WakuWaku.dk Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Det er kvalitetsvarer og der meget at vælge imellem. Så de bliver min faste leverandør for fremtiden. Varerne er pænt og sikkert pakket og leveringstiden er kort. Kan anbefales på det varmeste

Fremragende service! Transportfirmaet havde ikke helt styr på hvor pakken fra WakuWaku var henne, men i stedet for at lade mig vente, sendte Henrik ordren én gang til (med risiko for at jeg snød og m... Voir plus

ReCaptcha er blevet opdateret til noget, der er endnu værre end før, så jeg har ikke kunnet hverken logge ind eller bestille noget fra hjemmesiden. Det skete i fredags omkring middag. Da vi har haft k... Voir plus

hvem kan ikke lide at handle ind? Hvem elsker ikke at handle billigere ind!!!! ikke nok med at priserne er gode og næsten alt er laveste onlinepris + premium kvalitet!!! dejlig kundeservice som gav en... Voir plus

1. Épicerie japonaise
  2. Épicerie asiatique
  3. Boucherie-charcuterie
  4. Service de livraison des courses
  5. Épicerie coréenne
  6. Supermarché

Écrit par l'entreprise

WakuWaku er din adgang til japanske specialiteter uden om mellemleddet. Mad er kultur, og kultur er rig på mad, og der er intet køkken, vi holder mere af for dets balancerede smag og unikke råvarer end det japanske. Derfor er vi en onlinebutik specialiseret i japansk import med fokus på at gøre gode dagligvarer og sake tilgængeligt for danskerne. Vi er ganske vist kun en lille håndfuld mennesker, men en passioneret håndfuld - det kan vi godt lide at være! Derfor gør vi også en dyd ud af at oversætte og forklare så meget, vi kan, i vores beskrivelser, så det føles trygt og rart for danskere at handle ind hos os. Vi er dog ikke kun en butik, vi deltager også gerne aktivt i det dansk-japanske fællesskab og er ofte at finde i kulissen til kulturevents og arrangementer rundt om i landet. Kontakt os, inden du bestemmer dig - så vejleder vi gerne om japanske ris, dashi, sake, matcha og teceremoni, ramen og supper, nudler, sushi, yuzu, mandolinjern og alt der imellem. info@wakuwaku.dk

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Tous les avis

16 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

De sender ikke købte varer.

Jeg har købt en varer hos dem d 1/8. De reklamerer med 1-2 dages levering, men her d. 6/8 er min pakke stadig ikke afsendt.

Anbefaler ikke WakuWaku.

6 août 2024

Hej Nicolai

Jeg kan se du har været i kontakt med min kollega, og at problemet skyldtes en manglende vare på lageret, som vi havde sendt dig besked om. Desværre var beskeden ved en fejl endt i din spam-mappe.
Jeg er ked af fejlen på lageret og at vi ikke kunne levere den ønskede vare.
Vi har selvfølgelig straks du vendte tilbage, fundet en løsning og håber denne er tilfredsstillende, trods den uheldige situation.

Jeg håber ikke oplevelsen har skræmt dig helt væk fra at handle hos os igen en anden gang :)

God og hurtig service

Hurtig levering. Jeg fik et par varer som var gået på datoen men det løste kundeservice hurtigt ved at gensende nye, så det er god service. :)

31 juillet 2024

Hej Solveig

Jeg er rigtig ked af at høre at vi har pakket forkert til dig - det undskylder jeg virkelig!
Det er dejligt at høre vi fandt en tilfredsstillende løsning, trods fejlen :)
Ha' en dejlig dag :)

Mvh. Stefan, WakuWaku

Jeg havde bestilt 2 poser kopiko…

Jeg havde bestilt 2 poser kopiko kaffebolcher, men modtog kun den ene pose, prøvede derefter at ringe til waku waku men man kunne ikke komme igennem til dem, sad i kø som nummer 1 i over en time før jeg så opgav
Mvh Linda Riis

20 juillet 2024

Hej Linda

Jeg er ked af at høre at du mangler den ene af de to varer du har bestilt.
Endnu mere ked af det, er jeg over at vi ikke havde mulighed for at besvare dit opkald i går. Vi var desværre ramt af IT problemer med vores telefonsystem, og da vores IT ansvarlige var på ferie, var det ikke lige til at få fikset på stedet - det er dog heldigvis kommet i orden igen nu :)

Vi skal selvfølgelig have løst problemet med den manglende pose Kopiko bolsjer, for du skal selvfølgelig være tilfreds med dit køb hos os :) Jeg har derfor sendt dig en mail med løsningsforslag som jeg håber kan vende din oplevelse fra negativ til mere positiv :)

Og endnu en gang undskyld du måtte vente forgæves i telefonkøen igår - det er jeg virkelig ked af, og ville ønske vi havde kunne finde en løsning hurtigere i går.

Mvh. Stefan, WakuWaku

Havde bestilt Pak Choi frø ikke Micro…

Havde bestilt Pak Choi frø ikke Micro leaf frø. 🤔☹️, ellers var det en hurtig levering 🤗

2 juillet 2024

Hej Eva
Tak for dine anmeldelse.
Jeg er dog lidt i tvivl om hvad du mener med din kommentar, da jeg kan se på din bestilling at du netop har bestilt Pak Choi Micro Greens - så vidt jeg kan se har vi altså leveret præcis det du har bestilt :)
Skulle det ikke været tilfældet, må du meget gerne kontakte os på info@wakuwaku.dk så vi kan finde en løsning, for du skal selvfølgelig være 100% tilfreds med at handle hos os :)

Mvh. Stefan, WakuWaku

Meget jeg gerne vil smage

Har et fint udvalg i mange forskellige kategorier. Svært at vælge, så meget jeg gerne vil smage 😄 Hurtig levering.

3 juin 2024

Hej Tina

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner :)
Dejligt at høre der er nok at vælge imellem i vores udvalg ;)
Vi glæder os til dit næste besøg i shoppen.

Tilfreds

Intet at klage over

29 juin 2024

Hej Miller

Det er da bare dejligt at høre! :)
Tusind tak for de flotte 5 stjerner og på forhåbentlig gensyn i shoppen.

Kan kun anbefale Waku

Kan kun anbefale Waku, har hidtil haft god oplevelse, priserne er ok, forsendelse hurtig og pålidelig

9 juillet 2024

Hej CL

Vi takker mange gange for den flotte anbefaling og de 5 stjerner! :)
Forhåbentlig ses vi snart i shoppen igen :)

Mvh. Stefan, WakuWaku

Vi fik hurtigt de varer vi havde…

Vi fik hurtigt de varer vi havde bestilt.
Jeg er glad for at Waku Waku har det “stop madspild” tilbud. Vi vil helt sikkert bestille flere varer hos dem fremover.

20 juin 2024

Hej Pia

Dejligt at høre varerne kom hurtigt frem :)
Og skønt at du er vild med stop madspild tilbuddene - det er jo en fantastisk måde at prøve nye varer eller købe favoritter til en super skarp pris, og samtidig gøre noget godt for kloden :)
Vi glæder os til at betjene dig igen fremover.

Mvh. Stefan, WakuWaku

Det var første gang jeg handlede hos…

Det var første gang jeg handlede hos waku-waku.dk og det bliver ikke sidste gang 👍 Hurtig ekspedition og gode produkter. Det kan anbefales.

30 juin 2024

Hej Lise

Det er skønt at høre dit første køb hos os var en god oplevelse - og at du har lyst til at shoppe hos os igen :) Det glæder vi os til!
Tusind tak for den flotte anmeldelse!

Virkelig god service!

21 mai 2024

Hej Ellen

Det er vi virkeligt glade for at høre :)
Tusind tak for de flotte 5 stjerner!

Super produkter

Super produkter
Fin betjening
Hurtig levering
Gode priser
Kan helt klart anbefales

13 mai 2024

Hej Peter

Hvor er det dejligt at høre du har haft en god oplevelse hos os :)
Tusind tak for den flotte anmeldelse og anbefaling!
Vi glæder os til et gensyn i shoppen :)

fin online butik

Har købt madlavningsingredienser flere gange, og har endnu ikke oplevet nogle problemer. Flasker i glas pakkes godt ind.

1 mai 2024

Hej M.B.

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Dejligt at høre du kun har haft gode oplevelser hos os, og at flaskerne er nået sikkert frem :)

Rigtigt god Service

Rigtigt god Service

18 avril 2024

Hej Fatih

Tusind tak for de flotte 5 stjerner!
Vi håber vi ses i shoppen igen :)

10/10

Virkelig venlig kundeservice, og hurtig fragt. Jeg kan ikke beklage mig varerne heller. Pakket forsvarligt og sikkert så de skrøbelige vafler jeg havde bestilt, ikke er knækket. Jeg ser frem til at handle her igen :D

13 avril 2024

Hurtig levering. Ok matcha men ikke fantastisk

Hurtig levering og bredt udvalg af varer. Jeg er dog lidt skuffet over kvaliteten af matcha som skulle være ceremonial grade, men farven og smagen er ikke helt på højde med den matcha jeg har købt andre steder.
Købte også 300g krydderi til normal pris hvor holdbarhedsdatoen blot er et par måneder væk. Det skal nok kunne holde længere tid, men det er alligevel kort tid for krydderi.

4 mars 2024

Hej Mads

Tak for din anmeldelse.
Jeg er ked af at høre du ikke er tilfreds med kvaliteten af vores matcha te - den har vi ellers mange kunder der er rigtigt glade for, specielt til prisen :) Og mht. holdbarheden, så undersøger jeg selvfølgelig gerne nærmere.

Vi ønsker selvfølgelig kun tilfredse kunder, så du må meget gerne sende en mail til os på info@wakuwaku.dk med dit ordrenummer - så er jeg sikker på vi kan finde frem til en tilfredsstillende løsning :)

Vi ser frem til at høre fra dig, så vi kan ende med en 5-stjernet oplevelse for dig også :)

Mvh. Stefan, WakuWaku Kunderservice