Lisez les avis des autres
À propos de l'entreprise
- Agence de location de maisons de vacances
- Cottage
- Service d'hébergement de vacances
- Maison de vacances
- Location de vacances
Écrit par l'entreprise
V∙Kysten er et uafhængigt udlejningsbureau drevet af ildsjæle fra lokalområdet. Vi kender områderne langs den Vendsysselske nordvestkyst, og vi ved hvad det er, der får gæster til at vende tilbage igen og igen til vores skønne egn. Desuden har vi bred viden omkring de mange forskellige kulturelle tilbud og ferieaktiviteter, som kan medvirke til den gode ferieoplevelse. Hos os handler feriehusudlejning om meget mere end blot de praktiske forhold. Vi gør altid vores allerbedste for at yde et højt serviceniveau, så du kan føle dig i trygge hænder.
Coordonnées de contact
Nørregade 21, 9850, Hirtshals, Danemark
- info@vkysten.com
- vkysten.com
Aucun historique récent de demande d’avis
Skønne Lønstrup
Det var let at bestille og vi havde bestilt sengelinned og håndklæder som var perfekt hvide og rene. Der var virkelig pænt og rent i sommerhuset og det er det hyggeligste sommerhus vi har været i. Området er jo bare perfekt med stranden, Rubjerg fyr, og de hyggelige spisesteder i Lønstrup. Alt i alt en helt perfekt ferie i skønne Lønstrup.

Réponse de V∙Kysten Feriehusudlejning
Billeder og beskrivelse levede fuldt ud…
Billeder og beskrivelse levede fuldt ud op til virkeligheden, faktisk var udsigten bedre end billeder kan vise. Nem booking hurtig bekræfigelse og nøglebox ved huset gjorde bare alt nemt. Vi elskede det lejede sommerhus og kommer helt sikkert tilbage. Tak

Dejligt sommerhus
Dejligt sommerhus, lækkert og rent ved ankomst, god service ved bureauet.
God information ved booking og før ankomst samt efter afrejse.

Sehr nette Vermietung
Sehr nette Vermietung. Man bekommt sofort Hilfe wenn was ist , und die Frauen sind dort alle super nett. Im groben und ganzen waren wir in unserem Urlaub über vkysten sehr gut betreut und zufrieden . Die Unterkunft war auch schön.

Alt fungere perfekt
Alt fungere perfekt, sommerhuset var pænt og rent ved ankomst. Og alle instruktioner fra V-Kysten var nemme og overskuelige - vi kommer helt sikkert igen næste år :-)

God oplevelse - Nordjylland
God oplevelse, relevant information før opholdet, samt god dialog under opholdet.
Hyggeligt med velkomstbrev og vingave ved ankomst.
Sommerhus og bureau levede op til forventningerne, vi lejer gerne igennem V-Kysten igen.

Réponse de V∙Kysten Feriehusudlejning
Alt fungerede som det skulle
Alt fungerede som det skulle. Fik relevante mail og oplysninger om opholdet i god tid.
Havde tlf. kontakt med medarbejder som var sød og imødekommende.
Kan klart anbefale jer. 😀

Unkomplizierte Buchung
Unkomplizierte Buchung. Sehr schönes Haus und nette Umgebung. Nette Hauseigener.

Es war ein toller Urlaub
Es war ein toller Urlaub. Auch die Unterkunft war prima, mit dem Blick aufs Meer und den Hafen. Das Wetter hat auch mitgespielt. Wir konnten viel unternehmen. Besonders für unsere 5 jährige Enkelin war das ein großes Abenteuer.

nette und freundliche Mitarbeiterinnen
nette und freundliche Mitarbeiterinnen, alles gut geklappt

Sehr guter ferienhausanbieter
Super Ablauf, schnelle und super netter Umgang mit Problemen. Gute Erreichbarkeit. Empfehlenswerter Anbieter.

Réponse de V∙Kysten Feriehusudlejning
Super god service og fantastisk…
Super god service og fantastisk sommerhus vi har lejet nu på 5 år.
Kan kun anbefales at bruge Vkysten.

Freundliche kleine Agentur
Ein Ferienhaus dieser kleinen Agentur haben wir schon einmal gebucht. Alles lief ohne Probleme und wir hatten diesmal auch einen persönlichen, sehr freundlichen Kontakt, da wir vor der vereinbarten Uhrzeit ankamen - was aber überhaupt kein Problem darstellte. Wir können diesen Anbieter nur empfehlen und kommen gerne wieder.

Alles perfekt
Alles perfekt! Der Buchungsprozess und der Kontakt waren einfach, schnell und freundlich. Alle notwendigen Informationen wurden zur Verfügung gestellt und der Ablauf von An- bis Abreise war reibungslos. Sogar Infos für Unternehmungen und die Örtlichkeiten waren bereit gelegt. Zudem war das Haus sauber und gepflegt.
Wir werden auf jeden Fall wieder mit V•Kysten unseren nächsten Dänemark-Urlaub planen!

Toller Urlaub im Ferienhaus in Tornby
Schon die Vorbereitung des Urlaubs ist mit dieser Hausvermittlung sehr angenehm. Du bekommst kurz vor der Abreise Willkommensbrief, in dem alles Wichtige und Wissenwertes aufgelistet ist. Für Ungeübte Ferienhausurlauber ist sogar eine Packliste dabei.
Wenn Du dann Dein Ziel erreicht hast, erwartet dich ein super sauberes Haus mit einem Willkommensgruß und einer schmackhaftem Überraschung.
Es fühlt sich alles sehr gut an. Früher habe ich oft über die großen Anbieter gebucht, aber das werde ich nicht machen, weil man bei diesen kleinen Vermittlungen viel persönlicher behandelt wird.
Vielen Dank für eine wundervolle Zeit

Sommerhus gennem V-kysten ved Tornby strand
Nem kontakt med V-kysten og dejligt med nøgleboks.
Rigtig fin med vin som velkomst.
Skønt område ved Tornby strand

Réponse de V∙Kysten Feriehusudlejning
Wir hatten eine tolle Zeit.
Wir hatten eine tolle Zeit.
Bei Problemen (wir hatten falsche Einloggdaten für den Fernseher)gab es sofort Hilfe.
Das Haus war super sauber, traumhaft gelegen.
Wichtig: man kann es nicht verdunkel!
Unser Sound war jeden MORGEN UM 5h wach 🤭.

Réponse de V∙Kysten Feriehusudlejning
Wie immer,wenn ich bei VKysten buche…
Wie immer,wenn ich bei VKysten buche war alles perfekt. Ein super tolles Haus,mit allem was man sich wünscht, tolle Lage und wie immer alles sauber. Der Urlaub fängt direkt an der Haustür an. Super nettes Personal in der Agentur und immer ansprechbar und hilfsbereit. Auch für das nächste Jahr habe ich bereits 2 x Urlaub bei V Kysten gebucht. Sehr zu empfehlen.

L’expérience Trustpilot