plezier.
Waar in in de lokale winkel soms moeilijk de juiste kleur in mijn maat kan boeken, hoef ik op de webshop van Van Lier nooit lang te zoeken!
En de schoenen kan ik jarenlang dragen, hooguit moe ik na veel lopen de schoenmaker om nieuwe (echte Van Lier!) zolen vragen.

5 février 2024

Hi Allin,

Top service

Mijn hak was heel snel al stuk maar na terug te gaan naar de winkel erg vriendelijk en goed geholpen en nu zijn ze weer helemaal netjes gemaakt door van lier
Erg blij met de service

19 février 2024

Hi Dylan,

Dankjewel voor het delen van je 5-sterrenreview!

Fijn om te horen dat je schoenen naar wens gerepareerd zijn. Wij wensen je veel plezier met je schoenen!

altijd van Lier…

Ik draag eigenlijk altijd van Lier omdat de pasvorm voor brede voeten en hoge wreef altijd goed is.
Kopen zonder passen!))
Snel besteld en geleverd!

17 février 2024

Hi Janus,

Dankjewel voor het delen van je 5-sterrenreview!

Wij zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met VANLIER en wensen je veel plezier met je nieuwe schoenen!

Goede en snelle service

Goede en snelle service en uiteraard altijd goede kwaliteit

2 février 2024

Hi van Leeuwen,

Dankjewel voor het delen van je 5-sterrenreview!

Wij zijn blij om te horen dat de tevreden bent met VANLIER en wensen je veel plezier met je aankoop!

Al ruim 20 jaar loop ik op van Lier

Al ruim 20 jaar loop ik op van Lier. Perfecte pasvorm, zowel de stijlvolle als de casual schoen.
Ook klantenservice is zeer attent en meedenkend!
Voor mij geen ander Brabants merk meer!

15 février 2024

Hi Rolf,

Dankjewel voor het delen van je 5-sterrenreview!

Wat leuk om te horen dat je al ruim 20 jaar klant bent van ons. Wij wensen je veel plezier met je schoenen en hopen je in de toekomst nogmaals te kunnen helpen!

Professionele klachtafhandeling

Ook bij een topproduct kan er blijkbaar sporadisch wat mis gaan in de productie.
Het gaat er dan om,de klacht serieus,en grondig te onderzoeken!
Fantastisch hoe VanLier hier mee omgaat! Na onderzoek mbv foto's, het betreffende paar opgestuurd ter beoordeling van de specialist. De klacht bleek gegrond. Zonder pardon werd me aangeboden een vervangend paar uit te kiezen. Niet persé een zelfde paar,of andere restricties.
Samen met uiterst vriendelijke communicatie is mijn klacht geweldig en professioneel afgehandeld!
Ik was al fan,maar noem me nu ambassadeur voor dit prachtige Nederlands product. Chapeau!
Cees Beks

14 février 2024

Hi Cees,

Dankjewel voor het delen van je 5-sterrenreview!

Wij zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent over VANLIER en de afhandeling van deze klacht! Uiteraard hopen wij je in de toekomst weer te kunnen helpen als een van onze VANLIER ambassadeurs!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus