Op 6 augustus een asarmband besteld en betaald. Bijna € 60,=. Niets ontvangen. Telefoonnummer onbereikbaar. Meerdere keren gemaild en geen reactie. Contactformulier op de website meerdere keren ingevu... Voir plus
Lisez les avis des autres
Mijn bestelling was spoorloos (mijn eigen fout) De klantenservice ging supervlot, en ondanks mijn eigen fout hebben ze zonder problemen een nieuwe opgestuurd! Superblij met de ketting zelf en de... Voir plus
In januari 2025 een bestelling gedaan, die was netjes binnen gekomen. Vervolgens in 2026 een bestelling gedaan die was niet binnengekomen, na vele mails sturen me geld terug gekregen. Maar omdat ik... Voir plus
Na een jaar viel het frontje van een zilveren ashanger er af. Voordelige ashangers wilde niks vergoeden of tegemoet komen. De hanger heeft 133€ gekost en zou niet al na een jaar stuk moeten gaan. Zij... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Bent u op zoek naar Assieraden om uw dierbare te herinneren? Bekijk ons brede aanbod aan prachtige assieraden. Bestel uw assieraad online.
Coordonnées de contact
Aucune trace de demande d’avis
Fraude dit moet NU stoppen
Ik wil mijn geld terug van bestelling 0002950
ik krijg maar geen contact met hun !
En t telefoonnummer op de site bestaat niet!
Ik heb inmiddels al aangifte bij de politie gedaan en overal waar ik iets kan melden van fraude heb ik t gemeld want dit moet NU stoppen
Onbetrouwbaar!!!! Zeker niet bestellen, GEEN contact mogelijk en slechte kwaliteit
Waarom is er geen contact te krijgen met dit bedrijf? Het telefoonnummer op de website werkt niet, op mails geen reactie, ook geen bevestiging van bestelling gekregen en sindsdien probeer ik al contact te krijgen. Zorgelijk!!!! Update: De bestelling is alsnog vrij snel geleverd, echter bij het vullen van het askokertje (zwart met glas en gegraveerd) blijkt het as tussen het glas en staal door te komen, hij lekt dus! Wederom een poging tot contact via mail, want bellen werkt sowieso niet, helaas wederom géén reactie. Heel erg triest.
Oplichting!
Oplichting!! Na betaling ontvang je nooit je bestelling. Ook geen reactie op mails...
Ashanger besteld 1 juni!
Ashanger besteld 1 JUNI!! na een paar dagen een mail dat de ashangers door een fout niet is geleverd, maar binnen 2 weken word nageleverd........ Stond wel aangemeld ik dhl.... Na een aantal mails, ze beloven bonnen 2 dagen te regeren, geen enkele reactie,
na 1 maand ben ik het spuugzat en schrijf dat ik mijn geld terug wil als ik het niet binnen 1 week heb!!! Volgende dag 21 JULI!! ineens bericht van dhl!! Ze hebben het ontvangen,
Kruis ashanger ziet er mooi uit, maar vullen🤔 denk dat het gaatje 1 mm diep is dus er kan niks in kwijt!!! Baal ervan maar ga geen contac meer met ze opnemen want word toch niet opgelost! Onder de maat zo slechte service en contact kun je wel vergeten,!!!! Dus kijk verder maar bestel hier niet!!!
Geen communicatie
3 weken geleden een bestelling geplaatst voor 2 ashangers en ketting. Ik heb 1 ashanger met ketting mogen ontvangen, de 2e ontbreekt tot op heden.
Ik heb 2 berichten via website gestuurd om de hanger alsnog te krijgen (tot op heden geen enkel bericht), en 1x geprobeerd te bellen (nummer niet bereikbaar).
Er is totaal geen communicatie, geen uitleg, geen geld terug, niks...
Ik wil nog steeds heel graag tot een oplossing komen, maar mijn geduld raakt op. Je klanten negeren is zoiezo ongepast!
Tijd om aangifte te doen bij de…
Tijd om aangifte te doen bij de politie.
Bestelling geplaatst, verkeerd product gekregen.
Mail gestuurd; oh sorry ik ga het regelen en zorg dat je de goede ashanger krijgt en of we dan wel alvast even het verkeerde artikel kunnen terugsturen....dat is inmiddels ruim 4 weken geleden.. Inmiddels meerdere mails verder, telefoonnummers altijd buiten gebruik.
Ingebrekestelling verstuurd, wordt niet op gereageerd. Hij krijgt nog een week om het goede artikel op te sturen, volgende week vrijdag staat er een afspraak om aangifte te doen bij de Politie als wij niets hebben ontvangen.
Niks bestellen!! Geen gehoor en geld kwijt
Wat een slechte service!
Bestelling gedaan en betaald. Kreeg een bericht dat artikel niet op voorraad was en 2 weken levertijd had, of ik wou wachten of iets anders wou uitzoeken. Tot zover netjes zou je denken. Aangegeven te willen wachten.
Op 3 juli een bericht gehad dat mijn bestelling afgerond is, maar tot op heden nog steeds niks ontvangen. Op mails wordt niet meer gereageerd en telefoonnummers die te vinden zijn zijn niet in gebruik. Nog 1 mail gestuurd dat ik mijn geld terug wil omdat ik graag ergens anders een sierraad wil uitzoeken voor mijn gedenkenis en als ik geen reactie krijg ga ik andere stappen ondernemen! Schandalig, en zeker in deze branche...
Oplichters
Heb iets besteld wordt geleverd is niet de juiste maat, vraag netjes mag ik het retouren ja was geen probleem zelf verzendkosten betaald en daarna niets meer telefoon afgesloten op email onbereikbaar.
Echt triest bah oplichters
Snel geleverd
Snel geleverd, de gegraveerde hanger was netjes verpakt in een fluwelen zakje.
Hanger is heel mooi... Niets mis mee. Een mooie herinnering aan mijn vrouw
Ik begrijp niet dat er mensen zijn die…
Ik begrijp niet dat er mensen zijn die het over goede communicatie hebben. Telefoonnummers bestaan niet en 8 mailtjes gestuurd naar jullie nog steeds geen antwoord.
We hebben het hier niet over een pakje boter maar om dingen die voor ons een emotionele waarde hebben.
Iemand verliezen is heel verdrietig maar op deze manier zo behandeld te worden maakt het allemaal nog erger.
Ik hoop dat jullie het nog gaan oplossen anders raad ik iedereen aan denk er goed over na of je hier wat gaat bestellen.
Marike Hansen
Zeer tevreden over mijn ashanger
Zeer tevreden over mijn ashanger. De kwaliteit is top! Stevig, zwaar en mooi afgewerkt. Alles heel duidelijk omschreven op de website. Duidelijke communicatie in email en vlotte levering. De ashanger vullen is makkelijk zelf te doen met het bijhorend vulkit die je erbij kan aankopen.
Goede service en contact
Goede service en contact. Er was een hanger niet op voorraad en er is duidelijk gecommuniceerd hoe of wat. Mooie producten van kwaliteit. Goede prijs verhouding.
Prettige ervaring
Super vriendelijk contact gehad
Ik had de site voorbij zien komen.
Prijs was aanzienlijk lager dan bij de concurrent. Dus vertrouwde het niet helemaal.
Bij andere site dus besteld. "Mijn bestelde hartje" leek meer op een kikker. Dus gelijk retour gedaan.
Teruggekomen bij Voordelige ashangers. Dit hartje wil ik echt niet meer kwijt.... zo mooi!!
Dus mooie kwaliteit, kan betaalbaar zijn!!
Ashangers
Alle ashangers die ik heb, overleden opa en oma, hond en kat ouders en sinds kort ook onze eigen hond heb ik allemaal besteld bij voordelige ashangers.
Levering is snel, communicatie is goed. Er was een foutje ontstaan in het voorraadbeheer (kan gebeuren) werd netjes gemaild of ik wilde wachten of een andere wilde uitzoeken. Heb gekozen voor een andere uit te zoeken en deze wordt nageleverd. Kortom, top service!
De goede reviews kunnen niet kloppen
De goede reviews kunnen niet kloppen. Drie sieraden besteld, slechte kwaliteit en moest zeker 3 weken overheen gaan tot ik het binnen had. En dat pas na het dreigen aangifte te doen en elk mogelijk mail adres en telefoonnummer te hebben proberen bereiken. “Order over het hoofd gezien” bestel hier niet. Klopt helemaal niks van. Omdat ik het toch binnen heb gekregen 2 sterren
Mooi product
Makkelijk bestelproces, assierraad was net zo mooi als op de foto. Prima bedrijf
Snelle levering. Ik had een ashanger besteld. Product ziet er goed en degelijk uit
Zojuist mijn maanhanger kat ontvangen…
Zojuist mijn maanhanger kat ontvangen met gegraveerde naam er in van mijn allerliefste 16 jarige kat die onlangs tot mijn verdriet is overleden …. De hanger was precies wat ik verwachtte en heel erg blij mee !!! Dank je wel 😻
Oplichters
Had bestelling gedaan en kwaliteit was slecht dus terug gestuurd. Heb inmiddels al een keer of 6 gemaild en ik krijg geen reactie sinds 21 april. Ze storten gewoon het geld niet terug. Telefonisch ook niet bereikbaar. Dit zijn met recht lijkenpikkers. Gaan letterlijk over lijken. Ze moeten zich diep schamen. Het is nu 12 juni.