Det var let at bestille og vi havde bestilt sengelinned og håndklæder som var perfekt hvide og rene. Der var virkelig pænt og rent i sommerhuset og det er det hyggeligste sommerhus vi har været i. Omr... Voir plus
Lisez les avis des autres
Billeder og beskrivelse levede fuldt ud op til virkeligheden, faktisk var udsigten bedre end billeder kan vise. Nem booking hurtig bekræfigelse og nøglebox ved huset gjorde bare alt nemt. Vi elskede d... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ein Ferienhaus dieser kleinen Agentur haben wir schon einmal gebucht. Alles lief ohne Probleme und wir hatten diesmal auch einen persönlichen, sehr freundlichen Kontakt, da wir vor der vereinbarten Uh... Voir plus
L'entreprise a répondu
Alles perfekt! Der Buchungsprozess und der Kontakt waren einfach, schnell und freundlich. Alle notwendigen Informationen wurden zur Verfügung gestellt und der Ablauf von An- bis Abreise war reibungsl... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Agence de location de maisons de vacances
- Cottage
- Service d'hébergement de vacances
- Maison de vacances
- Location de vacances
Écrit par l'entreprise
V∙Kysten er et uafhængigt udlejningsbureau drevet af ildsjæle fra lokalområdet. Vi kender områderne langs den Vendsysselske nordvestkyst, og vi ved hvad det er, der får gæster til at vende tilbage igen og igen til vores skønne egn. Desuden har vi bred viden omkring de mange forskellige kulturelle tilbud og ferieaktiviteter, som kan medvirke til den gode ferieoplevelse. Hos os handler feriehusudlejning om meget mere end blot de praktiske forhold. Vi gør altid vores allerbedste for at yde et højt serviceniveau, så du kan føle dig i trygge hænder.
Coordonnées de contact
Nørregade 21, 9850, Hirtshals, Danemark
- info@vkysten.com
- vkysten.com
Aucun historique récent de demande d’avis
Det er en fornøjelse at leje gennem…
Det er en fornøjelse at leje gennem jeres bureau, vi føler at I er vedkommende og vi føler os velkomne.
Værtsparret er "synlige" med en personlig hilsen i huset når vi ankommer og det betyder vi næsten føler os "inviterede", men også at vi er klar over der er en familie hvis "hjem" vi låner.
Dejligt hus og skønne omgivelser med en fantastisk udsigt til Nordsøen.

Von der Buchung
Von der Buchung , über die Bezahlabwicklung, Kontakt im Laufe des Buchungsablaufes und Kontakt mit dem Büro vor Ort. prima.
Fragen wurden schnellstmöglich beantwortet.
Um Probleme vor Ort wurde sich gleich gekümmert, soweit möglich.
Erreichbarkeit per Tel und Mail, sehr gut.

Réponse de V∙Kysten Feriehusudlejning
Fünf Sterne sind eigentlich noch zu…
Fünf Sterne sind eigentlich noch zu wenig.
Wir fahren schon mehrere Jahre nach Dänemark 🇩🇰 und waren von dem Haus und der schönen Landschaft begeistert.
Wir können das Haus nur weiter empfehlen.
Und sagen nochmal danke für alles und freuen uns schon auf das nächste Mal in Dänemark 🇩🇰

Beliggenhed og komfort 😊
Superfint sommerhus i dejlige omgivelser tæt på vandet. Rengøring var i top 👍 og inkluderet i lejen.

V-kysten er helt fantastisk
V-kysten er helt fantastisk, vi vil helt sikker benytte dem igen. De er meget imødekommende og nemme at få fat i, ikke at det var nødvendigt, vi boede i meget dejligt og RENT sommerhus, det er store ting i dag.
Sød velkomsthilsen, en flaske vin og et sødt kort. Det er en fantastisk start på en længe ventet ferie. Tusind tak for det.

3 Wochen toller Urlaub
Wir haben zum 1. Mal über VKysten gebucht und sind sehr zufrieden. Wir würden herzlich begrüßt, immer ausreichend informiert und schon im Vorfeld mit Informationen über Umgebung, Ausflugsziele usw benachrichtig. Das Haus war gemütlich, sauber und genau wie in der Beschreibung . Wir haben uns sehr wohl gefühlt.

Réponse de V∙Kysten Feriehusudlejning
Transparente Abwicklung und alles…
Transparente Abwicklung und alles bestens in Ordnung

Réponse de V∙Kysten Feriehusudlejning
Ein tolles Haus.Modern uns sehr…
Ein tolles Haus.Modern uns sehr gemütlich. Fast direkt am Strand. Sehr ruhig gelegen. ich fahre jedes Jahr mindestens 1 Mal im Jahr nach Dänemark.Aber so ein schönes Haus hatten wir noch nie. Vielen Dank

5 ud af 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
5 ud af 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Alt var super.
Imødekommende, servicemindede medarbejdere.
Hurtig kontakt.
Fantastisk rengøring.
Vil booke direkte hos jer næste gang vi skal holde ferie i jeres smukke Nord-Jylland.

Réponse de V∙Kysten Feriehusudlejning
Von der Buchung bis zur Schlüsselübergabe alles perfekt.
Von der Buchung über die Rechnungsabwicklung bis zur Schlüsselübergabe und Beschreibung vor Ort hat alles sehr gut funktioniert.

Réponse de V∙Kysten Feriehusudlejning
Unser Ferienhaus entsprach genau der…
Unser Ferienhaus entsprach genau der Beschreibung und der Ansicht auf den Fotos. Sehr sauber, reibungsloser Ablauf . Jederzeit wieder.

Fint sommerhus
Fint sommerhus, skøn område, mange gå og handle muligheder. Fantastiske strande og bade muligheder.

Rundum alles Super
Wir haben zum 3. Mal bei V-Kysten gebucht und sind mehr als begeistert! Haus - Top! Service vor Ort - Top! Bei "Problemen" wird sofort geholfen - Top! Die Gegend rund um Hirtshals ist ein Traum - Top! Wir kommen auf jeden Fall gerne wieder :-)

Réponse de V∙Kysten Feriehusudlejning
Vi lejede et super fint sommerhus i…
Vi lejede et super fint sommerhus i Tversted, rent og pænt.

Sommerhus i Hirtshals
Vi legede et sommerhus i Hirtshals og havde en fantastisk ferie. Huset var stort og fint, og havde en tilhørende bålplads (ja, der blev lavet s’mores 😄). Der var masser at buske og træer på grunden, så vi kunne ikke se eller høre naboerne. Dejligt fredeligt!
To ture til stranden, et besøg i Oceanarium, Fun Park og lidt jordbærplukning blev det til. Vi fik også slappet godt af i huset når dagen var omme. Mange gode fiskerestauranter i nærheden. Vi manglede ikke noget 😀

Immer wieder…
Die Damen von VKysten sind stets freundlich und sehr hilfsbereit.

Réponse de V∙Kysten Feriehusudlejning
Huset var helt som forventet
Huset var helt som forventet på billederne, og super rent og vældig fint. Havde en dejlig mini ferie

Meget tilfreds.
Ankommer til et rigtig fint, hyggeligt og rent sommerhus, hvor alt virker.
Som velkomst står der en flaske vin med en velkomst hilsen, hvilket fik os til at føle os ekstra velkommen.
Inden ankomst fik vi via mail alle de informationer vi havde brug for.

Ein wunderschönes Haus
Ein wunderschönes Haus, komplett eingerichtet, alles wie beschrieben.
Ruhig gelegen, wunderschöner Strand ca. 500m Fußweg entfernt - Erholung pur.
Die Agentur ist sehr freundlich, kompetent und dabei absolut unkompliziert. Eine defekte Kaffeemaschine wurde innerhalb 1 Stunde!!! ausgetauscht.

L’expérience Trustpilot