L'entreprise a répondu
Dit bedrijf verdient zeker een compliment. In de eerste plaats is er een ruime keuze en dus kon ik eindelijk de trippelstoel bestellen in de kleur en stof waarnaar ik zo lang had gezocht. Minste... Voir plus
L'entreprise a répondu
Wanneer ik iets online nodig heb (ben invalide en loop met twee krukken) en ik tref een perfecte, informatie website en plaats mijn bestelling en betaal en zie het artikel feilloos thuis aankomen dan... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vosmedisch.nl / A. Vos en Zoons B.V., is dé specialist in medische artikelen, praktijkbenodigdheden en thuiszorg hulpmiddelen. Vanuit Duivendrecht nabij Amsterdam leveren wij dagelijks aan zowel zorgprofessionals als particulieren in heel Nederland en België. Of u nu werkzaam bent in de zorg, een praktijk runt of op zoek bent naar betrouwbare hulpmiddelen voor thuisgebruik: bij Vosmedisch vindt u een uitgebreid assortiment kwaliteitsproducten voor gezondheid, mobiliteit, comfort en dagelijkse zorg. Voorraadartikelen worden vaak dezelfde dag verzonden en kunnen ook direct worden afgehaald bij ons pick-up point in Duivendrecht, vlakbij Amsterdam en de Ring A10. In onze webshop vindt u onder andere: Medische instrumenten en diagnostische apparatuur Stethoscopen, bloeddrukmeters en verpleegkundige artikelen Verbandmiddelen, EHBO en disposables Braces, bandages en orthopedische hulpmiddelen Rollators, wandelstokken, krukken en rolstoelen Toiletstoelen, douchestoelen en andere thuiszorg hulpmiddelen Medische sieraden en veiligheidsproducten Opleidingsmaterialen en anatomische modellen Verhuur van diverse hulpmiddelen Wij combineren het gemak van online bestellen met persoonlijke service en deskundig advies. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij klanten gericht helpen bij het kiezen van de juiste producten voor hun situatie. Van professionele medische toepassingen tot dagelijkse ondersteuning thuis. Bij Vosmedisch staan kwaliteit, snelle levering en klantgerichte service centraal. Of het nu gaat om een zorgprofessional, mantelzorger of particulier: wij helpen u graag met betrouwbare medische producten en praktische oplossingen voor iedere zorgvraag.
Industrieweg, 45, 1115 AD, Duivendrecht, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Ik wil mijn excuses aanbieden aan Vosmedisch. Vosmedisch is gewoon een betrouwbaar bedrijf. Alles op tijd ontvangen en ik zie dus geen geldig reden om het bedrijf neer te halen. Sterker nog ik zal voortaan slechts bij Vosmedisch mijn spullen bestellen.

Réponse de Vosmedisch.nl - A. Vos en Zoons-Medische & thuiszorg Winkel
Mijn artikel meteen gevonden en snel in huis. Goed verpakt

Réponse de Vosmedisch.nl - A. Vos en Zoons-Medische & thuiszorg Winkel
Snelle service, betrouwbare kwaliteit en alles op tijd geleverd!

Réponse de Vosmedisch.nl - A. Vos en Zoons-Medische & thuiszorg Winkel
Goed advies met persoonlijke aandacht gekregen.

Réponse de Vosmedisch.nl - A. Vos en Zoons-Medische & thuiszorg Winkel
Een totaal onbetrouwbaar bedrijf en communicatief als een bushalte. Ik bestelde een zitstok en op 15 mei 2026 meldt Vos dat de zitstok niet leverbaar is en annuleert de order. Ik reageer via mail op 16 mei in de ochtend dat ik geen alternatief wil hebben en dat ik afzie van verdere orders en dat ik graag mijn geld terug wil. Op 21 mei stuur ik maar weer een mail vanwege nul reactie en geef ik Vos tot 26 mei 17.00 uur om met een reactie te komen wanneer ik mijn geld terugkrijg. Die termijn is verstreken zonder enige reactie. Ik ga nu mijn advocaat erop zetten en deze onbetrouwbare gasten aanpakken

Réponse de Vosmedisch.nl - A. Vos en Zoons-Medische & thuiszorg Winkel
s avonds om 10u besteld , de volgende ochtend om 10 u opgehaald bij het pick up point.Perfecte service bij Vos medisch.

Réponse de Vosmedisch.nl - A. Vos en Zoons-Medische & thuiszorg Winkel
Een geweldige service. Sokken besteld maar op t laatste moment kwam ik erachter dat ik te kleine maat had besteld. Gebeld. Sokken waren al ingepakt voor verzending. Toch het pakketje er nog uitgehaald en vervangen door grotere maat. Inderdaad de goede maat ontvangen. Wat een service. Helemaal geweldig.

Réponse de Vosmedisch.nl - A. Vos en Zoons-Medische & thuiszorg Winkel
Ik kwam al jaren bij A.Vos en Zoons in de Eerste Oosterparkstraat. Voor bloeddrukmeters (voor mezelf en mijn schoonmoeder), saturatiemeter en wandelstok bijvoorbeeld. Nu een breukband. Maar die moest ik afhalen Duivendrecht. Geen probleem. Na een paar weken werd het klittenband lui, dus liet de breukband los. Meneer Vos begreep direct het euvel en was zeer meelevend. Eén dag geen band, zijn vrouw vernieuwde een en ander en toen was alles weer perfect. Heel veel dank voor fantastische old school service.

Reactie op reageren 30.01.2026
Zware onzin! Tot 3x per email gevraagd naar de retourbon. Geen mail gekregen. Jullie hebben ook niet meer gebeld of eerder zelf contact gezorg dan hier mooi weer spelen en doen alsof als jullie iets niet terugkrijgen. Dit bewijst weer op oplichting. Wel beloftes maken en nu mooi weer spelen. Ik wil ook niks meer met jullie te maken hebben.
Reactie 25.11.2025
Slechte ervaring met Vosmedisch.
Online gezocht naar een houder voor een baxterrol en via hun website besteld. Twee weken niets gehoord, uiteindelijk zelf moeten bellen. Toen het pakket eindelijk kwam, bleek het een ander product te zijn. Telefonisch werd mij beloofd dat ik een retourbon zou krijgen en mijn geld terug zou krijgen.
Die retourbon kwam nooit. Bij navraag kreeg ik een onvriendelijke, zelfs brutale reactie: “U hebt het zelf besteld, dus zelf terugsturen.” Terwijl eerder het tegenovergestelde was beloofd.
Sindsdien twee keer gemaild over hoe ik het moet terugsturen geen enkele reactie.
Alleen al door de klantonvriendelijkheid zou ik dit bedrijf afraden. Wees gewaarschuwd.

Réponse de Vosmedisch.nl - A. Vos en Zoons-Medische & thuiszorg Winkel
Minstens zo belangrijk is dat toen de stoel na ruim anderhalf jaar een probleem vertoonde die werd opgehaald en keurig gerepareerd retour gebracht.
Menig bedrijf kan een voorbeeld nemen aan deze service.

Réponse de Vosmedisch.nl - A. Vos en Zoons-Medische & thuiszorg Winkel
Verbandscharen laten graveren, stond in 5 min weer buiten. Top regereld!

Réponse de Vosmedisch.nl - A. Vos en Zoons-Medische & thuiszorg Winkel
Al jaren een betrouwbare partner, goede service en als er onverhoopt iets misgaat wordt het altijd netjes opgelost.

Réponse de Vosmedisch.nl - A. Vos en Zoons-Medische & thuiszorg Winkel
I rented a wheelchair at this shop during my visit to Amsterdam. The people are very friendly, good customer service and very affordable prices!

Réponse de Vosmedisch.nl - A. Vos en Zoons-Medische & thuiszorg Winkel
De slechtste webwinkel ever!!! Ik raad het absoluut niet aan. Ik heb andere product gekregen dan op de website staat (veel slechtere kwaliteit uit …Więcej

Réponse de Vosmedisch.nl - A. Vos en Zoons-Medische & thuiszorg Winkel
Het product was niet op voorraad na telefonisch contact, wat eenvoudig was te realiseren, is een vervangend product uitgezocht en na bij betaling snel opgestuurd.
Prima contact met de binnendienst