Bet Buffoon Avis

TrustScore 2.5 sur 5

2,7

Lisez les avis des autres

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Ondanks de schaarste is het toch gelukt de gewenste vaatwasser voor ons te verkrijgen. Hiervoor werden kosten noch moeite gespaard. Bij ontvangst bleek er helaas sprake van een niet passende maat (do... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij hebben alle keukenapparatuur (diepvries, ijskast, vaatwasser, afzuigkap) bij Voldelca gekocht. Service en prijs is top. Er waren wat uitdaginkjes m.b.t. het inbouwen. Paul heeft voor oploss... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'électronique
  2. Magasin de lave-linges et sèche-linges

Écrit par l'entreprise

Het Bet Buffoon-platform biedt een dynamische en frisse benadering van digitaal entertainment. Ervaar een moeiteloze registratie en duik direct in een levendige bibliotheek vol premium slots en interactieve live dealer-sessies. Zorgvuldig geoptimaliseerd voor zowel mobiel als desktop, garandeert het soepele, ononderbroken prestaties op elk apparaat. Ondersteund door ultramoderne beveiligingsmaatregelen en zeer lonende promoties, biedt het platform een veilige, spannende en eersteklas omgeving voor elke gebruiker.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Onduidelijkheid leveringsdatum bestelling

Ik heb op 2 mei een bestelling geplaatst en sindsdien niets meer gehoord. Heb via de mail op 22/5 gevraagd wanneer ik mijn bestelling kan verwachten, maar hierop geen reactie ontvangen. Vandaag (5/6) opnieuw gemaild met dezelfde vraag. Hoop dat hier nu wel een reactie op komt en de artikelen ook snel worden verstuurd.

5 juin 2024
Noté 2 sur 5 étoiles

Ik heb een bestelling geplaatst op 15…

Ik heb een bestelling geplaatst op 15 april. Dat deze wat langer onderweg zou zijn is op zich niet echt een probleem voor mij maar ik kan nergens contact maken om te informeren of het nog goed gaat komen. Ik begin me toch zorgen te maken nu. Er wordt niet gereageerd via de chat, niet via mail en aan de tel wordt er na 8 minuten een bericht afgespeeld dat ze het te druk hebben en dan wordt de lijn verbroken. Dit is niet echt geruststellend. Gezien er wel reactie volgt op deze reviews hoop ik zo meer te weten te komen. Fingers crossed

16 mai 2024
Noté 3 sur 5 étoiles

Op 18 april een bestelling geplaatst…

** update 23-05 **
goedemiddag, het klopt dat het pakket vorige week is binnengekomen. Heeft even mogen duren maar dan heb je ook wat :-) Bedankt voor het opnieuw toesturen en blij dat het uiteindelijk geleverd is.

** update 07-05 **
Via chat contact gehad met een medewerker van VodelcaXXL en deze geeft door dat de bestelling onderweg is, dus ik wacht het nog even af.

Op 18 april een bestelling geplaatst voor een In de bevestigingsmail staat dat het 1-3 dagen kan duren voordat je de track en trace code ontvangt, maar dat het pakket uiterlijk na een week wordt bezorgd. 18 april contact opgenomen per mail omdat ik de trace en het product nog niet heb ontvangen. Per mail kreeg ik de reactie terug dat ze geen reactie van GLS hadden ontvangen en het product nog een keer zouden versturen. Toen ik daarna om de track en trace code vroeg, heb ik nooit meer een e-mail terug mogen ontvangen. Morgen is het 2,5 week geleden dat ik mijn bestelling heb geplaatst. Heb nog steeds geen producten ontvangen of überhaupt een track en trace code. Ik heb dit gemeld bij Klarna en hoop dat er actie ondernomen gaat worden. Beter is het om het product te ontvangen, maar ik heb zo'n vermoeden dat dit niet gaat gebeuren, dus dan is een annulering de enige logische oplossing. Ik hoop dat ik via deze weg wel een reactie van u kan ontvangen.

6 mai 2024

Réponse de Bet Buffoon

Beste Diana, ik heb het nagekeken, echter het nieuwe pakket moet 14 mei bij u zijn aangekomen via DPD. Is dat niet juist? grtjes

Nette afhandeling door VodelcaXXL

2x besteld bij dit bedrijf en het kan een tijdje duren, omdat bestellingen uit Spanje komen, maar het komt goed!! Toen er bij de 2e levering borden stuk waren, is hier heel snel op gereageerd en een nieuwe levering gedaan.

3 février 2024

Niet geleverd, geen reactie

Ik heb 5 januari  tefal pannen gekocht.moest binnen 4 dagen zijn. na 4 dagen geen reactie, via telefoon kunnen ze niks doen want het is een opneembedrijf die raad me om een email te schrijven. Via email ook geen reactie, chat ook niet. Oplichters heb aangifte bij politie gedaan ook gemeld bij consuwijzer.HIER NOOIT KOPEN, zijn oplichters.

5 janvier 2024

Réponse de Bet Buffoon

Geachte heer, hier met de " oplichters" . U review slaat kant noch wal . Er staat duidelijk dat de levertijd 4-7 werkdagen is en was ruim op tijd. We hebben ze retour ontvangen en het geld was direct terug gestort. Een mailtje of belletje waarin u vraag voor annulering was voldoende.

Producten na 2 weken nog steeds niet ontvangen

Op 3 januari een bestelling geplaatst voor producten die uit Spanje verzonden zouden worden. In de bevestigingsmail staat dat het 1-3 dagen kan duren voordat je de track en tracecode ontvangt, maar dat het pakket uiterlijk na een week wordt bezorgd. Na een week contact opgenomen per mail. Per mail kreeg ik een reactie terug dat het waarschijnlijk wel verzonden zou zijn. Toen ik daarna om de track en tracecode vroeg, heb ik nooit meer een e-mail terug mogen ontvangen. Morgen is het 2 weken geleden dat ik mijn bestelling heb geplaatst. Heb nog steeds geen producten ontvangen of überhaupt een track en tracecode. Hopelijk kan mijn bestelling geannuleerd worden, zodat ik tenminste nog mijn geld terug krijg.

3 janvier 2024

Beste Claire,

het is vervelend dat het toendertijd mis is gegaan bij de vervoerder , echter het is reeds toen opgelost. Nu blijft uw review jaren staan. U kunt in ieder geval aangeven dat het is opgelost.

mvgr

Paul

Alles ok

Goede prijs, lage verzendkosten. Levering duurt wat langer ivm verzending vanuit Spanje, maar dat wordt van tevoren duidelijk aangegeven.

3 janvier 2024

Ook ik wacht al weken op bestelling

Ook ik wacht al weken op bestelling
Reageren niet op mail

2 novembre 2023

Réponse de Bet Buffoon

Beste mevrouw Bloemen, uw 3 pakjes kauwgum waren 2 dagen later dan de aangegeven 4-7 werkdagen bij ons in huis. Jammer voor deze keer. De levertijd zoals aangegeven is altijd verwacht en kan door factoren wat vertragen of soms sneller zijn .

Reageren en leveren niet

Eerste order 3 weken geleden besteld. Alle producten zijn al die tijd op voorraad geweest. Men reageert niet op mail en levert niets. Vandaag order geannuleerd. Hopelijk snel geld terug. Uiteindelijk toch geleverd met 1 gebroken bord. Zou gecrediteerd worden, maar helaas nooit meer iets van gehoord of gezien.

10 octobre 2023

Réponse de Bet Buffoon

Beste heer Wim, volgens onze gegevens heeft u het pakket ontvangen en uw bestelling heeft u niet geannuleerd. Het is inderdaad later binnen gekomen dan verwacht wat vervelend is. Veel plezier met uw bestelling

Noté 1 sur 5 étoiles

Mijn product ging binnen de garantie…

Mijn product ging binnen de garantie periode stuk. Vervolgens krijg ik een smoes te horen dat ze niet weten wie de terugbetaling regelt. De fabriekant of zij zelf en moet ik nog langer wachten. Nu ondertussen een half jaar verder heb ik nog steeds mijn geld niet terug. Jammer dat ik zo veel moeite moet doen voor zo iets simpels. Het zou nu al 2x geregeld worden....

1 mars 2023

Réponse de Bet Buffoon

Beste heer Keizer, fijn dat het snel opgelost was uiteindelijk. Het is inderdaad vervelend bij horloges hoe dit af te handelen , vooral met buitenlandse merken.

Fantastisch!

Er waren wat uitdaginkjes m.b.t. het inbouwen. Paul heeft voor oplossingen gezorgd en alles ziet er nu tip top uit!

We wachten nog op de werkbladen en dan is onze droomkeuken klaar!

Paul bedankt voor alles!

15 août 2023
Noté 2 sur 5 étoiles

Bestelling zoekgeraakt

Bestelling gedaan, echter zoekgeraakt bij de vervoerder.

Na navraag te hebben gedaan bij VodelcaXXL is het geld uiteindelijk teruggestort. Dank daarvoor.

Het zoekraken van het pakket is niet toe te wijzen aan de verzender, de communicatie is netjes maar het duurt erg lang voordat je een reactie krijgt op mails. Voordat het opgelost is heeft het ruim een maand geduurt. Vandaar 2 ster.

30 mai 2023

Réponse de Bet Buffoon

Beste heer, u heeft een deksel voor een kookpan besteld en deze is via DPD bij u geleverd volgens de afgetekende pakbon. Wilt u aub reageren hierop want hiermee kunnen we niks. Het is nogal wat om te zeggen dat iemand "nooit wat moet bestellen" hier , maar goed. Dus graag reactie op onze mail van deze week of de getekende afleverbon uw handtekening betreft. Wanneer een pakketje onverhoopt toch vermist is bij een vervoerder dan gaan we na onderzoek altijd over tot creditering of een nieuwe zending.

Gert

Zaterdag 20-05 bericht verstuurd of ze dinsdag 23-05 een Bosch inductieplaat kunnen leveren. Na wat heen en weer communicatie met Paul dezelfde middag nog verstuurd en inmiddels ma 22-05 al afgeleverd.
Top service en een top prijs|

22 mai 2023

Réponse de Bet Buffoon

Beste Gert, bedankt voor de beoordeling en fijn dat het goed is gegaan

Noté 4 sur 5 étoiles

Vakkundig

Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers met verkoop en snelle levering van de tv en professionele muurbestiging netjes kabels weggewerkt en goede uitleg over de tv een echte aanrader voor al u aankopen

17 novembre 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Super service bij aanschaf nieuwe wasmachine

De wasmachine van mijn moeder begaf het op het meest ongelukkig denkbare moment: net toen mijn stiefvader het ziekenhuis in moest. Het laatste waar ze haar hoofd naar had staan was een nieuwe wasmachine regelen en hopen dat ze de juiste hulp zou krijgen om de oude (die nog vol water stond) afgevoerd te krijgen. Na een telefoontje zijn de mensen van Vodelca nog dezelfde middag in de bus gesprongen om een nieuwe wasmachine te bezorgen én te installeren zonder extra kosten. De aanvoerkraan bleek zelfs wat verkalkt en dat hebben ze opgelost. Ook de oude wasmachine hebben ze zonder blikken of blozen buiten leeg laten lopen en meegenomen. Mijn moeder was er super mee geholpen en er dus ook heel erg blij mee. Heel erg bedankt voor jullie hulp, mensen van Vodelca!

7 juin 2022

TOP.

Had een inductie kookplaat besteld. Ben vanaf het begin op de hoogte gehouden door Paul, omdat de levering door de drukte wat langer zou duren.
Geweldige service. Ben zeer tevreden en.kan dit bedrijf ten zeerste aanbevelen.

5 juin 2022

Onze ervaring over VodelcaXXL

In de winkel zijn wij goed ontvangen en duidelijke uitleg
gekregen over de onderwerpen die we aan de verkoper (Noël Bakker) hebben gevraagd. Ook de levering was correct, de oude koelkast en diepvriezer en verpakkingen van de nieuwe meegenomen. Zelfs de TV uitgepakt te samen gesteld geplaatst en ingesteld. Pluimpje.

24 février 2022

Beste John Bosman,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback.

Super service!

15 février 2022

Beste Nicki Adriolo,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback Bet Buffoon Casino.

Noté 5 sur 5 étoiles

Een hele goede service wordt zeer goed…

Een hele goede service wordt zeer goed geholpen nemen de tijd met je en heel goed personeel

10 février 2022

Beste Mevrouw Reimersdahl,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus