In april naar Barcelona geweest en de wedstrijd Barça-Espanyol bijgewoond. Wat een ervaring! We hadden 4 perfecte plaatsen naast elkaar en vlak achter de harde kern waardoor je de sfeer extra kon meem... Voir plus
Lisez les avis des autres
Duidelijke en snelle communicatie. Je krijgt de tickets relatief kort voor de wedstrijd, maar dat is nu eenmaal hoe het werkt. Je wordt hier duidelijk over geïnformeerd door voetbaltrips. Had gemail... Voir plus
Wedstrijd Barcelona - Mallorca geboekt samen met mijn zoon. Kaarten pas allerlaatste moment ontvangen en waren twee stoelen die vrij ver uit elkaar lagen. Erg jammer, was de bedoeling om de wedstrijd... Voir plus
Onze eerste trip en wat voor 1 Newcastle-Sunderland. Eén weekend om nooit meer te vergeten. Het boeken was simpel en we werden goed op de hoogte gehouden wat betreft levering van de tickets, makkelijk... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Koop uw officiële voetbaltickets of boek uw voetbalreis goedkoop bij voetbaltrips.com! Tickets voor o.a. Barcelona, Madrid, Liverpool en Manchester.
Coordonnées de contact
Aucune trace de demande d’avis
Als goed top
Mijn eerste keer ooit dat ik een wedstrijd heb bijgeleefd
Mijn eerste keer ooit dat ik een wedstrijd in een stadium heb gekeken. Ik heb mijn ticket 2 maanden op voorhand besteld en er was steeds communicatie vanuit voetbaltrips. Hun customerservice is uitstekend. Ik raad iedereen aan om hen tickets hier te halen, zeker als je naar Spotify Camp Nou wilt gaan gelijk ik heb gedaan.
It was a wonderful experience
It was a wonderful experience. I loved it thanks a lot really 🙏.
Prima geregeld & duidelijke communicatie
Via Voetbaltrips naar Borussia Dortmund - Villarreal geweest en wederom een mooie en leuke Gelbe Wand ervaring rijker. Vanaf het boeken tot de levering van de wedstrijdkaarten is alles prima en vlekkeloos verlopen. Goede en duidelijke communicatie zowel via mail als ook telefonisch; dat is erg prettig.
Fantastic app
Super ervaring
We werden vooraf goed op de hoogte gehouden. De kaarten kwamen 1,5 dag van tevoren met een duidelijke uitleg hoe ze te activeren. Op de wedstrijddag zelf waren er problemen met de kaarten maar die lagen bij Liverpool, niet bij de organisatie. Prima opgelost ook.
Top!
2e jaar op rij bij dit bedrijf geboekt en het is echt top! Hele goede/snelle communicatie, je vragen worden snel beantwoord en alles is altijd strak geregeld.
Vlekkeloze trip met een geweldige…
Vlekkeloze trip met een geweldige voetbalwedstrijd en altijd tijdige communicatie vanuit voetbaltrips.com. Kon niet beter!
Liverpool-PSV
Een supertrip gehad naar Liverpool-PSV. Koste totaal geen moeite hoeven doen om dingen te regelen, alles was goed voor elkaar.
Liverpool visit
Alles liep zoals voorspelt en afgesproken, op tijd info
Wat lastig downloaden van de tickets maar het luktw
Goede plekken
Het totaalplaatje klopte helemaal...
Het was de eerste keer dat we via deze weg geboekt hebben, maar het zal zeker niet de laatste keer zijn. Alles is vlot en stipt verlopen. Ook toen onze terugvlucht was geannuleerd omwille van de staking die dag in BE hebben ze snel naar een oplossing gezocht en gevonden. Bovendien hadden we geweldig goeie plaatsen tijdens de voetbalmatch Chelsea Barcelona. Ik hou van een goeie communicatie en ik weet zeker dat ze bij Voetbaltrips dezelfde kaas hebben gegeten :)
Te vertrouwen
Goed contact. Bij vragen snelle reactie.
Voor herhaling vatbaar.
Voetbaltrips.com is de beste
Voetbaltrips.com is de beste, waarom? Omdat niks teveel is, ik wilde heel graag zo dichtbij mogelijk bij de uitsupporters zitten en heb dit aangeven in een e-mail en op advies van de klantenservice ook bij de opmerkingen van de ticket aankoop. Er werd gezegd dat ze hun best gingen doen maar niks kunnen beloven. En guess what?!?! We zaten naast de uitsupporters bijna achter het doel!!! Beste ervaring ever!!!
Liverpool YNWA
Heb een fantastic trip gehad Constant contact gehad met tussenpersoon ter plekke,om hoe aan de kaarten te komen Uiterst tevreden en zeer professional
Super snelle service!
Super snelle service!
De kaarten werkten niet bij aankomst gelijk een berichtje gestuurd en binnen 10 min stonden we in het stadion!
Goede en duidelijk communicatie per…
Goede en duidelijk communicatie per mail over wanneer en hoe je de kaarten zou krijgen. Prijs en kwaliteit verhouding is goed. En we konden naast elkaar zitten zoals afgesproken, top! Volgende voetbalreis boek ik zeker weer bij voetbaltrips.com
Stressvol
Tickets werden door een tussenpersoon geregeld, we hadden de tickets pas 2,5 uur van te voren. Communicatie loopt niet via voetbaltrips maar direct met de tussenpersoon, je moet er dus zelf achteraan in ons geval. Daarnaast vertelt de tussenpersoon wat je moet doen i.g.v. een controle aangezien het niet legaal is op andermans seizoenkaart binnen te komen.
Alles bij elkaar betaal je een hoop geld voor veel te veel stress en het idee dat je iets illegaals doet.
Uiteindelijk wel binnen gekomen en goede plekken, dat dan weer wel.
Bij ons in Vlaanderen zeggen ze .... boenk erop ;)
Ik heb de afgelopen 2 maand drie voetbaluitstapjes gemaakt ...
Liverpool, Munchen, Arsenal ....
Alles prima geregeld en goed opgevolgd door voetbaltrips.be
Gekke plaatsen, zotte sfeer, kinderen uitzinnig,
kortom, een gelukkige vader ...
Als ik mijn kids mag geloven spreken we hier nog over binnen 10 jaar ;)
Samen met mijn zoon mooie wedstrijd…
Samen met mijn zoon mooie wedstrijd bezocht.
Super geregeld
Super geregeld. Heel makkelijk proces en kaarten voor Man City - Liverpool op tijd ontvangen die ik kon toevoegen aan Apple Wallet.
L’expérience Trustpilot