In april naar Barcelona geweest en de wedstrijd Barça-Espanyol bijgewoond. Wat een ervaring! We hadden 4 perfecte plaatsen naast elkaar en vlak achter de harde kern waardoor je de sfeer extra kon meem... Voir plus
Lisez les avis des autres
Duidelijke en snelle communicatie. Je krijgt de tickets relatief kort voor de wedstrijd, maar dat is nu eenmaal hoe het werkt. Je wordt hier duidelijk over geïnformeerd door voetbaltrips. Had gemail... Voir plus
Wedstrijd Barcelona - Mallorca geboekt samen met mijn zoon. Kaarten pas allerlaatste moment ontvangen en waren twee stoelen die vrij ver uit elkaar lagen. Erg jammer, was de bedoeling om de wedstrijd... Voir plus
Onze eerste trip en wat voor 1 Newcastle-Sunderland. Eén weekend om nooit meer te vergeten. Het boeken was simpel en we werden goed op de hoogte gehouden wat betreft levering van de tickets, makkelijk... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Koop uw officiële voetbaltickets of boek uw voetbalreis goedkoop bij voetbaltrips.com! Tickets voor o.a. Barcelona, Madrid, Liverpool en Manchester.
Coordonnées de contact
Aucune trace de demande d’avis
Goed en volgens afspraak georganiseerd.
Goed en volgens afspraak georganiseerd.
We hadden 3 goede plaatsen naast elkaar en het geluk om een zeer sfeervolle wedstrijd mee te maken.
Een aanrader om Glasgow Rangers te bezoeken. Het publiek is ongeëvenaard.
Snel, makkelijk officiële voetbaltickets
Correcte afhandeling, alles snel en digitaal geregeld. Goed dat er in aanloop van de trip spontaan een mailtje kwam dat de tickets last minute worden bezorgd en we niet ongerust moesten zijn. De plaatsen in het stadion waren ook prima, goed zicht.
Ik heb voetbaltrips gebruikt aangezien…
Ik heb voetbaltrips gebruikt aangezien ik graag een aantal wedstrijden in Schotland wilde bezoeken. Hierin had het platform geweldige tickets voor mij bemachtigd en ik heb hiermee 2 onvergetelijke ervaringen gehad die ik niet snel zal vergeten
Topweekend in Newcastle.
Voor mijn 70ste verjaardag en voor het einde van de examenperiode van mijn jongste zoon wilden we 2 oud-spelers van Club Brugge aan het werk zien. Offerte aangevraagd voor de wedstrijd Newcastle-Brentford. Makkelijke communicatie zodat onze wensen (2 bedden ipv 1 tweepersoonsbed) werden ingewilligd. Alle documenten mooi op tijd, hulp bij het inchecken voor het vliegtuig. Ook al een briefing hoe we moesten handelen indien iets niet zou in orde zijn, maar geen nood: we hebben deze niet moeten gebruiken. Ter plekke was alles voor de volle 100% in orde: hotel, ontbijt, wedstrijdtickets. Het werd voor ons beiden een topweekend. Bedankt aan Voetbaltrips.
Super!
Super ervaring gehad met Voetbaltrips.nl. 2 champions league wedstrijden in Italië bezocht (Inter - Arsenal in het San Siro! En Juve - Benfica). Tickets waren op tijd en legitiem! Hotels ook top en goede klantenservice.
Het was een zalige match een super…
Het was een zalige match een super sfeer enkel de persoon die naast ons zat begon ons wel uit te schelden voor zogezegd uitfans te zijn maar heb hem de mond gesnoerd door mijn nieuwe shirtje te tonen
Duidelijke en snelle communicatie.
Duidelijke en snelle communicatie.
Had gemaild vooraf voor 3 plaatsen naast elkaar, werd bevestigd per mail inclusief instructie hoe te boeken en ook zo geleverd.
Met mijn zoon naar een wedstrijd van…
Met mijn zoon naar een wedstrijd van eintracht Frankfurt geweest. Alles vanaf de boeking tot en met het bezoeken ging zeer makkelijk. Alle benodigde info en tickets eenvoudig te vinden ente gebruiken
Happy bday (o)pa
Voor mijn vader zijn 60ste verjaardag real madrid cadeau gegaan. Altijd al fan geweest, maar was er nog nooit geweest. Ook mijn 7 jarige zoontje mocht mee als fan van Real. (O)pa en (einige) kleinzoon hebben genoten van dit moment samen. Alles was goed geregeld en beschreven. Hierdoor ging alles soepel en dat is handig met een 7 jarige.
Mijn zoon zegt nu al te gaan sparen voor de volgende reis. Dit keer naar de club van zijn moeder; Manchester United.
Dit zullen we dan zeker ook weer via hier boeken en hopelijk nog meerdere reizen.
Manchester united - Manchester city
Alles was prima geregeld.
Door de goede organisatie konden we extra hard genieten van de ervaring.
We hadden super mooie plekken aan het…
We hadden super mooie plekken aan het veld!
Fantastische reis
Ik heb echt een fantastische voetbaltrip gehad, ik zou dit zeker iedereen aanraden en zelf ga ik dit ook nog een paar keer doen. Alles was goed verzorgd de vlucht tijden waren goed het hotel was mooi en de wedstrijd was fantastisch al met al heb ik een top reis gehad op naar de volgende
Super
Het boeken van de tickets ging makkelijk! Was eenvoudig en duidelijk aangegeven. Na het bestellen van de tickets had ik een vraag met betrekking op het verzenden van kaartjes. Hierop had ik al heel snel reactie! Al met al, goede ervaring. Super.
Tickets Tottenham vs
Tickets Tottenham vs. Liverpool
Geboekt in september voor een wedstrijd tijdens de kerstperiode. Heel goede en duidelijke communicatie. Tickets werden dag voor de wedstrijd via mail doorgestuurd. Alles in orde. Vlotte regeling.
Eerste keer Voetbaltrips
Eerste keer voor ons met Voetbaltrips. Weekend Manchester/Liverpool. Uitstekend contact voor de reis en alles netjes optijd aangeleverd. We hadden wat problemen met de kaarten bij Manchester die niet scande maar uiteindelijk binnen 20 minuten nieuwe tickets op de app. Uitstekend bedrijf en goede service!
Goede ervaring
Goeie service en goede kaarten geregeld naar Dortmund- gladbach geweest en köln- union berlin. Allebei top plekken bedankt voetbaltrips!
Niet bereikbaar op noodnummer en illegale kaartjes
We hebben bij voetbaltrips.com tickets voor een wedstrijd van Liverpool geboekt. Voordat we boekten was er elke keer snel reactie op onze vragen, maar eenmaal geboekt, veranderde dat. We zouden de kaartjes ruim voor de wedstrijd krijgen, maar we kregen ze uiteindelijk pas een paar uur voor de wedstrijd. Wij hebben dat als vervelend ervaren. Je vliegt naar Liverpool, boekt een hotel en je hoopt maar dat het goed komt met de wedstrijdkaartjes. Dat geeft toch onrust.
Toen we de wedstrijdkaartjes kregen, stond er bij dat we niet eerder dan 30 minuten voor de wedstrijd het stadion in mochten. We doen dit 1x en betalen een fortuin voor de kaartjes, dan wil je ook graag op tijd het stadion in.
Ook stond er dat we in geen enkel geval stewards om hulp mochten vragen als het inchecken bij het stadion niet lukte. Ik heb op de dag van de wedstrijd 2x het algemene nummer gebeld, 3x het noodnummer, 2x gemaild met oa"spoed" in de mailtitel en geen enkele reactie of contact. We wilden vragen of we toch niet eerder het stadion in mochten, maar op geen enkel manier was er contact te krijgen.
De kaartjes zijn ook zeker niet legaal.
Dit kregen we als instructie bij de kaartjes door:
Please *do not* enter the queue more than *30 minutes before kick off time.*
If for any reason you encounter *issues gaining access* to the stadium *PLEASE DO NOT* attend the ticket office or speak to a steward.
*Message us directly and we will rectify straight away.*
Het is allemaal goed gekomen en we hebben een fantastische ervaring gehad, maar we hadden een probleem als het niet goed was gegaan (doordat geen contact mogelijk was). Ook waren we in de veronderstelling dat we gewoon legale kaartjes hadden gekocht en dat we eerder het stadion in hadden gekund. Dus goed om dit in de overweging bij het boeken bij dit bedrijf mee te nemen.
I love Voetbaltrips
I love Voetbaltrips, they respond quickly and are always very helpful.
L’expérience Trustpilot