L'entreprise a répondu
Ik word vlug geholpen. Auto word meteen aangenomen en zsm word naar gehandeld om Diagnose te stellen uitzoeken van het probleem. En weer zsm opweg geholpen
Goed en snel contact, met persoonlijke aandacht en een betrouwbare service. De auto werd netjes en in topstaat afgeleverd, en alles werd duidelijk gecommuniceerd. Ook kleine defecten werden vlot en in... Voir plus
L'entreprise a répondu
Goede deskundige service adviseur. Hij hield ons netjes op de hoogte van de werkzaamheden en kosten. De reparatie is naar volle tevredenheid uitgevoerd. Auto was bij het ophalen ook weer netjes gewas... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Varenschut 17J, 5705DK, Helmond, Nederland, Pays-Bas

Demande des avis aux clients
VIa telefonisch contact meerdere keren is me beloofd om via email een offerte te maken voor aan een 2018 Ford automobiel. Helaas hebben ze zelfs daar geen tijd voor, of willen ze gewoon geen nieuwe klanten binnenhalen. Misschien is het zoals overal in de wereld (of het land in ieder geval) dat de verkopende of dienstverlenende partijen het veel te goed hebben en geen klanten nodig denken te hebben. Maar als ze geen klanten hebben kunnen ze de prachtige gebouwen en al hun medewerkers echt niet meer betalen.
Update, ik probeer komende week tijdens mijn 1e vakantieweek even nog een keer te bellen en dan vraagi k wel naar jou, Sander! Bedankt voor je reactie.

Réponse de Van Mossel Ford - Helmond
Vriendelijk en netjes geholpen. Alles is naar wens verlopen.
Wat beter kan id de communicatie naar de klant. Garage zeer moeilijk te bereiken. Terugbelafspraken niet nageleefd. Daardoor klant in ongewisse laten.
Ze hebben hun best gedaan om zaken bij leasemaatschappij te regelen en tijdens het wachten kon ik gewon werken en lekker een kop koffie pakken, super!!
Ondanks dat garantie (van 5 jaar) al was verlopen, werd het euvel toch gratis verholpen. Dit gebeurde omdat de oorzaak van het euvel reeds aantoonbaar ver voor het verstrijken van de garantie bestond.

Réponse de Van Mossel Ford - Helmond
Fijn geholpen tijdens de aankoop en oplevering in Helmond!

Réponse de Van Mossel Ford - Helmond
Klantvriendelijkheid is ver te zoeken
Groeten kan er maar amper af
Sleutel in leveren en u kunt daar gaan zitten
Koffie wordt er niet aan geboden
En als je ziet dat de auto weer buiten staat
Moet je op een gegeven moment zelf maar vragen of je auto klaar is
En dan krijg je te horen :ja hoor en ik maar wachten!!!
Ik ga op zoek naar een vriendelijker garage en zeker voor dat geld want dat is ook niet mis!!

Réponse de Van Mossel Ford - Helmond
Afspraak keurig optijd uitgevoerd en mooi filmpje geregen wat er allemaal aan de auto gedaan werd,
Vriendelijk geholpen bij het ophalen van de auto.

Réponse de Van Mossel Ford - Helmond
goede service en ook het personeel is bekwaam en behulpzaam

Réponse de Van Mossel Ford - Helmond
En savoir plus sur les différents types d'avis.