Hagelschadereparatie: Intake/aanmelden prima geholpen! Ter voorkoming dat we de benzinetank in Belgie evt. zouden vullen moesten we de leenauto binnen een straal van 5 km aftanken. Beetje apart... Voir plus

L'entreprise a répondu
Onze auto voor de tweede maal door van Mossel Autoschade in Middelburg naar volle tevredenheid laten herstellen. Fijn bedrijf met oog voor de klant.
L'entreprise a répondu
Via Interpolis naar jullie bedrijf doorverbonden. Tijdsduur tussen doorverbinden en telefonisch contact met jullie duurde vrij lang. Het eerste contact verliep op zich goed want ik kon een afspraak ma... Voir plus
L'entreprise a répondu
Na de golfballen hagel kon ik gelijk (met samenwerking van mijn verzekeraar) direct terecht bij Van Mossel. De medewerkers hebben mijn schade als illusionisten laten verdwijnen en ik ben weer een tevr... Voir plus
Klarinetweg 4, 4337 RA, Middelburg, Zeeland, Pays-Bas

Demande des avis aux clients
Niets meer te zien van de schade. Vriendelijke service. Leenauto ter beschikking gekregen. Even een tip, zou wel fijn zijn als ik iets ondertekend dat ik dat ook via mijn mail kan krijgen. Zoals van de Leenauto. Ik onthou niet alles wat ik gelezen hebt 🙈. Maar voor de rest ben ik super tevreden met jullie service en vakkundigheid.

Réponse de Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
Bij van Mossel Autoschade Groep Middelburg de 1e auto van mijn dochter laten repareren nadat zij bij Van Mossel Middelharnis wat dingetjes waren vergeten te repareren. Ricardo Sinke heeft ons enorm goed geholpen met wegwerken van een deukje en lakschades. Bij de lakschade aan de deur van de bestuurder hebben ze zelfs het hele portier gespoten, daar polijsten toch niet meer mogelijk bleek te zijn.

Réponse de Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
Fijne ervaring gehad met Autoschade Middelburg. Auto is sneller dan verwacht gerepareerd en hebben me altijd op de hoogte gehouden. Super fijn!

Réponse de Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
Reparatie zeer goed resultaat, personeel is bijzonder vriendelijk en correct

Réponse de Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
De reparatie aan de auto is prima gelukt
De ervaring met de leenauto was zeer teleurstellend
Geen gebruik van kunnen maken

Réponse de Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
Open en prettige ontvangst bij de balie.
Auto is weer oké

Réponse de Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
De schade is fantastisch hersteld.
Auto is zelfs nog gewassen en gestofzuigd.
Geen kleurverschil, gewoon zoals het hoort.

Réponse de Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
Vriendelijk personeel, duidelijke uitleg, goede leenauto en de reparatie prima uitgevoerd.

Réponse de Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
Snelle service , keurig gerepareerd..voorbumper over laten spuiten ivm krassen.
Auto dezelfde dag terug.

Réponse de Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
Vriendelijke ontvangst en heldere afspraken bij de intake. Vlotte afhandeling en goed herstel van de schade.

Réponse de Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
Vanaf het eerste contact na de schade goed verder geholpen, snel ingepland en heel netjes alles hersteld volgens afspraak. Top geïnformeerd en gebeld over de status. zeer tevreden.

Réponse de Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
Reparatie keurig uitgevoerd volgens afspraak. Goed vervangend vervoer en auto ook nog gewassen.
Kan dit bedrijf aanbevelen.

Réponse de Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
Mijn auto daar gebracht met een ingewikkelde schade ook technisch maar wat een geweldig bedrijf !
de auto is vakkundig gemaakt en ik werd zeer goed op de hoogte gehouden van de vorderingen , vriendelijk personeel top zaak !

Réponse de Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
Auto mooi hersteld, ga ik hem ophalen, als verrassing ook nog gewassen en de stofzuiger er door gehaald.
Zeer fijn geholpen

Réponse de Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
Professionele behandeling en afhandeling van de schade. Duidelijke communicatie over het het proces.

Goed en snel geholpen.
Binnen 24 uur was de reparatie gebeurt.
Vriendelijk personeel