Netjes geholpen werk was niet goed uitgevoerd maar werd gelijk weer opnieuw gerepareerd super ben er heel blij mee

Lisez les avis des autres
Auto gebracht op dinsdag, pas anderhalve week later te horen gekregen : onderdelen niet meer te verkrijgen. Een monteur die m'n auto al 18 jaar kent heeft in het weekend toch onderdelen gevonden en... Voir plus
L'entreprise a répondu
Van Mossel Hoorn jullie zijn een super goed en uitermate klantvriendelijk bedrijf. we zijn zeer correct te woord gestaan wat er mede in heeft geresulteerd dat we een auto bij hun hebben gekocht
L'entreprise a répondu
Zeer tevreden over de service van Van Mossel. Ik ben snel en goed geholpen door het team. Alles werd duidelijk uitgelegd, afspraken werden nagekomen en het hele proces verliep prettig en professioneel... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Concessionnaire automobile
- Atelier de réparation automobile
- Garage automobile
- Concessionnaire Citroën
- Concessionnaire de véhicules à moteur
- Vendeur de voitures d'occasion
À propos de Van Mossel Citroën & DS
Écrit par l'entreprise
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- vanmossel.nl/citroen

Profiteer nu van topdeals!
Demande des avis aux clients
Proefrit met dochter gepland
Proefrit met dochter gepland. 3 gasten voor de deur meest domme grappen en sekstische houding. Komt er om mogelijk behoorlijk wat geld uit te geven en geeft aan wat de wensen zijn, krijg een antwoord van de verkoper dat hij alleen maar hoort ik wil, ik wil....het is ons geld en dus onze wensen qua product. Nee de mislukte omhooggevallen op kredietlevende sjacheraar vertelde dat we maar gewoon de nieuwste moeten nemen, die dus niet eens op voorraad is en helemaal niet eens in de richting van onze wensen. Zeer ongewenst en ongepast gedrag. Ons advies, ga naar een dealer die wel klanten waardeerd en luistert.
Utilise potentiellement l'IA pour rédiger ses réponsesEn savoir plus
Afspraken worden slecht nagekomen
Afspraken worden slecht nagekomen. Na aflevering van de auto waren er diverse zaken niet aanwezig. O.A.matten, org. Sleutel, geen ventieldopjes en geen instructieboekje. Uiteindelijk is op het instructieboekje na alles goed gekomen.
Na dit review werd er onmiddellijk contact opgenomen. Instructieboekje bleek er wel te zijn. Wordt nagezonden.

Réponse de Van Mossel Citroën & DS
Alles ging volgens afspraak en ik kon…
Alles ging volgens afspraak en ik kon erg snel geholpen worden

Réponse de Van Mossel Citroën & DS
De auto werd ongepoetst, stoffig en met een compleet lege tank afgeleverd
De auto werd ongepoetst, stoffig van binnen en met een compleet lege tank (het alarm van vrijwel geen benzine) begon zelfs te piepen bij het wegrijden bij Van Mossel) afgeleverd.

Réponse de Van Mossel Citroën & DS
Wij zochten een occasion C3 Aircross en zijn zonder opdringerig gedrag geadviseerd door verkoper Yoshua Booij, waardoor we een goede keus konden maken.
Wij zochten een occasion C3 Aircross en zijn zonder opdringerig gedrag geadviseerd door verkoper Yoshua Booij waardoor we een goede keus konden maken.

gerammel onder de auto
Ging er heen voor gerammel onder de auto voor achter.
Nu bij elkaar €2700 betaald en probleem bestaat nog steeds.
Ze weten het niet zeggen ze nu.
Dus geen oplossing maar wel €2700 EURO armer.
Dus van mossel bedankt .
Zal wel geen reactie krijgen van van mossel .
De werkzaamheden het groot onderhoud…
De werkzaamheden het groot onderhoud die aan mijn auto uitgevoerd zijn, zijn heel netjes en perfect uitgevoerd.
Kleine onderhouds beurt ik heb in…Alkmaar gedaan
Kleine onderhouds beurt ik heb in Alkmaar gewacht tot de auto klaar was.
Ondertussen een kopje koffie en koek erbij genomen en de krant gelezen
Aankoop Citroën C5 Aircross
Ik heb onlangs een Citroën C5 Aircross EV gekocht bij Van Mossel Citroën & DS in Purmerend en ben ontzettend goed geholpen door autoverkoper Henk.
Vanaf het eerste moment werden we vriendelijk en gezellig ontvangen.
Henk nam alle tijd voor een duidelijke en uitgebreide uitleg over de auto.
Alles werd zo helder uitgelegd dat zelfs mijn vrouw het meteen begreep.
Ook na de aankoop konden we nog altijd terecht met vragen, wat een erg prettig gevoel geeft.
Zelfs de hulp bij het koppelen van de telefoon aan de carkit was geen enkel probleem.
Kortom, een topgarage met vriendelijk personeel, uitstekende service en echte aandacht voor de klant. Zeker een aanrader!
Peter uit Vlaardingen

Réponse de Van Mossel Citroën & DS
snel geholpen zonder afspraak.
Kwam zonder afspraak voor melding boordcomputer. Snel geholpen door klantenservice en monteur. Bleek toch lekke band te zijn.
Ik ben vriendelijk geholpen
Ik ben vriendelijk geholpen, kon makkelijk een afspraak maken.
Ik werd tussentijds. Van de servicebeurt. Gebelt en gehoord dat er. Meerwerk te doen was. Prijs opgave gekregen. In de keuzes gekregen. Om het te laten uitvoeren.
Ik heb geen negatieve ervaring.
Was van afleveren tot ophalen goed
Gratis herstelling onder garantie werd TOCH aangerekend aan €950
Vanmossel Diest deed een ‘gratis’ herstelling aan onze Citroën onder garantie.
Bij ophaling moest TOCH betaald moest worden omdat zij zich vergist hadden.
€950, terwijl er over de prijs nooit gecommuniceerd werd.
Bezoek Van Mossel Zo prettig en vriendelijk geholpen door…
Zo prettig en vriendelijk geholpen door uw medewerker Joshua.
En savoir plus sur les différents types d'avis.