kundtjänst som är under all kritik! kvinnan i kundtjänsten jag talade med var varken trevlig eller särskilt hjälpsam kändes som att hon var irriterad över att man behövde klargörelse angående en fakt... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
Visma är en ledande leverantör av produkter och tjänster inom programvara, outsourcing, inköpslösningar, betalningstjänster, butiksdatalösningar, IT-projekt, anbud och upphandling.
Karenslyst Allé 56, 0277, Oslo, Norvège
- visma.se
En 89-årig anhörig fick ett kravbrev…
En 89-årig anhörig fick ett kravbrev från Kronofogden trots att räkningen redan var betald. När jag först kontaktade dem för att reda ut saken vägrade de att hjälpa mig med hänvisning till sekretess, eftersom den anhörige inte kunde föra sin egen talan och jag saknade fullmakt. Detta trots att jag hade ett referensnummer för betalningen.
Vid en förnyad kontakt med Kronofogden fick jag dock den hjälp jag behövde. Det visade sig att kravet redan hade dragits tillbaka. Det enda jag ville få bekräftat var att pengarna hade kommit in till Visma Amili, vilket nu är utrett.
Inte seriöst företag
Jag betalade 1164kr. för bara två fakturor som kostade 275 på vårdcentralen, trots att jag ringde dem och var i kontakt med dem hela tiden. De ignorerar mig bara; allt de vill ha är pengar, och det är helt fel. Företagen är inte seriöst och jag tror förlorade mänskligheten.
kundtjänst som är under all kritik!
kundtjänst som är under all kritik!
kvinnan i kundtjänsten jag talade med var varken trevlig eller särskilt hjälpsam kändes som att hon var irriterad över att man behövde klargörelse angående en faktura.
Fullständigt katastrof har ingen…
Fullständigt katastrof har ingen förståelse även om fakturan är betald lyssnar inte på kunden fast det finns underlag att kunden inte gjort fel katastrof usch
When it works is is great
When it works is is great, but to get hold of someone to help is virtually non existent, I have been trying to get hold of Spiris (visma) for 2 days and still no joy
Absolut sämsta inloggningssystem…
Absolut sämsta inloggningssystem någonsin. Låser sig på otaligt många sätt i diverse loopar
Varning för pajas-företag
Vilka pajaser, Visma Amili! Skickar ut brev att en faktura inte är betald med 60 kronor i påminnelseavgift, men den är reglerad i tid. 42 personer före i telefonkö, ingen mejladress att nå dem på. Så uselt! Varning!
Jag vad säger man om dessa svin på…
Jag vad säger man om dessa svin på detta zjual störda inkasso bolag dom har skickat in en stämningsansökan mot min moder på gammal elskuld helt sjuka skallen drt äcklar hur pyskstörda svenska människor det finns i det här landet ni som jobbar på vimsa ni borde inte finnas
Hopplöst användarovänligt program
Programvaran, numera kallad SPIRIS är närapå oanvändbar. Nu sagt upp den efter flera år av frustration.
Bedrägeri?
Fick faktura på räkningar från Stockholms läns landsting idag. 8000 vill de ha för sjukhusbesök. Den äldsta räkningen var 15 år gammal. Jag vet med säkerhet att jag har inga vårdskulder. Kollade med SLL och där hade de inget. Så här blir det inget heller. Jo, kanske en polisanmälan.
Ett fullständigt värdelöst företag
Ett fullständigt värdelöst företag. De skickar redan betalda fakturor flera gånger med dyra påminnelseavgifter. Jag skriver för att fråga varför de ber mig att betala igen något som redan är betalt, och de hänvisar mig till min vårdcentral som självklart inte vet något om de fakturor som Visma hanterar. Varför hamnar det offentliga i Sverige alltid i händerna på helt värdelösa privata företag som arbetar dåligt?
Wisma amili beräknar kostnaden utan…
Wisma amili beräknar kostnaden utan end! Det är inte normalt och delbetalning är mycket högd. Med handliggare kan du inte riktig pratar!
Det är tyvärr omöjligt att få kontakt…
Det är tyvärr omöjligt att få kontakt med det här företaget. De har ingen mejladress att nås på och när man försöker ringa deras kundservice får man vänta länge i kö, för att sedan få samtalet avbrutet. Det går alltså inte att komma fram eller få hjälp.
Dessutom innehåller deras påminnelser ingen tydlig kontaktinformation, vilket gör det ännu svårare att lösa ett ärende. Jag förstår inte hur ett företag kan hantera kundkommunikation på det här sättet. Mycket frustrerande upplevelse.
Kräver in påstådda skulder bla från …
Kräver in påstådda skulder bla från 2003 och när jag förvånad tar kontakt med de som Visma Amili säger jag har obetalade skulder för så får jag via mail veta att NEJ INGA SKULDER FINNS !! NU polisanmäler jag dem
Sa upp mitt abonnemang två dagar för…
Sa upp mitt abonnemang två dagar för sent. Tvungen att betala 4084 kr för en tjänst jag inte behöver eller vill ha. Sa att jag gärna betalar för dessa två dagar men det är tydligen helt omöjligt att göra det och går endast att faktureras på årsbasis.
SNÄLLA KÖP ALDRIG IFRÅN DETTA BOLAG
SNÄLLA KÖP ALDRIG IFRÅN DETTA BOLAG. Största pajaserna någonsin. Ta denna recension seriöst, även om jag låter väldigt upprörd. De säger till mig att de ska kreditera ett årsabonnemang via support, slutar upp med att man åker till Inkasso ggr 3.
Detta är inte människor, de är giriga vargar. Tar absolut allt de kan och lämnar ingenting. Säger en sak gör en annan.
Skickar förseningsavgifter flera gånger om, krediterar olika krav för att de skickar för många, denna mardröm tar aldrig slut.
Försämring av befintligt avtal.
Försämring av befintligt avtal.
Använder E ekonomi och har varit skapligt nöjd, men nu har man tex tagit bort konteringsförsalgen man fick vid registrering av leverantörsfakturor, dessa är betaltjänst nu. Mycket fräckt och inte okej att försämra ett avtal som redan tecknats :-(
Sämsta kundservice jag upplevt!
Sämsta kundservice jag upplevt!
Min upplevelse att det är många unga okunniga och oerfarna i supporten.
Oseriösa
Fick bevakningsbrev idag på en faktura sedan 2018 som jag inte har fått. jag har inte heller fått påminnelser.
Enligt Visma har de skickats tillbaka p g a fel adress?! Försöker man inte kontakta företaget via mail eller telefon då?? !!
Otroligt dåligt!! Kommer att se över mitt abonnemang med Visma numera Spriri.
Oprofessionellt och respektlöst bemötande
Fick aldrig någon ursprungsfaktura – ärendet gick direkt till inkasso utan någon chans att betala i tid. Försökte få kontakt för att reda ut det, men bemöttes kallt och nonchalant. De var helt ointresserade av att lyssna eller hjälpa till. Kändes mer som att de ville pressa fram pengar än att hitta en rättvis lösning.
Väldigt oseriöst och opålitligt hanterat från början till slut. Rekommenderar starkt att undvika detta företag.
En savoir plus sur les différents types d'avis.