L'entreprise a répondu
17 jaar geleden hebben wij een moderne leren stoel gekocht bij Prominent met 2 zit/ligstanden! Pas nu 2026 konden we de verschillende standen niet meer toepassen! Deze stoel was niet meer in hun... Voir plus
L'entreprise a répondu
Al 25 jaar laten wij iedereen ervaren wat écht goed zitten is. Zitcomfort van top tot teen, in een stoel of bank 100% op jouw maat gemaakt. Doordat onze zitmeubelen altijd optimale ondersteuning geven, ervaar je wat ultiem zitcomfort is. Het is de plek waar je ’s ochtends jouw eerste kopje koffie drinkt en waarin je ’s avonds heerlijk ontspant. En natuurlijk voor alle momenten daartussen. Omdat je jouw stoel of bank geheel naar eigen smaak samenstelt, past deze uitstekend in jouw interieur.
Energieweg 16, 8071 DA, Nunspeet, Pays-Bas
Zonder afspraak binnen gewandeld.
Mijn buurvrouw en ik .
Martijn de verkoper was met een klant in gesprek,dus keken wij lekker rond.
Er werd al snel een kop koffie voor ons geregeld door Martijn.
Hij was erg vriendelijk en behulpzaam.
Zelf heb ik een mooie relaxstoel gekozen.
Geheel tegen de verwachting in, heeft ook mijn buurvrouw een mooie relaxstoel gekozen.
Met heel veel dank naar Martijn.
Jij bent een echte goede verkoper zonder enige druk met prima uitleg over het assortiment stoelen.
Na een geweldige ervaring van de aankoop van onze 2 relax stoelen zijn wij voor de aanschaf van onze bank naar Prominent Amersfoort gegaan en zijn daar net zoals de vorige keer goed geholpen . Wij werden vriendelijk benaderd goed geadviseerd en hebben een keuze gemaakt , wij kijken nu uit naar de levering van onze mooie bank.DANK JE PROMINENT AMERSFOORT.

Réponse : Prominent
Goed geholpen door deskundige DAAN, in vestiging Groningen.
Ruim de tijd genomen om alles goed door te nemen. Kopje koffie erbij. Mooie ruime winkel ook!

Réponse : Prominent
In januari hebben we de showroom in Breda bezocht, op zoek naar 2 sta-op stoelen. We zijn op een prettige manier geholpen door Tristan. Hij nam ruim de tijd om de verschillende modellen te laten zien en aan te meten. De keuze op het type stoel was redelijk snel gemaakt, we hadden wel meer tijd nodig om de bekleding en de kleur uit te kiezen. Gelukkig konden we enkele stalen meenemen om daar thuis nog eens rustig naar te kijken. Het is een combinatie van leer en stof geworden.
De stoelen zijn intussen afgeleverd en zijn we snel gewend aan het comfort en de mogelijkheden ervan.

Réponse : Prominent
Prima prominent winkel Amersfoort. Vriendelijke verkoper Gydo Pos. Uiterst zorgvuldig ging hij te werk! Alles werd goed opgemeten, hij had alle tijd voor ons. Goed gevoel, dus binnenkort 2 prachtige stoelen, we zijn benieuwd, vriendelijke groet Bert Wessels en Thea Batenburg

Réponse : Prominent
Wij hebben onze meubelen gekocht in het filiaal van Wateringen bij Raymond Raats en zijn heel fijn geholpen
De meubels zijn prachtig

Réponse : Prominent
Wij zijn uitstekend geholpen bij Prominent in Amersfoort. Door het uitgebreide inleidende gesprek was de keuze snel gemaakt. En nog steeds tot onze volle tevredenheid.

Réponse : Prominent
We hebben heel goede uitleg gekregen. Zodat we uiteindelijk de juiste keuze voor een sta-op stoel konden maken. Een top bedrijf!

Réponse : Prominent
Pas nu 2026 konden we de verschillende standen niet meer toepassen! Deze stoel was niet meer in hun collectie, maar naar volle tevredenheid volledig gerepareerd!
Communicatie was meer dan perfect!
Trouwens het leer is nog in zeer goede staat!

Réponse : Prominent
leuk enthousiast ontvangst in de winkel. Leuk gesprek en uitleg. De mogelijkheden werden handmatig getekend (geen brochure, wat op zich wel vreemd was).
uitleg over elementen, breedtes, maten, leuningen, hoeken.
keuze, ronde hoekbank, met een ronde zijleuning (die alleen op brede elementen leverbaar zou zijn) in plaats van een rechte zijleuning.
thuis over nagedacht, daarna naar de winkel om te bestellen. De bestelling werd dan weer omgezet in een onbegrijpelijke lijst met onderdelen.
en dan begint het wachten. bestelling wordt geleverd.
dan blijkt dat de bank een rechte zijleuning heeft. geen probleem zeggen de bezorgers, we maken gelijk een melding voor je aan. en ja, al snel wordt ik gebeld, en even later ook door de verkoper. en dan wordt het oorverdovend stil. herhaaldelijk nog gemaild maar geen reactie meer ontvangen.
Hiermee verdien je wat mij betreft wel een prominente waardering.

Réponse : Prominent
Goede levering en montage in huis was top !

Réponse : Prominent
Voordat je besluit een bank te gaan kopen bij Prominent lees vooral eerst de reviews.
Mijn ervaring bij de aanschaf van mijn bank is niet meer hoe de service van Prominent bij mijn vorige aankopen is geweest.
Ik had de verkoper verteld dat ik korte bovenbenen heb een bank wilde met de juiste zitting, als antwoord kreeg ik, dat maken we niet meer en hij nam mij heel snel mee naar achter in de winkel, om op een geheel ander soort bank plaats te nemen
Ik bleef twijfelen en vervolgens kwam zijn collega tot meermalen ons gesprek onderbreken met de woorden: "hij is een hele goede verkoper hoor!"
Inderdaad een hele goede verkoper,......voor zijn werkgever Prominent.
Bij het tekenen van de aankoop, werd mij ook herhaaldelijk op het hart gedrukt dat de aanbieding, met forse korting, alleen maar geldt tot de andere dag. Daarna zou de aanbieding vervallen.
Juridisch gezien is dit verboden, er is een bedenktijd van 14 dagen.
Nu heb ik thuis een bank waarvan de zitting enkele centimeters te lang is voor een goede zithouding . Daardoor is het voor mij niet mogelijk comfortabel op de bank te zitten vanwege de pijn in de onderrug pijn die ontstaat omdat de zithouding niet juist is.
De ervaring welke ik aan mijn bezoek heb overgehouden is dan ook dat ik mij volledig heb laten inpakken. Prominent is niet meer de betrouwbare winkel met de goede service waar ik in het verleden al meerdere aankopen heb gedaan
=====
Beste Laura,
Dank voor uw reactie,ik zal mijn gegevens per mail naar u toe sturen.

Réponse : Prominent
Persoonlijk en veel geduld en niet te vergeten een goede korting gekregen.

Heel goed geholpen
Denken met je mee.

Réponse : Prominent
Vandaag stoel,bank en hocker ontvangen. Ben er heel blij mee. Bedankt Janieke voor je geduld en advies. Ook mijn dank aan de montage mannen. Vlot, zorgvuldig en aardig!

Réponse : Prominent
Snelle actie van Prominent om een stoel te repareren

Réponse : Prominent
Heb in de vestiging in Eindhoven een relax fauteuil gekocht. Ik werd heel goed geadviseerd door Kees die alle tijd nam om de stoel goed aan te meten. De prijzen zijn inderdaad hoog als je voor alle extra’s gaat, maar voor een standaard stoel vond ik de prijs met extra korting voor de opening van het nieuwe filiaal redelijk. Ik kreeg stof staaltjes mee om thuis de juiste kleur uit te kunnen zoeken. Die werden door Kees nog bij mij thuis weer opgehaald. Prima service. De prijzen voor de stoffen lopen wel heel sterk uiteen. Dus verstandig om hier dus naar te kijken. Deze week de levering gehad. Vriendelijke bezorgers en snel geregeld.

Réponse : Prominent
Wij zijn heel erg goed geadviseerd bij Prominent Rijswijk. Er wordt ruim de tijd voor je genomen. Alle voor- en nadelen per model verteld. Ook in relatie tot je eigen lichaamslengte bijvoorbeeld.
Voor een goed advies dus zeker aan te bevelen.

Réponse : Prominent
Goed geholpen door Kees in Eindhoven.
Duidelijke en goede uitleg over alle mogelijkheden.
Nu nog ff wachten op de levering en dan genieten.

Réponse : Prominent
En savoir plus sur les différents types d'avis.