Det var let at bestille og vi havde bestilt sengelinned og håndklæder som var perfekt hvide og rene. Der var virkelig pænt og rent i sommerhuset og det er det hyggeligste sommerhus vi har været i. Omr... Voir plus
Lisez les avis des autres
Billeder og beskrivelse levede fuldt ud op til virkeligheden, faktisk var udsigten bedre end billeder kan vise. Nem booking hurtig bekræfigelse og nøglebox ved huset gjorde bare alt nemt. Vi elskede d... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ein Ferienhaus dieser kleinen Agentur haben wir schon einmal gebucht. Alles lief ohne Probleme und wir hatten diesmal auch einen persönlichen, sehr freundlichen Kontakt, da wir vor der vereinbarten Uh... Voir plus
L'entreprise a répondu
Alles perfekt! Der Buchungsprozess und der Kontakt waren einfach, schnell und freundlich. Alle notwendigen Informationen wurden zur Verfügung gestellt und der Ablauf von An- bis Abreise war reibungsl... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Agence de location de maisons de vacances
- Cottage
- Service d'hébergement de vacances
- Maison de vacances
- Location de vacances
Écrit par l'entreprise
V∙Kysten er et uafhængigt udlejningsbureau drevet af ildsjæle fra lokalområdet. Vi kender områderne langs den Vendsysselske nordvestkyst, og vi ved hvad det er, der får gæster til at vende tilbage igen og igen til vores skønne egn. Desuden har vi bred viden omkring de mange forskellige kulturelle tilbud og ferieaktiviteter, som kan medvirke til den gode ferieoplevelse. Hos os handler feriehusudlejning om meget mere end blot de praktiske forhold. Vi gør altid vores allerbedste for at yde et højt serviceniveau, så du kan føle dig i trygge hænder.
Coordonnées de contact
Nørregade 21, 9850, Hirtshals, Danemark
- info@vkysten.com
- vkysten.com
Aucun historique récent de demande d’avis
Sehr schneller Service und nette Mitarbeiter
Nette Mitarbeiter. Schneller Service. Durften auch schon etwas eher in Ferienhaus.

Eine zu empfehlende Ferienhausvermittlung
Eine sehr freundliche Ferienhausvermietung.
Das Haus war sehr Dauber und genau wie beschrieben.
V.Kysten kann man nur empfehlen. Auch der Mail Kontakt von der Buchung bis zur Abreise war super. Es hat alles bestens geklappt. Empfehlenswert

Alles super
Alles super, netter Kontakt, tolles Ferienhaus und definitiv nicht unsere letzte Buchung.

Dejligt sommerhus, tæt på Hirtshals
Lækkert sommerhus med god indretning og alt, hvad du har brug for i en ferie. Tæt på Hirtshals, udsigt til fyret, ugeneret, kort gåtur til stranden - kort sagt: rigtig godt!

Urlaub in Tornby
Wir haben zum 2.Mal über V.Kysten gebucht und waren sehr zufrieden mit dem Service und Preis-Leitungs-Vethältnis.

Réponse de V∙Kysten Feriehusudlejning
Stå op med solen på din ferie
Sommerhus med god beliggenhed tæt på stranden.
Ekstremt dårlige soveforhold i alle tre 3 rum. Sengene var meget hårde, madrasser meget slidte. Sengetøj beskidt og af dårlig kvalitet. Panoramavinduer i 2 af soverummene med stort lysindfald, virker ikke særligt hensigtsmæssigt medmindre man vil stå op med solen på sin ferie. Støvsuger og kost defekt. Køleskab lækker vand.

Superlækkert sommerhus
Superlækkert sommerhus, i skønt naturområde og tæt på aktiviteter. Perfekt hus til mange mennesker. I meget fin stand og inkluderer alt hvad man kan ønske sig af bekvemmeligheder, teknik, sovepladser, underholdning, udearealer. Alt i alt er konklusion: VI KOMMER IGEN!

Réponse de V∙Kysten Feriehusudlejning
Een super fijn huis met uitzicht op zee…
Een super fijn huis met uitzicht op zee (je kunt het geluid van de branding horen) Om de hoek zit een heel gezellig strandtentje Havs. De omgeving is verder heel rustig en op het strand is er alle ruimte.
Het huis is erg smaakvol ingericht en van alle gemakken voorzien. Ook de hobbykok kan goed uit de voeten met de ruim uitgeruste keuken. Een extra pluspunt: na een week werden zelfs de ramen gewassen in verband met de zoutaanslag.
Kortom een heel fijn verblijf in dit huis, voor herhaling vatbaar!

Dejligt sommerhus
Dejligt sommerhus hvor alt var orden.
Rent og pænt. Venlig og imødekommende service fra udlejningskontoret 😀.

Bester Ferienhausvermittler
Bester Ferienhausvermittler. Sehr freundlich, immer erreichbar. Haus war SEHR sauber !! Jederzeit wieder !

Bester Ferienhausanbieter
Bester Ferienhausanbieter! Sehr persönlich, viel Liebe zum Detail (Grußkarte, Blumen und Flasche Wein bei Ankunft). Das Haus war sehr sauber und hyggelig eingerichtet Top Service, schnell erreichbar und absolut hilfsbereit und freundlich... Besser geht's nicht! Als erfahrene Dänemark-Urlauber können wir sagen, dass sich VKysten im Positiven von der Konkurrenz absetzt.

Hej V-kysten
Hej V-kysten
Vi havde problemer med kode til nøgleboks, den virkede ikke, den vi fik tilsendt fredag aften - altså dagen før vi havde sommerhuset.
Det kunne måske optimeres.
Ellers rigtig fint hus.
Mvh
Anne Marie Stenkær

Tolle Lage, sehr hyggeliges Ferienhaus
Wir hattten eine tolle Woche in diesem Ferienhaus. Die Buchung war unkompliziert, das Personal hilfsbereit und freundlich. Es gab auch ein kleines Willkommensgeschenk:-) vielen Dank dafür.
Die Küche könnte etwas mehr Töpfe und Pfannen gebrauchen. Auch der Hund hat sich in dem grossen Garten sehr wohl gefühlt. Gerne empfehlen wir sie weiter....
LG Manuela

Vores bedste anbefalinger!
Vi har (igen) haft en fantastisk oplevelse med god kundeservice og standard på sommerhuset som til fulde levede op til forventningerne udfra billeder og beskrivelse!

Tolles Haus
Tolles Haus, freundliche Betreuung durch Vkysten. Gerne wieder!

Réponse de V∙Kysten Feriehusudlejning
Du får mere end du forventer
Vi besøgte det skønne sommerhus Lønstrup for 3. gang og blev bestemt ikke skuffet. Hyggeligt og meget velindrettet, der er tænkt på alt. Gode udenomsfaciliteter og gode kroge til hygge, samvær og måltider. Meget rent. Tak til V. Kysten fin info før, under og efter ophold. Tak for sød hilsen ved ankomst og jeres dejlige opmærksomhed er. De er meget værdsatte. Vi har igen følt os hjemme. Håber I kan bevare huset med de nye ejere. Bedste hilsener med ønsket om en god sommer. A. og T. Lilliebjerg, Rødovre

Super tolles Häuschen
Super tolles Häuschen. Mitten im Ort, trotzdem ruhig. Alles super zu Fuß zu erreichen.
V- Kysten's Mädels super nett. Haben uns bei einem medizinischen Problem schnell und unkompliziert geholfen.
Kann ich nur weiterempfehlen

Réponse de V∙Kysten Feriehusudlejning
Rigtig flot og lækkert sommerhus med fine senge til alle.
Fint til både voksne og børn.

L’expérience Trustpilot