Wat een mooie winkel. Lieve eerlijke verkoopster. Kindjes kunnen tijdens het wachten gewoon spelen. Wij komen zeker terug!
Lisez les avis des autres
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Funky & classic kinderschoenen. Persoonlijk en professioneel advies via socials. Specialisatie in eerste stappers. Ook mama's vinden hier toppers!
Coordonnées de contact
Leopoldstraat 55, 2330, Merksplas, Belgique
- info@watoto.be
- watoto.be
Toffe winkel
Mooie winkel met topservice!
Eventjes wachten omdat Charlotte aan elke klant een topservice biedt! Luistert naar wat je wil en is heel lief en geduldig met de kleine klantjes. Wij zijn alvast fan!

Snel, mooi & vriendelijk
Snelle verzending en met zorg verpakt, lief en vriendelijk kaartje & de mooiste kwalitatieve schoentjes van Angulus. Bedankt!

Réponse de Watoto
Heel fijn om te winkelen bij Watoto
Heel fijn om te winkelen bij Watoto! Goed en eerlijk advies. En kinderen voelen zich direct op hun gemak bij Charlotte en in de speelhoek! Mooie selectie aan schoenen en assecoires!

Wat een fantastische winkel
Wat een fantastische winkel! Met nog een fantastischere verkoopster! We moeten telkens een uurtje rijden maar het is de rit meer dan waard! We worden altijd heel erg goed ontvangen en geholpen! De verkoopster is altijd oprecht en eerlijk. We love Watoto!!

Topper!
Topmerken van de beste kwaliteit in de allermooiste winkel! Bij Charlotte word je keer op keer warm ontvangen. Ze is heel behulpzaam en geeft steeds eerlijk advies. Bovendien heeft ze een groot hart voor kinderen. Een plezier voor je kind dus om bij Watoto langs te gaan! 🥳 Wij hebben onze favoriete winkel al lang gevonden! Goed bezig Charlotte!

Totaalervaring!
Charlotte is een kei toffe, lieve,behulpzame, geduldige madam. Wij rijden met veel plezier van Lommel naar Watoto voor Charlotte haar persoonlijke aanpak en het beste advies.

Réponse de Watoto
Zeer tevreden van Watoto!
Zeer tevreden van Watoto!
De schoenen en andere zaken worden zorgvuldig uitgekozen.
De service verloopt altijd naar wens!

Réponse de Watoto
De passie en liefde waarmee Charlotte…
De passie en liefde waarmee Charlotte telkens voor haar klanten klaarstaat! Ze heeft een groot hart voor kindjes en dat staat dan ook centraal in haar dienstverlening!

Réponse de Watoto
Wij zijn fan van Watoto!!
Charlotte helpt je telkens goed verder. Ze voelt haar klanten goed aan en toont een mooie selectie. Zowel qua maat als pasvorm geeft ze hierbij goed advies. Wat haar eruit doet springen zijn is de duurzaamheid, de sterke verhalen en het vakmanschap achter het aanbod. Wij zijn fan van Watoto!!

Topvrouw en topwinkel
Charlotte heeft heel veel kennis en weet wat ze doet. Ze heeft een hart voor kinderen en neemt uitgebreid de tijd om je te helpen.
Het is een topvrouw en een topwinkel!

Heel vriendelijk en behulpzaam
Heel vriendelijk en behulpzaam, zelf heb ik geen kleine kindjes meer maar toch vind ik altijd iets leuks.
Dankjewel om jezelf te zijn

Réponse de Watoto
Watoto is een echte aanrader
Watoto is een echte aanrader! Al een paar keer iets gekocht en altijd tevreden over mijn aankoop. Deftige uitleg bij elke schoen, goede service en mooie collectie.

Réponse de Watoto
De mooiste collectie met de beste…
De mooiste collectie met de beste service!

Superleuke kinderschoentjes en meer
Op gebied van kinderschoentjes, heeft watoto het allemaal: kleurrijke én neutrale sandaaltjes, hippe, comfortabele schoenen zowel voor de kids als hun moeders en oma's, stevige boots en een eigenares die hier enorm veel tijd en passie insteekt. Een echte aanrader!

Topzaakje
Watoto is een leuke schoenwinkel in het centrum van Merksplas. Deze zaak wordt uitgebaat door een nog leukere griet, Charlotte. Ben je op zoek naar degelijke eerste stappertjes of een prachtige unieke kinderschoen, dan is Watoto het juiste adres. Je en je kiddo worden door Charlotte op een correcte professionele manier geholpen. Een echte aanrader.

Réponse de Watoto
Het mooiste schoenwinkeltje van het…
Het mooiste schoenwinkeltje van het land.
Met veel passie voor de allermooiste schoentjes maar even belangrijk met heel veel liefde voor die kleine passertjes. Charlotte je bent TOP in wat je doet!

Steeds opnieuw een knappe
Steeds opnieuw een knappe, eigentijdse en vernieuwende collectie! Superservice en altijd heel vriendelijk! Keep up the good work, Charlotte! 😘

Aanrader!
Steeds een super mooie collectie en héél vriendelijke en fijne hulp. Ook onze ‘ik-hou-absoluut-niet-van-vreemde-mensen-in-mijn-buurt’ kleuter laat door Charlotte (en haar team) vlotjes schoenen passen.
Moeilijk om dan zelf ook de mooie damescollectie (zowel in schoenen als in accessoires) te weerstaan!
Ook online steeds top service, volledig betrouwbaar, altijd uitgebreid (maat)advies,.. Absoluut een aanrader!

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.