Jag vill egentligen ge 5 stjärnor till kundtjänsten i Sverige, och bara en stjärna till de som sköter appen i USA! Appen är rent ut sagt uselt skött av tekniker i USA som inte verkar kunna hante... Voir plus

Jag behöver uttrycka mitt extrema missnöje med viktväktar appen. Ni gör uppdateringar som försvårar och fördröjer allt från inloggningar till att kunna hitta rätt meny. Scannern är allt annat ä... Voir plus

1. Service de fitness et nutrition
  2. Centre d'amincissement

Informations provenant de diverses sources externes

Upptäck hur WW ViktVäktarna kan hjälpa dig att gå ner i vikt och skapa hälsosamma vanor. Starta din hälsosamma livsstil genom att bli medlem hos WW ViktVäktarna idag!

1,6

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

45 avis

Jag vill egentligen ge 5 stjärnor till…

Appen är rent ut sagt uselt skött av tekniker i USA som inte verkar kunna hantera Android i Europa. Iphone har färre problem med appen och det borde framgå när man tecknar avtal och binder upp sig för lång tid framöver.

Viktväktarnas program är det bästa, men appen förstör bara!

13 avril 2026

Appen är inte användarvänlig

Appen är inte användarvänlig, krånglig och gör mig otroligt oengagerad i att gå in och nå mina mål. Så otroligt besviken och väldigt dyr app. Skulle testa den och blev istället bunden i ett år så har inte möjlighet att avsluta. Bortkastade och dyra pengar jag hade kunnat lägga på ett gymmedlemskap istället.

7 avril 2026

extrem besvikelse

Jag behöver uttrycka mitt extrema missnöje med viktväktar appen.
Scannern är allt annat än bra och står och snurrar och hittar sällan det man önskar.

Jag hoppas verkligen att ni kan ta in någon som vet hur manjobbar med user experience och själv har suttit och använt appen.
Det skall vara snabbt och smidigt för att hålla uppe en motivation.

Kommer inte lägga 5 öre till på denna app när min avtalade tid är ute.

12 février 2026
Avis spontané

Komma igång var inte lätt

Skulle köra en startup och skulle ange både det ena och det andra och när jag var klar och hade bestämt mig för ett abonnemang så kom jag ingen vart. Gick direkt till Viktväktarna.se då jag visste vad jag skulle ha men kom absolut ingen vart.
Detta är ju inte bra alls men det kanske kraschar nu i nyårstider då många vill ha en nystart men jag tänker då inte komma tillbaka och försöka igen. Riktigt dåligt detta.

28 décembre 2025

Lögn

Jag ringde Viktväktarna och sade upp mitt medlemskap. De sade att uppsägningen var klar men upptäckte att de har fortsatt dragit medlemsavgift från mitt kono över ett år, tusentals kronor. det var lögn att personen i telefonen hade avslutat mitt medlemskap.

24 septembre 2025
Avis spontané

Träffade hon personligen som är ledare…

Träffade hon personligen som är ledare för Vikt väktarna i Västernorrland. Hon visade mig hur dom räknade points. Får du 2 points över så kan du spara din till nästa gång sa hon. Jamen sa jag . Är jag ute och rör på mig och äter upp dom sparade 2 pointsen så går jag ju inte ned i vikt sa jag. Utan att jag går ju upp i vikt eller står still på samma ställe. Hon blev tvärtyst visste inte vad hon skulle säga. När jag gick där i från sa jag till mig själv,att Vikt väktarna har blivit bluff och båg. Så inget medlemsakap för mig där.

21 août 2025

Svårt att avsluta medlemskap

Svårt att avsluta medlemskap, webben tar dig bara runt runt sista alternativet som dyker upp är att förlänga med ytterligare 1 år, ringer man kundtjänst så får man prata med en AI robot som låtsas inte höra när man ber den avsluta med ett tydligt "Ja", och som sedan lägger på.

12 août 2025
Avis spontané

Undvik, det finns flera mycket bättre program/tjänster

Dålig tjänst som krävs ett kreditkort/paypal för att ens kunna använda en förbetald prenumeration, och sedan påminner dig aldrig att den har tagit slut och att de nu tar pengar från kontot. De skickar inte ens ett kvitto så du kan veta att du betalar för det.
Sedan har de gjort hemsidan helt oanvändbar och tvingar dig att använda appen. Även innan dess hade de försämrat deras recept->pdf.

7 mai 2025

Svarar inte på e-postmeddelanden

Svarar inte på e-postmeddelanden. Jag hade en aktiveringskod som löpte ut 27 mars. Då jag hade problem med aktivering av koden så mailade jag dem den 23 mars. Då jag inget hörde så mailade jag återigen den 26 mars. Inte heller då fick jag något svar. Jag skickade ytterligare ett e-postmeddelande den 5 april, alltså efter att aktiveringskoden hade löpt ut och jag inte hade fått respons på de två meddelanden som jag hade skickat medan den fortfarande skulle gå att använda. Jag har idag, 30 april, fortfarande inte fått svar på mina 3 e-postmeddelanden. Bortkastade pengar på ingenting!

23 mars 2025
Avis spontané

Det är ett skämt och i min erfarenhet…

Det är ett skämt och i min erfarenhet en ren.
Gjorde ett idiotiskt försökt men insåg sen att det inte var min grej. Försökte avsluta men 3 månader bindningstid. Jag avslutade mitt abonnemang men de drog fortfarande pengar.

Jag mailade och fick till svar att avsluta på hemsidan via en länk men kom inte ens in på det utan tvärtom.
Försökte ringa men ingen svarade.

Fick svar via mail efter mycket om och men då de avslutade det.
Sen helt plötsligt drogs det en summa till viktväktarna igen. 2 månader, utan att det har dragits eller mail.
Så gjorde om hela processen... väntar svar nu.
De kommer förmodligen svara så sällan att debitera mig en gång till.
Blivit av med så mycket pengar pga viktväktarna.

Jag är ledsen men min erfarenhet är att detta företag gör vad som helst för blåsa människor på pengar.

8 mars 2025
Avis spontané

Välj hellre konkurrent, som även har tillgång till att logga på dator.

Så dåligt att man endast kan använda sig av appen och inte logga på datorn. Var så mycket enklare att planera vecka på en dator än att sitta och plottra med appen som krånglar mer eller mindre varje dag. Dessutom tycker jag det är dåligt med tanke på dem med lite sämre syn som kanske inte orkar sitta lika länge med en liten skärm istället för en större datorskärm. Säger upp avtalet och väljer en konkurrent med betydligt bättre förutsättningar för oss som gillar att planera och ha översikt/ koll

1 mars 2025

Lurendrejeri

Lurendrejeri, jag som många andra har haft medlemskap (knappt använt) via Benify, VV fortsatte dra pengar från mitt konto månadsvis, inte ett enda mejl eller info om det utan tvärt om så var det radiotystnad, dom räknar med att man inte ser det. Sjukt att det är lagligt, anmält till Benify och till Polis. Akta er!

15 février 2025
Avis spontané

Köpte det stora abonnemanget och…

Köpte det stora abonnemanget och betalade ca.3000kr för ett år. Men det är ju totalt värdelöst. Inte ett enda mejl om hur man hittar alla dessa workshops mm. Appen är inte heller något att ha. Finns bra mycket bättre alternativ som dessutom är gratis. Gick med för att kunna få hjälp men den lyser med sin frånvaro. Besviken!

11 novembre 2024
Avis spontané

inga stjärnor!!!! Lurar folk!

Ger en stjärna eftersom alternativet 0 finns ej!!! Har använt friskvårdsprofil för en 3-månads baskonto. Därefter har jag aldrig fått ett mejl eller hört något av Viktväktarna men har mer eller mindre av en slump upptäckt några månader senare att de drar pengar varenda månad. Dvs det stod väl någonstans gömd att man behöver säga upp efter 3 månader annars blir det förlängning. Så dåligt - i all hemlighet! Mycket lurigt!!!

11 juillet 2024

VV har inga recept på

Viktväktarna har inga recept på
hemlagad mat bara restaurang mat. Jag lagar mat från grunden, nästan ingen processad mat typ schnitzel som tillverkas i fabrik . Varför har ni ingen hemlagad mat. på appen ?, det behövs när man ska dokumentera .

26 octobre 2024
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit