Lisez les avis des autres
Duidelijke en snelle communicatie. Je krijgt de tickets relatief kort voor de wedstrijd, maar dat is nu eenmaal hoe het werkt. Je wordt hier duidelijk over geïnformeerd door voetbaltrips. Had gemail... Voir plus
Wedstrijd Barcelona - Mallorca geboekt samen met mijn zoon. Kaarten pas allerlaatste moment ontvangen en waren twee stoelen die vrij ver uit elkaar lagen. Erg jammer, was de bedoeling om de wedstrijd... Voir plus
Onze eerste trip en wat voor 1 Newcastle-Sunderland. Eén weekend om nooit meer te vergeten. Het boeken was simpel en we werden goed op de hoogte gehouden wat betreft levering van de tickets, makkelijk... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Koop uw officiële voetbaltickets of boek uw voetbalreis goedkoop bij voetbaltrips.com! Tickets voor o.a. Barcelona, Madrid, Liverpool en Manchester.
Coordonnées de contact
Aucune trace de demande d’avis
There is no greater adrenaline rush…
There is no greater adrenaline rush than traveling to watch a match in a stadium packed with passion and screaming fans. For a shopping soul like mine this is the highest form of retail therapy for the heart. I logged in with boundless energy expecting a bazaar of dreams. What arrived changed the pace slightly. They delivered just one itinerary instead of a full catalog. Even though I crave endless choices that singular path still carried enough excitement to get my heart pounding. The process remained swift and the vision was clear. I feel driven to explore more routes soon. My only wish is for them to unlock more packages so every traveler can find their perfect journey. Until then this spot proved that sometimes one option is all you need to start the adventure. I am ready to go.
Nederland Japan g
Nederland Japan geweest met mijn zoon. Onvergetelijke ervaring. Voor de trip 2x contact gehad en zeer kundig en behulpzaam geholpen..
Top ervaring
Alle afspraken perfect nagekomen en…
Alle afspraken perfect nagekomen en goed gecommuniceerd!
Top weekend gehad
Top weekend gehad, goede plekken. Tijdige benodigde informatie gehad, communicatie was perfect, en de wedstrijd ook! Op naar de volgende.
Top service
Top service, tot in detail goed geregeld en een hele fijne klantenservice. Geweldig weekend gehad in london bij de wedstrijd totenham vs everton. Bedankt mannen van voetbaltrips.com. Mvg rick vedder
Buitengewone ontspannen Oma-Kleinzoon weekend
Buitengewone ontspannen Oma-Kleinzoon weekend met een voetbaltrip naar Barcelona.
Het boeken van de reis ging zo soepel, dat ik twijfelde aan het gemak waarmee alles ging. Elke vraag werd geduldig, vriendelijk en supersnel beantwoord. Deze oma is zeer tevreden over de uitstekende service en heldere communicatie. Prettige vlucht, fijn hotel, gastvrij en tijdige levering van tickets in de Barcelona-App. Onze kleinzoon en wij hebben een onvergetelijke ervaring achter de rug met een geweldige reis. Dankjewel mensen van Voetbaltrips.com
Dervy della Capitale
Prima plekken, duidelijke communicatie over de kaarten, ook over een potentiële verplaatsing.
Manchester United
Boeken een aantal keer per seizoen voor wedstrijd op Old Trafford. Steeds goeie service, nooit problemen, altijd afspraken gerespecteerd.
Naar derby Asroma- Lazio Roma…
Naar derby Asroma- Lazio Roma geweest,als Romasupporter zaten ik en mijn vrouw op hele goede plekken.
Vlucht en Hotel heel goe...
Zeker die digitale tickets waar ik beetje bang voor was is prima verlopen.
Thanks
Duidelijke communicatie
Duidelijke communicatie, goede plekken en goede prijs- kwaliteitverhouding. Zal deze organisatie zeer zeker aanrijden en een volgende keer weer gebruiken bij het boeken van een voetbaltrip.
Top geregeld
Top geregeld! Wedstrijd van Real Madrid bezocht met mijn zoons. Niets op aan te merken
Alles top geregeld
We hadden 4 zitplaatsen voor PSG geregeld. Top geregeld. Mooie zitplaatsen en wat een sfeer. Qua tickets info alles goed geregeld. Tassen konden gratis ingeleverd worden bij de stadion en kon tussentijds bij indien je dit wenst. Dit was de eerste keer om zo kaartjes te regelen,maar is zeker voor herhaling vatbaar.
Top trip gehad
Top trip gehad! Alles was goed geregeld en als er iets was waren ze snel bereikbaar.
Match verplaatst
2 weken voor het vertrek krijgen we te horen dat de wedstrijd verplaatst is en we kunnen maar 50% van ons ticket terug krijgen.
Het geld in de vuilbak...
Alles top geregeld!
Via Voetbaltrips naar de match FC Barcelona tegen Espanyol geweest. Top geregeld! We zaten met het hele gezin van 5 samen op heel goede plaatsen. In de aanloop naar de wedstrijd werd er steeds duidelijk en snel gecommuniceerd. Wij boeken zeker nog eens!
Topervaring!
Topervaring!
Hadden enkel wedstrijdtickets Barça-Espanyol geboekt en deze waren top!
Onderste ring, achter harde kern, topzicht op het veld.
Fantastisch Barcelona!!!!
Alles goed en op tijd geregeld!!!
Heldere communicatie.
Kaarten voor de wedstrijd op tijd.
Mooi hotel en overal dichtbij!!
Wat een ervaring!
In april naar Barcelona geweest en de wedstrijd Barça-Espanyol bijgewoond. Wat een ervaring! We hadden 4 perfecte plaatsen naast elkaar en vlak achter de harde kern waardoor je de sfeer extra kon meemaken. Zowel de informatie over vlucht, verblijf en wedstrijd was top geregeld en we gaan het zeker nog een keer doen!
Twee keer Duitsland
In januari een combi weekend gedaan in Duitsland. Leverkusen en Mönchengladbach. Top ervaring met geweldige sfeer vooral bij Gladbach. Alles goed geregeld inclusief het hotel. Afgelopen weekend voor de tweede keer naar Mönchengladbach geweest. Alle communicatie verloopt prima en weer een geweldige ervaring in en rond het stadion. Volgend seizoen zeker weer en weer via voetbaltrips.com 👍🏻
Good, but slightly pricey
Great communication and booking, but the package cost a little bit high compared to arranging things separately...
L’expérience Trustpilot