JANICE Avis

TrustScore 4 sur 5

4,2

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Super fijne webshop Janice, de service is top, altijd antwoord op mijn mail en er wordt meegedacht, heel fijn! De website ziet er luxe uit, de kleding is super, goede pasvorm en mooie luxe stoffen, k... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik bestelde een aantal kledingstukken. DHL heeft ze nooit hier afgeleverd en uiteindelijk teruggestuurd naar Janice. Ik ontving een retourbevestiging van Janice waarin men aangaf mij niet mijn... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Al meermaals met heel veel plezier prachtige spullen bij Janice gekocht, zowel online als in de winkel. Mooie kwaliteit en draag alles met heel veel plezier! Onlangs een kapotte zonnebril en dit we... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wat begon met een paar aankopen, is inmiddels uitgegroeid tot een lichte verslaving. 😉 Heel mijn kledingkast wordt langzaam aan Janice. De collectie is zó mooi dat je eigenlijk steeds weer iets... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de textile
  2. Magasin de jeans
  3. Magasin de vêtements pour femmes

Écrit par l'entreprise

JANICE, Silent Luxury Damesmode. Duurzaam geproduceerd waarbij kwaliteit en pasvorm voorop staat. Alleen de mooiste stoffen worden gebruikt om kleding te maken voor de vrouw die van details en kwaliteit houdt. We maken rijke basics en keypieces die je zullen laten stralen. Kleding doet wat met je, het kan van een slechte dag een goede maken, en van een goede dag misschien we de beste dag ever! In het nemen van je beslissing wat bij ons te bestellen, welke kleur of maat het beste zou zijn, is ons team gedurende werkdagen bereikbaar voor alle vragen en styling adviezen. ( 06-11112927 ) Als je bestelt bij JANICE, doen we er alles aan het een beleving te maken. Het pakket wordt als een cadeau ingepakt en wordt zorgvuldig door DHL verzonden. Na het lezen van een aantal reviews hier, zijn we ons er van bewust dat we , zelfs met alle effort die we oprecht hebben jou de ultieme beleving te geven, we toch nog mensen kunnen teleurstellen...Dit is alles behalve de bedoeling, en om dat te voorkomen vragen we je bij twijfel altijd even bellen met onze Customer Service. Met alle rust, liefde en vakkundigheid zullen zij je adviseren de beste keuze te maken. Wil je nu toch liever passen? Breng dan een bezoekje aan onze BRANDSTORE in Den Bosch. Hier hangt de hele collectie die onze stylistes met liefde laten passen. Met het beste advies loop je dan stralend in je nieuwe outfit de deur uit. Meld je bij vragen..., Have fun at janiceofficial.com

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 96 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

175 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Jaren gezocht naar een goede jeans

Jaren gezocht naar een goed zittende jeans, smal in de taille, goede lengte en elastisch! Heb de perfecte jeans bij JANICE gevonden en meteen besteld in meerdere kleuren.

Hallo Selena,

Wat leuk dat je zo blij bent met onze jeans! Je kunt je hart ophalen, de nieuwe collectie komt er deze maand weer aan!

Nog de beste wensen voor 2026!

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben zelf al jaren fan van Janice ik…

Ik ben zelf al jaren fan van Janice ik heb nu sinds kort een nieuwe sweater en ben weer helemaal verkocht! Het begon al toen het pakketje binnenkwam, die zien er altijd super mooi uit. De sweater was precies wat ik wou, lekker zacht en je voelt aan alles goede kwaliteit.

Lieve Senna,

Dankjewel voor je 5 sterren, daar doen we het voor!
Veel plezier van je mooie sweater...

Perfecte Jeans

Janice heeft de perfecte jeans voor ieder lichaamstype!
Het zijn fijne spijkerbroeken met een goede pasvorm. Ze zitten comfortabel en de stoffen zijn heel stevig. Er zit stretch in de waistband, waardoor de jeans extra fijn zijn om te dragen.
De wassingen van elke jeans zijn elke collectie ook weer vernieuwd en heel mooi!
Mega aanrader dus!

Hallo Fab,

Our jeans are loved...by many!
Super dat jij er ook een van bent!

Veel plezier van je star booty jeans,

Noté 5 sur 5 étoiles

Prachtige collectie en een uitstekende…

Prachtige collectie en een uitstekende klantenservice!

Hallo Domi,

Dankjewel voor je lieve bericht.
We hebben toppers die hun best doen het juiste advies te geven.

Fijn dat het gezien n gewaardeerd wordt!

Noté 5 sur 5 étoiles

Janice maakt écht next-level…

Janice maakt écht next-level spijkerbroeken. Ik heb drie broeken (waaronder de DOLLAR en de JASON) en ze zijn allemaal fantastisch. De pasvorm sluit perfect aan, ze zitten heerlijk en geven een supermooie look. Je voelt meteen dat dit kwaliteit is. Sinds ik deze draag, hoef ik geen andere jeans meer. Meer dan tevreden!

Hallo Julia,

Dankjewel voor deze jeans promotie...hahahahahah!
Er komen dit seizoen weer mooie nieuwe modellen aan, we hopen je dan ook weer met een van die jeans blij te maken.

Make 2026 amazing!

I love Janice!!

Zo fijn om in de brandstore geholpen te worden door de stylistes, zo maak je andere keuzes en ik krijg altijd complimenten over m'n outfits! Kwaliteit en pasvorm altijd goed, ook met vrouwelijke vormen. In love met mijn hoge laarzen en cashmere mantel! Ik ben fan 🤩

16 décembre 2025

Hallo Alice,

Bedank voor je lieve woorden!
We wensen je voor 2026 de aller beste wensen waarbij we je hopelijk nog vaak mogen ontvangen en kunnen kleden in de mooiste items!

Tas besteld

Tas besteld, maar was uitverkocht, vervolgens contact gehad met een fijne medewerker van Janice. Tegoedbon gehad, en een andere parel van een tas uitgekozen😍 heelllll blij mee.
De service en snelle afhandeling was Top.

2 janvier 2026

Hallo Ramona,

Happy New Year!
We zagen je foto op insta stories voorbij komen. Dit is echt een parel van een tas!

Veel plezier van je bestelling,

Noté 5 sur 5 étoiles

Top collectie én service!

Top collectie - Fijne mensen - Top service!

23 décembre 2025

Lieve Wilma,

De beste wensen voor 2026!
Bedankt voor je 5 sterren, en heel fijn te lezen dat je de mensen van het bedrijf fijn vindt!

Noté 5 sur 5 étoiles

Keuze stress bij zo’n mooie veelzijdige…

Keuze stress bij zo’n mooie veelzijdige collectie. Gelukkig kreeg ik fijne persoonlijke hulp. Voelde me lekker in het lichtblauwe pak met een zijde blouse en cashmere trui erbij. Zo kan ik verschillende combinaties maken.
Dankjewel!

19 décembre 2025

Hallo BBK,

We doen altijd ons best je te adviseren en stylen, en wel zodanig dat je je items op meerdere manieren, voor verschillende looks kunt combineren.

Bedankt voor je 5 sterren!

Perfecte service

Heel fijn en vriendelijk team in de winkel en online! Ik shop op beide kanalen en word hier altijd perfect geholpen :) de jeans van Janice zijn mijn favoriet

11 décembre 2025

Hallo Sanne,

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat we je in store en online kunnen helpen en je tevreden bent.

Noté 5 sur 5 étoiles

Mode zoals mode hoort te zijn.

Ik kom graag naar Den Bosch voor deze prachtige mode in een relatief kleine winkel.
Dat maakt dat ik me er gezien voel en ik krijg vooral eerlijke adviezen!
In de kleding van Janice voel ik me op en top vrouw. De kwaliteit is de prijs die je ervoor betaald helemaal waard!

13 décembre 2025

Lieve Corina,

Bedankt voor je waardevolle review! Zoals jij het ervaart en voelt...zo bedoelen we het ook.

Hopen je nog graag vaak...en vooral nog vele jaren in goede gezondheid, samen met je man te mogen ontvangen!

De aller beste wensen nog voor 2026!

Super kwaliteit en stijlvol

Super kwaliteit en stijlvol!

Heb een aantal blazers in de kast hangen. Je wordt fantastisch geholpen in de winkel. En de kleding blijft mooi en geweldig qua pasvorm.

Hallo Anne Marieke,

Wat leuk om te horen! We hopen je dit jaar weer blij te mogen maken met blazers...en de fijne service in de winkel!

Spijkerbroek met stretch

Lang gezocht naar een fijne spijkerbroek met stretch. Heel erg blij mee ❤️

Lieve Lotte,

Bedankt!

Noté 5 sur 5 étoiles

Heel blij met al mijn items van Janice

Heel blij met al mijn items van Janice. Je wordt altijd goed geholpen in de winkel, maar ook de online service is top! Tref je toevallig Janice in persoon. Reken dan maar op een geweldig compliment waar je dag meteen helemaal van opknapt!

Hallo Minou,

Wat leuk dat je de service zo ervaart! We doen altijd ons best en dan is het waardevol te zien dat mensen het niet alleen waarderen, maar ook nog uiten en laten weten.

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede service, top kwaliteit kleding

Altijd fijn geholpen door de heren van JANICE! Of het nu om een online bestelling gaat, een aankoop in de winkel of een Sample sale.
Elke keer ontvang je goede hulp, top service en natuurlijk een prachtige outfit. Aanrader!

24 octobre 2025

Hallo Lieve Latoya,

Ik weet wie jij bent! You and us... we go way back!
Jij hebt wel zo vele kleding van JANICE, daar moet het huis voor uitgebouwd zijn, want meer schoenen dan jij heeft bijna niemand hahahahahah!

De beste wensen voor 2026!
Dat we nog jaren samen mogen genieten...

Noté 5 sur 5 étoiles

Janice is een prachtig merk met…

Janice is een prachtig merk met stijlvolle pasvormen en rijke materialen. Ik ben een fan!

Hallo Florence,

Dankjewel voor deze mooie review.
Nog de beste wensen voor 2026 en dat we je weer vaak mogen zien!

Noté 5 sur 5 étoiles

Top team je word er super geholpen en…

Top team je word er super geholpen en ze weten wat bij je past enthousiast leergierig en super vriendelijk

14 décembre 2025

Hallo Tineke,

HNY!

Wat fijn dat je ons team in het zonnetje zet...dat verdienen ze want we hebben toppers werken!

Tot de volgende keer,

Mijn favoriete kledingmerk

Sinds 2018 mijn favoriete kledingmerk. Of ik nu online bestel of ik rijd naar Den Bosch altijd zijn Janice en Andy betrokken. Ook het team om hen heen is geweldig. Je wordt goed en eerlijk geadviseerd en de kleding is van een waanzinnige kwaliteit. Met kleding van Janice onderscheid je je zelf. Ik krijg altijd veel complimenten. Ik hoop het dan ook nog vele jaren te kunnen dragen.

Réponse de JANICE

Wat leuk om te lezen...waar heb je het in 2018 ontdekt?

Nog de beste wensen voor 2026 en dat we je nog vaak blij mogen maken met items uit onze collectie.

Noté 5 sur 5 étoiles

Mega fijne communicatie en heel goed te…

Mega fijne communicatie en heel goed te bereiken !! Kwaliteit van de kleding is top en zeker je geld waard. In de fysieke winkel krijg je ook degelijk advies van de styliste 👍🏼

23 novembre 2025

Réponse de JANICE

Thanx for the 5 golden stars!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus