Op 6 augustus een asarmband besteld en betaald. Bijna € 60,=. Niets ontvangen. Telefoonnummer onbereikbaar. Meerdere keren gemaild en geen reactie. Contactformulier op de website meerdere keren ingevu... Voir plus
Lisez les avis des autres
Mijn bestelling was spoorloos (mijn eigen fout) De klantenservice ging supervlot, en ondanks mijn eigen fout hebben ze zonder problemen een nieuwe opgestuurd! Superblij met de ketting zelf en de... Voir plus
In januari 2025 een bestelling gedaan, die was netjes binnen gekomen. Vervolgens in 2026 een bestelling gedaan die was niet binnengekomen, na vele mails sturen me geld terug gekregen. Maar omdat ik... Voir plus
Na een jaar viel het frontje van een zilveren ashanger er af. Voordelige ashangers wilde niks vergoeden of tegemoet komen. De hanger heeft 133€ gekost en zou niet al na een jaar stuk moeten gaan. Zij... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Bent u op zoek naar Assieraden om uw dierbare te herinneren? Bekijk ons brede aanbod aan prachtige assieraden. Bestel uw assieraad online.
Coordonnées de contact
Aucune trace de demande d’avis
ik heb een ashanger besteld 4 weken…
ik heb een ashanger besteld 4 weken geleden en ook niks ontvangen en het is wel aangemeld bij DHL verschillende mails gestuurd maar geen reactie en paar keer gebeld krijg geen gehoor maar ik ga wel aangiften doen
Op 6 augustus bestelling gedaan
Op 6 augustus bestelling gedaan, paar dagen later kreeg ik een mail dat het bestelde uit de collectie was gehaald ivm geen askamer aanwezig, ik kon wat anders uitzoeken en heb dat ook gedaan, nadat ik de keuze had gemaakt en hierover gemaild had, heb ik niks vernomen van het bedrijf, ik heb hier een stuk of 6 mailtjes achteraan gestuurd, geprobeerd te bellen maar nummer niet in gebruik, eergisteren nog mail gestuurd maar weer geen reactie, heb echt het gevoel dat het oplichters zijn, zo ga je niet met de mensen om die iemand dierbaar verloren heeft/hebben schandalig!!
4 juli grote bestelling gedaan van ruim…
4 juli grote bestelling gedaan van ruim 600 euro , reageren niet op mails.
Na een melding bij consumenten wijzer kreeg ik een mail dat mijn bestelling over het hoofd was gezien en dat er een deel verstuurd zou worden en de rest een nalevering had van 2 weken.
1ste deel van bestelling op 5 augustus geleverd en tot op heden weer geen reactie op mails en geen levering.
Schandalig hoe dit bedrijf om gaat met andermans verdriet.
Besteld hier niet
Jammer dat je geen min sterren kan geven. Ik heb een armband besteld, en geen bevestingsmail ontvangen er van dat had al een redflag mogen zijn.
Daarna gebeld maar geen reactie...op mail geen reactie... ik wil gewoon graag mijn geld terug.
Slechte zaak dit hier niet bestellen.
Ik heb politie aangifte gedaan.
Niks bestellen oplichters
Ik heb een ashanger besteld en betaald maar niks ontvangen via mail of telefoon niet bereikbaar ik snap niet dat er mensen bestaan die je dit aan doen ondaks je verdriet dus niks bestellen oplichters
Bestelling niet geleverd, terugbetaling toegezegd maar niet ontvangen
Op 30 juni heb ik een bestelling van €122,95 geplaatst. Op 1 juli ontving ik een verzendbevestiging, maar volgens DHL is het pakket nooit aan DHL overgedragen.
Na meerdere pogingen om contact te krijgen, ontving ik op 31 juli uiteindelijk een reactie. Daarin werd aangegeven dat het bestelde product niet meer op voorraad was en werd mij toegezegd dat het volledige bedrag van €122,95 direct zou worden terugbetaald.
Inmiddels zijn we bijna vier weken verder en heb ik het bedrag nog steeds niet ontvangen. Ik heb hierover meerdere keren gemaild, waaronder een laatste e-mail met een termijn van 5 werkdagen. Daarop is opnieuw geen reactie gekomen.
Daarnaast verwijst de website in de algemene voorwaarden naar Stichting WebwinkelKeur als geschillenregeling, terwijl VoordeligeAshangers volgens het openbare register van WebwinkelKeur sinds 23 maart 2026 geen lid meer is.
Mijn bestelling is dus niet geleverd, mijn geld is ondanks een expliciete toezegging niet terugbetaald en het bedrijf is zeer slecht bereikbaar.
Samenvattend: waardeloos dus.
Schande
Schande! 4 juli bestelling geplaatst en nog steeds niets ontvangen… onbereikbaar via telefoon en mail
Duurde langer dan verwacht, MAAR
Ik heb eerst besteld en dan pas de reviews gelezen. Nou toen dacht ik, ouch en was heel erg in twijfel.
Oké de volgende dag kwam het niet binnen. Ik moest wel een week wachten.
Deze ashanger is wel het wachten waard geweest. Kleine subtiele gravure.
Nou kan ik mijn zoon altijd bij mij hebben!
Krijg gewoon geen contact met deze…
Krijg gewoon geen contact met deze firma, wel betaald en gewoon niet bereikbaar, niet per telefoon en ook niet per mail. Nu hoe krijg ik mijn geld terug, zo slecht als je al verdriet heb dan gewoon daar een slaatje uitslaan.
12/08/2026 bestelling geplaatst nog…
12/08/2026 bestelling geplaatst nog steeds niks ontvangen online op de site staat dat het afgerond is ondertussen niks ontvangen ik heb meer Dan 50 mails gestuurd gene reactie bellen ga ook niet nummer is niet in gebruik pure fraude is die site geld uitgeven vo wat voor niks 🤬🤬🤬
ondanks de reviews toch proberen te…
ondanks de reviews toch proberen te bestellen.na een paar dagen niets te horen proberen te bellen.nr niet in gebruik. Hebben de andere reviews dan toch gelijk?
nee nadat ik een mail gestuurd heb kreeg ik netjes een reactie terug. De ashanger was niet meer op voorraad. Ik mocht wel wat anders uitkiezen of wachten.
Ik heb aangegeven dat het wel haast had en dat ik mijn geld terug wou.
Netjes een mail gekregen dat dit geen probleem was en na die mail heeft het 1 dag geduurd voordat het op mijn rekening stond. conclusie: dit bedrijf reageert beetje traag maar zijn volgens mij geen oplichters.
inderdaad telefonisch benaderen zou wenselijk zijn om een meer geruststellend gevoeld te geven.
toch is bij mij netjes alles afgehandeld en zou hier weer bestellen(hoop niet dat het nodig is?
Geen response
In maart een mooie Ashanger gekocht om mijn mams dichtbij mij te hebben. Toen ik na een paar maanden gewacht te hebben hem wilde vullen merkte ik dat het schroefje miste. Direct gemaild en later nog een keer naar een ander e-mail adres. Gelabeld tot 3maal aan toe,geen respons.Tot op heden geen respons gekregen.Dit is een zeer slechte service in deze branche vooral omdat het hier om dierbaren gaat.
Hopelijk wordt er op deze review gereageerd want ik zou graag de Ashanger willen vullen.
Nu (20-08-2026)maar bij een concurrent een nieuwe besteld. Dit bedrijf moet maar eens onder de loep genomen worden want je leest in de reviews niets anders dan wat ik heb ervaren.
Bestelling komt niet
Ik heb de hanger op 10 augustus besteld. Het is nu 13 augustus en geen hanger gezien. Heb gemaild en telefonisch blijkt het nummer niet bereikbaar te zijn.
Dus...... ik ben altijd positief en hoop dat ze nu wel reageren. Anders.....niet bestellen hier. Dan ben je al verdrietig en dan doen ze dit.
Wat een slecht bedrijf oplichters heb…
Wat een slecht bedrijf oplichters heb een ashanger besteld en de naam was verkeerd geplaatst en terug gestuurd en hoor niks meer €45 betaald bij die vieze oplichters zijn telefonisch niet bereikbaar en hoor helemaal niks meer van ze nooit iets bestellen bij die vieze oplichters dat bedrijf is zo slecht is niet eens 1 sterren waard
Ik heb een ketting besteld begin juli
Ik heb een ketting besteld begin juli. Ik heb nog steeds niet ontvangen. Ze antwoorden niet op je mails. Het geld heb ik ook niet terug ontvangen aangezien ik de ketting niet meer nodig heb. Dit is echt niet oke. Nooit hier bestellen
BESTEL HIER NIET
Helaas moet je 1 ster geven...
Aangezien ik echt geen energie meer over heb om nog langer dan 2 maanden te "vechten" met dit bedrijf om de correct ashanger binnen te krijgen doe ik het even zo.
Ik ben heel lang netjes geweest richting deze mensen in de email. Mijn geduld is nu op.
Beste mensen,
BESTEL ALSJEBLIEFT NIET OP DEZE WEBSITE!!!!
Ik ben al een lange periode bezig om de correcte ashanger te krijgen!
Op 23 juni heb ik een ashanger besteld.
De verzending na bestelling duurde al langer dan de 1á 2 werkdagen die op de website staan vermeld. Nadat ik een week later (na meerdere pogingen contact op te nemen met dit bedrijf via e-mail/telefoon ...waarvan trouwens geen enkel telefoonnummer van werkt...🤔) een slechte recensie had geschreven was opeens 10 minuten later mijn order verzonden. Helaas heb ik hier bij de ONJUISTE ashanger ontvangen.
De onjuiste ashanger heb ik op 2 juli ontvangen. Meteen gemaild dat het niet klopte.Op 3 juli heb in een reactie mogen ontvangen van deze website "Ach jeetje...heb je een order nummer voor ons, dan sturen we de juiste naar u op." Deze gegevens heb ik nogmaals doorgestuurd en op deze mail geen reactie mogen ontvangen.
Ondertussen is het 7 Augustus en heb ik nogsteeds mijn bestelde ashanger niet ontvangen en zit ik nogsteeds met een hanger die ik niet wil hebben. Overigens ook nogsteeds géén reacties op emails.
Ik heb daarna (9 juli) een mail gestuurd over het retourneren en geld terug van een ashanger, hier werd appart snel op gereageerd. Toen ik aangaf de juiste eerst binnen te willen krijgen voordat de oude retour gaat, kreeg ik binnen 5 minuten reactie om mijn ordernummer door te geven, dit heb ik nog geen 2 minuten later meteen doorgegeven. Wederom na het opsturen van mijn ordernummer wéér geen reactie gekregen van dit bedrijf...dus...heb ik 30 juli nóg een email gestuurd met hoge urgentie en tot op heden ook hier GEEN reactie opgekregen.
Retourneren is trouwens voor eigen kosten en dan maar hopen dat je je geld terug krijgt als ze al niet eens normaal een bestelling kunnen leveren of snel reageren op een e-mail. Mijn vertrouwen dat het geld terug gestort word na retour is er niet in dit bedrijf.
Ik heb zelfs de KVK gebeld over dit bedrijf voor meer informatie en die hebben mij eigenlijk verteld "Wij zijn niet verantwoordelijk voor wat mensen onder hun KVK doen. Of dit goed is of slecht."
Toen ik de medewerker van de KVK vroeg of ik dan zelf ook een KVK kon aanvragen voor een bedrijf en mensen gewoon kon gaan oplichten kreeg ik als antwoord "Als je het zo zegt...ja eigenlijk wel."
Ik vind dat dit bedrijf zich DIEP moet schamen voor hoe het om gaat met de klanten die al een groot verlies hebben te verwerken.
Ik ben nu €175 !!! kwijt en heb niet de ashanger die ik voor mijn dierbare uit heb gezocht. Ik heb een hele andere,lelijkere, stuk goedkopere, ashanger opgestuurd gekregen dan de hanger die ik besteld had.
Dus nogmaals lieve mensen.
BESTEL HIER ABSOLUUT NIET!!!
Een uitvaart is al hartstikke duur en deze mensen verdienen nog even extra aan ons verdriet ,zonder de (correcte) spullen te leveren.
Helaas kan je ook niet correct aanschrijven naar een adres aan dit "bedrijf" om het netjes onderling op te lossen, om de zoveel weken ziet sommige data op de site er anders uit en zijn het adres+woonplaats bij de contact info veranderd.
Ik ga aangifte doen.
Zeer tevreden 3 hangertjes besteld…
Zeer tevreden 3 hangertjes besteld voor mijzelf en familie om mama altijd dicht te hebben . 1 van de drie was niet leverbaar en kreeg de optie om te wachten 2 weken of iets anders te kiezen dan maar gekozen om iets anders te kiezen eventjes moeten wachten op reactie maar ondertussen is het netjes verzonden en op weg ! Zeer veel keuze goede kwaliteit makkelijk zelf te vullen .
Infinity ashanger en bijhorende halsketting
Vandaag mijn halsketting gekregen van voordelige ashangers. Zeer mooi, elegant sieraad! Past mooi bij mijn ashangertje waar de as van mijn hondje "Plopke" in zit en dat ik eerder bij hen gekocht had. Kan deze website ten stelligste aanraden! Proficiat en héél erg bedankt
Eind juni een urn besteld
Eind juni een urn besteld. Telefonisch geen contact meer te krijgen. Kreeg 1 mail terug dat alles in orde gemaakt zou worden.... geen geld terug en geen urn ontvangen. Aangifte gedaan.
Snel en correct geleverd
Snel en correct geleverd, dochter is blij met het hangertje. Ook de gravure staat erop zoals we gevraagd hadden.
Vriendelijk bedankt
L’expérience Trustpilot