"Vurdert 5/5 av 10.000+ fornøyde kunder" Misvisande, og feilaktig informasjon. Bruka mykje shady markedsføringsmetoda utan å dokumentere eller vise til noko. Litt lenger nede på sida står det "654... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg elsker dette produktet! Jeg misliker veldig å stryke klær, så Veloura Silkify steamer har gitt meg et nytt, strykefritt liv. Den er også lett å ha med og bruke når man er på reise. Så snart man læ... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Gjenbruk over forbruk! Våre innovative klespleieprodukter gir nytt liv til dine tekstiler, for en bevisst og bærekraftig livsstil. Blås liv i dine gamle klær!
Karl Johans gate 25, 0159, Oslo, Norvège
- kontakt@veloura.no
- veloura.no
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Topp kundeservice
Jeg mottok en nuppefjerner som ikke virket. Skrev så en mail for å gjøre om på kjøpet. Kundeservice forklarte at den må ha gått i stykker under transport og sendte meg en ny. Mottok den etter kort tid og den fungerer perfekt
Super steamer
Dagen etter jeg meldte ifra at min «supre» steamer sviktet, lå en ny i postkassa. Takk takk til Christian .
Veldig rask levering
Veldig rask levering. Da fraktselskap Helthjem mistet pakken,leverte de ny vare umiddelbart etter at jeg tok kontakt.Ingen diskusjon og rask forsendelse av ny vare.
Kjempegod service. Helt topp
Utmerket customer service
På forespørsel vedr forsinkelse av min forsendelse, fikk jeg omgående hyggelig svar fra Christian med forslag til løsning. Deretter mottok jeg en refusjon ifb Black Week og deretter ny email med oppdatering og et vellykket resultat.
Customer service på sitt beste.
God og rask kunderservice
God nettside. Rask levering. Opplevde at pakken som kom i posten 24 november 2025 var vekke og stjålet. Skrev mail til Veloura kundeservice som tok tak i saken med en gang. De ordnet ny vare og fikk sendt den samme dag. I tillegg var det blitt tilbud på varen og jeg fikk kreditert beløpet. Kjempe god service😊
Utrolig flott service og hurtig…
Utrolig flott service og hurtig løsning. Veldig fornøyd 🤩🤩
Nuppefjerner som funker optimalt
Jeg har handlet kles damper og nuppefjerner. Faktisk to nuppefjernere, da jeg nylig kjøpte en i bursdagsgave til min sønn også. Jeg må si at disse produktene fra Veloura holder mål, og er til stor hjelp i stell av mitt tøy. Jeg anbefaler begge produkter.
Flott kundeservice
Flott kundeservice, fikk erstattet defekt produkt med en gang. Kom raskt i posten. Imponerende :)
Veloura Silkify
Dette ble en favoritt. Enkel å bruke. Effektiv. God å holde i hånden ved bruk. Skulle kanskje ønsket meg litt lengre ledning, men det finnes jo alltid løsninger. God service og rask levering...til døra.
Spytter ut en svart guffe
Beklageligvis så leverer denne steameren i underkant av ett år. Den har begynt å spytte ut en brun guffe under bruk, noe som ødelegger klærne.

Réponse de Veloura.no
Utrolig bra produkt
Utrolig bra produkt, og upåklagelig kundeservice <3 Kjempefornøyd!
Jeg kjøpte en steamer både til meg selv…
Jeg kjøpte en steamer både til meg selv og til min mor. Veldig fornøyd med produktet. Rask levering. Så det blir 5 stjerner fra meg
Helt fantastisk kundebehandling ☺️
Hyggelig rask og effektiv hjelp
Rask og god kundeservice
Produktet mitt sluttet å fungere, fikk tilsendt ny uten problemer.
Ryddig og rask behandling av…
Ryddig og rask behandling av kundeservice, svært fornøyd med hjelpen jeg fikk!
God service, godt produkt.
Jeg hadde gjort en tabbe da jeg bestilte produktet. Svaret jeg fikk da jeg kontaktet dem var: Dette skal vi selvsagt fikse! Det gjorde de selv om det kostet dem både tid og penger. Dette er et seriøst firma som ønsker å ta vare på kundene sine.
Produktet, steameren, fungerer helt etter reklamen. Lett å holde, blir raskt varm, gir masse fin damp. Hadde jeg visst at steamer fungerte så bra har jeg kjøpt det for lenge siden.
Skulle jeg ønsket noe litt anderledes med steameren, måtte det være en litt lengre ledning.
Veldig bra produkt
Veldig bra produkt! Fungerer som beskrevet.
Det manglet et munnstykke i esken da vi fikk den, tok kontakt med kundeservice og fikk tilsendt det som manglet samme dag!
Skuffende og villedende
Skuffende og villedende
Dette er et billig masseprodusert produkt fra Kina, solgt under forskjellige navn (som Cadrim, Veloura, osv.). Designet er identisk, bare merket er byttet ut. Kvaliteten er dårlig – den blir veldig varm raskt og holder varmen lenge, noe som føles utrygt.
Det mest frustrerende er at Veloura viser til omtale i The Telegraph, men det var ikke deres produkt som ble omtalt – det var et annet merke. Dette oppleves som villedende markedsføring. Anbefales ikke.

Réponse de Veloura.no
Veldig god og hyggelig kundeservice
Veldig god og hyggelig kundeservice. Fikk kjapp tilbakemelding og løste problemet på en dag. Tusen takk!