Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle service en goede kwaliteit! We bestelden 160 bedankjes voor onze bruiloft. Deze werden binnen een paar dagen geleverd. De opdruk is mooi van kwaliteit. Heel blij mee!

Noté 1 sur 5 étoiles

M'n vriendin heeft stagegelopen bij dit bedrijf. Ze is behandelt als een stuk vuil en willen nu ze 1 dag ziek is tijdens hun verhuizing haar stage meteen afsluiten en niks ondertekenen. Er is mega... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de design et de décor intérieur
  2. Boutique de cadeaux
  3. Magasin de vêtements pour femmes

Informations provenant de diverses sources externes

De hipste trouwwebshop van de Benelux! ✔ Grootste assortiment originele en personaliseerbare trouwartikelen & decoratie ✔ Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 1 sur 5 étoiles

Bestel hier niet als je waarde hecht aan je grote dag!!

Zeer zeer ontevreden over de gang van zaken bij weddingdeco!! Gepersonaliseerde zeepjes besteld voor onze bruiloft. levering zou +1 dag zijn, ze claimen voor 23.59 besteld? volgende dag in huis. Dus ga uit van 2 werkdagen. 6 werkdagen later toch maar gebeld aangezien ik 0,0 berichtgeving heb ontvangen. Wat blijkt? ze zijn niet op voorraad! Hij zou het nakijken en navragen bij de leverancier en mij mailen. Expliciet gevraagd, of hij ook kon checken of de andere zeepjes dan wel beschikbaar zijn. Dan zou ik gewoon voor een ander kiezen. Dag later blijkt dat ze niet leverbaar zijn. Dus of ik andere wil. He vervelend, kost toch wat energie om wat te kiezen wat bij je vibe past, maar oké ik kies een andere. Krijg ik vandaag een mail dat ook deze niet leverbaar zijn, dus of ik mijn geld terugwil. Nu minder dan een maand voor de bruiloft moet ik gewoon iets anders regelen. ik kan er gewoon niet bij dat er zo onverantwoordelijk wordt omgegaan met klanten, vooral voor zo iets belangrijks. Ga niet jezelf 'de hipste trouwwebshop van Nederland' noemen, als je niet kan leveren. En de zeepjes staan allemaal nog op de site! alsof ze leverbaar zijn!! nu al 2 keer gemaild dat ze het er in in ieder geval af moeten halen om niet andere mensen te misleiden. En mijn geld terug is gewoon een makkelijke oplossing voor ze. Wordt absoluut geen verantwoordelijkheid of een alternatief geboden, geen kortingscode voor iets anders of whatever. Ik heb ook aangekondigd dat ik een review ga plaatsen, ook hierop geen antwoord. Ik zou nooit maar dan ook nooit meer hier iets bestellen. Ronduit schandalig.

15 août 2024
Noté 4 sur 5 étoiles

Alles correct verlopen

Alles correct verlopen. Creditfactuur na 5 dagen en correct ons geld terug gehad voor de niet beschikbare artikels. Na een 10-tal dagen hadden we de rest van onze bestelde artikels. Alles is correct verlopen.
1 ster afgetrokken aangezien ze adverteren snel te leveren. Dit is naar mijn inziens echter niet het geval. Ik zou dit geen probleem vinden moesten ze dit niet letterlijk adverteren.

12 juillet 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

1 van de 33 items aangekregen maar wel alles betaald, Klantenservice trekt op niets en amper te bereiken!

Ik heb meer dan een maand geleden een bestelling geplaatst waarvan er na minder dan een week 1 stuk geleverd is geweest. De andere 33 stuks zijn nooit toegekomen. Ik heb ondertussen al meermaals gemaild en al zeker 10 keer gebeld naar de klantenservice. Als je al geluk hebt dat ze opnemen (wat overigens weinig gebeurt) krijg je telkens hetzelfde antwoord: Er is een onderzoek opgestart naar de bezorging. Dat zou 5 werkdagen duren maar we zijn nu ondertussen een maand verder. Elke keer gaan ze er prioriteit aan geven en dan is het vervolgens radiostilte. Ik vind dit gewoonweg schandalig, onze trouw zit eraan te komen. Verstuur de resterende bestelling opnieuw of annuleer deze en betaal ons terug zodat wij nog voor een andere oplossing kunnen zoeken. Het trouwseizoen is van start gegaan, op deze manier gaan ze veel mensen teleurstellen op hun belangrijkste dag. Een deel van de bestelling was voor onze uitnodigingen en is dus al niet meer nodig, de rest kunnen we binnenkort ook bij het huisvuil zetten indien we het ooit nog zouden aankrijgen. Al hebben we daar totaal geen vertrouwen in. Bestel hier vooral NIET en bespaar jezelf van onnodige stress, het voorbereiden van een trouw is al stevig genoeg dat je dit onprofessioneel gedrag wel kan missen.

27 mai 2024

Slechtste klantenservice ooit

Ik heb een artikel besteld met de naam Lander op. Ze hebben de L omgekeerd geborduurd en de naam Zander staat er op.
Iedereen spreekt er op aan die de zak ziet.
Ik heb contact opgenomen met de klantendienst en hun reactie is dat ik wist welk lettertype het was.
Tuurlijk wist ik het maar in dat lettertype staat de L anders.
Een voorbeeld zou aangenaam zijn voor je het aankoopt.
Een echte slechte ervaring want nu heb ik veel geld betaald voor een zak met de verkeerde naam van mijn zoon op.

29 avril 2024
Noté 4 sur 5 étoiles

Heel tevreden, alles ziet mooi uit.

Wij hadden zelf een fout gemaakt op de uitnodigingen maar hadden deze al besteld.
De dag er na smorgens meteen gebeld en hij heeft de uitnodigingen voor ons geannuleerd zodat we ze opnieuw konden bestellen.
We hebben ondertussen de uitnodigingen en de deco binnen en we zijn heel tevreden, alles ziet er mooi uit.
De reden voor 4 sterren ipv 5 sterren is dat we nog steeds op ons geld terug aan het wachten zijn van de geannuleerde uitnodigingen, we zijn ondertussen 10 dagen verder (7 werkdagen) maar dat zal denk ik vast goed komen.

10 avril 2024

Hele slechte service, klantonvriendelijk

Zeer maar dan ook echt zeer slechte service. Ze houden mij al 3 weken aan het lijntje met de woorden ‘Wij zullen het versturen wanneer dit weer bij ons retour is gekomen.’ Nou bij dit bedrijf gaat echt iets mis in hun administratie!! Klantenservice is ook heel klantonvriendelijk en totaal niet oplossing gericht.

12 avril 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb in december voor 130 euro…

Ik heb in december voor 130 euro besteld, tot op heden nog niks mogen ontvangen. In de mail stond 5 werkdagen. Maar doordat 1 product niet op voorraad was versturen ze de rest ook niet. Het product zou in maart komen ( ook superlaat) maar dus nog niks ontvangen. Ik werk deze revieuw bij als ik iets ontvang. Als je snel iets nodig hebt zou ik verder zoeken.

31 mars 2024

Nemen geen verantwoordelijkheid!

Indien je zekerheid en een goede service wilt hebben voor je speciale gelegenheid, HIER NIET BESTELLEN. Bezorging voor onze bruiloft te laat bezorgd. Weliswaar gedeeltelijk door een fout van DHL (1 dag te laat bezorgd), maar Weddingdeco neemt totaal geen verantwoordelijkheid en blijft wijzen naar de algemene voorwaarden. Kortom, pech en zoek het maar uit. Wij zitten hier thuis met een bestelling wat totaal geen waarde meer voor ons heeft. Jammer aangezien juist zij zouden moeten weten hoe belangrijk deze dag zou moeten zijn.

2 février 2024

Save the date kaarten

Bij ons was de levering binnen 5 werkdagen geleverd. Wij hebben onze save the date kaartjes daar besteld ( de magneetvorm op kaart). Wij zijn zo blij met het resultaat. Goede kwaliteit en netjes verpakt. Ik las de reviews pas nadat ik een bestelling geplaatst had en was een beetje bang geworden, maar zo blijkt: onterecht. Wij zijn super blij en zullen onze uitnodigingen ook bestellen via wedding deco.

11 août 2023
Noté 2 sur 5 étoiles

Welkomstbord met foto besteld voor onze…

Welkomstbord met foto besteld voor onze trouw.
Kwam vlug maar kwaliteit trekt op niets.
Er zijn duidelijke lijnen zichtbaar van het printen wat heel de foto verpruts.
En ze steken hun weg dat de foto van slechte kwaliteit is!
Foto is van fotograaf en absoluut niet van slechte kwaliteit!
Foto heeft geen lijnen als wij deze bekijken op computer en vergroten.
Gewoon een heel slecht excuus terwijl weddingdeco de lijnen op de print heeft veroorzaakt!
Eerste bestelling daar en zeker de laatste!!
Slechte service slechte afdruk kwaliteit!!

1 août 2023

een aanrader

Hele toffe cadeautjes. Heel origineel. Mijn bestelling was snel en correct geleverd. De prijs zit zeker juist. Ik bestelde vanuit België en hier waren geen extra kosten voor aangerekend. Daarbij had ik de levering binnen de 4 dagen. Het bedrijf werkte ook heel transparant met de nodige mails. Mijn waren waren goed verpakt en beschermd. Ik lees hier slechte reviews wat mij een beetje verbaast. Echter denk ik dat de problemen vooral bij de leverdienst ligt en niet bij het bedrijf zelf.

28 juillet 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Helemaal top! Begrijp de slechte reviews niet

Ik begrijp niet waarom dit bedrijf zulke slechte reviews krijgt. Ik heb een bestelling geplaatst van gepersonaliseerde artikelen met een levertijd van 2 weken. De artikelen waren binnen 1 week bij mij in huis. Ik las ook reviews over de klantenservice die slecht bereikbaar is: ik heb ze geprobeerd te bellen met een vraag over de bestelling en er werd meteen opgenomen. Daarnaast werd ik goed op de hoogte gehouden over de status van de bestelling en de artikelen zijn prachtig geworden. Al met al: een erg tevreden klant dus:)

En nog een tip voor als je bang bent dat je bestelling niet (tijdig) wordt geleverd: je kan gewoon met Klarna achteraf betalen. Zo weet je zeker dat je niet betaalt voor een bestelling die nooit binnenkomt.

13 juillet 2023

geplette helm 2.0

ik had in een eerdere review geschreven dat ik een bouwhelm voor mijn zoon in een doos platgedrukt kreeg. het zou opgelost worden en ik kreeg excuses. ik kreeg idd een nieuwe! WEER in die platte doos gedrukt!
ik heb wel mijn geld teruggekregen plus verzendkosten. heb wel mijn twijfels over hun inpakkers!

29 juin 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Wat een verschrikkelijk bedrijf!

Wat een verschrikkelijk bedrijf! Op 28 april een bestelling geplaatst voor onze bruiloft van 3 juni. Een welkomsbord en een witte loper, welkomsbord de volgende dag ontvangen alleen ontbrak de witte loper. Gebeld, ze gingen er naar kijken en kwam er zo snel mogelijk aan. Na een week nog niks binnen en toen heb ik 100x gebeld & gemaild waar het bleef. Geen reactie! Via instagram werd wel geregeerd alleen zij was van het media team en niet van de klantenservice maar die zou ze erop aanspreken.

Bijna 1 maand na onze bruiloft nu, nog steeds geen witte loper binnen! Wordt niet gereageerd op mails en ook telefonisch zijn ze op geen een moment van de dag bereikbaar.
Schandalig hoe dit bedrijf met hun klanten omgaat!!
Voor ons nooit meer!!

30 juin 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Slechte naservice en klantenservice!

Eens je hebt besteld wordt er niet meer naar de klant omgekeken! Telefonisch onbereikbaar ( lange wachttijden, veel € gekost vanuit België). En dat voor niets! Op mails wordt er gewoon niet geantwoord. Super slechte communicatie! Ik had een typfoutje gemaakt, onmiddellijk na mijn bestelling gemaild en een hele ochtend geprobeerd om te bellen maar je geraakt gewoon niet binnen. Om dan te horen te laat, we kunnen er niets aan doen. 55 prikkers gewoon de vuilbak in. Dan ontvang ik de bestelling en ontbreekt er een item. Meerder malen gemaild , gebeld ( alweer) zonder ook maar enige reactie. Ik zal hier nooit meer bestellen en zeker niet aanraden!

5 juin 2023

NOOIT MEER BESTELLEN HIER

Wat een verschrikkelijk slecht bedrijf! Ik heb een MAAND! geleden (5 Mei) een bestelling geplaatst die een levertijd zou hebben van 10 werkdagen voor mijn bruiloft op 8 juni. Nu is het 6 juni en heb ik nog steeds geen complete bestelling mogen ontvangen. Ik ben al 2,5 week aan het bellen waar mijn bestelling blijft, vervolgens word ik bij elk telefoongesprek of weggedrukt of wordt mij verteld dat een andere collega het zal gaan oplossen, omdat de betreffende er niks mee kan. Ik bel ELKE DAG het bedrijf op wat de status is van mijn bestelling en of ze al een oplossing hebben gevonden omdat ze zelf nooit iets van zich laten horen, als ze zogenaamd de volgende dag iets zullen laten weten WAT ZE NIET DOEN. Nu zeggen ze ineens dat het pakket onderweg is en 5 dagen geleden al bij de vervoerder was terwijl ik nergens een track of trace van heb. Ik zit nu met lege handen voor een bruiloft over 1 dag en ik heb nog steeds geen oplossing gehoord. Wat een verschrikkelijke klantenservice en kt bedrijf is dit.

7 juin 2023

Diverse dingen besteld

Afgelopen vrijdag heb ik een welkomstbord, een schildersezel, een trouwringenkistje en een witte loper besteld.
Alles is vandaag goed binnengekomen en ik werd netjes op de hoogte gehouden van de levering via de mail. Ben blij met alle spullen die binnengekomen zijn. De schildersezel is van goede kwaliteit en het welkomstbord is precies zoals ik het wilde.
Al met al een goede ervaring met deze website

6 juin 2023

Top!

Hele mooie items besteld om de tafel mooi te versieren. Het was prachtig! Items waren snel in huis en veel mailtjes met updates over de verzending. Top!

18 avril 2023
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus