VGO Garant BV Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Vgo garant benadert omdat wij als buren met elkaar onze huizen geschilderd wilden hebben aan de buitenkant. Nadat er een afspraak was gemaakt voor bezichtiging nam de adviseur alle tijd om het ons lan... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Via VGO Garant als VvE een schilder ingehuurd voor het schilderen van stalen hekwerken van balkons en railingen. Via een groepsapp werd er eenvoudig gecommuniceerd met alle bewoners. Schilders waren... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Kwaliteit geweldig. De aanvraag is netjes en snel. Beantwoord Tijd en datum. Geweldig Schilders netjes werk afgeleverd. Waarbij de temperatuur boven de 30 geraden was. Netjes alls op geru... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij willen, via deze weg, graag laten weten dat we zéér tevreden zijn, over het uitgevoerde werk, namelijk het plafond schilderen . En de verzorging er omheen zoals het afplakken van vloeren, mu... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Peintre

Écrit par l'entreprise

Specialist op het gebied van alle soorten schilderwerk en meerjaren plannen.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 30 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

107 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Prima ervaring met VGO

Prima ervaring met VGO. Een project op afstand aangestuurd wat door VGO - gemeld door de VvE - netjes is uitgevoerd met vriendelijke en betrokken medewerkers

3 avril 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Nooit meer voor mij

Aardige mensen en goede prijzen en toch super veel spijt dat ik met de buurt was mee gegaan met de buitenschilderwerken can VGO. Dat zijn geen pro schilders. Behoorlijk veel schade binnen en buiten (niets opgedekt dus op 2 binnenwanden en vloeren in 3 kamers met antraciet kleurige buitenverf gemorst; jalouzie gebroken, vensterbanken buiten beschadigd (ze probeerden verf weg te poetsen neem ik aan), maar het ergste is glas. heel veel krassen, ik vermoed zand onder schildermesjes tijdens afkrabben van verf. Vgo heeft behalve willen wanden herschilderen niets gedaan en over glas wilde de baas niet eens horen, wilde jiet een kijken. Maar tja - het is nieuwbouw en hier werd er nog nooit herschikderd, pakketten werden door DuraVermeer geleverd al geschikderd en waar krassen zaten waren de ruiten vervangen. En het is ook voor mijn ogen gebeurt dus ja… Nee niet eens kijken. Ik zit nu als resuktaat aan een glaspolijst bedrijf te zoeken want de schade is best erg. Ook bijna alles moest 2-3 keer herschilderd worden door eerst werken in slecht weer en dan ook door gewoon kwalitatief slecht schilderen. Dus heeft mij ook ong 1 week van mijn vrije tijd gekost ipv 1 dag. Communicatie - slecht. Dus ik been zeker geen klant meer. Nu schade herstellen.

11 mars 2025

Complimenten en lof

Alle lof en complimenten voor de mannen én dames, Gabrielo, Cezar, Jonathan, Diana, Arina en uiteraard Calimero🐣💂🤣, die vol passie, aandacht en liefde voor hun werk, bij ons het schilderwerk vakkundig en keurig hebben uitgevoerd.
Iedereen was bijzonder enthousiast, attent en zeer beleefd.
Als er iets extra aandacht nodig had dan werd dat meteen opgepakt.
Ook spreek ik graag nogmaals mijn dank en waardering uit. Oók in jullie moedertaal;

Toate laudele și complimentele bărbaților și doamnelor, Gabrielo, Cezar, Jonathan, Diana, Arina și bineînțeles Calimero🐣💂🤣, care, cu pasiune, atenție și dragoste pentru munca lor, ne-au desfășurat lucrările de pictură profesional și îngrijit.
Toți au fost extrem de entuziaști, atenți și foarte politicoși.
Dacă ceva avea nevoie de o atenție suplimentară, a fost rezolvat imediat.
De asemenea, aș dori să vă exprim încă o dată mulțumirile, aprecierea și respectul. De asemenea, în limba ta maternă.

Dank aan VGO die dit fantastische team schilders uit Roemenië heeft gestuurd.
Wees zéér zuinig op deze mensen. Ze verdienen het om goed gehonoreerd en met respect behandeld te worden.

2 avril 2025

Wat een geweldige ervaring

Wat een geweldige ervaring. Van de uiterst vriendelijke en behulpzame telefoniste tot de groep hard en net werkende groep roemeense schilders. Elke dag op tijd , hard werken en altijd vrolijk. Daarbij alles keurig in de lak en eat extra namen ze ook mee.VGO wees zuinig op al deze mensen en hun werk!

4 avril 2025

Schilderwerk buitens huis

Ik heb een goede ervaring ondervonden met dit bedrijf,ze kwamen alle afspraken na en de schilders die het kwamen schilderen waren ook aardig en deden goed hun werk en legde ook alles uit wat ze gingen doen en alles is weer netjes geschilderd aan de buitenkant van mijn woning.

5 avril 2025

Zeker aanbevolen!

Wij hebben een zeer goede ervaring gehad met de Firma Hamerslag! Het team was vriendelijk, lever goede kwaliteit, werkten netjes in en om het huis, en hebben alles uit zichzelf nagelopen toen het klaar was!
Kortom, erg blij met jullie keuze voor deze firma!

10 mars 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Vrij recent een aanvraag bij VGO ingediend voor schilderwerk keuken, huiskamer en gang

Vrij recent een aanvraag ingediend voor schilderwerk in huis. VGO reageerde als eerste. Contact met VGO was professioneel, prettig en vriendelijk. Vanaf het bezoek voor het bekijken van de werkzaamheden en meten tot het klaren van de klus was heel vlot en goed afgewerkt. De schilder was netjes, rustig en deed aan een stuk zijn werk. Verhouding prijs/kwaliteit zeer goed. Ik zou zo weer VGO inschakelen als ik schilderwerk zou hebben.
Dus meer dan tevreden en zeker 5 sterren waard.

4 avril 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Juiste prijs/kwaliteitsverhouding

Wij zijn tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden.
Er waren een beperkt aantal punten qua oplevering maar die zijn de volgende dag hersteld.
Het is fijn dat alles binnen één dag geschilderd werd, waardoor wij maar beperkt rekening hoefden te houden met het beschikbaar zijn en laten drogen.

20 mars 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb voor de 2de keer dit bedrijf…

Ik heb voor de 2de keer dit bedrijf ingeschakeld om de werkzaamheden uit te voeren.

Het is echt moeilijk om een goed iemand te vinden die ook netjes te werk gaat en duidelijk is met wat ik kan verwachten!

Ik hou van duidelijke communicatie en dat vooraf word gezegd dit en dat en werd zelfs klein stukje extra meegepakt met verf super lief!!

Ik zeg tot ziens!

20 mars 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Bizar slechte uitvoering werk & geen oplossing!

Opnemen werkzaamheden en offerte verliepen allemaal soepel. Daarna ging het mis. We zijn niet tevreden over de uitvoering van de werkzaamheden. Er kwamen 'schilders', die niet veel ervaring hadden. We zijn opgelucht dat we de buren niet gevraagd hebben om mee te doen. Diverse meldingen gemaakt van onze klachten bij het bedrijf. Helaas bracht herstelbeurt 1 met dezelfde schilders en herstelbeurt 2 met een andere schilder geen positief vervolg. Na 2 verschillende schilders, 3 schilderpogingen was ons vertrouwen verdwenen. Het houtwerk ziet er niet uit, sinaasappelhuid schilderwerk, zakkers, druipers, het is een bende! Gelukkig werd dit ook bevestigd door de kwaliteitscontrole vanuit het bedrijf, alle werkzaamheden werden afgekeurd. We hadden verwacht, dat VGO Garant daarna een goede oplossing zou bieden, helaas bleek de realiteit anders. Op een tegenvoorstel werd niet meer gereageerd. Heel teleurstellend, dit is niet wat je zou verwachten van een bedrijf.

Wij blijven achter met veel ellende als het gaat om de staat van het schilderwerk, er is sprake van veel extra werk/kosten voor het (professionele) schildersbedrijf die het schilderwerk volgend jaar gaat herstellen. Het hele gebeuren heeft iets gedaan met ons gevoel van rechtvaardigheid en we hopen dat andere mensen deze ervaring bespaard blijft.

26 mars 2025

Beste VGO-Garant,

Beste VGO-Garant,

Op uw verzoek reageer ik met mijn reactie over het verloop en resultaat van het schilderwerk.
Het contact de schilders en de antwoorden op mijn vragen was plezierig.
Er werd steeds netjes gewerkt en het eindresultaat was geheel volgen onze verwachting.
Omdat het buitenwerk, door de regen, niet geheel naar wens was uitgevoerd is dat direct in orde gebracht en het resultaat mag gezien worden.
Ik kan en zal uw schilders bij iedereen aan bevelen.
De contacten met uw kantoor waren plezierig en steeds direct.

R. Brouwer, Gilze

5 mars 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Via VGO schilders gevonden voor het…

Via VGO schilders gevonden voor het schilderen van de buitenkant van onze woning, de prijs was redelijk scherp en de afspraak was vrij makkelijk gemaakt. Geluk gehad met prachtig droog weer. Vriendelijke schilders die prima werk hebben afgeleverd. Slechte stukjes houtwerk prima gerepareerd.

15 mars 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Opgelost!

Update:
Op donderdag 10 april is het werk uiteindelijk perfect opgeleverd, waar we erg tevreden over zijn. De kwaliteit van het eindresultaat is zoals gehoopt. We vroegen om een andere schilder omdat de eerste niet netjes had gewerkt.
De schilder die alles kwam opknappen, heeft het heel goed gedaan.
Wel is er nog ruimte voor verbetering in de communicatie vanuit VGO. Doordat zij werken met onderaannemers, worden bepaalde zaken soms vergeten of niet goed doorgegeven. Dat zorgde onderweg voor wat verwarring en vertraging.
Wij zijn uiteindelijk blij met het resultaat, ik hoop dat VGO wat doet met de kritiek punten ter verbetering van hun communicatie. Zowel naar de klant als hun schilders.
______________
Juli 2024 de aanbetaling gedaan en de afspraak voor schilderwekzaamheden ingepland.
Maart 2025, nog steeds niet uitgevoerd! Reden?
De communicatie is erg slecht met vgo, op de dag van de afspraak wordt er afgebeld omdat de schilder ziek is, dan vraag je om een vervanger maar dat kan niet want die zijn er niet.
Andere reden op een zonnige 15 graden dag "er wordt noodweer voorspelt om 11:00 uur, dus we komen niet" de hele dag was het droog.
Dit alles telkens op de dag van de afspraak als je al vrij genomen hebt van werk.
20 Maart kwam een schilder, die niet heel netjes had gewerkt, dus wordt er een nieuwe herstel afspraak ingepland.

17 mars 2025

Vakkundig en prettige samenwerking

De vakman werkt razendsnel maar werkt alles tot in de puntjes af. Het resultaat mag er echt zijn. Ook fijn: het is gewoon prettig samenwerken. Er wordt meegedacht, is altijd op tijd en houdt goed op de hoogte. Kortom, zeer tevreden met het geleverde werk!

28 janvier 2025

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus