1. Institut de beauté
  2. Fournisseur de produits de beauté

Écrit par l'entreprise

Velkommen til Vejle Vipper & Beauty – din professionelle skønhedsklinik i centrum af Vejle. ✨ Hos os er din skønhed og velvære i fokus. Vi tilbyder et bredt udvalg af behandlinger i trygge og hyggelige omgivelser – altid med fokus på kvalitet og personlig service. 💕 Vores behandlinger inkluderer: • Ansigtsbehandlinger til alle hudtyper, skræddersyet til præcis dig og din huds behov! Vi tilbyder alt fra dybderens, fugtgivende, microneedling, vampyr uden prp, diamantslibning mm. 🧖‍♀️🧖 • Eyelash extensions i alle stilarter – fra naturligt til dramatisk, single lashes til mega volume. • Lash lift for smukke, buede vipper, fås både i basis og luksus udgave, farve af vipper. • Brynbehandlinger inkl. farvning, retning, bryn korrigering og brow lamination, både luksus og basis udgave. De kan også fås uden farve. • Cupping massage til afslapning og forbedret blodcirkulation eller stagnationer. • Professionel voksbehandling af næsten alle områder • Laser hårfjerning både for mænd og kvinder med den nyeste teknologi og kraftigste 4-bølgelængde maskine Vi er passionerede omkring det, vi laver, og går altid op i at skabe de bedste resultater, levere den bedste service – kun skræddersyet til præcis dig. Tak fordi du vælger os – vi glæder os til at byde dig velkommen!

4,4

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

11 avis

Fantastisk første oplevelse - allerede resultater efter første gang!

Wow, jeg er så tilfreds! Jeg har netop fået min første behandling med laserhårfjerning hos VejleBeauty, og jeg kunne ikke være gladere. Allerede efter én gang kan jeg se en tydelig reduktion i hårvæksten, og jeg glæder mig virkelig til min næste behandling i dag😍

Jeg blev behandlet af søde Nadja, og selvom jeg var nervøs, da jeg kom ind, fik hun mig hurtigt til at slappe af. Hun tog sig god tid til at forklare alt grundigt under konsultationen, og jeg følte mig tryg og godt taget imod fra start til slut.

Alt i alt er personalet super søde og får dig til at føle dig både velkommen og tryg. Jeg kan varmt anbefale VejleBeauty – det hele føles professionelt, behageligt og effektivt!

22 mai 2025

Tak for dig Maria

Tak for dig Maria. Du laver skøn behandling af mine ben, armhuler og mit intime område 😇, helt uden at jeg overhovedet bemærker det! Kæmpe tak og masser af kærlighed din vej ❤️

9 mai 2025

Vejles bedste vippe klinik!! ❣️❣️

Jeg har fået lavet vipper ved Maria de sidste 3 år og jeg går altid derfra med et kæmpe smil! Hun er altid god til at svare på spørgsmål omkring hver behandling og giver den bedste vejledning og service 😍 generelt er alle piger som arbejder i klinikken smilende og gode til deres arbejde 🌷🌷

16 avril 2025

Altid ren luksus

Altid ren luksus at komme op til de søde piger hos VejleBeauty. De leverer uden tvivl den absolut bedste service og kvalitet jeg har oplevet - både når det kommer til vipper og laser hårfjerning!

16 avril 2025

Professionelt personale

Professionelt personale, overholder tiderne uden ventetid, og så giver de, især Maria, en god vejledning til hvad der passer specifikt til en. Især UV-vipper kan anbefales og holder upåklageligt.

10 octobre 2024

Tak for de søde ord!😍

Et skønt og professionelt sted

Et skønt og professionelt sted.
Man er altid i trygge hænder og får de fineste vipper, samt en god forklaring på hvad man selv kan gøre, for at opretholde det fine resultat.
Maria er en skøn og snaksaglig pige, som man ikke kan undgå at holde af.

14 septembre 2023

Réponse : Vejle Beauty

Tusinde tusinde tak for de rosende ord!

Det varmer mit lille ❤️

Kh Vejle Beauty

Skøn, dejlig og dygtig!

Skøn, dejlig og dygtig!
Maria laver virkelig Kvalitets arbejde.

14 septembre 2023

Réponse : Vejle Beauty

Det varmer mit hjerte rigtig meget!

Af ❤️-et tak for den søde anmeldelse!

Kh Vejle Beauty