Överlag ett mycket bra system, men det har börjat komma uppdateringar som mer handlar om att maximera vinst för Fortnox ägare än om att förbättra systemet och fortsätter detta kommer vi byta till någ... Voir plus
Fungerar generellt bra, men finns förbättringar, specifikt i faktureringsvyn enligt mig. Fyrkantigt när det gäller påminnelser, specifikt i samband med storhelger: får onödiga påminnelser, från leve... Voir plus
programmet är användarvänligt och smidigt att använda. det som hindrar från att få alla stjärnor är när uppdateringar gör att programmet är segt. kundfaktureringen är försämrad i sin funktion att vara... Voir plus
Det är jobbigt att se när man får hem en artikel vilken/vilka order den är reserverad på. Man kan inte ändra i ett inköp som man skickat om man får ett annat pris t.ex, man kan inte heller ta bort en... Voir plus
Vi är en företagsplattform som knyter samman människor, företag och organisationer. Genom detta vill vi bidra till ett välmående samhälle format av framgångsrika företag.
Växjö, Suède
- www.fortnox.se
Så dåligt att lägga på extra avgift…
Så dåligt att lägga på extra avgift utan önskemål från kund.
Sorgligt, något så bra har blivit så otroligt dåligt
Fortnox affärsmodell så som den är idag, måste vara boarderline till ett rent bedrägeri.
Jag kan bara avråda alla samtliga från att hoppa på Fortnox så som det är nu, samtliga konkurrenter på marknaden upplevs som bättre alternativ och inte kommer Fortnox att bli bättre med tiden.
Fortnox nuvarande affärsmodell ser ut som följande;
- Höj priser på befintliga abonnemang flera gånger om året.
- Paketera ihop det kunderna använder med sånt kunderna inte behöver och höj priserna
- Kom på nya totalt meningslösa moduler ingen kund har efterfrågat och ta extremt mycket betalt för funktionen.
- Svara inte på en enda fråga rörande missnöje utan hänvisa hela tiden till att det är för att stärka produkten, samtidigt som alla som har Fortnox inser att de nu betalar mer för en sämre produkt.
- Sluta göra modulerna bättre utan kom på en sämre modul istället, så de kan höja priset för den bra modulen samtidigt som de kan ta betalt för den sämre.
Min personliga uppmaning till Fortnox! Fråga inte kunderna hur nöjda de är utan fråga istället hur missnöjda det är. Det kommer ge er en större uppfattning om hur det är att använda Fortnox idag och förhoppningsvis kan ni ta lärdom av det.
Förvänta dig konstanta prishöjningar
Fortnox har blivit experter på att suga ut så mycket pengar som möjligt från sina kunder.
Nu senast introducerar man en påtvingad tjänst (Fortnox Access) som inte ger något mervärde utan bara ökar kostnaderna ganska dramatiskt. Vad Fortnox hoppas på är att man är tillräckligt investerad i systemet att man inte orkar byta...
Fortnox utnyttjar tyvärr det faktumet att man har blivit för stora - och höjer sina priser utan att ge möjligheterna att inte välja dessa tjänster.
Jag tror de som är mest lyckliga över detta är Fortnox konkurrenter på marknaden...som lär få en hel del nya kunder!
Ett bra sätt att ha koll på företagets…
Ett bra sätt att ha koll på företagets ekonomi
Bra och logiskt program med utmärkt…
Bra och logiskt program med utmärkt support. Har aldrig använt en så pålitlig AI hjälp förut.
En mycket bra produkt med bra support.
Bra att det går hantera över web o app
Bra att det går hantera över web o app
Om man kör flera företag borde det vara någon form av rabbaterat för företag 2 osv.
Inte nöjd kund
Tarifferna är alldeles för svåra att förstå. Kostnader debiteras på sätt som inte går att förstå. Ni påstår dessutom att ni inte kan kreditera redan inbetalda fakturor. Känner mig väldigt lurad av Fortnox.
Kass lönesystem
Lönesystemet är ett halvfärdigt hobbyprojekt från 90-talet. Att sälja en "automatiserad lösning" som i själva verket kräver att användaren sitter och dubbelkollar varje rad manuellt är nästan falsk marknadsföring .Pinsamt att ett bolag med de resurserna väljer att sitta still medan användarna (ni som faktiskt gör jobbet) sliter sitt hår. Att de vågar ta betalt för en produkt som kräver så mycket manuell handpåläggning....
Tillmötesgående och snabb support
Extrem höjning av pris strax efter byte till fortnox
Signar upp i januari för ideell förening med billigt pris. 3 månader senare som en smäll på käften kommer en faktura för fortnox access på flera tusen extra per år. Känner mig lurad.
My accountant firm just told me that I…
My accountant firm just told me that I now have to pay 1200:- per year for a Fortknox' service I never use. My book keeping is done annually, not monthly and for 10+ months per year I'll just pay for nothing.
My accountant firm is not happy either.
Grattis småföretagare, nu har du Fortnox Access vare sig du vill eller inte.
Grattis småföretagare! Nu har ni Fortnox Access vare sig ni vill eller inte. Fortnox har fortsatt med sin målsättning att snabbt öka intäkterna och nu har ett nytt "tjänstepaket" som denna gången inte går att avaktivera lagts till. Fortnox Acces anges ingå i "grundlicensen" och är obligatoriskt att betala om du så bara vill ha en enkel bokföring utan någon automatik. Att du inte behöver eller har någon som helst nytta av funktionerna i Fortnox Access spelar ingen roll. Fornox marknadsförde sig snabbt in som ett väldigt prisvärt och funktionellt alternativ för småföretag några år sedan och norpade enkelt kunderna från sina konkurrenter. Nu har de trampat i klaveret för andra gången, första försöket när de smygaktiverade faktureringstjänster med ett tvingande kryss i ett läge man skulle skicka ut en faktura till en kund gjordes mitt i semesterperioden förra sommaren. Det fick de backa på efter en kritikstorm från kunderna. Orkar ni protestera denna gång? Glöm inte att byte av bokföringsprogram inte är så svårt. Är det dags att se sig om efter en leverantör som står för sina löften om en prisvärd och funktionell lösning? Hur många chanser får en leverantör innan vi röstar med fötterna?
Väldigt användarvänligt…
Väldigt användarvänligt bokföringssystem och mycket bra funktioner. Superbra support!! Vissa funktioner som ändå saknas/skulle behöva förbättras i de olika programmen, därav inte fem stjärnor.
Bedrövligt med påtvingade licenser som inte är efterfrågade
Är så leds på att det tillkommer kostnader och licenser på sånt vi inte efterfrågar. Då syftar jag på Access samt bokslut/deklaration.
Och att ni dessutom påtvingar våra kunder en licens (access) som dom inte är intresserade av - BEDRÖVLIGT!!!!!!
Pga av de påtvingade kostnaderna
Pga av de påtvingade kostnaderna, samt att ni tagit bort möjligheten för oss byråer att jobba som ekonomiavdelning åt våra små kunder så kommer jag att flytta mina kunder.
Enkelt o bra för att fokusera på det…
Enkelt o bra för att fokusera på det som är viktigt i bolaget