L'entreprise a répondu
Zijn gisteren 17-04-26 bij Velderhof Rijswijk geweest. Zeer vriendelijk ontvangen door Evelien. Deskundige uitleg van Evelien ontvangen. Na circa 90 minuten passen en proef zitten een nieuwe stoel... Voir plus
L'entreprise a répondu
Velderhof is een specialist in zitmeubelen. Bij Velderhof geloven wij erin dat goed zitten niet alleen ontspanning biedt, maar ook bijdraagt aan de kwaliteit van leven.
Brink 10 D, 1251 KV, Laren, Pays-Bas
We kwamen ons oriënteren en dat lukte zodanig dat we -ondanks onze waslijst aan vragen en wensen- binnen een uur de juiste stoel met toebehoren hadden gekozen. De verkoper snapte precies onze wensen en ging daar zowel zakelijk als empatisch passend mee om. Thuisgekomen stelde we via de mail nog een vraag en deze was binnen 10 minuten beantwoord. We hebben kleurstalen van het leer meegekregen zodat we thuis rustig konden nagaan of de nieuwe stoel qua kleur goed paste bij de overige meubelstukken. We hebben daarop volgende dag de koop kunnen beslechten en kregen daarbij korting bovendien. Kortom -met dank aan de verkoper- een heel geslaagd winkelbezoek. En die appeltaart… daar zijn we niet eens aan toe gekomen.
In het filiaal in Berkel en Rodenrijs ben ik goed geholpen door een zeer goed geklede kleurrijke man. Hij luisterde goed welke eisen nodig waren voor de stoel en dacht mee toen ik ver boven mijn budget uitkwam. Uiteindelijk is het gelukt om een stoel te kopen geheel naar wens. Ik zou een ieder aanraden om naar Velderhof te gaan.

Réponse : Velderhof
Vandaag stoelen gekocht bij Jan van Velderhof Haren. Uitgebreid geholpen en prima uitleg plus …… lekkere koffie.

Réponse : Velderhof
vanmiddag een stoel gekocht bij jan zeer prettig geholpen grote keus aan stoelen prima service

Réponse : Velderhof
Wat een fantastische ervaring vandaag bij Velderhof Zeist! Wij zijn werkelijk uitstekend geholpen en geadviseerd bij de aankoop van een relaxfauteuil Maratea. De stoel zit heerlijk comfortabel en biedt een fijne, ontspannen zit – echt genieten!
Een groot compliment voor Talitha de Vries. Zij was ontzettend vriendelijk, professioneel en zeer betrokken. Talitha luisterde aandachtig naar onze wensen, nam alle tijd en gaf eerlijk en deskundig advies. Je merkt dat zij haar vak met passie uitoefent.
Wij zijn enorm tevreden met zowel de service als de kwaliteit van de fauteuil en kunnen Velderhof Zeist van harte aanbevelen. Absoluut een 5‑sterren ervaring!

Réponse : Velderhof
Op 18 april lopen wij de Velderhof winkel in Papendrecht binnen Op zoek naar 2 relex stoelen de verkoper zat met een echtpaar aan een tafel en eerste wat hij zei was wat kom je hier doen, de bedoeling was 2 relex stoelen te kopen maar bij zo.n ontvangst was het animo snel over en we zijn nog nooit zo snel uit een winkel vertrokken en hebben 2 relex stoelen bij Prominent gekocht waar we wel welkom waren en heel vriendelijk en behulpzaam werden geholpen

Réponse : Velderhof
Zeer gerichte duidelijke uitleg, klantvriendelijk en ook erg belangrijk meedenken met wensen van klant. Jan heeft ons uitstekend geholpen en we zijn zeer benieuwd naar onze op maat gemaakte hoekbank en dan gaan we nog ff bij Jan koffie met appeltaart doen!
Groetjes André Janneke
Velderhof Wolvega

Réponse : Velderhof
Zijn gisteren 17-04-26 bij Velderhof Rijswijk geweest.
Zeer vriendelijk ontvangen door Evelien.
Deskundige uitleg van Evelien ontvangen.
Na circa 90 minuten passen en proef zitten een nieuwe stoel gekocht. Wordt geleverd in week 26.
Nogmaals Evelien bedankt voor jouw kundig en vriendelijk advies. Lex Hermans

Réponse : Velderhof
Fijne winkel Uitstekend geholpen door de adviseur wist precies wat we wilde waardoor we tot overeenstemming konden komen voor de koop van 2 relax stoelen en een mooie 2 en half zits bank alles in de zelfde kleur . Nogmaals bedankt

Réponse : Velderhof
Goede, terzake kundig en vriendelijk personeel
Ruime keuze

Réponse : Velderhof
Stoel vandaag bezorgt zoals beloofd, goede uitleg.
Prijs kwaliteit is prima
In de showroom(houten) prima geholpen

Réponse : Velderhof
We zijn uitstekend geholpen, met het vinden van een voor ons passende sta op stoel door .
Jos van der Voet

Réponse : Velderhof
In de winkel in Best zijn we super fijn geholpen door Sander v.Hoof
De stoel zit comfortabel en is zo als we hebben bedoeld.
Bedankt!

Réponse : Velderhof
wij zijn in Delden in d3e winkel door Stephan uitsyekend geadviseerd, hij dacht mee en kon zich zeer goed verplaatsen in onze beleving en wensenpakket.
Adviseerde op maat resultaat aankoop 2 stoelen volledig naar onze wensen!

Réponse : Velderhof
Bij Velderhof werken Demi, Matthijs en Damian. Zij helpen je fantastisch en houden rekening met je wensen.
Deskundig advies en super vriendelijk. Een echte aanrader!!

Réponse : Velderhof
Wij hadden op de zaterdag voor Pasen, 4 april 2026, een heel goed gesprek in Amstelveen bij Velderhof met adviseur verkoper dhr. Kevin Passa. Na hartelijk ontvangst met koffie en appeltaart werden wij op professionele en, na vele vragen onzerzijds, vakkundig geïnformeerd over de aanschaf van een relaxfauteuil eventueel met mogelijke sta-op functie.
Twijfels die wij aanvankelijk een beetje hadden bij het doen van de aankoop zijn volledig in een openhartig gesprek bij ons weggenomen wat resulteerde in een geslaagde aankoop van mijn fauteuil. Nog wat opkomende vragen na de aankoop over vermeende onduidelijkheden zijn naar mijn volle tevredenheid volledig beantwoord. Ik kan dan ook Velderhof aanbevelen. Groet Aad

Réponse : Velderhof
Stoel was thuis op gemeten. Nadat deze was geleverd zijn wij verhuist. Bij het uitpakken in onze nieuwe woning bleek de stoel veel te hoog. Mijn voeten raakte de grond niet. Jammer waarom wordt er dan zoveel moeite gedaan om een stoel op maat te maken

Réponse : Velderhof
Super goed geholpen bij Velderhof in Apeldoorn door Jacco de Haan. Hij legt alles goed uit. Laat zien wat alle mogelijkheden zijn. Weet precies wat mijn schoonmoeder zoekt in een stoel. Zeker geslaagd voor een mooie stoel.

Réponse : Velderhof
Tweede paasdag naar Velderhof Amstelveen geweest voor interesse in een relaxstoel.
Hier werd ik zeer vriendelijk ontvangen door David Kleppe en werd mij koffie en appeltaart aangeboden, na een uitgebreid en zeer deskundig gesprek en meting naar mijn zithouding en wensen , kwamen we tot een keuze van een relaxstoel.
Mijn ervaring met David Kleppe en Velderhof is zeer positief , ben zeer deskundig geholpen en dit heeft geresulteerd in een overeenkomst en aankoop van mijn relaxstoel.
Hartelijk bedankt voor een heel mooi resultaat

Réponse : Velderhof
Vandaag bij Velderhof Berkel geweest en uitstekend geholpen door Avinash. Uitgebreide en kundige informatie gehad. Alle opties werden goed uitgelegd. Avinash (en hr Engel) bedankt voor je hulp en blij met onze keuze. Wij kunnen bijna niet wachten tot de banken Enza geleverd worden.

Réponse : Velderhof
En savoir plus sur les différents types d'avis.