Na een nare week met Ayvens lease zijn we heel fijn geholpen door Frank geholpen. Gewoon door eerlijk en transparant koop en lease naast elkaar te leggen. Uiteindelijk voor koop gekozen. Mede door de... Voir plus

L'entreprise a répondu
15 juni jl. onze nieuwe Niro EV Plus Advanced opgehaald. Goede inruilprijs gekregen voor onze vorige Niro EV. Deal snel gesloten. Prettig zaken doen met Frank van der Sande. Vriendelijke kundige med... Voir plus
L'entreprise a répondu
We hebben vandaag, 28-03-2025, een gebruikte Kia Niro gekocht bij Van Mossel in Zwolle. Uitstekend geholpen door Frank van de Sande. Snel, goede en heldere offerte ontvangen. Prijs prima. Service heel... Voir plus
L'entreprise a répondu
Kennis kunde en geduld van de verkoper was zeer goed. Ondanks dat de verkoper nog niet zo lang bij jullie werkt heeft hij zeker de kennis en de kunde.
Écrit par l'entreprise
Oude Meppelerweg 2b, 8024 AB, Zwolle, Nederland, Pays-Bas

Demande des avis aux clients
Goed aangevoeld wat ik wilde en zocht. Reageren op mail of app kan ietsje beter. Er was wel wat met mijn mail gedaan, maar niet over gecommuniceerd.

Réponse de Van Mossel Kia - Zwolle
Dhr Erik Bovee heeft mij goed geholpen en dat heeft geresulteerd in de aankoop van de Niro Hybride.

Réponse de Van Mossel Kia - Zwolle
Erik heeft ons super goed geholpen zowel met de aankoop als na de aankoop. Zeer vriendelijk en persoonlijk.

Réponse de Van Mossel Kia - Zwolle
Vandaag onze prachtige EV3 mogen ontvangen. Wat een fijn bedrijf is Van Mossel en wat zijn wij goed geholpen door Frank! We hebben echt het gevoel dat hij de tijd voor ons genomen heeft. Wat een verschil met onze vorige Kia-dealers!

Réponse de Van Mossel Kia - Zwolle
Werdt heel vriendelijk en open ontvangen, door een jongeman bleek Kevin te zijn ,spontaan en eerlijk,geen praatjesmaker, staat er nog zo open en onbevangen in was een verademing bij de vorige auto bedrijven waar ik was geweest,met vriendelijke groet

Réponse de Van Mossel Kia - Zwolle
Goede voorlichting en begeleiding naar de aankoop van de Kia EV3.

Réponse de Van Mossel Kia - Zwolle
Wij hebben onze EV3 in juli 2024 gekocht, bijna direct na de introductie bij van Mossel Zwolle, helaas mochten we tot jan 2025 wachten maar het was de moeite waard.
Daarnaast was dit voor ons was dit de eerste EV en de verkoper heeft ruimschoots de tijd voor ons genomen.
Chapeau.

Goeie service fijne mensen niks te klagen dan kan ik ook 5 sterren doen

Réponse de Van Mossel Kia - Zwolle
Leuke ontvangst bij aflevering auto en goede communicatie over de aankoop van de auto.
Helaas 1 klein schoonheidsfoutje. We zijn niet geïnformeerd over het feit dat de spatlappen in backorder waren en later zouden worden geleverd en geplaatst. Anders had ik 5 sterren gegeven.

Réponse de Van Mossel Kia - Zwolle
Slechte ervaring met levering, trekhaak zat eronder maar kabelboom moest nog geleverd worden, witte nummerplaat niet aanwezig. Na vragen hierover en mailtjes nog niet.

Réponse de Van Mossel Kia - Zwolle
Toegankelijk bedrijf Kia Zwolle, vriendelijke ontvangst. Een redelijk bod op je auto en korting op de nieuwe auto en vriendelijke verkoper doet wonderen.
En ook belangrijk de nieuwe Kia doet het goed.

Réponse de Van Mossel Kia - Zwolle
Wij zijn goed en netjes geholpen bij onze zoektocht naar een nieuwe auto.
alles verliep soepel en genieten nu van onze nieuwe aanwinst!

Réponse de Van Mossel Kia - Zwolle
Al jarenlang heb ik het gevoel en de overtuiging dat ik volledig en eerlijk wordt geadviseerd. Bovendien worden werkzaamheden uitstekend uitgevoerd.

Réponse de Van Mossel Kia - Zwolle
Er is altijd vriendelijke en goeie klantenservice, als er een probleem is word deze netjes en snel opgelost.
De service is top! Je kan wachten met lekkere koffie of thee, anders kan je ook een leen fiets (of auto tegen betaling) lenen.
Ik ben tot nu toe nog altijd blij verrast!

Réponse de Van Mossel Kia - Zwolle
Ik heb ervaren dat de service van van Mossel top is. Een van de banden van mijn KIA gaf binnen 3 weken voor de tweede keer aan dat de spanning te laag was. Bij van Mossel (in Zwolle) werd dit zonder afspraak direct onderzocht. In de band bleek een spijker te zitten. De band werd gelijk gerepareerd en toen ik naar de kosten vroeg, was het antwoord: dit kost niets, dit hoort bij onze service.
Waar vind je dat nog?

Réponse de Van Mossel Kia - Zwolle
Hebben onze MG4 on onderhoudt in Zwolle en ben zeer tevreden. Vriendelijk en behulpzaam personeel en worden goed op de hoogte gehouden tijdens de service beurt

Réponse de Van Mossel Kia - Zwolle
Goede service, men komt afspraken na en ook prima aftersales. Vriendelijke en behulpzame mensen.