Vanowear reagiert einfach gar nicht, das Geld ist schon seit 1,5 Monaten überwiesen, die Ware kommt nicht!! Telefonisch und per Email nicht erreichbar. Finger weg von dem Laden!! Vanowear schuldet mir... Voir plus
Lisez les avis des autres
Update: Vanowear heeft dit opgepakt en fantastisch goed opgelost. Complimenten voor de goede service. Volgende keer bestel ik weer mijn VanoWear 22 November besteld en nog steeds geen pakke... Voir plus
L'entreprise a répondu
Super fijne en goede sportkleding voor een mooie prijs. Mijn laatste bestelling was iets vertraagd vanwege de black friday drukte maar hiervan werd ik netjes op de hoogte gesteld. Ter compensatie ee... Voir plus
Ik heb 3 december een bestelling gedaan. Ook bevestiging gekregen en betaald uiteraard. Tot op heden niets ontvangen. Hun mail ligt eruit dus ze zijn ook niet bereikbaar. Ik verbaas me hierover, omdat... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Wij zijn Vano Wear een sportkledingmerk gevestigd in Nederland! Ons doel is het om de meest betaalbare en beste sportkleding van heel de Benelux aan te bieden :) Onze leveringstijd vanaf december 2022 is 1 tot 8 dagen :) Mocht je vragen hebben kun je ons bereiken onder info@vanowear.com!
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- vanowear.com
Aucun historique récent de demande d’avis
Bij klacht geen reactie
Slechte ervaring met dit bedrijf. Mijn dochter heeft eerst een legging en top besteld, maanden op moeten wachten.
Nu heeft ze toch een tweede set besteld, legging zat een fabricagefout in (naad los). Diverse mails gestuurd maar tot op heden geen reactie.

Réponse de Vanowear
Mooie kwaliteit en snelle levering
Mooie kwaliteit en snelle levering! Eerst slechte verhalen over ze gehoord, maar toch besteld! Snel geleverd, en de sportsetjes zit fijn!
Slecht bedrijf
In januari besteld, niets ontvangen. Bestelling na contact via de mail geannuleerd. . Zouden het geld terug krijgen. Op mails wordt niet meer gereageerd, de telefoon wordt niet opgenomen. Mijn dochter is voor 54 euro opgelicht. Het zou fijn zijn als dat geld nu eens eindelijk terug zou komen.
Leuke reactie maar de aankoop is geannuleerd mijn dochter wil haar geld terug zoals jullie beloofd hebben via de mail.

Réponse de Vanowear
Bestel hier echt niet ik heb 3 maanden…
Bestel hier echt niet ik heb 3 maanden geleden iets besteld nog steeds niks binnen er worden dingen beloofd maar vervolgens word er niks waar gemaakt en krijg je geen enkele reactie meer

Réponse de Vanowear
Als je geen bedrijf kan runnen, doe het dan vooral niet
Pakket is na een maand nog steeds niet binnen. Er wordt nergens op gereageerd. Telefonisch, over de mail, zelfs over Instagram niet. 60 euro aan uitgegeven, ook geen geld terug gekregen. Heel jammer. Wil nog steeds weten waar het blijft.
Vervolgens krijg ik dit antwoord van jullie, en houden jullie je daar ook niet aan. Sneu.

Oplichters
Half jaar geleden een bestelling geplaatst. Nog steeds niet binnen. Had al een review achtergelaten waarop ze gereageerd hadden en me zogenaamd compensatie zouden geven als ik de review zou verwijderen. Nu hebben ze zelfs ook nog mijn review geblokkeerd. Bestel hier niet! Oplichters.

Slechte klantenservice
Enorm teleurgesteld in jullie klantenservice. 2 maand geleden een bestelling geplaatst en tot heden niks ontvangen. Ondertussen 5 mails gestuurd, waarbij ik steeds als antwoord krijg dat mijn bestelling de volgende dag zou worden opgestuurd: LEUGENS. Communiceer nu toch eens eerlijk met de consumenten ipv ze voor te liegen? Ondertussen ook een mail gestuurd met de annulering van mijn bestelling wegens het niet respecteren van het leveringstermijn en uiteraard OPNIEUW geen reactie. Maar jullie hebben wel tijd om nieuwe video’s/foto’s te maken van jullie kleding en deze met trots te plaatsen, schaam jullie. Begin eerst met alle achterliggende bestellingen in orde te brengen en via mailverkeer eerlijk te communiceren met de klanten. Dit vertoont een serieus gebrek aan respect. Als dit jullie manier is om een nieuw bedrijf te runnen dan gaan jullie heel snel de deuren mogen sluiten. Ik hoop dat jullie dit asap in orde brengen.

Geen geld van retourontvangen
Erg telleurgesteld. Ik heb hier een poosje geleden wat sportkleding besteld. Een deel hiervan viel tegen dus dat wou ik retourneren. Nadat ik heb gemaild hoe ik kan retourneren heb ik het opgestuurd en dat is een paar weken geleden bij Vanowear geleverd. Echter heb ik nog steeds niks gehoord en ook geen geld terug gekregen. Ik heb meerdere keren gemaild maar geen antwoord, dus ik heb mijn geld nog steeds niet ontvangen. Ik zou hier niet meer bestellen.

Réponse de Vanowear
Op 12 januari bestelling geplaatst en…
Op 12 januari bestelling geplaatst en NOG STEEDS NIKS BINNEN! Meerdere keren e-mails gestuurd en elke keer amper reactie hierop, wordt gesproken over tegoedkoming, maar nee hoor nog niks gezien. Ze hebben zelfs gezegd dat ze het hebben opgestuurd, nou het is inmiddels 3 weken later en nog geen DHL gezien!! Ben er inmiddels helemaal klaar mee!

Réponse de Vanowear
Nog nooit zoiets slechts meegemaakt!!!
Al vanaf 14 januari wacht mijn dochter op haar sportsetje.. na meerdere mails van mijn dochter van 16 met Vanowear werd er beloofd het nogmaals op te sturen!!
Nou net als meerdere reacties hier natuurlijk niks ontvangen!! Ook ik heb er 2 mails heen gestuurd en zoals verwacht nul reactie!! totaal onrespectvol en wat een oplichterij!!!
nu heeft mijn dochter meer dan een week geleden een mail ontvangen dat het geld is terug betaald maar nee hoor helemaal niks op haar rekening!!!
Beste Vanowear zo ga je toch niet met mensen om?

Heel enthousiast
Ik kreeg een tik tok waarin ik dit merk zag. Ik heb meteen een pakje besteld en ik was super enthousiast. Het zit heel lekker en ik draag het vaak. Ik wil graag meer van dit merk.
Finger Weg von diesem Laden
Ich warte seit Januar auf meine bereits bezahlte Bestellung. Bei meinen Nachfragen bekomme ich immer die Antwort,das die Bestellung jetzt aber ganz sicher verschickt wird. Und bisher hat sich nichts getan.
Finger weg von diesem Laden.
Update vom 24.03.23 Diese Antwort können Sie sich wirklich sparen. Ich habe bereits 6 Emails an Sie geschrieben und immer die Antwort bekommen das es baldmöglichst verschickt wird.
Bisher ist nichts bei mir angekommen und mein Geld habe ich auch nicht zurück bekommen.ich werde die schlechte Bewertung ganz sicher nicht ändern!

Eén grote poppenkast
Echt nog nooit zoiets meegemaakt..
10-01-2023: 2 setjes besteld.
21-01-2023: om statusupdate gevraagd, bestelling was nog in verzendproces maar zou naar verwachting in de “komende dagen” worden verzonden.
30-01-2023: vraag ik nogmaals om een statusupdate. Antwoord: we doen ons best het binnen 1 week te versturen.
07-02-2023: Ik mail met de vraag of ze al meer weten. Er werd een deellevering aangeboden dus 1 van de 2 setjes kon ik alvast krijgen. Top, doe maar! Was weer blij.
22-02-2023: Kreeg ik een mail waarin stond dat alle bestellingen zijn verzonden maar die van mij er niet bij zat. Chapeau voor het uit zichzelf informeren. Nogmaals gevraagd waar het blijft en toen werd er weer aangegeven dat de ene set “natuurlijk” al verzonden kon worden (net als op 07-02-2023). Nou, goed nog één kans gegeven.
02-03-2023: Zelf gemaild met het verzoek het totale orderbedrag terug te storten.
10-03-2023: Nog steeds geen reactie of geld terug dus wederom zelf gemaild. Terugbetaling was zogenaamd al verwerkt “oh, had je nog geen bevestigingsmail hiervan ontvangen?” Nee en ook geen geld dus mega onzin verhaal weer. Screenshot ontvangen van de terugbetaling waarbij één van de twee bestelde sets staan.
Dus net nog maar een keer gemaild met de vraag of er iets is wat ze wel goed kunnen doen en dat ik het totale orderbedrag terug wens. Nu een bevestiging van de terugbetaling in mijn mail, ben benieuwd..
27-03-2023: Orderbedrag terug na nogmaals hierover contact te hebben opgenomen.
28-03-2023 review aangepast want ik zou een tegemoetkoming krijgen (zo naïef van mij):
"Niet zo'n super ervaring gehad met mijn eerste bestelling, duurde lang en contact/afspraken gingen moeizaam. Inmiddels wel de terugbetaling ontvangen en ondanks mijn onprofessionele manier van contact is Noah van de klantenservice altijd netjes gebleven.
Toen was daar ineens Tom van de klantenservice die mij een leuke tegemoetkoming heeft aangeboden en hij zal er voor zorgen dat één van de twee sportsetjes die ik had besteld gratis mijn kant uit komt. Erg netjes dat jullie er toch nog op terug zijn gekomen terwijl het eigenlijk al afgerond was. Kan niet wachten om in mijn nieuwe setje te sporten!"
03-04-2023: Tom van de klantenservice gemaild of het gelukt is om het sportsetje te verzenden. Had het setje al verwacht want ze waren de afgelopen tijd zo druk bezig met het realiseren van "vandaag besteld is morgen in huis", wat nu dus zo zou moeten zijn.
05-04-2023: Nog geen respons dus review weer terug gewijzigd. Setje mogen ze houden en ik laat mijn review voor wat het is, want heb ze nu al zoveel kansen gegeven. Voor mij nooit meer.

Réponse de Vanowear
Een deel van mijn bestelling nooit…
Een deel van mijn bestelling nooit gekregen, alleen mails dat het onderweg zou zijn. Na lang zeuren is het ene gedeelte van mijn bestelling terug gestort op mijn rekening. Het andere wat ik besteld heb zou steeds niet op voorraad zijn maar ik krijg ook geen geld terug. Bestelling al op 4-11-2022 gedaan!

Réponse de Vanowear
Anderhalve maand geleden geprobeerd een…
Anderhalve maand geleden geprobeerd een setje sportkleding te bestellen. De bestelprocedure liep vast op de betaling via Klarna. Dacht dat ik mogelijk iets verkeerd had gedaan. Nog een keer geprobeerd, liep weer vast via Klarna. Ik heb nooit een bevesting ontvangen van een bestelling via Vano wear. Tot ik afgelopen vrijdag ineens het setje kleding ontving. En in Klarna staan twee setjes kleding om af te rekenen. Dit gaat totaal niet zoals het hoort. Ik wordt nu opgezadeld met iets was ik niet wil hebben en het wordt dubbel in rekening gebracht. Vano geeft aan binnen 48 uur te reageren op berichten. Dat gebeurt niet. Bellen is ook niet mogelijk. Hoe retourneer ik gratis het setje wat ik ontvangen heb en hoe verdwijnt het tweede serie wat ik nooit ontvangen heb als te betalen in Klarna. Erg vervelend dit. Komt alles behalve betrouwbaar over. Mijn advies, hier niet kopen!

Oplichters
Er wordt van alles beloofd, maar NIKS van waar gemaakt. Als ik een 5 sterren review zou invullen zou mij een gratis Sportlegging toegestuurd worden… deze heb ik echter nooit gekregen dus bij deze mijn echte ervaring.
Ook heb ik bij mijn order een kapotte legging ontvangen en ben al ruim 8 weken verder en telkens wordt er beloofd een nieuwe op te sturen maar hier is nog niks van terug gezien. Dus betreft verzending ook niet te vertrouwen. In de mail staat een telefoonnummer nummer dat niet in gebruik is. Op mails wordt wel geantwoord maar het blijft ook bij een antwoord ookal doen ze wel de belofte een nieuwe legging op te sturen. 11 weken verder en ik blijf maar bezig met dit onduidelijke bedrijf. Wanneer wordt er nu eens echt werk van gemaakt?
Mocht je 5 sterren ervaringen zien dan zijn deze waarschijnlijk ook omgekocht met een zogenaamde gratis sportlegging, dus trap er niet in :)).
Inmiddels 27 maart, ik heb meerdere keren gemaild en gebeld, steeds geen gehoor of een mail terug. Wel proberen ze mijn review van trust pilot te rapporteren….
inmiddels 12 april, nog steeds geen enkel bericht ontvangen van vano wear en nog steeds antwoord op mijn mails. naar de klanten service gebeld maar nog steeds hetzelfde verhaal na 1 minuut wachtrij muziek is er niemand aanwezig. graag Contact met mij opnemen vano.

Heel erg slecht!!!
Erg slecht, ruim een maand geleden besteld nog steeds niks binnen gehad. Wordt compleet genegeerd op de mail en op social media! Erg jammer dat ik geen antwoord krijg waar mijn pakketje blijft! 55 euro betaald en nog steeds niks binnen gekregen. Op mijn mails wordt gewoon helemaal niet gereageerd en de telefoon wordt helemaal niet opgenomen. Bestel hier zeker niets!

Réponse de Vanowear
Niet aan te raden iets te bestellen…
Na een lange wachttijd die ik eerst niet verwachte omdat het vroeger aangegeven stond. Toch nog fijne mails gekregen die mij uiteindelijk op de hoogte brachten van waar het pakket was. En een gratis item aangeboden gekregen ter compensatie, wat wel mooi is van hun.

Bestelling nooit geleverd
Meer dan een maand geleden sportkleding besteld. Al meerdere keren is mij beloof dat het 'deze week' opgestuurd zou worden. Hoor er nu niks meer van. Levering 1 tot 8 werkdagen was beloofd. Wat uitloop is niet erg, maar waarom op social media door promoten terwijl je je zaken niet op orde hebt? Regel je orders gewoon fatsoenlijk of zet je verkoop stil.

Bestel hier niet
Ik had een roze sportsetje besteld die binnen 1 tot 8 dagen binnen zou moeten komen. Ik kreeg hem ten eerste na 18 dagen pas binnen. Daarnaast zou het setje squatproof zijn, maar het setje schijnt al door als ik alleen al sta. Ik krijg geen reacties meer op m'n mailtjes nu ik een klacht heb. Bestel hier niet.