Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle service en goede kwaliteit! We bestelden 160 bedankjes voor onze bruiloft. Deze werden binnen een paar dagen geleverd. De opdruk is mooi van kwaliteit. Heel blij mee!

Noté 1 sur 5 étoiles

M'n vriendin heeft stagegelopen bij dit bedrijf. Ze is behandelt als een stuk vuil en willen nu ze 1 dag ziek is tijdens hun verhuizing haar stage meteen afsluiten en niks ondertekenen. Er is mega... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Bij ons was de levering binnen 5 werkdagen geleverd. Wij hebben onze save the date kaartjes daar besteld ( de magneetvorm op kaart). Wij zijn zo blij met het resultaat. Goede kwaliteit en netjes verpa... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Indien je zekerheid en een goede service wilt hebben voor je speciale gelegenheid, HIER NIET BESTELLEN. Bezorging voor onze bruiloft te laat bezorgd. Weliswaar gedeeltelijk door een fout van DHL (1 da... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de design et de décor intérieur
  2. Boutique de cadeaux
  3. Magasin de vêtements pour femmes

Informations provenant de diverses sources externes

De hipste trouwwebshop van de Benelux! ✔ Grootste assortiment originele en personaliseerbare trouwartikelen & decoratie ✔ Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Slecht

Slecht. Je besteld gepersonaliseerde stukken waarbij opeens de datum is veranderd. Dit blijkt pech te zijn voor mij. Terwijl ik 1000% zeker weet dat ik het juiste in heb gevuld. Helaas voor mij geen bewijs. De dag is dezelfde dag als ik het besteld heb.
Mijn probleem volgens hun.
Helemaal niet bereikbaar telefonisch of per e-mail. Toen maar nog een bestelling geplaatst met de juiste datum.
Maar ik wilde helemaal niet meer en gewoon mijn geld terug zodat ik ergens anders kan bestellen. Weekend verwacht ik dat ik er niemand aan krijg of mail terug.
Zondag avond gemaild dat ik ervan af zie. Maandag de gehele dag proberen bellen zonder enig gehoor.
Komt tegen de avond een mail dat ik pech heb want het is al gemaakt.

Zou hier nooit meer kopen, klantenservice is behoorlijk slecht. En dan geven ze ook nog aan dat ze sneller bereikbaar zijn telefonisch en dat ik dat had moeten doen. Terwijl ik weet ik niet hoe vaak gebeld heb.

Wil gewoon mijn geld terug want de spullen zijn onbruikbaar en geef het liever ergens anders uit die wel klantvriendelijk zijn.

23 novembre 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Product voldoet aan verwachtingen, verzendsnelheid ook.

Op donderdag een gepersonaliseerde gastenboek besteld. Op de site stond dat er 2 werkdagen nodig waren voor het maken, zou op de 2e werkdag verzonden worden.
Dit is geheel correct. Kwam op dinsdag bij ons aan.

Verde geen contact gehad met klantenservice want het product was dik in orde! En goed verpakt

18 octobre 2022
Noté 2 sur 5 étoiles

Teleurstelling

Zo enorm jammer, zo enorm balen!
Mooie ballonnen en helium besteld zodat er ballonnen naast de deur zouden staan.
De orbz ballonnen bleven niet omhoog en het hele idee viel in duigen.
De aankleding van DE dag was dus niet zoals gehoopt.
Wedding deco heeft wel gereageerd op mijn mail. Maar ja…… een trouwdag die je niet meer over.

21 octobre 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

"Tears of Joy" wel tears, no joy

Stickers besteld "Tears of Joy" voor bij zakdoekjes, maar je krijgt alleen stickers, de zakjes voor de zakdoeken zitten er niet bij. Stickers zijn slecht leesbaar en reclameren voor de zakjes is nutteloos.
Ongeïnteresseerd iemand aan de telefoon, als je gebeld wordt met een klacht kun je de klant niet standaard met "je" aanspreken, maar al zou men het probleem inzien en oplossen had dat niet erg geweest.

21 septembre 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

De eerste keer dat ik bestelde bij…

De eerste keer dat ik bestelde bij weddingdeco, was flesjes met een label erop. Het programma werkte niet goed op mijn telefoon. Ik dacht dat ik alles zag maar kennelijk was dat niet zo. Ze hebben mij niet even gemaild dat die stickers er bij het afdrukken niet goed uitzagen, ik kon wel nieuwe stickers bestellen maar dat koste me bijna net zo veel als de flesjes en de stickers samen. Ik had tegelijkertijd een customize ringdoosje besteld. Met ingegraveerde datum en namen. Na 6 weken levertijd ging ik ze even mailen waar het bleef. Uiteindelijk pas een week later. Twee dagen voor mijn bruiloft te horen gekregen dat het niet binnen was gekomen en hebben ze mijn hele bestelling geannuleerd. Inclusief een enveloppendoos die ik erbij had besteld. Ik kan natuurlijk nooit meer op tijd wat binnenkrijgen dus ik ben not amused met dit bedrijf!

24 mai 2022

Gepersonaliseerd gastenboek besteld

Gepersonaliseerd gastenboek besteld, waar notabene de huwelijksDATUM op dient komen te staan. Aantal dagen voor de bruiloft nog steeds geen verzendbevestiging ontvangen. Gebeld en artikel was nog niet verzonden: “het was druk”. Artikel zou die dag nog verstuurd worden echter met de drukte bij Post NL geen garantie dat het binnen 1 dag binnen zou zijn. Dit risico wilden we niet lopen dus naar de bruiloftslocatie laten versturen.
Spoedverzendingen (koerier) doen ze niet, ik kon wel (vanuit Limburg) naar Dordrecht komen...
Uiteindelijk op de dag van de bruiloft ‘s ochtends bij een ophaalpunt van PostNL het artikel opgehaald... top service, maar niet heus.

8 mai 2022

Slechte service,grote teleurstelling

Ik ben zeer teleurgesteld in weddingdeco.nl, wat een slechte service zeg! Zondag een bestelling geplaatst, dat waren gepersonaliseerde etiketten. Ik had een spelfout gemaakt waardoor ik direct een mail had verzonden naar weddingdeco om dit te wijzigen. Uiteraard heb ik ze een aantal keren proberen te bereiken maar geen gehoor! Uiteindelijk heb ik dinsdag een medewerker kunnen spreken, die zou kijken of er nog een wijziging gebracht kon worden ook kon ik mijn bestelling niet annuleren. Ze zou er de zelfde dag op terug komen. Ook dit is niet gebeurd, een dag later wordt mijn bestelling voor alsnog bezorgd zonder enige correctie..nu heb ik etiketten gekocht voor niets en kan het allemaal weg! Erg vervelend dit, erg jammer zulke loze beloftes.

21 avril 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Gisteren besteld en vandaag ontvangen

Gisteren besteld en vandaag ontvangen, zoals op hun website vermeld staat.
Artikel is van goede kwaliteit.
Enkel 1 opmerking, er wordt aangegeven dat je een track & trace code ontvangt als ze het pakket verzenden, dit is niet gebeurd. Voor de rest een aanrader!

29 mars 2022

Fantastisch!

Na het lezen van al deze reviews schrok ik. Zulke slechte verhalen. Toch eigenwijs geweest en de proef op de som genomen. Ik dacht, eerst maar 1 ding bestellen, als het dan tegen valt is er geen man overboord. De bestelling kwam super snel binnen en alles was precies als verwacht. Het vertrouwen groeide en even later nog twee producten besteld. Ze kwamen keurig binnen het beloofde termijn binnen. De bedrukking van één product (enveloppendoos) was niet helemaal goed gegaan, dus ik heb gemaild en binnen een half uur kreeg ik een reactie met een goede oplossing! Erg tevreden over dit bedrijf! Zeker aan te raden!

17 mars 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Verzendkosten toch maar niet gratis (misleiding)

Ze plaatsen bij het bestellen overal de tekst dat het verzenden vanaf €50 gratis is en dat je binnen NL gratis mag retourneren.

Bij het retourneren van artikelen wordt ineens gekeken of het bestelde bedrag op of boven de €50 blijft. Zo niet, dan brengen ze ineens de eerdere verzendkosten alsnog in rekening door deze af te trekken van het creditbedrag. Dit is mensen laten bestellen onder valse voorwendselen.

Niemand gaat een bestelling plaatsen en de info over het retourneren vergelijken met wat er onder het kopje klantenservice op een hele andere pagina staat. Dat is niet logisch.
Als bij het bestellen dus staat dat het retourneren gratis is, dan moet dat ook zo zijn en de info hierover op alle pagina’s van de site overeenkomen.

20 novembre 2021

Uitstekende service

Uitstekende service! Hele fijne webshop met echt mooie artikelen. Veel gepersonaliseerde items die je product echt uniek maken.

12 novembre 2021

Heel blij mee!

Ik had mijn bestelling de volgende dag al in huis en spullen zijn erg leuk! Heel blij mee!

12 novembre 2021

Onbetrouwbare service

Weddingdeco.nl heeft een onbetrouwbare service, dus hier niet bestellen als het belangrijk is. Ik had een fotocamera gehuurd en die zou ik in hun woorden " netjes een aantal dagen voor het evenement" ontvangen. Twee dagen voor de bruiloft had ik nog niks ontvangen dus heb ik zelf gebeld. De vrouw aan de telefoon zag mijn bestelling staan maar daar was niks mee gebeurd... Vervolgens hebben ze het nog snel opgestuurd naar mij. Als ik niet zelf had gebeld had ik het nooit ontvangen!

29 septembre 2021

Top service

Top service.
Kreeg niemand te pakken van de klantenservice maar op mijn mail werd direct gereageerd.
Netjes opgelost. Leuke spulletjes

18 septembre 2021
Noté 4 sur 5 étoiles

Helaas bijna te laat aangekomen

Voor ons trouwfeest hadden wij het een en ander besteld via deze website. Ik en mijn kersverse man zijn blij met de kwaliteit en de service, alleen was het wel even stressen omdat de levering iets te laat was en het allemaal kantjeboort ging worden voor de grote dag. Uiteindelijk is alles goed gekomen en zijn wij heel tevreden!

6 septembre 2021

Overdatum trouwbedankjes

Ik kreeg een flesje water wat bijna 1 jaar overdatum is van weddingdeco in een wedding-goodiebag, de houdbaarheidsdatum op het etiket was doorgestreept met een stift maar ze hebben denk ik niet gezien dat de datum ook op de fles zelf gedrukt was. De dank jullie wel sticker zit er scheef op.

De spekjes in de spekbeker waren uitgedroogd en hard, kon zo bij de afval

Best link als je geen weerstand hebt vanwege een medische aandoening

6 septembre 2021
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus