Fraråder alle å reise med ving om man ønsker et reiseselskap som skal trygge deg på ferie. Her er mye bedre og booke selv. Vi hadde problemer på reisen og opplevde absolutt ingen hjelp fra ving.... Voir plus
Hyggelig betjening. Veldig slitt kjøkken. Ødelagt skuff og dårlig kokemuligheter.setet på toalettet var helt løst. Dusjen liten og ingen mulighet å henge opp dusjhodet.Bra renhold. God seng. Ble mørk... Voir plus
Reist en del i 40 år, både m ulike charter selskap og rutefly. Kommer stadig tilbake til Ving da min opplevelse er at de gir meg mest og best for pengene. Liker at flytidene «gir» meg to dager, framfo... Voir plus
Smidig og sømløst fra du bestiller reisen til du lander trygt hjemme igjen. God og riktig framstilling av både hotellet og reisemålet. Hyggelig og hjelpsom kundeservice dersom du har spørsmål om noe.... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Ving er Norges ledende reisearrangør og har hjulpet mennesker med å skape sine beste uker i året i snart 60 år. Vi tilbyr charterreiser, pakkereiser og fleksible ferieløsninger til noen av verdens mest populære destinasjoner. For mange handler ferie om mer enn bare sol og hotell. Det handler om minnene man tar med seg hjem – og noen ganger om steder man egentlig ikke vil forlate i det hele tatt. Derfor jobber vi i Ving for å gjøre hele reisen enkel, trygg og virkelig minneverdig, fra bestilling til hjemreise. Hos oss finner du alt fra familievennlige charterreiser og populære Sunwing Family Resorts til voksenhoteller, weekendreiser og fleksible reiser med rutefly og hotell. Uansett om du reiser med barn, som par eller alene, ønsker vi å hjelpe deg med å finne den ferien som passer akkurat deg best. Med nøye utvalgte hoteller, personlig service og lang erfaring ønsker vi å skape reiser å glede seg til – og minner som varer lenge etter at ferien er over.
Etats-Unis
- ving.no
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Ønsker du ferie med kakerlakker og…
Ønsker du ferie med kakerlakker og andre insekter på rommet? Bruk ving.
2 ganger i 2 forskjellige land har jeg nå blitt sendt på hotellet hvor det for det første ikke blir rengjort på rommet annet enn søppeltømming og for det andre at det er skadedyr som kakerlakker og maur overalt. Ving selv påstår flere ting som aldri ble gjort og det er ekstremt dårlig.
Ja det er billige reiser, men det er absolutt ikke verdt det, styr unna.
Jeg og min kjære avbestilte reisen som…
Jeg og min kjære avbestilte reisen som skulle være i februar 2026 og tapte 4000 kr i depositum på dette. Ikke rart Ving tjener penger. Snyltere er vel mer rett beskrivelse 😡
Dårlig opplevelse med Ving og Radisson Blu – skadedyr og manglende service
Jeg bodde på Radisson Blu Resort & Spa Mogán via Ving i januar 2024 sammen med min fire år gamle datter. Under oppholdet oppdaget jeg en tydelig kjede av bitt på barnet – klassisk tegn på veggedyr. Under madrassen fant jeg svarte rester som også tydet på dette.
Da jeg tok det opp med resepsjonen, fikk jeg høre at «det bare var sand» eller at «barnet var bitt av mygg ved bassenget». Men mygg biter ikke i kjeder – det vet alle. Etter mye press ble vi flyttet til et annet rom, men først sent på kvelden, etter å ha fått et rom som til og med var opptatt av andre gjester. En natt var dermed ødelagt for oss.
Jeg sto selv på resepsjonen med en fireåring og krevde nytt rom. Ving gjorde ingenting annet enn å sende meldinger om at jeg måtte «holde dem orientert». Illusjonen om at Ving «er der for deg» er nettopp det – en illusjon. I praksis er de fraværende når problemer oppstår.
Jeg sendte reklamasjon til Ving med dokumentasjon. Etter nesten to måneder fikk jeg svaret at alt var «normalt» og at legeerklæring skulle vært levert – selv om hotellet aldri tilbød noen lege. Ingen kompensasjon ble gitt.
Jeg vil advare andre reisende: dobbeltsjekk rommet, spesielt madrasser. Og vit at Ving markedsfører seg som en trygghet, men i virkeligheten er det bare en profanering av service. Man står alene når problemer oppstår.
Gledet oss til en deilig familieferie i…
Gledet oss til en deilig familieferie i ett område som ble beskrevet av ving som rolig og behagelig. Det kunne ikke vært lenger fra sannheten med ville fester, fulle folk, båter som tuter og fyrverkeri til langt etter midnatt. 100% umulig å få sove. I los cristianos, hotellet er fint og reisen gikk greit osv. men er det så enorme begivenheter bør ving endre sin beskrivelse av området for vi følte oss rett og slett lurt
Booked a F1 weekend first time in my…
Booked a F1 weekend first time in my life for my 40th birthday, Ving failed too book/send me the F1 pass also failed to send tickets for the buss between the hotel and race track. We got the money back at least but it ruined my 40th birtday present which I had been looking farward to for months.
Hvor begynner jeg...
Hvor begynner jeg...? Vi booket det som så ut som et helt greit hotel på bildene og beskrivelsen. Når vi ankom hotellet var det noe helt annet som møtte oss. Rommet var så skittent at det var på grensen til helseskadelig. Hår i dusjen, mugg i hjørnene på bad og "stue". Ektremt mye støv, til og med et god lag med støv på veggene rett over senga. Alt av bestikk, tallerkener og glass var møkkete og ekkelt. Tydeligvis ikke vasket. Rett og slett hele hotelrommet og i alle kroker var skittent. I tillegg var det veldig nedslitt og ødelagte karmer, gardiner osv. Vi meldte i fra til Ving med en gang, men fikk bare til svar at vi måtte kontakte hotellpersonalet og be om rengjøring. Vi ba om nytt rom, men hun i resepsjonen sa de skulle vaske rommet vårt først. Etter en halvtime fikk vi til svar at rommet ikke kunne brukes, for det var så skittent og nedslitt. De hadde heller ingen andre rom vi kunne få i stedet. Resepsjonisten ringte derfor Ving og forklarte dette, og sa vi måtte få rom på et nytt hotel. Dette klarte ikke/prioriterte ikke Ving den dagen vi ankom og ble derfor nødt til å sove på det ufyselige rommet. Når vi skulle legge oss, merket vi at sengetøyet var klistret sammen av det som kunne se ut som blod. Vi måtte vekke resepsjonisten for å be om nytt sengetøy. Dagen etter fikk vi telefon fra Ving at de hadde funnet et rom til oss på et annet hotel, men det ville koste oss €500,- ekstra, og vi måtte svare innen 15 minutter. Vi hadde ikke noe valg, da vi ellers ville stått på gata uten noen plass å bo om vi ikke godtok det. I etterkant av ferien har behandlingen av klagen vår tatt godt over et halvt år før vi fikk igjen et mindre beløp som "plaster på såret". Vi dokumenterte alt med bilder, og når resepsjonisten i tillegg forteller Ving at vi ikke kan bo på hotellet, så burde det vært ganske åpenbart at de burde ordnet dette på en bedre måte. Fraråder på det sterkeste å bruke Ving.
Aldri bestill reise gjennom ving
Aldri bestill reise gjennom ving. De kan ingenting og bryr seg ikke når ting går galt
Styr unna
Dårlig hotell.. flybuss halv time for sent.. Og en buss sjåfør som kjørte som et svin over fjell og landsbyer. Både til og fra flyplassen. Trodde seriøst min siste time var kommet ,når han kjørte laaangt over fartsgrensen over fjell og krappe svinger. Sjokkert over at Ving tolerer slike "sjåføregenskaper ". Kom tydelig frem at denne sjåføren var en fast sjåfør. 40 sone i en landsby med lekende barn.. ingen respekt ,men fullt kjør laangt over fartsgrensen her også. Styyyr unna!!
Ekstremt dårlig service
Ekstremt dårlig service, mye skjulte kostnader etter en veldig dyr ferie. Lover god kundeservice døgnet rundt, men den er dårlig.
Kommer aldri til å fly med ving igjen.
Elendig kunderservice
Det er enkelt å bestille hos Ving, men om du må endre på noe eller har spørsmål er det helt umulig å få klare svar. Kundeservice svarer enten ikke på eller svarer på noe helt annet. Styr unna!
Veldig dårlig service og behandling
Hei
Veldig dårlig service og behandling av ving ansatte i Tyrkia. Hadde med meg kona som var syk gikk på sterke medisiner. Betalt kr 40 000 for ferie havnet i slitt dårlig Hotell i annonsen står det er nybygg. Bare tull
Måtte betale 525 Euro for bytte av Hotell
Havnet i enda verre Hotell
Snakket med Ving igjen da di vil ha 700 Euro til
3 familie medlemmer har brukt Ving i 3 siste år og nå vil di ikke bruke Ving mer....Vi har brukt så mye penger på dem
Veldig skuffet av Ving
Mvh Shafiq Mirza
Hadde klart å skrive feil etternavn på…
Hadde klart å skrive feil etternavn på samboer på flybilletten som jeg fant ut av i dag, og vi reiser i morgen! Ving fikset opp med engang selv om alt var låst! Kjempe trivelig dame jeg snakket med i telefonen også!
Veldig dårlig ble kasta ut av hotellet…
Veldig dårlig ble kasta ut av hotellet mitt for i gjøre ting som vi ikke gjorde, fikk masse falske anklagelser, å når vi ble kasta ut fikk vi ikke noe hjelp var helt alene uten et hotell i et annet land. Dama vi snakka med som heter Emma løy med rett opp i tryne og trua oss med å miste fly billetten hjem vis jeg ikke signerte på en kontrakt. Helt forferdelig sørvis.
Reiste en gjeng på 20 gutter og ble…
Reiste en gjeng på 20 gutter og ble møtt av hyggelig ansatte. Men servicen fra ving og hotell manageren på hotellet Majestic var ekstremt dårlig. Skulle kaste oss ut på grunner som ikke stemte i det hele tatt. Veldig useriøst, bruker aldri dette selskapet igjen.
Buss som aldri møtte opp
Bussen som sku ta oss til flyplassen møtte aldri opp og vi ble nødt til å ta taxi i siste liten etter en telefon med kundeservice. De fortalte at det hadde vært en ulykke så bussen var enda på hovedveien, men betrygget oss med at vi fikk refundert det vi måtte betale for taxi. Når vi prøvde å få refudert pengene for taxi forteller de at bussen hadde vært der å ventet på oss noe vi vet ikje stemmer ettersom vi satt utenfor hotellet i 50 minutter. Det kundeservice fortalte der og da på telefonen stemmer heller ikke overens med det ving informerer om på mail. De nekter å refudere penger for noe de selv er ansvarlig for
Elendig selskap
Tur til Kreta. Bestilte, og betalte tur til Samariaravinen. Stod og ventet på bussen 06:20, men den kom aldri. Fikk heller aldri noe melding om at turen var kansellert. Her snakker vi ren svindel. På hjemturen var flyet forsinket med 12 timer. Ikke annen info enn at flyet var forsinket. Kommer ikke til å benytte meg av Ving neste gang! Styr unna dette reiseselskapet!!
Elendig informasjon ved flyforsinkelse
Elendig informasjon. Chatten fungerer jo ikke.
Chatten fungerte ikke, bussen dro uten oss
Chatten fungerte ikke. Jeg ga beskjed via via telefon og ble beroliget med at bussen ikke ville kjøre uten oss, da vi måtte vente på en bagasje som kom utrolig sent, men bussen kjørte uten oss! Selv om vi hadde gitt beskjed og selv om de hadde oss på listen over de som skulle med. Elendig!