Ik heb op 26 juni 2026 een potje vitamines B12 besteld bij VitaCijn en uiteraard meteen betaald. Vanwege de vakantieperiode daarna, realiseerde ik mij pas recent dat ik nog niets heb ontvangen. Daarom... Voir plus
Lisez les avis des autres
Heb een bestelling geplaatst op 24 juli betaalde het bedrag van 269,75€ totnu toe geen antwoord op gedane mails en telefoongesprekken…….. Heb alles dringend nodig Reuma en diabetes patiënt, Nochtan... Voir plus
Op 23 juli heb ik mijn bestelling geplaatst en betaald. Volgens de website zou de levering binnen 1-3 werkdagen plaatsvinden. Inmiddels 5 weken verder maar ik heb nog niets ontvangen. Daarnaast heb... Voir plus
Op 29 mei bestelling gedaan van E 123,-. Vanmorgen (15 juni) 36 keer gebeld. Steeds in gesprek. Eerder ook al vele malen gebeld. Nooit verbinding gekregen. Mail gestuurd: geen reactie Sms gestuurd.... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Vitacijn is uw adres voor de beste supplementen zoals Vitamines, Mineralen, Flesvoeding, Visolie, Sportsupplementen en meer. Vraag ons gerust om advies op maat. Onze specialisten zitten al klaar!
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- vitacijn.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 16 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Waardeloos 26 februari besteld
Waardeloos 26 februari besteld, nog niets gehoord. Mail gestuurd nog geen reactie. Telefoonnummer wordt niet opgenomen. Zelfs nog geen track and trace ontvangen. Inmiddels m’n bestelling ontvangen. Een maand later of zo. Zonder enig bericht.

Réponse de Vitacijn
Foute artikelen, lange bezorgtijd en slechte klantenservice
Mijn ervaring met dit bedrijf is niet best. Het duurde een maand voor ik mijn bestelling binnen had, pas na een mail waarin ik toen het wel erg lang duurde naar de status vroeg werd deze verzonden zonder verded bericht vanuit de klantenservice. En toen ik het pakket dan eindelijk binnen had bleken er verkeerde artikelen in te zitten. Op mijn mail waarin vraag of ik alsnog de juiste artikelen kan ontvangen heb ik nooit meer wat gehoord.
Tevreden
Ik las enkele slechtere reviews maar heb zelf deze ervaring niet. Ben al meerdere jaren klant.

Réponse de Vitacijn
Een week geleden producten besteld en…nooit meer wat gehoord en geen bestelling gekregen.
Een week geleden producten besteld en betaald. helemaal niets meer gehoord.
Men reageert niet op emails. Ook de telefoon is altijd in gesprek.na 17.00 uur een bandje dat je tijdens kantoor uren moet bellen.
Vervolgens overdag neemt niemand op geen enkele reactie.

Réponse de Vitacijn
Na 9 dagen nog niets ontvangen.
Na 9 dagen nog niets ontvangen.
Voor € 93,00 besteld en betaald.
Telefonisch niet bereikbaar en op mail wordt niet gereageerd.
Advies: bestel nooit bij Vitacijn!

Oplichting
9/3/26
Voor € 80 een order besteld en na 2 weken nog niks ontvangen. Geen reactie op mails, telefonisch onbereikbaar.
Ik ben bang dat ik mijn geld kwijt ben, ik raad het niet aan bij Vitacijn iets te bestellen.
Update 25/3/26:
Uiteindelijk een reactie ontvangen dat Vitacijn door ziekte achterloopt in communicatie (eerder werd een storing genoemd). Na een maand en intensief contact heb ik mijn geld retour gekregen. Vermoedelijk heeft mijn melding bij het Keurmerk hierbij geholpen.
Voor anderen die in dezelfde situatie zitten, dit zijn de stappen die mij door het Keurmerk zijn geadviseerd:
- Meld fraude bij fraudehelpdesk.nl
- Dien een melding in bij ACM ConsuWijzer
- Een melding of aangifte bij de politie doen
- Controleer via de politie of er al meldingen zijn gedaan
- Schakel SODA in om het bedrag terug te vorderen dat je onterecht hebt overgemaakt aan een oplichter of ‘geldezel'.

Erg lange levertijden
Erg lange levertijden. Verkeerde levering ontvangen, op mail wordt niet of heel laat gereageerd. Telefonisch onbereikbaar...
Twee weken later nog niet de correcte bestelling ontvangen, en geen communicatie

Meer van hetzelfde
Hier hetzelfde. Een week geleden iets besteld, en betaald uiteraard. En vervolgens...niets. Dom van mij dat ik deze reviews nu pas lees.
Ik heb nog hoop dat er ooit nog een pakketje komt want ik lees nergens dat er niet geleverd wordt. Dit bedrijf mag wat aan de communicatie doen.

Réponse de Vitacijn
3 dagen geleden besteld nog niks…
3 dagen geleden besteld nog niks ontvangen! Bellen lukt niet en ik heb een mail gestuurd maar krijg daar ook geen reactie op.

Bestelling geplaatst
Bestelling geplaatst. Maar nog niets ontvangen en geen reactie op mij mails
Uiteindelijk wel ontvangen. Maar dan na 3 weken. Ik geef ze nu een ster meer.
Ruim een week geleden een bestelling…
Ruim een week geleden een bestelling geplaatst. Nog steeds is deze bestelling niet ontvangen en ook niet verstuurd. Er word niet geantwoord op mails en de telefoon word niet opgenomen. Dus het zal mij benieuwen of ik hier nog iets van ontvang.

Réponse de Vitacijn
Vitacijn heeft alsnog geleverd! Super!
Voor € 75,00 besteld, product was niet op voorraad, zou na 2 weken geleverd worden.
Na maand gebeld, zou het binnen twee dagen krijgen.
Nu 2 weken later, nog niets ontvangen..
Nog nooit ergens meegemaakt.
Maar na bellen mail gekregen dat ze een fout in mijn emailadres zagen en daardoor.., nu wel ontvangen! Dank Vitacijn!
Ik krijg geen antwoord over levertijd
Update: ik heb een mail terug gekregen. Nu maar afwachten wanneer de supplementen komen….
Ik krijg geen antwoord over levertijd. 1-3 dagen klopt absoluut niet.
Heel vreemd
Heel vreemd. 10 dagen geleden artikel besteld. Niets ontvangen. 1-3 werkdagen is echt onzin! Geen reactie op mijn mail. Het kan dan goedkoper zijn, maar als je niets ontvangt….
gebrekkige communicatie
gebrekkige communicatie over uitleveren van een product. Je wordt niet of onvoldoende geïnformeerd.
Aantrekkelijke prijs, maar nog geen levering.
Aantrekkelijke prijs, maar lange levertijd. De belofte van levering met 1-3 werkdagen wordt ruim overschreden zonder dat je iets van een bericht krijgt. Verschuilen achter post.nl en hun drukte (op de website) is flauw want ik heb pakketten die ik erna besteld had al binnen. Mail gestuurd maar nog geen respons. Ik ga er vooralsnog vanuit dat het nog binnen gaat komen, maar geeft toch wat twijfels. Voor mij zal het een volgende keer toch weer een andere shop worden, al kost het een eurootje meer.
Deze keer geen goede ervaring
Dankjewel Vitacijn een review schrijven werkt dus !
Verder top
Toen ik wilde bestellen, bleek uit hun eigen systeem in mijn klantaccount dat een vorige order uit 2023 nooit is geleverd. Was ikzelf volledig vergeten.
Hun reactie op mail was "kunnen we niet meer nagaan". U kunt 10% korting krijgen op uw volgende bestelling.
Daar heb ik niks aan, want met deze reactie zal ik niet meer bij hun bestellen.
Na mijn mail dat deze oplossing waardeloos is omdat ik hiermee niet meer zal bestellen maar een uitermate negatieve review zal geven, is het volledige bedrag alsnog teruggestort. Alsnog leveren of terugstorten zijn de enige correcte opties. Verbeterpunt voor Vitacijn is om meteen zelf hiermee te komen. Verder top.
De Bestelling geplaatst op een woensdag…
De Bestelling geplaatst op een woensdag de vrijdag was die er nog niet, Dan even een mail gestuurd kwamen beloftes van vitacijn zeker vandaag op Post NL en je ontvangt uw track & code vandaag nog maar niks ontvangen die dag wekend voorbij maandag niks dinsdag niks even gecontroleerd bij Post NL en bleek pakket nog niet was aangekomen bij Post NL !! 2de Mail naar Vitacijn om tekst en uitleg gevraagd geen mail meer terug ontvangen van Vitacijn wel dan eindelijk de track & Tr nr.en de volgende dag is het dan aangekomen met Post NL. geeft dus 8 dagen geduurd om pakketje op de bestemming te krijgen.
Unavailable products and wrong products
I have placed an order for three products.
I have waited about two weeks for delivery because one product claimed in stock was actually unavailable.
Even more ridiculous is the fact that the other two products are delivered with the wrong products after waiting for two weeks.
I request a return delivery for the wrong products to be collected at my address. However, it is refused, and they even refuse to provide me with the right products.
Their logic is that when they make mistakes, the customer should fix them. If you don't, they label you as difficult customers and threaten you "We have hereby decided not to send you the correct goods and to leave the communication at that."
L’expérience Trustpilot