giver en flot bil hver gang man vasker hos jer er meget glad for det bruger det hver uge og bilen skinner bag efter den er blevet vasket i vaskehallen
Roskildevej 376, 2630 Taastrup, DK
L'entreprise a répondu
Vasken var okey men ruderne blev efterladt med mange pletter efter beskidt vand. Det er lidt træls
L'entreprise a répondu
Nummerplade bliver læst, men alligevel skulle jeg indtaste det også Skærmen er ikke særlig nem at trykke på, der skullle trykkes flere gange for at få registreret bogstaver og tal. Og jeg fik en fe... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Roskildevej 376, 2630, Taastrup, Danemark
Demande des avis aux clients

Réponse de Wash World - Taastrup - Roskildevej
Prøvede 2 støvsugere og ingen af dem virkede, det må være muligt at skrive det så man ikke skal betale for ingenting

Réponse de Wash World - Taastrup - Roskildevej
Supernemt og hvis der er et problem er kundeservice hurtige til at hjælpe dig

Réponse de Wash World - Taastrup - Roskildevej
Meget nemt at få vasket sin bil. Dog lidt problemer med aflæsning af nummerplade selvom den er fuldstændig ren og læsbar. Synes at det er irriterende, at jeg skal taste nummer og kode hvis nummerplade ikke aflæses automatisk.
Startede med at betale 70 kr. for basis pr. måned. Blev forhøjet til 100 kr. efter et halvt års tid og nu til 140 kr. fra 1. marts. Derfor kun 3 stjerner.

Réponse de Wash World - Taastrup - Roskildevej
Ok vask men synes ikke bilen bliver helt ren omkring spejle og bagruden

Réponse de Wash World - Taastrup - Roskildevej
Vasker med guldvask, virker rimelig godt. I for kun 4 stjerner fordi tørring er ikke god, stadig meget vand på de store flader ( kølerhjelm og tag).

Réponse de Wash World - Taastrup - Roskildevej
Bilen bliver delvist ren. Men den bliver langt fra tør. Virkelig dårligt tøreprogram!

Réponse de Wash World - Taastrup - Roskildevej
Det er dejligt at have et sted, hvor man nemt kan vaske sin bil, og jeg kan rigtig godt lide muligheden for et månedligt abonnement. Jeg føler dog, at det månedlige gebyr er steget, mens kvaliteten er faldet. Jeg forstår, at priserne stiger på grund af økonomien, men det er skuffende at se et fald i kvaliteten. Det kan også være, at beliggenheden i Taastrup ikke er lige så god som andre Wash World lokationer.

Réponse de Wash World - Taastrup - Roskildevej
Der er stort set hvergang jeg vasker min bil at den ikke er blevet vasket på bagenden. Den er temmelig beskidt i begge sider,
Tørringen er heller ikke for god hvilket betyder der er mange pletter på bilen efterfølgende.
Jeg har brugt henholdsvis Taastrup & Roskilde vaskehaller med stort set samme resultat.

Réponse de Wash World - Taastrup - Roskildevej
Jeg er meget glad for i væske min bil for hal tak for det🌹