Gode produkter til rimelige priser. Installasjonsmål og ytre dimensjon klarte jeg ikke å få før produktet blir levert (tross telefon og mail). Det var bare å snu pakning for å se det! Rart at Watski... Voir plus

L'entreprise a répondu

Dette er første gang å forholde seg til Watski. Dessverre passet ikke produktet, men da jeg kontaktet kundeservice om det, svarte de umiddelbart og sa at jeg kan returnere det. Så uansett, jeg synes d... Voir plus

L'entreprise a répondu

Trivelig handel. Eneste som trekker litt ned er at det virker som Watski ikke alltid har fullt ut kunnskap om inneholdet på det de selger. Man kunne bekrefte at oljen jeg kjøpte var en mineralolje. In... Voir plus

1. Fournisseur d'accessoires de bateau

Écrit par l'entreprise

Watski er Nordens ledende nettbutikk innen båtutstyr. Vi leverer til Norge, Sverige, Danmark og Finland. Vi er kjente for våre hurtige leveringer, smidig og fleksibel betaling og utmerket service. Vårt hovedkontor og lager befinner seg i Malmö. Vi har sendinger til Norge fem dager i uken, mandag til fredag. Watski har et bredt sortiment som består av sterke varemerker og et prisverdig grunnsortiment, som er tatt fram for nordiske båteiere. I sortimentet finner du tusentalls produkter for en aktiv fritid med hav, sjø og strand i fokus.

4,5

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

3 k avis

Ett sleipt triks som grenser til svindel

Når man bestiller batteri kabel hos de aller fleste nettbutikker oppgir man antall ønsket lengde i meter.
Her har Watski gjort ett sleipt triks med å oppgi lengde i desimeter ! Når jeg bestilte kabel oppdaget ikke jeg dette. Trodde jeg kjøpte 5 meter, men fikk en kort stump på 50cm som ikke kan brukes til noe ! Det er sånn en butikk kvitter seg med kunder !

23 avril 2025

I love fishing

I love fishing, to be honest and this website helps me to catch fish. I bought here their innovative Garmin devices such as chartplotters, sonar and marine GPS tracking devices and many others. I literally shop here every day just because I need to understand what will be more effective. Of course, I will sell everything I won't use just because there is no sense to store all these devices. There are many fishers who want to use them, so... do not put the blame on me, guys, I just can't afford myself to buy everything and then decide what will be useful :)

16 mars 2025

Alltid levert i tråd med forventninger

Alltid levert i tråd med forventninger, og når det en gang var feil fra deres underleverandør ryddet de greit opp.

24 janvier 2025

Hei John,

Takk for din tilbakemelding! Vi jobber alltid for å kunne gi dere den beste kjøpsopplevelsen.

Mvh. Philip / Watski

Enkel og grei bestilling via nettsia

Enkel og grei bestilling via nettsia. Vipps betaling enkelt og greit. Har ikke testet produktet ennå men ser veldig bra og solid ut. Anbefales

20 janvier 2025

Hei Harry,

Fantastisk kundeservice!

Fantastisk kundeservice!

10 février 2025

Hei Bård,

Uproblematisk handel.

Uproblematisk og rask handel.

28 janvier 2025

Hei Arild,

Hei John,

Grei kjøpsopplevelse.

Varen var som beskrevet og ankom noenlunde i hht tidsløftet.

28 janvier 2025

Hei Torbjørn,

Mvh. Philip / Watski

Fikk akkurat det jeg bestilte

Fikk akkurat det jeg bestilte. Varen ble levert raskt og var forsvarlig pakket inn under transporten og jeg kunne hente varen i pakkeboks få dager senere.

27 janvier 2025

Hei Ariella,

Keelshield

Det var levert etter avtale men det var noen luftblerer på limsiden men håper at limet ikke har tørket bort siden jeg må få bort bunnstoff først så ikke montert

2 janvier 2025

Hei Jann,

Hvis limet ikke holder spesifikasjonene, vennligst kom tilbake til oss og vi kan ordne en erstatning.

Mvh. Philip  / Watski

Kjapp levering og god kvalitet på…

Kjapp levering og god kvalitet på produktet.

23 janvier 2025

Hei Ronny,

Hurtig levering av varen

Veldig fornøyd med varen, levert i rett tid.

2 janvier 2025

Hei Stein,

KVALITET OG SERVICE

Rett produkt og rask levering

Hei Jostein,

Mvh. Philip / Watski

Veldig god oppfølging med feilsending

Veldig god oppfølging med feilsending. Dønn seriøse folk😁

Hei Sissel,

bra og rask levert

alt fungerte som det skulle

Hei Olle,

Mvh. Philip / Watski

God kunde hjelp og produkt til VP

God kunde hjelp og produkt til fornuftig pris

14 janvier 2025

Hei Jan-Tore,

Kjapt og godt levert!

13 janvier 2025

Hei Dag,

Man får ikke en faktura

Man får ikke en faktura. Den er en link som etterhvert slutter å virke. Så kommer inkasso på halen din. Umilig å forstå eller følge opp. Klarna og Alektum har deg rundt lillefingeren med gebyrer og gebyrer

15 mai 2024

Hej Espen,

Vi beklagar att du inte är nöjd med din betalningsupplevelse. Vi har skrivit ett mail till dig gällande detta där vi kan fortsätta konversationen.

Ha en bra dag!

MVH. Philip / Watski