Ik heb op 2 mei een bestelling geplaatst en sindsdien niets meer gehoord. Heb via de mail op 22/5 gevraagd wanneer ik mijn bestelling kan verwachten, maar hierop geen reactie ontvangen. Vandaag (5/6)... Voir plus
Lisez les avis des autres
Eerste order 3 weken geleden besteld. Alle producten zijn al die tijd op voorraad geweest. Men reageert niet op mail en levert niets. Vandaag order geannuleerd. Hopelijk snel geld terug. Uiteindelijk... Voir plus
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
Wij hebben alle keukenapparatuur (diepvries, ijskast, vaatwasser, afzuigkap) bij Voldelca gekocht. Service en prijs is top. Er waren wat uitdaginkjes m.b.t. het inbouwen. Paul heeft voor oploss... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Het Bet Buffoon-platform biedt een dynamische en frisse benadering van digitaal entertainment. Ervaar een moeiteloze registratie en duik direct in een levendige bibliotheek vol premium slots en interactieve live dealer-sessies. Zorgvuldig geoptimaliseerd voor zowel mobiel als desktop, garandeert het soepele, ononderbroken prestaties op elk apparaat. Ondersteund door ultramoderne beveiligingsmaatregelen en zeer lonende promoties, biedt het platform een veilige, spannende en eersteklas omgeving voor elke gebruiker.
Coordonnées de contact
Hoofdstraat 120, 6372EN, Landgraaf, Pays-Bas
- 085-3030724
- info@vodelcaxxl.nl
- vodelca.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
De service is altijd even correct en…
De service is altijd even correct en snel.
Vodelca is een aanwinst voor Schaesberg.

Réponse de Bet Buffoon
Zeer behulpzaam en attent personeel
Zeer behulpzaam en attent personeel. Doen alle moeite om je pakket snel en netjes te verzenden. Ook ontvangst van pakketjes gaat prima en probleemloos. Aanrader als servicepunt.

Réponse de Bet Buffoon
Ondanks de schaarste is het toch gelukt…
Ondanks de schaarste is het toch gelukt de gewenste vaatwasser voor ons te verkrijgen. Hiervoor werden kosten noch moeite gespaard. Bij ontvangst bleek er helaas sprake van een niet passende maat (door vermelding van onjuiste afmeting door ons zelf). Desondanks werd door extra inspanningen dezelfde dag eenzelfde vaatwasser van het juiste formaat gezocht, gevonden, geleverd en gemonteerd! Goede, snelle en prettige service! We zijn erg blij dat we nu nog voor de kerst voorzien zijn van een goede vaatwasser!
Vodelca; een echte aanrader!

prima service
Bosch wasmachine en droger besteld en laten installeren.
Deskundige advisering over apparatuur.
Levering prima, vlotte installatie en adequaat gebruikersadvies.
Prettige ervaring!

Réponse de Bet Buffoon
Update: Vodelca heeft netjes terugbetaald.
order 100007155 ik wacht al 1.5 jaar terugstorting van mijn geld. meerdere keren gesproken en gemaild. altijd beter beloven en een status update sturen om maar kunnen roepen dat ze er mee bezig zijn.
Update: Voldeca heeft wel verlaat maar netjes terugbetaald.
Goede afhandeling
Vorig jaar droger besteld en deze kon helaas niet geleverd worden. Door de Corona problemen en afzeggingen van bestellingen zijn ze in zwaar weer gekomen. Het terug betalen van ons geld heeft lang geduurd maar zij hebben ons wel beloofd om er voor te zorgen dat het goed zou komen. Vandaag (6 augustus) was het dan zover. Het volledige bedrag is teruggestort. Veel respect dat ze niet als andere de stekker er uit hebben getrokken. Zij denken echt aan de klant. Wij wensen dan ook de firma Vodelca dan ook veel succes voor de toekomst.
De gaskookplaat van Teka bevalt prima
De gaskookplaat van Teka bevalt prima. Is erg mooi en apart. Iedereen die 'm ziet wil gelijk weten bij wie ik hem heb gekocht. Ik noem VoledaXXL dan ook direct. Het is een prima online verkoper en houdt je goed op de hoogte van de leveringsvoortgang.

Prima product !
Medewerker heeft verstand van zaken!
Medewerker heeft verstand van zaken!
Zeer goed geholpen en goed advies gekregen van de verkoper.
Verder was alles goed geregeld en ze waren zeer vriendelijk.
Medewerker heeft klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan!

vertragingsbehandeling
de levering was vertraagd door oorzaken buiten de invloed van vodelca
de enige verbetering die zou kunnen is desondanks contact te houden met de klant.
dit om te voorkomen dat er onzekerheid en achterdocht gaat ontstaan bij de klant.
af en toe (bv per 2 weken) een contact (mail bv) is beter dan niks.
zeker niet ontvreden
Prima service na een goed advies
Prima service na een goed advies. 2e grotere aankoop dit jaar.

Super goed geholpen
Super goed geholpen! Goede service, vriendelijk en pakket was snel in huis! Aanrader.

Réponse de Bet Buffoon
Siemens wasmachine gekocht bij vodelca…
Siemens wasmachine gekocht bij vodelca xxl te landgraaf een ECHTE aanrader zeer goed advies en vriendelijke bediening netjes geleverd en aangesloten oude mee terug.voor herhaling vatbaar.TOPPI jongens thanx

Terugbetaling
Geachte heer of mevrouw,
Mijn bestelling is ongeveer 9 maanden geleden geannuleerd. Hij kostte slechts 320 euro maar ik kan niet mijn geld terug van u. Telkens als ik dat zeg, heeft u altijd een smoesje. Dit bedrag is niet miljoen euro of zoiets. Ik wil graag de rest van mijn geld terug. Ik dacht dat ik genoeg geduld heb getoond.
Mijn ordernummer is 200009786
Met Vriendelijke Groet,

Goede service en prijs
Goede service en prijs. Heel vriendelijk en behulpzaam
personeel. Een echte aanrader om bij Vodelca iets te kopen.

Vodelca Landgraaf.
Vodelca Landgraaf.
Prima zaak vriendelijk en behulpzaam personeel Snelle levering AEG wasmachine gekocht meteen uitgeprobeerd Super Een tevreden klant.