V∙Kysten Feriehusudlejning Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Det var let at bestille og vi havde bestilt sengelinned og håndklæder som var perfekt hvide og rene. Der var virkelig pænt og rent i sommerhuset og det er det hyggeligste sommerhus vi har været i. Omr... Voir plus

Billeder og beskrivelse levede fuldt ud op til virkeligheden, faktisk var udsigten bedre end billeder kan vise. Nem booking hurtig bekræfigelse og nøglebox ved huset gjorde bare alt nemt. Vi elskede d... Voir plus

L'entreprise a répondu

Ein Ferienhaus dieser kleinen Agentur haben wir schon einmal gebucht. Alles lief ohne Probleme und wir hatten diesmal auch einen persönlichen, sehr freundlichen Kontakt, da wir vor der vereinbarten Uh... Voir plus

L'entreprise a répondu

Alles perfekt! Der Buchungsprozess und der Kontakt waren einfach, schnell und freundlich. Alle notwendigen Informationen wurden zur Verfügung gestellt und der Ablauf von An- bis Abreise war reibungsl... Voir plus

1. Agence de location de maisons de vacances
  2. Cottage
  3. Service d'hébergement de vacances
  4. Maison de vacances
  5. Location de vacances

Écrit par l'entreprise

V∙Kysten er et uafhængigt udlejningsbureau drevet af ildsjæle fra lokalområdet. Vi kender områderne langs den Vendsysselske nordvestkyst, og vi ved hvad det er, der får gæster til at vende tilbage igen og igen til vores skønne egn. Desuden har vi bred viden omkring de mange forskellige kulturelle tilbud og ferieaktiviteter, som kan medvirke til den gode ferieoplevelse. Hos os handler feriehusudlejning om meget mere end blot de praktiske forhold. Vi gør altid vores allerbedste for at yde et højt serviceniveau, så du kan føle dig i trygge hænder.

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

59 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

God værdi for pengene

Vi blev mødt af en god flaske vin og en personlig hilsen fra V-kysten.
Sommerhuset fremstod som på billederne, og alt fungerede, som det skulle.
Fantastisk med rengøring indregnet i prisen.
God værdi for pengene.
Skønt hus og super beliggenhed.

12 juillet 2025

Réponse de V∙Kysten Feriehusudlejning

Tak for den flotte anmeldelse. Det glæder mig at feriehuset, rengøringen og beliggenheden levede op til jeres forventninger, og at vores velkomstgestus faldt i jeres smag☺️

Vi håber, at kunne byde jer velkommen igen en anden gang.

Bedste hilsener
Rikke, V∙Kysten

Dejligt hus. Centralt i Hirtshals.

Det er et dejligt lyst hus. Der manglede absolut ingenting i huset. Perfekt centralt beliggende i Hirtshals. Kort afstand til strand og by. Gode indkøbsmuligheder.

12 juillet 2025

Réponse de V∙Kysten Feriehusudlejning

Tak for den flotte anmeldelse. Det glæder mig meget at høre, at I var glade for feriehuset og beliggenheden.

På forhåbentligt gensyn,

De bedste hilsner,

Wonderful house

Wonderful house, perfect service

14 juillet 2025

Réponse de V∙Kysten Feriehusudlejning

Thank you so much for the great review! We hope you enjoyed your holiday in Denmark and would be delighted to welcome you back another time.

Best regards,

Dejligt sommerhus

Dejligt sommerhus, rent og pænt og skøn udsigt.
God service fra V-Kysten feriehusudlejning.

5 juillet 2025

Réponse de V∙Kysten Feriehusudlejning

Mange tak for din flotte anmeldelse. Dejligt at høre at sommerhuset, rengøringen og ikke mindst udsigten levede op til dine forventninger, og at du har været glad for os som bureau. Det betyder meget.

På forhåbentlig gensyn,

Bedste hilsener fra
Rikke, V∙Kysten

Supert hus i et rolig område.

Huset vi leide svarte til forventningene ut fra Vkysten's hjemmeside. All kommunikasjon med Vkysten har vært hyggelig og de svarer raskt på mail. Kan anbefale å leie via Vkysten.

1 juillet 2025

Réponse de V∙Kysten Feriehusudlejning

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at huset levede op til jeres forventninger, og at I har været glade for jeres oplevelse med os som bureau.

Vi sætter stor pris på jeres anbefaling og håber at kunne byde jer velkommen igen en anden gang.

Bedste hilsner,
Rikke V∙Kysten

V-Kysten ist super!

V-Kysten ist sehr bemüht, den Urlaub so angenehm wie möglich zu machen. Die Mitarbeiter stehen für Fragen immer zur Verfügung und lösen diese schnellstens. Ihr seid immer sehr freundlich und zuvorkommend. Macht weiter so, ihr seid klasse!!!

5 juillet 2025

Vielen lieben Dank für diese großartige Bewertung! 😊

Es freut uns sehr, dass Sie sich bei uns so gut aufgehoben fühlen und Ihren Urlaub genießen konnten. Ein herzliches Dankeschön auch für das schöne Lob an unser Team – das bedeutet uns viel!

Wir freuen uns schon darauf, Sie hoffentlich bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen.

Godt

Go opdatering inden og efter ferie både når man ringer og på mail . Fint sommerhus super dejligt sted og man måtte have hund med 🫶🫶

26 juin 2025

Réponse de V∙Kysten Feriehusudlejning

Mange tak for anmeldelsen. Vi håber, I havde en skøn ferie og at vi kan byde jer velkomne igen en anden gang.

De bedste hilsener

Urlaub 2025

Unkomplizierte Buchung.Bei evtl.auftretenden Problemen wird sofort Abhilfe geschaffen.
Die Häuser sind immer sehr sauber und wie beschrieben.
Wir empfehlen euch weiter und bleiben eure Kunden.

14 juin 2025

Réponse de V∙Kysten Feriehusudlejning

Vielen Dank für die fünf Sterne und Ihre Empfehlung – das bedeutet uns sehr viel. Sie sind jederzeit herzlich wieder bei uns willkommen.

LG, Nadja V-Kysten

Toller Ferienhausanbieter!

Wir fahren seit 35 Jahren mindestens 2x im Jahr nach Dänemark und haben das 1. Mal bei V-Kysten ein Ferienhaus gebucht. Haben also schon viel Erfahrungen mit verschiedenen Ferienhausanbietern gemacht. Das Poolhaus entsprach genau der Beschreibung - tolle Ausstattung und super Lage - und es hat uns so gut gefallen, dass wir vor Ort gleich wieder fürs nächste Jahr gebucht haben.
Die Mitarbeiterinnen im Büro waren sehr freundlich und kompetent. Bei unserem kleinen Problem wurde sich sofort darum gekümmert. Auch über den Willkommensgruß mit der Karte und der Flasche Roséwein haben wir uns sehr gefreut. Das ist nicht selbstverständlich und so fing unser Urlaub richtig gut an. Wir freuen uns jetzt schon aufs nächste Jahr und können V-Kysten uneingeschränkt weiterempfehlen = TOP!

21 juin 2025

Réponse de V∙Kysten Feriehusudlejning

Wow, vielen herzlichen Dank für Ihre Bewertung und dafür, dass Sie sich die Zeit genommen haben, sie zu schreiben – das wissen wir sehr zu schätzen. Wir freuen uns sehr zu hören, dass Sie sowohl mit unserem Service als auch mit dem Ferienhaus zufrieden waren. Wir freuen uns schon darauf, Sie wieder bei uns begrüßen zu dürfen.

LG, Nadja V-Kysten

Sehr schnelle und gute Kommunikation!

Sehr schnelle und gute Kommunikation!

14 juin 2025

Réponse de V∙Kysten Feriehusudlejning

Vielen Dank für die tolle Bewertung! Wir freuen uns sehr, dass Sie mit der Kommunikation zufrieden waren.

Wir hoffen, Sie ein anderes Mal wieder bei uns begrüßen zu dürfen.

Bestens

immer eine schnelle und freundliche Reaktion bzw. Hilfe.
"unser" Haus ist toll und wir waren schon sehr oft dort.

17 juin 2025

Réponse de V∙Kysten Feriehusudlejning

Vielen Dank für Ihre tolle Empfehlung und die fünf Sterne. Wir schätzen das sehr hier bei V-Kysten.

Wir hoffen, Sie ein anderes Mal wieder bei uns willkommen heißen zu dürfen.

Ferienhaus in Skallerup

Wir haben das erste Mal bei V-Kysten gebucht und waren positiv überrascht vom sehr guten Ablauf der Buchung. Alles sehr übersichtlich. Auch bei unserem Kühlschrankproblem wurde uns sehr schnell und unkompliziert geholfen. Auch das Damen - Team im Büro war sehr freundlich und hilfsbereit!! Wir hatten ein wunderschönes, ruhiges Ferienhaus in Skallerup gebucht. Auch von uns eine 100% ige Empfehliung. Wir buchen bestimmt wieder!

31 mai 2025

Réponse de V∙Kysten Feriehusudlejning

Vielen, vielen Dank für die tolle Bewertung unseres lokalen Büros – das bedeutet uns wirklich viel. Es freut uns sehr zu hören, dass Sie sowohl mit dem Buchungsablauf als auch mit Ihrem Aufenthalt zufrieden waren. Wir würden uns freuen, Sie ein anderes Mal wieder bei uns begrüßen zu dürfen.

Nadja, V-Kysten

Wir haben wieder eiFerienhaus in Nørlev, nur 30 Meter bis zur Wasserkantenmal bei V∙Kysten…

Wir haben wieder einmal bei V∙Kysten gebucht – ein Ferienhaus in Nørlev, nur 30 Meter bis zur Wasserkante – einfach ein Traum. Wundervoll und geschmackvoll eingerichtet, es hat uns an nichts gefehlt. Der Strand vor Ort war und ist einfach traumhaft.
Wir kommen ganz bestimmt wieder.

P.S.: Die Damen im Büro sind unglaublich freundlich und hilfsbereit – an dieser Stelle noch einmal ein herzliches Dankeschön!

17 mai 2025

Réponse de V∙Kysten Feriehusudlejning

Wow, eine wunderbare Bewertung – vielen Dank dafür und für die 5 Sterne! Wir freuen uns sehr zu hören, dass unser Service geschätzt wird und dass Sie mit dem gemieteten Ferienhaus in Nørlev zufrieden waren. Vielen Dank und hoffentlich bis bald.

Nadja, V-Kysten

Super rent og klargjort hus på dejlig…

Super rent og klargjort hus på dejlig plads nær byen .
Et skønt hus til den lille famile .

7 mai 2025

Réponse de V∙Kysten Feriehusudlejning

Tak for jeres 5-stjernede anmeldelse - den sætter vi stor pris på. Vi er glade for at høre, at I var tilfredse med feriehuset, og vi håber at kunne byde jer velkomne hos V-Kysten igen en anden gang.

Absolut seriös und empfehlenswert

Absolut seriös und empfehlenswert. Der gesamte Ablauf hat hervorragend geklappt. Alles war genau wie beschrieben. Bei etwaigen Anliegen funktioniert der Service schnell und problemlos. Von mir eine 100 %ige Empfehlung.

18 avril 2025

Réponse de V∙Kysten Feriehusudlejning

Wir hoffen, Sie ein anderes Mal wieder bei uns willkommen heißen zu dürfen.

Nadja, V-Kysten

Da vi kom til sommerhuset var der en…

Da vi kom til sommerhuset var der en venlig modtagelse i form af en flaske vin med et personligt kort. Der var pænt rent og alt har været i den skønneste orden. Vi har nydt opholdet

19 avril 2025

Réponse de V∙Kysten Feriehusudlejning

Vi er glade for at høre, at I har nydt jeres ophold gennem os, og vi takker for den fine anmeldelse og de 5 stjerner. Vi håber på at kunne byde jer velkomne igen en anden gang.

Dbh. Nadja, V-Kysten

Meget fin kommunikation hele vejen…

Meget fin kommunikation hele vejen igennem. Da vi kom til sommerhuset var der en venlig modtagelse i form af en flaske vin med et personligt kort samt informationer om området. Ydermere var det gjort pænt rent og alt har været i den skønneste orden. Vi vil helt sikkert bruge V-kysten igen 👍🏼

17 avril 2025

Réponse de V∙Kysten Feriehusudlejning

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner. Vi er meget glade for at høre, at alt ifm. opholdet har været positivt. Derudover sætter vi stor pris på, at I har lyst til at vende tilbage til V-Kysten en anden gang, og vi vil glæde os til at byde jer velkomne.

Dbh. Nadja, V-Kysten

Liebevoll und komplett vollständig…

Liebevoll und komplett vollständig eingerichtetes Haus und ein reibungsloser Buchungsvorgang. Wir waren rundum zufrieden.

12 avril 2025

Réponse de V∙Kysten Feriehusudlejning

Vielen Dank für die 5 Sterne und die nette Empfehlung. Wir wissen das sehr zu schätzen und freuen uns, dass Sie mit dem Haus und dem Buchungsprozess zufrieden waren.

Wir hoffen, Sie ein anderes Mal wieder bei uns begrüßen zu dürfen.

5 stars to V-Kysten in Hirtshals

5 stars to V-Kysten in Hirtshals! After a long drive from Vienna, we came to a warm and clean house in Hirtshals near by the sea. Super house and perfect environment. We forgot to book additional bed linen but the kind people from V-Kysten fixed that in a split second. We will go back to Denmark in May and need to send a booking soon to the V-Kysten team. Casper C. Wien.

17 mars 2025

Hi Casper,

A heartfelt thank you for the wonderful review and the five stars. We’re delighted to hear that you were satisfied with both the holiday home and our service, and especially that you wish to return in May. We look forward to welcoming you back to V-Kysten.

See you soon!

Best wishes, Nadja, V-Kysten

Super god service

Der har været god, klar og hurtig service i forbindelse med booking af sommerhuset. Der har ikke været noget at være i tvivl om. Vi ankom til et hyggeligt og dejligt sommerhus, hvor der ikke manglede noget som helst, og hvor der allerede var varme. Vi fik oven i købet fribilletter til Oceanariet, hvilket gjorde at vi kom afsted. Det var vi ikke kommet uden fribilletter. Sommerhuset havde en perfekt placering midt i natur og tæt på strand og klitplantage. Det har alt i alt været en rigtig dejlig og positiv oplevelse.

15 février 2025

Réponse de V∙Kysten Feriehusudlejning

Tusind tak for din flotte anmeldelse, og for at du har taget dig tid til at skrive den - det sætter vi stor pris på her hos V-Kysten.
Vi er glade for at høre, I har haft en positiv oplevelse, og at I var tilfredse med feriehuset og billetterne.