JANICE Avis

TrustScore 4 sur 5

4,2

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Super fijne webshop Janice, de service is top, altijd antwoord op mijn mail en er wordt meegedacht, heel fijn! De website ziet er luxe uit, de kleding is super, goede pasvorm en mooie luxe stoffen, k... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Al meermaals met heel veel plezier prachtige spullen bij Janice gekocht, zowel online als in de winkel. Mooie kwaliteit en draag alles met heel veel plezier! Onlangs een kapotte zonnebril en dit we... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wat begon met een paar aankopen, is inmiddels uitgegroeid tot een lichte verslaving. 😉 Heel mijn kledingkast wordt langzaam aan Janice. De collectie is zó mooi dat je eigenlijk steeds weer iets... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de textile
  2. Magasin de jeans
  3. Magasin de vêtements pour femmes

Écrit par l'entreprise

JANICE, Silent Luxury Damesmode. Duurzaam geproduceerd waarbij kwaliteit en pasvorm voorop staat. Alleen de mooiste stoffen worden gebruikt om kleding te maken voor de vrouw die van details en kwaliteit houdt. We maken rijke basics en keypieces die je zullen laten stralen. Kleding doet wat met je, het kan van een slechte dag een goede maken, en van een goede dag misschien we de beste dag ever! In het nemen van je beslissing wat bij ons te bestellen, welke kleur of maat het beste zou zijn, is ons team gedurende werkdagen bereikbaar voor alle vragen en styling adviezen. ( 06-11112927 ) Als je bestelt bij JANICE, doen we er alles aan het een beleving te maken. Het pakket wordt als een cadeau ingepakt en wordt zorgvuldig door DHL verzonden. Na het lezen van een aantal reviews hier, zijn we ons er van bewust dat we , zelfs met alle effort die we oprecht hebben jou de ultieme beleving te geven, we toch nog mensen kunnen teleurstellen...Dit is alles behalve de bedoeling, en om dat te voorkomen vragen we je bij twijfel altijd even bellen met onze Customer Service. Met alle rust, liefde en vakkundigheid zullen zij je adviseren de beste keuze te maken. Wil je nu toch liever passen? Breng dan een bezoekje aan onze BRANDSTORE in Den Bosch. Hier hangt de hele collectie die onze stylistes met liefde laten passen. Met het beste advies loop je dan stralend in je nieuwe outfit de deur uit. Meld je bij vragen..., Have fun at janiceofficial.com

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 96 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

175 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Super fijne webshop Janice

De website ziet er luxe uit, de kleding is super, goede pasvorm en mooie luxe stoffen, kortom ik ben fan❤️

29 juillet 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Ik zou zeggen niet kopen. Illegale praktijken rond bestellingen en retouren en totaal onbereikbaar daarna. Ik bestelde een aantal kledingstukken

Ik bestelde een aantal kledingstukken. DHL heeft ze nooit hier afgeleverd en uiteindelijk teruggestuurd naar Janice. Ik ontving een retourbevestiging van Janice waarin men aangaf mij niet mijn geld terug te storten, omdat de retour te laat was binnengekomen. NL niet binnen de termijn van 14 dagen. Ik heb de producten niet eens ontvangen. Het ging om een behoorlijk bedrag. Inmiddels had ik een nieuwe bestelling gedaan. Deze is aangekomen maar, omdat het in de sale is besteld, ontvang ik een tegoed bon.

Over beide heb ik gecommuniceerd. Telefonisch is team Janice niet te bereiken. Via email wordt een keer gereageerd, daarna niet meer. Ik heb een schadepost van zo´n 1.500,00.

Beiden zijn volgens de wetgeving niet juridisch houdbaar, ook al heeft Janice in haar website staan, dat er een tegoedbon volgt bij een retour die in de sale is gekocht.

Ik ben inmiddels met juridische stappen bezig.

Ik zou zeggen, niet kopen; illegale praktijken mbt retouren en reageren nauwelijks.

23 juillet 2026

Hallo Joy,

Bedankt voor je bericht ook hier.

Het is toch bijzonder dat we telefonisch hierover contact hebben gehad en per mail.
Als producten te laat retour komen, dan hoeven we ze niet te accepteren.

Als service hebben we je een shoptegoed gegeven waarmee je meteen de goederen weer opnieuw kon bestellen, want de doos had ook in het magazijn kunnen blijven staan of weer opnieuw naar opgestuurd.

Te laat is te laat retour dus snap ik niet helemaal het probleem als we toch service verlenen.

Dat wij niet bereikbaar zijn is natuurlijk niet helemaal waar...per mail en telefonisch contact gehad. Dat we misschien soms druk bezig zijn en dat dan onze telefooncentrale vraagt te mailen, is niets vreemd...want men krijgt altijd antwoord op mails als telefonisch iedereen bezet is.

We zien je stappen graag tegemoet, te laat is te laat.

Mocht je alsnog vragen hebben weet je ons inmiddels via alle wegen te vinden.

Fijne avond en we horen graag je volgende vragen.

Vriendelijke groet,

Noté 5 sur 5 étoiles

Bedankt Team Janice voor de geweldige…

Bedankt Team Janice voor de geweldige service! Jullie zijn super vriendelijk en behulpzaam. De kleding is echt top, met een mooie kwaliteit. Heel tevreden

18 juillet 2026

Hallo Mevr. Schokker,

Wat een mooi compliment.
Tot snel!

Noté 5 sur 5 étoiles

Prachtige producten en top service!

Mooie kwaliteit en draag alles met heel veel plezier!
Onlangs een kapotte zonnebril en dit werd fantastisch opgelost!
Heel blij met de geweldige service en net zo geweldige producten!

12 juillet 2026

Hallo Laura,

Wat leuk om te lezen en fijn dat je zowel online, als in-store slaagt!
We doen ons best iedereen zo goed mogelijk te helpen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Geweldige service & fantastische producten!

Geweldige service! Er was iets niet helemaal goed gegaan met verrekenen van een retour. Heb hiervoor gemaild en kreeg snel reactie en het was ook direct opgelost! Daarnaast top en snelle verzending & fantastische producten! Love it.

8 juillet 2026

Hallo Sanne,

Wat fijn dat het toch nog goed gekomen is...er kan altijd was mis gaan maar we zijn er voor je om het op te lossen. Geniet van je mooie spullen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Janice van winkel tot thuis

De collectie is zó mooi dat je eigenlijk steeds weer iets nieuws ziet wat je wilt hebben.

Naast de geweldige kleding is de klantenservice echt een dikke plus. Je krijgt snel reactie, eerlijk en deskundig maatadvies en je merkt aan alles dat de medewerkers plezier hebben in wat ze doen. Dat maakt het contact persoonlijk en prettig. Net als de warme, persoonlijke sfeer in de winkel in Den Bosch naar het online contact. Je bent geen nummer, maar wordt echt geholpen en geadviseerd.

Kortom: topservice, prachtige collecties en een merk dat precies begrijpt hoe je er moeiteloos goed uit wilt zien. Absoluut 5 sterren waard!

24 juin 2026

Hallo Ellen,

Bedankt voor deze review...die laten we op een tegeltje drukken!
Je bent een lieve gewaardeerde klant en we zien je altijd graag in store en online voorbij komen.

Geniet van je mooie spullen en straal in je outfits!

Liefs,

Verwachting niet waargemaakt

Verwachting niet waargemaakt
Helaas voldoet mijn ervaring met Janice niet aan mijn verwachtingen. Het product vertoont na relatief korte tijd al slijtage, terwijl je bij normaal gebruik meer duurzaamheid mag verwachten.
Ook de afhandeling door de klantenservice had ik beter verwacht. Het antwoord voelde standaard en niet echt gericht op een oplossing.
Ik hoop dat Janice hier in de toekomst beter mee omgaat, want dit geeft weinig vertrouwen.

5 mai 2026

Hallo!

Wat leuk dat je ook hier je, te verwachten,
1 sterren review schrijft.

Je product heeft gebruikssporen na 2 jaar dragen. MEI 2024 gekocht...2 jaar...
Niet meer dan normaal dat een jeans na 2 jaar sporen heeft.

We weten niet zo goed wat hier nog op te reageren.

Had ik al gezegd dat de jeans 2 jaar oud is?

Fijne werkdag,

Noté 1 sur 5 étoiles

Janice verleent hele slechte service

Janice verleent hele slechte service, sterker nog geen service. Koop geen riem van Janice!!! Deze kosten 300€ en de gouden kleur vliegt er vanaf en je krijgt geen garantie. Koop het niet!!!!

24 avril 2026

hallo dorethe van zon

jouw riem zag er schaamteloos uit!
deze was niet drie keer gedragen, maar op de snelweg achter een auto gehangen.
heel jammer dat we hier geen fotos en video van de reis kunnen plaatsen, want het ziet er uit alsof er mee verbouwd is.

alle vrouwelijke collega's hebben onze riemen...zelfs al meer dan een jaar en niemand heeft deze klachten die jij hebt vertoond met je riem.

Nogmaals, ik had graag de video en fotos hier getoond want het is ongelooflijk dat je niet gewon verteld wat er met de riem was gebeurt.

Met een nieuwe auto, no matter what price, tegen een muur rijden geeft ook deuken, al rijd je deze nieuw uit de garage! Netjes omgaan met je spullen, en dan maakt het niet uit wat voor aankoopbedrag er mee gemoeid is, is een vereiste voor langdurig plezier.

hele fijne dag!

Top kwaliteit broeken

Top kwaliteit broeken !
Fijn Nederlands merk met top mensen achter de schermen. Lieve klantserivce die je gewoon kunt bellen en mailen.

Tessa

15 avril 2026

Lieve Tessa,

Wat fijn te horen dat onze inzet gewaardeerd wordt...we zijn dan ook heel blij met woorden als deze!

Bedankt voor deze review...much much love for you!

Noté 5 sur 5 étoiles

Heel blij met de mooie kleding en…

Heel blij met de mooie kleding en schoenen, kwaliteit is top! En al vaak gezegd, maar de jeans zitten heerlijk :) Bij ruilen zeer goede service. Aanrader!

3 avril 2026

Lieve Annemieke,

En wij houden van jou!

Tot de volgende...

Een absolute aanrader!

Ik wil altijd verzorgd en stijlvol voor de dag komen, en bij Janice heb ik precies gevonden wat ik zocht.
Mijn nieuwe cashmere jas Jules is werkelijk prachtig – elegant, tijdloos en van uitzonderlijke kwaliteit. Zodra ik hem aantrek, straal ik!
De winkel zelf ademt klasse, en het team helpt je met zoveel warmte en expertise dat je je meteen op je gemak voelt. Je voelt dat ze passie hebben voor mooie stukken én voor hun klanten.
Een absolute aanrader voor iedereen die houdt van verfijning, kwaliteit en persoonlijke service.

3 avril 2026

Kim,

Lieve lieve kim...deze gaat op een tegeltje!
Dankjewel.

Dankjewel!

Super top!!

Al een paar keer in de Janice Store in Den Bosch geweest. Super vriendelijk personeel, waardoor je heel goed geholpen wordt en een goed advies krijgt qua combi's, een dikke tien!!
Verder leef ik in de Janice jeansbroeken, heerlijke stretch, super pasvorm, zit comfortabel, ik wil niets anders meer.
Alleen maar liefde voor dit topmerk!!

Vandaag bij de sample sale in Rosmalen geweest en zo lief geholpen door Andy, wauw! Wederom een goede ervaring, nu op een andere locatie.

Wil jullie niets anders dan aanbevelen bij iedereen!!

26 mars 2026

Wat lief!

Dit doet goed!...much love for you!

Top!!

Altijd de beste service en zoiezo de mooiste en fijnste jeans!

10 janvier 2026

Alex,

We love you...
Leuk dat jullie er waren,

Weigert terugbetaling na retour

Ondanks het concreet volgen van het retourproces van deze webshop (het aangeven welke items ik retourneer, het via Janice kopen van een retourlabel en het retourneren van alle items) weigert deze webshop over te gaan tot terugbetaling van 1 van de artikelen. Intern onderzoek naar waar het volgens Janice ontbrekende item is, wordt tevens geweigerd. Deze gang van zaken heb ik nog nooit meegemaakt bij andere webshops. Het kopen van kleding bij Janice was zodoende eenmalig en ook zeker niet aan te raden.

Reactie van Janice n.a.v. mijn review: "Je hebt 1 blouse 2 keer in maat 36 bestelt, en er maar 1 van terug gestuurd.
Waarom zou je 2 keer dezelfde blouse bestellen...PRECIES dezelfde blouse...en 1 komt er niet van terug."

Dit betrof inderdaad 2 keer dezelfde blouse in dezelfde maat, maar waarvan 1 in een andere kleur dan de andere. Goed retourbeleid dat jullie daar niet van op de hoogte zijn en bovendien jullie klanten zo online en onterecht beschuldigen.

Het benoemen van mijn achternaam in jullie openbare reactie op mijn review, is in strijd met de AVG.

Nogmaals bevestigingen waarom je hier niet zou moeten bestellen.

12 mars 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Onlangs in Den Bosch geweest in de…

Onlangs in Den Bosch geweest in de janice store , heel leuk geholpen en goed geslaagd !!
Bij weggaan nog mooie bos bloemen gekregen , en m n broek werd ingekort en erna kosteloos verstuurd
Top service !

18 mars 2026

Hallo Suzanne,

Wat een lieve woorden en fijn dat je het zo leuk vond bij het event! Bloemen zijn er niet altijd...maar we geven wel altijd dezelfde aandacht en liefde voor de passer!

Veel plezier van je mooie items,

Noté 5 sur 5 étoiles

Nieuwe variant ontvangen, goede service

Ik ben fan van de mooie items van Janice. Uit de nieuwe collectie had ik een prachtig leren jasje gekocht. Helaas bleek de afwerking dit keer niet zoals ik gewend ben en wat je van zo’n kwaliteits product mag verwachten. Na contact met Team Janice kon ik het jasje kosteloos retourneren en heb ik een nieuwe variant ontvangen. Heel blij met de service en het mooie jasje. Dank je wel Janice!

13 mars 2026

Hallo Marlies.

Bedankt voor je lieve oorden, met liefde je jasje even omgeruild.

Veel plezier er van en wei weet...tot snel!

Noté 5 sur 5 étoiles

Mooie stoffe, fijne mensen!

Niet alleen hele mooie stoffen, geweldig fraaie outfits die echt eindeloos meegaan en te combineren zijn, maar ook nog eens hele fijne hulp van twee geweldige mannen! Wat wil je nog meer. Er zijn mensen die speciaal hiervoor naar Den Bosch gaan en dat snap ik. Eenmaal Janice, altijd terug komen!

7 mars 2026

Hallo Sonja

Wat lief om te horen, we zullen het de mannen doorgeven. Je bent altijd welkom en lief te lezen dat je onze team effort waardeert!

Tot snel,

Janice maakt onze dag ❤️

Minimaal een keer per jaar ga ik met mijn dochter naar Den Bosch om te shoppen bij Janice. Wat een toppers daar! Je wordt super goed geholpen met alle aandacht en zij weet net dat ene item toe te voegen dat je outfit compleet maakt. Vandaag waren Janice en Andy ook in de winkel. Onze dag kan niet meer stuk.

7 mars 2026

Hallo Mar,

Hahahahahha wat leuk om te lezen! Nou als je er toevallig was terwijl de heren er waren, dan moet het een feestje zijn geweest!

Hopen dat je goed geslaagd bent en dat je veel mooie herinneringen mag maken in je mooie JANICE looks.

Lieve groet en tot de volgende keer,

Oplichter

Programma Kassa stond inmiddels al aan de deur bij deze wetsovertreder, die zijn eigen personeel op tv “ voor de bus” gooit als de camera draait , en zelf zijn gesoigneerde snor drukt. Bah bah . Triest

6 mars 2026

Hallo Phoebe,

Bedankt voor je review en een fijne dag,

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus