Wat een fijn bedrijf is dit. We hadden interesse in een gebruikte auto en werden heel plezierig ontvangen. Alle tijd voor vragen en uiteindelijk een proefrit. Na aankoop en bij het ophalen van de auto... Voir plus

Lorentzstraat 25, 3846 AV Harderwijk, Nederland, NL
L'entreprise a répondu
Goede ervaring. Het blijft een auto verkoopbedrijf en bij aankoop altijd een spelletje maar ik heb oprecht het gevoel dat ze het netjes doen. Houden zich aan afspraken, denken mee en willen echt dat j... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vriendelijk personeel en ondanks dat je het natuurlijk nooit echt zeker weet, heb ik er vertrouwen in dat er gebeurd wat er moet gebeuren.
L'entreprise a répondu
2 jaar geleden hier de auto gekocht. En vanaf daar ging het al mis. De auto werd afgeleverd met andere gebruikte banden eronder die ook nog eens 2 jaar ouder waren dan de auto zelf. De dakdragers wa... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Lorentzstraat 25, 3846 AV, Harderwijk, Nederland, Pays-Bas

Demande des avis aux clients
Na onze eerdere positieve ervaring bij de aflevering van onze auto lijkt de scherpte bij de vestiging in Harderwijk compleet verdwenen. Wellicht is het zo dat je aan een electrische auto met garantie bij reparatie minder verdiend maar een beetje klantgerichtheid mag je desondanks wel verwachten lijkt me. De verwarmingsmatten van de autostoelen moesten worden vervangen dus een reparatieafspraak gemaakt met de uitdrukkelijke wens om een vervangende auto klaar te zetten. Nou kom ik al een tijdje bij deze vestiging en kennen ze onze woonplaats die een stuk van Harderwijk afligt. Hoe krijg je het dan in vredesnaam voor elkaar om een fiets als vervangend vervoermiddel klaar te zetten. Stuitend is vervolgens dat geen enkele moeite wordt gedaan om de fout alsnog te herstellen. Mijn echtgenote is onverrichterzake teruggegaan naar huis. Dikke sof en niet voor herhaling vatbaar. Naar aanleiding van de review door de vestigingsmanager gebeld over de service waarbij de belofte is gedaan om de auto op korte termijn bij ons thuis op te halen en terug te brengen en.....met vervangend vervoer. Smetje is wel weer dat de onderdelen voor de auto naar Kia zijn teruggestuurd. Ergens binnen de vestiging is een goed gesprek nodig. Voelt niet heel erg professioneel.

Altijd een vriendelijk ontvangst
Denken altijd in oplossingen
Duidelijk over de kosten
Reparaties die uit onderhoud komen
Wordt indien mogelijk direct uitgevoerd
Kopje koffie en eventueel een croissant staan klaar
Ook al ben je niet van plan een andere auto te kopen, hebben de verkopers altijd aandacht voor je

Réponse de Van Mossel Kia - Harderwijk
Prima voorlichting verkoop auto en uitstekende oplevering.

Réponse de Van Mossel Kia - Harderwijk
Het klantvriendelijke en het geweldige meedenken over de aanschaf van mijn nieuwe auto heeft mij doen besluiten om de hoogste score aan deze vestiging te geven.

Réponse de Van Mossel Kia - Harderwijk
Altijd vriendelijk, degelijk effectieve vriendelijke behandeling. Prettige samenwerking.
Zie verder mijn review van 6juni 2024.

Réponse de Van Mossel Kia - Harderwijk
Ze denken met je mee in oplossingen, waar andren dealers je laten zwemmen kwamen ze hier met een goede oplossing voor onder andere mij bleuthoot voor in de auto.
Mensen ziin vriendelij en behulpzaam

Réponse de Van Mossel Kia - Harderwijk
Prettige ontvangst met koffie en fruit
Even een contact met de verkoper van de auto

Réponse de Van Mossel Kia - Harderwijk
Erg vriendelijke verkoper, wist waar hij over sprak en gaf goede adviezen. Kortom, heb er niet lang over hoeven na te denken om de Niro aan te schaffen.

Réponse de Van Mossel Kia - Harderwijk
Voortreffelijke klant ervaring. Check in, huurauto perfect geregeld. Service en prijs als overeengekomen. Werkplaats belt voor overleg. Communicatie duidelijk en tijdig.
De KIA locatie waar je mket zijn.

Réponse de Van Mossel Kia - Harderwijk
Sinds een paar dagen ben ik de trotse bezitter van een KIA occasion.
Vanaf mijn 1e bezoek bij Mossel Kia in Harderwijk tot aan de oplevering was het een positief avontuur. De proefrit, de onderhandelingen en uiteindelijk de aflevering.
Een mooie route was het, met wederzijds vertrouwen, betrokkenheid en klantvriendelijkheid.
Tevredenheid bij koper en verkoper.
Met een goed gevoel rijd ik weg, trots op mijn auto.

Réponse de Van Mossel Kia - Harderwijk
De planning van de werkzaamheden verliep telefonisch.
De werkzaamheden werden binnen 1 dag uitgevoerd.
De vervangende auto stond al klaar.
Er was te weinig communicatie over de wijzigingen in de software.

Réponse de Van Mossel Kia - Harderwijk
Hulpvaardig personeel, hulpvaardig en een schone auto na het onderhoud terug.